مقایسه شتاب تارا اتوماتیک و دنده ای + ویدیو

تارا اتوماتیک
تارا اتوماتیک

مقایسه شتاب تارا، به روزترین سدان تولیدی ایران خودرو در دو نسخه اتوماتیک و دنده ای

تیگو 8 تیگو 8

تارا پلتفرم مشترکی با پژو ۳۰۱، سیتروئن الیزه، پژو ۲۰۰۸ و سیتروئن C3 دارد و از ساختار پلتفرم PF1 گروه PSA استفاده می کند. این سدان ملی که نسخه ایرانیزه شده پژو ۳۰۱ است. در حال حاضر تارا با تیپ های دنده دستی و اتوماتیک به بازار عرضه می شود. همچنین ایران خودرو دو تیپ جدید V3 و V4 این خودرو را هم به خط تولید خود آورده است که از امکانات بیشتری بهره میبرند.

مشخصات فنی تارا

موتور تیوفایو پلاس
موتور تیوفایو پلاس

تارا اتوماتیک و دنده ای به پیشرانه TU5 پلاس مجهز است. این پیشرانه ۱.۶ لیتر حجم دارد و با فناوری CVVT توان ۱۱۳ اسب بخار را با گشتاور 144 نیوتن متر تولید می کند. در ابتدا با جعبه دنده ۵ سرعته دستی به بازار عرضه شد اما بعد از مدتی شاهد تولید تارا با گیربکس ۶ سرعته دستی و ۶ سرعته اتوماتیک بوده ایم.

حتما ببینید:
تست و بررسی تارا اتوماتیک
تست و بررسی تارا دنده ای

تارا در چهار تیپ خود، ابعاد و اندازه ثابتی دارد. این سدان با توجه به سطح امکانات و جعبه دنده وزن خالص ۱۱۷۰ تا ۱۲۷۰ کیلوگرم را دارد. همچنین فضای صندوق عقب این خودرو ۶۴۰ لیتر است و باک ۵۰ لیتری برای این سدان کلاس C در نظر گرفته شده است. فاصله محوری تارا ۲۶۵۲ میلی متر است و طول ۴۵۱۹، عرض ۱۹۵۳ و ارتفاع ۱۴۶۶ میلی متری را دارد.

حتما بخوانید: بررسی مشخصات و تفاوت تیپ های تارا

شتاب تارا

بر اساس اعلام شرکت در شرایط ایده آل، تارا دنده ای شتابی در حدود ۱۲.۵ ثانیه دارد. شتاب نسخه اتوماتیک نیز ۱۳ ثانیه در کاتالوگ این خودرو درج شده است. اما در شهر تهران و سوخت سوخت معمولی این خودرو شتاب متفاوتی را ثبت کرده است. شتاب ۰ تا ۱۰۰ تارا در هر دو نسخه با دستگاه درگی اندازه گیری شده است.

خودروشتاب کارخانهشتاب در شهر
تارا دنده ای۱۲،۵ ثانیه۱۳.۶ ثانیه
تارا اتوماتیک۱۳ ثانیه۱۶ ثانیه

ویدیو مقایسه شتاب تارا دنده ای و اتوماتیک

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.