جنگ وانتی: چالش های آفرودی با 6 پیکاپ چینی
در قسمت جدید اسب بخار به سراغ تست و بررسی ۶ پیکاپ چینی موجود در بازار ایران در مسیرهای خارج جاده رفته ایم. تا پایان همراهمان باشید.
فهرست محتوا
در قسمت هشتم فصل ۹ اسب بخار با نام جنگ وانتی به سراغ یک تست و بررسی متفاوت رفته ایم. تست و بررسیای که احتمالاً مانند آن را تابهحال در ایران با این وسعت و این تعداد از خودرو نداشته ایم. در این قسمت، ۶ پیکاپ چینی در بازار ایران را در کنار یکدیگر قرار داده و توانمندی آن ها را در مسیرهای آفرودی به چالش کشیده ایم. در برنامه جدید اسب بخار شاهد رقابت پیکاپ های دو دیفرانسل چینی شامل بهمن G9، فوتون G7، آمیکو آسنا توربو دنده ای، کی ام سی T8، کلوت اتوماتیک و کینگ لینگ تاگا در آیتم های مختلف خواهید بود. به نظر شما در هر آیتم، کدام پیکاپ برتری خود را به رخ حریفان خواهد کشید؟
تا انتهای این قسمت همراه ما باشید. لازم به توضیح است که ساخت این برنامه متفاوت، با حمایت فومن شیمی، صورت پذیرفته است.
ویدیو چالش ۶ پیکاپ چینی
نکات مهم جنگ وانتی
در این قسمت، چالش های متفاوتی برای خودروها در نظر گرفته شده است. از جمله این چالش ها می توان به بررسی میزان کش آمدن چرخ ها و تعلیق، عملکرد سیستم کنترل پایداری و ضد هرزگردی، عملکرد قفل دیفرانسیل پیکاپ ها، عملکرد پیکاپ ها در حالت کمک سبک و کنترل پایداری روشن، عملکرد پیکاپ ها در حالت کمک سنگین و کنترل پایداری خاموش، عملکرد سیستم کنترل شروع حرکت در سربالایی و کمکی حرکت در سرپایینی و … اشاره کرد.
تمام خودرو های موجود در این تست فابریک کارخانه هستند و این یعنی هیچ گونه کیت تعلیق، فنربندی متفاوت و… ندارند. در این تست سرعت بالا به هیچ عنوان مدنظر نبوده است، چراکه با سرعت بالا تقریباً اکثر شیب ها را می توان پشت سر گذاشت؛ پس مسئله اصلی به چالش کشیدن خودروها در سرعت های کم و همچنین در حالت توقف و شروع مجدد در شیب های تند و پستی و بلندی هاست. در این تست سعی شده است تا حد امکان از نتیجه گیری پرهیز و با کمک دوربین های متعدد و نمایش هر خودرو از چندین زاویه، نتیجه هر تست و چالش به شما مخاطبان محترم سپرده شود، اما در هر صورت، آن چه به نظر ما ملاک برتری هر خودرو در هر یک از تست ها بوده است، مانند همیشه کاملاً بی طرفانه و بدون جانبداری بیان شده است.
اما سؤال مهم؛ چرا هایلوکس نیست؟
در بودجه پیکاپ های مورد بررسی در این تست، هایلوکس های موجود از نوع کارکرده هستند و همچنین به دلیل سال تولید، دارای قفل دیفرانسل، سیستم ضد هرزگردی و… نیز نیستند، اما این امکان وجود دارد که به زودی و در قسمتی دیگر، پیکاپ های چینی را با هایلوکس های موجود در بازار نیز به چالش بکشیم.
چه خودروهایی در جنگ وانتی حضور دارند؟
در این قسمت، ۶ پیکاپ چینی در بازار ایران را در کنار یکدیگر قرار داده و توانمندی آن ها را در مسیر های آفرودی به چالش کشیده ایم. در برنامه جدید اسب بخار شاهد رقابت پیکاپ های دو دیفرانسل چینی شامل بهمن G9، فوتون G7، آمیکو آسنا توربو دنده ای، کی ام سی T8، کلوت اتوماتیک و کینگ لینگ تاگا در آیتم های مختلف هستیم.
