اضافه شدن کاتالوگ وارداتی های جدید به سایت سامانه؛ هنوز امکان ثبت نام نیست

کاتالوگ وارداتی های جدید
کاتالوگ وارداتی های جدید

مدیران 777 مدیران 777 فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8

در جدیدترین به روزرسانی سایت سامانه یکپارچه، کاتالوگ وارداتی های جدید اضافه شد تا متقاضیان با گزینه های جدید قابل عرضه آشنا شوند.

در اولین دقایق روز سه شنبه همین هفته بود که لیست خودروهای وارداتی قابل عرضه در سامانه یکپارچه به روز شد و قرار بود که در همان روز و یا حداکثر روز بعدش متقاضیان خودروهای وارداتی بتوانند اولویت های خود را انتخاب کنند. حال اما پس از گذشت ۳ روز هنوز سایت برای ثبت نام و اولویت بندی باز نشده و فقط شاهد اضافه شدن به تعداد کاتالوگ ها و خودروهای قابل عرضه هستیم. به این ترتیب متولیان واردات فعلاً فقط در حال اضافه کردن خودروهایی هستند که به گفته خودشان قرار است وارد شوند و به غیر از این کار هیچ اتفاق دیگری هنوز رخ نداده.

بیشتر بخوانید : عرضه کاتالوگ خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه

توجه داشته باشید تا به حال نه حرفی درباره زمان عرضه این خودروها زده شده و نه قیمت هایشان هنوز مشخص است. از این رو کسانی که از اسفند سال گذشته تا حالا پول واریز کرده اند و انتظار کشیده اند باید بدون دانستن قیمت و زمان عرضه وارداتی های جدید نسبت به اولویت بندی آن ها انتخاب کنند که البته هنوز امکان ورود به سایت saleauto.ir برای اولویت بندی نیز فراهم نشده.

به طور کلی می توان گفت که پروسه واردات با این روشی که مسئولین در نظر گرفته اند آینده خوشی ندارد و اضافه کردن کاتالوگ خودروهای فوق اقتصادی دنیا که هیچ، حتی اگر کاتالوگ لندکروز، بنز S کلاس و بی ام و سری ۷ هم اضافه شود دردی دوا نخواهد شد.

به هر حال از ثبت نام کنندگان خودروهای وارداتی می خواهیم تا با دقت بیشتری نسبت به انتخاب و تکمیل وجه اقدام کنند و انتظار خرید خودروهای خارجی با قیمت های ارزان و تحویل به موقع آن ها را هم نداشته باشند.  

۹ خودروی جدید سایت سامانه وارداتی ها چه مشخصات و امکاناتی دارند؟

با نگاهی به کاتالوگ های جدید سایت متوجه می شویم که از ۹ خودروی جدید قابل عرضه ۸ خودرو جدید اند و فقط چانگان CS35 پلاس تیپ ۳ است که مجدداً قرار است به فروش برسد. از ۸ خودروی جدید ۴ خودرو غیرچینی و ۴ خودروی دیگر چینی اند تا سهم چینی ها همیشه و همه جا  در بازار خودروی ایران محفوظ باقی بماند.

تویوتا کرولا ۱.۵ لیتری

کاتالوگ خودروهای وارداتی
کاتالوگ وارداتی های جدید کرولا

معین خودرو علاوه بر نسخه ۱.۲ لیتری و توربوشارژ تویوتا کرولا، قصد دارد تا نسخه ۱.۵ لیتری ۳ سیلندر تنفس طبیعی را هم با گیربکس CVT وارد بازار ایران کند. موتور ۱.۵ لیتری این خودرو قادر است تا طبق کاتالوگ ۱۲۱ اسب بخار توان و ۱۴۸ نیوتن متر گشتاور را تولید کند.

نسخه ۱.۵ لیتری و ۱.۲ لیتری کرولا قرار نیست از لحاظ امکانات رفاهی و ایمنی تفاوتی داشته باشند و با یک سطح آپشنی در زمان و با قیمتی نامشخص عرضه خواهند شد.

کیا سونت

کیا سونت
کیا سونت

این کراس اوور ساب کامپکت به پیشرانه ۱.۵ لیتر تنفس طبیعی مجهز است که می تواند نهایت قدرت ۱۱۴ اسب بخار و نهایت گشتاور 147 نیوتن متر را تولید کند. قدرت و گشتاور تولیدی این موتور ۱.۵ لیتری از طریق جعبه دندهCVT   به چرخ های جلو منتقل می شود و مصرف سوخت این خودرو هم ۵.۷ لیتر در هر صد کیلومتر است.

طبق کاتالوگ سایت سامانه، سطح آپشن های نسخه هایی از سونت که قرار است وارد شوند با نسخه نمونه موجود در شوروم کوشا خودرو کمی فرق دارد و وارداتی ها فول تر خواهند بود. به عنوان مثال نسخه موجود در کوشا خودرو سانروف و استارت دکمه ندارد اما وارداتی ها به این دو آپشن مجهز خواهند بود.

سوزوکی سیاز

سوزوکی سیاز در بخش فنی با مشخصات مختلفی عرضه شده است، اما نسخه‌ای که وارد بازار ایران خواهد شد مجهز به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی است که توانایی تولید ۱۰۵ اسب بخار قدرت و ۱۳۸ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت از طریق یک جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک AT به چرخ‌های جلوی سیاز منتقل می‌شود.

برای این خودرو امکانات خوبی مانند مانیتور ۷ اینچی با Android Auto و Apple CarPlay، ترمز کمکی، ایزوفیکس، سیستم کنترل پایداری و ترکشن کنترل، کروز کنترل، کنترل تهویه مطبوع اتوماتیک، آینه‌های کناری تاشو برقی، کیلس استارتر و ریموت با دکمه Start/Stop مجهز شده است.