فوتون G7
به عنوان نخستین خودروی این جمع شش تایی، به سراغ فوتون G7 می رویم. این پیکاپ دو دیفرانسیل به یک پیشرانه ۲ لیتری ۴ سیلندر توربوشارژ مجهز شده است، که برخلاف بسیاری از پیکاپ های چینی با تکنولوژی بورگوارد ساخته شده و به فناوری GDi هم مجهز شده است. این قلب تپنده برای فوتون تونلند اتوماتیک ۲۳۸ اسب بخار قدرت و ۳۶۰ نیوتن متر گشتاور را به همراه دارد که عددی بسیار مناسب است. قدرت تولیدشده در نماینده ایران خودرو دیزل توسط یک جعبه دنده ۸ سرعته اتوماتیک AT ساخت شرکت ZF به هر چهار چرخ خودرو در صورت نیاز منتقل خواهد شد. تعلیق این خودرو مشابه بسیاری از رقبای همرده اش در جلو از نوع جناغی دوبل و در عقب از نوع فنر تخت به همراه دیفرانسیل یک پارچه است. در تونلند G7 تنظیم اتوماتیک سیستم انتقال قدرت را داریم.
پیکاپ بهمن G9
بهمن G9 یکی دیگر از شرکت کننده های این نبرد است. پیکاپ بهمن G9 در بخش فنی به یک موتور ۲ لیتری توربوشارژ مجهز شده که توانایی تولید ۲۰۰ اسب بخار قدرت و ۳۶۵ نیوتن متر گشتاور را داراست. این پیشرانه مجهز به تکنولوژی پاشش سوخت مستقیم (GDI) است که نتیجه آن بازدهی بالا و مصرف سوخت پایین است. همچنین جعبه دنده این پیکاپ غول پیکر از نوع ۸ سرعته اتوماتیک ساخت شرکت ZF است که قدرت تولیدشده توسط موتور خودرو را به هر چهار چرخ خودرو منتقل میکند. سیستم تعلیق این خودرو در چرخهای جلو از نوع دوجناغی یا همان دابل ویشبون بوده اما در چرخهای عقب از نوع پنج اتصالی با فنرهای پیچشی است که سبب شده G9، نرم ترین سواری را در بین رقبا داشته و در عین حال، از توان باربریاش کاسته شود. وزن بهمن G9 نزدیک ۲ تُن بوده و حجم باک آن هم ۸۰ لیتر است.
کلوت مکث موتور
مصرف سوخت ترکیبی طبق ادعای کارخانه حدود ۱۰.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است، اما احتمال دارد که در واقعیت این عدد کمی تغییر کند. رقیب اتوماتیک بعدی، کلوت مکث موتور است. این خودرو در نسخه اتوماتیک به پیشرانه ۲.۴ لیتری توربوشارژ میتسوبیشی مجهز است که توان تولید نهایت قدرت ۲۱۵ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۲۰ نیوتن متر را دارد و قدرت از طریق جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک به چرخ ها منتقل می شود. این پیشرانه استاندارد یورو ۵ را دارد و مصرف سوخت ترکیبی آن ۱۲.۶ لیتر در هر صد کیلومتر است. تنظیم نوع انتقال قدرت به چرخ های جلو و عقب به صورت الکتریکی در این پیکاپ انجام می شود. این پیکاپ جرم خالص ۱۹۲۰ کیلوگرم را دارد و می تواند یک تُن بار را با خود حمل کند.
کی ام سی T8
رقیب چهارم، پیکاپ محبوب این روزهای بازار ایران، کی ام سی T8، است. کی ام سی T8 در بخش فنی به یک پیشرانه ۲ لیتری ۴ سیلندر توربوشارژ مجهز شده است که توانایی تولید ۱۷۴ اسب بخار قدرت و ۲۹۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته دستی به چرخهای جلو و عقب منتقل میشود. کی ام سی T8 مانند دیگر خودروهای پیکاپ و آفرودی این امکان را دارد تا در حالتهای مختلف نیروی پیشرانه را به سوی چرخها انتقال دهد و قابلیتهای بیراههنوردی خود را بیش تر کند. یکی از نکات مثبت T8 در دسترس بودن حداکثر گشتاور از دور ۱۸۰۰ است و این سبب میشود تا بیش ترین گشتاور در دورهای پایین و متوسط در اختیار راننده باشد.
آمیکو آسنا توربو
اما پیکاپ طویل آمیکو آسنا توربو نیز با رنگ خاصش در این تست، حسابی خودنمایی می کرد. زیر کاپوت این پیکاپ عظیم الجثه یک قلب تپنده ۴ سیلندر ۲.۴ لیتری توربو شارژ با کد ۴K22 ساخت میتسوبیشی قرار گرفته که توانایی تولید ۲۱۸ اسب بخار قدرت و ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور را داراست. جعبه دنده این خودرو نیز از نوع ۶ سرعته دستی است که در صورت نیاز قدرت را به هر چهار چرخ خودرو منتقل می کند. در این پیکاپ قفل دیفرانسیل اتوماتیک محور عقب نیز در نظر گرفته شده است. سیستم تعلیق آسنا توربو دنده ای در چرخ های جلو از نوع جناغی دوبل و در چرخ های عقب از نوع فنر تخت است، که سواری نسبتاً خشکی را مانند دیگر پیکاپ ها ارائه می کند، اما در صورت بارگیری در فضای عقب سواری نرم تر خواهد شد، همچنین مصرف سوخت ترکیبی این خودرو حدود ۱۰.۴ لیتر اعلام شده است.
کینگ لینگ تاگا
در نهایت، کینگ لینگ تاگا با ظاهر و ساختاری متفاوت نیز به عنوان آخرین شرکت کننده این جمع شش تایی محسوب می شود. کینگ لینگ تاگا در بخش فنی یکی از پرقدرت ترین پیکاپ های صفرکیلومتر حال حاضر بازار بوده که زیر کاپوتش به یک پیشرانه ۱.۸ لیتری ۴ سیلندر توربوشارژ مجهز شده است که توانایی تولید ۲۲۷ اسب بخار قدرت و حدود ۳۲۰ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته دستی به هر چهار چرخ خودرو منتقل می شود. نکته مهم در خصوص تاگا عدم بهره مندی آن از قفل دیفرانسیل در سری اول تحویلی هاست که البته به گفته شرکت، سفارش های بعدی همراه با قفل دف خواهند بود. مشابه دیگر پیکاپ ها سیستم تعلیق این پیکاپ دورگه در چرخ های جلو از نوع جناغی دوبل و در چرخ های عقب از نوع فنر تخت است.
کدام پیکاپ چینی بهتر است؟
آن چه لازم است بدانید این است که بی تردید هیچ یک از این خودروها تمام پارامترهای مثبت را به صورت یکجا به شما ارائه نمی دهند. به عنوان مثال، یکی شاسی بسیار مستحکم و جدیدی دارد و دیگری توان باربری بالا؛ یکی توان باربریاش کم تر است، اما سواری بسیار نرمی دارد و دیگری ممکن است عملکرد سیستم کنترل پایداری و ضد هرزگردیاش بسیار خوب باشد، اما قفل دف آن با تأخیر عمل کند. مطلب مهم و قابل تأکید آن است که در نهایت، کدام پیکاپ طبق کاربری شما، برآیند بهتری را ارائه می کند و در واقع، کدام پیکاپ نیازهای شما را بیش تر پوشش می دهد. البته شاید مهم ترین نکته، میزان بودجه شما و قدرت خرید شما باشد، چراکه در نهایت پول است که انتخاب ها را محدود یا وسیع می کند و گزینه ها را حذف یا افزایش می دهد. نظر شما چیست؟
بار دیگر لازم به ذکر است که ساخت این برنامه متفاوت، با حمایت فومن شیمی، صورت پذیرفته و هیچ شرکتی در انجام این تست ها دخیل نبوده است.
چند وقتی بود دلم یه همچین ویدیویی میخاست
👌👌
مثل همیشه عالی بود
بنظرم بهتر بود مسیر رو بیشتر ناهموار می کردین چون بعضی مسیر ها رو شاید یه ماشین عادی بتونه بره اون وقت میشد فهمید از نظر آفرود کدوم از همه بهتر عمل میکنه.
بررسی خیلی خوبی بود ولی ای کاش مقایسه کامل تری میکردین مثل تست جاده ای یا تو همون افرود هم عملکردشون رو روی ماسه یا گل یا سربالایی تند مقایسه میکردین حالا که ۶ تا ماشین دور هم جمع کردین حیف شد مقایسه شون تو همه ابعاد نباشه و قسمت های بیشتری ازین برنامه بسازی و بدون توجه به اینکه سازندش ناراحت میشه یا نه بهشون امتیاز میدادی و رتبه بندیشون میکردی
بین اینا هم به نظرم کلوت با توجه به قیمتش از بقیه سرتره
نتیجه همش اشغاله و فقط یک ۴.۵سری ۷۰می تونه ۱۰ساله پیش همه این مسیر هارو بره یا هایلوکس ….اینا همش اشغالن چرا باید ۲دقیقه بعد قفل کنه چرخه عقب رو این ماشین ها تازه حالا قیمته اکثرشون منطقیه به جز این بادکنک چینی (بهمنg9)چه خبره ۲میلیارد ۳۰۰
هایلوکس ۲۰۲۲ موجوده تو بازار با اون مقایسه کنید
تاگا دیگه چه ماشین آشغالیه !!!!! فقط قیافه خریداراش دیدنیه!!!!!