هیوندای کرتا

هیوندای کرتا وارداتی
کاتالوگ وارداتی های جدید هیوندای کرتا وارداتی

هیوندای کرتا با پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی وارد بازار خواهد شد. این پیشرانه توانایی تولید ۱۱۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت از طریق یک گیربکس اتوماتیک CVT به چرخ‌های جلو منتقل می‌شود.

از مهم ترین امکانات این خودرو می توان به سقف پانوراما، تنظیم حالت رانندگی، استارت دکمه ای، ترمز پارک برقی و … اشاره کرد. نکته مهم در کاتالوگ کرتا این است که نوشته شده نسخه وارداتی کروز کنترل ندارد که این ویژگی خود حیرت آور است. چطور می شود خودرویی سقف پانوراما، حالت های رانندگی و ترمز پاک برقی داشته باشد اما کروز کنترل نداشته باشد.

بیشتر بخوانید : خودروهای وارداتی هیوندای مشخص شدند

گک GS3

گک GS3
گک GS3

راسا موتور علاوه بر سوزوکی سیاز ژاپنی، یک کراس اوور چینی به نام گک GS3 هم به لیست خودروهایی که قرار است وارد کند اضافه کرده. این خودرو با موتور ۱.۵ لیتری توربو و گیربکس دوکلاچه تری که در اختیار دارد می تواند ۱۷۰ اسب بخار و ۲۶۵ نیوتن متر را تحویل چرخ های جلو دهد.

از آپشن های مهم گک GS3 می توان به ترمز اضطراری خودکار، دوربین ۳۶۰، کروز کنترل هوشمند، رادار هشدار تصادف از جلو (FCW)، رادار تابلو خوان، نور بالا اتوماتیک، رادار کمکی راننده در ترافیک (TJA)، محدود کننده هوشمند سرعت، رادار بین خطوط، اتوپارک، دستگیره های در مخفی شونده، سقف پانوراما با آفتاب گیر الکتریکی، شارژر وایرلس و درب صندوق برقی اشاره کرد. به طور کلی فعلا گک GS3 فول آپشن ترین خودروی وارداتی سامانه است.

بستیون T77

بی ام کارز (BM Cars) یکی از جدیدترین شرکت هایی است که قصد دارد در زمینه واردات خودروهای صفر فعالیت کند و این بار نیز با اولین محصول خود یعنی بستیون T77 وارد سامانه شده.

این خودرو به پیشرانه ۱.۵ لیتر توربو مجهز است که توان تولید نهایت قدرت ۱۶۶ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۵۸ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تَر به چرخ های جلو منتقل می شود و مصرف سوخت در این خودرو ۷.۱ لیتر به صورت ترکیبی در هر ۱۰۰ کیلومتر است.

در نسخه وارداتی این خودرو آپشن هایی مثل فرمان کمکی برقی، اتوهلد، ترمز پارک برقی، استارت دکمه ای، ترمز اضطراری، رادار بین خطوط، سیستم هشدار تصادف از جلو، نور بالا اتوماتیک، گرمکن صندلی راننده و سرنشین،  کروز کنترل، دسته دنده الکترونیکی، تهویه اتوماتیک، سیستم کنترل پایداری، دوربین ۳۶۰ درجه، سیستم کنترل حرکت در سرپایینی، ۶ کیسه هوای ده نقطه ای و… دیده می شود.

جتا VS5

جتا vs5
جتا vs5

جتا VS5 مجهز به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۴ لیتری توربوشارژ طراحی‌شده توسط فولکس واگن است که توانایی تولید ۱۴۸ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور را داراست. خوشبختانه این خودروی کراس اوور به یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک AT ساخت AISIN تجهیز شده است که تعویض دنده‌هایی دقیق و هماهنگ دارد.

نمونه‌ای که وارد ایران خواهد شد به امکاناتی نظیر کروز کنترل هوشمند، ۶ ایربگ، سقف سانروف، سیستم ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، سیستم تهویه مطبوع دو کاناله اتوماتیک، صندلی راننده برقی و گرم‌کن صندلی های جلو مجهز شده است.

دانگ فنگ شاین مکس

آئولوس شاین مکس
آئولوس شاین مکس

ایران خودرو شاین مکس در نسخه بنزینی به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر TGDi مجهز است، که ۱۹۰ اسب بخار را با گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه تَر (WDCT) توان را به چرخ های جلوی این خودرو می رساند.

در نسخه هیبرید آئولوس یی شوئن مکس یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر ۱۶۳ اسب بخار و ۲۳۰ نیوتن متر به همراه یک پیشرانه الکتریکی ۱۷۶ اسب بخار و ۳۰۰ نیوتن متر توان را به وسیله یک جعبه دنده E-CVT به چرخ های جلو منتقل می کند.

چانگان CS35 پلاس تیپ ۳

چانگان CS35 پلاس تیپ 3
چانگان CS35 پلاس تیپ ۳

موتور ۱.۴ لیتری ۴ سیلندر توربوشارژ با تزریق مستقیم سوخت (GDI) در نظر گرفته‌شده برای چانگان CS35 پلاس تیپ ۳ می تواند حداکثر توان ۱۵۵.۵ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۲۵۵ نیوتن متر را از طریق یک گیربگس ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو تحویل دهد.

۹ خودروی جدید سایت سامانه وارداتی ها کدام اند؟

تویوتا کرولا ۱.۵ لیتری، کیا سونت، سوزوکی سیاز، هیوندای کرتا، گک GS3، بستیون T77، جتا VS5، دانگ فنگ شاین مکس و چانگان CS35 پلاس تیپ ۳ جدیدترین خودروهایی اند که وارد لیست سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی شده اند.

۵ امتیاز از ۲ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.