مقایسه خوب و کاملی بود به نظرم پیکاپ فوتون بهترین عملکرد را داشت
بخوام طبق فیلم بین اینا انتخاب کنم :
۱ فوتون g7
۲ بهمن g9
۳ آمیکو آسنا
۴ کلوت
۵ جک t8
۶ کینگ لینگ
از نظر من فقط دو خودروی اول و دوم در اکثر تست ها خوب بودند و باقی خودروها ضعف زیادی داشتند.
کاملا مشخص بود که فوتون بهترین عملکرد رو داره و با توجه به گستردگی خدمات ایران خودرو خدمات بهتری هم خواهد داشت
ویدئو عالی بود
نظرم بد نمایش داده شد. دوباره مینویسم. بخوام طبق فیلم بین اینا رتبه بندی کنم از نظر من نتیجه اینه : اول فوتون جی ۷ – دوم بهمن جی ۹ – سوم آمیکو آسنا – چهارم کلوت – پنجم جک تی ۸ – و آخر هم کینگ لینگ. از نظر من فقط دو خودروی اول و دوم در اکثر تست ها خوب بودند و باقی خودروها ضعف زیادی داشتند. انتخاب من با در نظر گرفتن امکانات خودرو، موتور و گیربکس و چهره خودرو بدون شک فوتون و سپس بهمن می باشه.
بادکنک رو خوب اومدی، مثه ماهی بادکنکی هستش
یه تست بیابان شیب دار شنزار بود بهتر میشد!
بعنوان یک مکانیک و افرودسوار میگم ، فعلا تو این پیکاپ.ها ، فوتون جی ۷ از تمام پیکاپهای جدید حال حاضر در ایران بهتره ، البته بشرطی که شرکت ایرانخودرو دیزل برای مونتاژ این خودرو ، نیروی آموزش دیده بکار ببره ، نه کارگران ساده که در بیشتر مواقع در مونتاژ این پیکاپ هوشمند ، مالکین رو به دردسر انداختند
ممنون و خدا قوت
توضیحات خیلی کامل و عالی بود مثل همیشه عالی من فقط دلم به حال مالک تاگا سوخت خدایش خیلی افتضاح بود عملکرد ماشینش
در کل دمتون گرم
الحمدلله واقعا برنامه اسب بخار در فصل جدید و خصوصا ۳ قسمت آخر پیشرفت ملموسی داشته و از همیشه جذابتر شده
اگه من بخوام رده بندی کنم از رتبه یک تا سه با توجه به چیزی که دیدم . فوتون g7 رتبه یک و کلوت اتوماتیک رتبه دوم قرار میگیره بعد از اون کی ام سی T8در رتبه سوم قرار میگیره با توجه به اینکه این نسخه دنده ای بود و مشکلاتی که داشت مربوط به همین بود و اگر اتوماتیک بود همین جایگاه سوم رو کسب میکرد . من بهمن G9اصلا درک نکردم ماشین با اون هیبت و موتور کوچولو و لگدهایی که میزد و سیستم HAC که درست کار نکرد و ماشین عقب رفت ، واقعا این ماشین پشیمون کننده هست . کینگ لینگ هم چیز خاصی نداشت مخصوصا که با یه فشار خراب شد گرچه گفتن ماشین تست هست ولی وقتی تعویض شد باز ممکن بود این اتفاق تکرار بشه حتی اون فردی که تست میکرد ترسید و کمی با ملاحظه تر رفتار کرد . این نظر منه و لطفا جبهه نگیرید من خودم یه دوچرخه دارم مدل ۹۶ و چیزایی هم که گفتم فقط از روی مشاهداتم بود تخصصی هم ندارم در این مورد .
فوتون عالی ظاهراً شد
اول فوتون دوم بهمن بقیه برن آشغالی چون واقعاً آشغالن من نمیدونم چرا وارد کننده تست نمیگیره از خودرو ها ؟
kmcاز همشون بهتره
داش فیلم رو دیدی اصن؟!
دقیقا
منم حس می کنم اصلا ندید :)))))
یکی از بهترین بررسی های خودرویی ایرانی بود که تا حالا دیدم .
خسته نباشد ، خیلی ممنون
کاش اون لندکروز و رونیز رو هم وارد تست میکردین ببینیم چقدر تفاوت دارن 😅
خسته نباشید مقایسه دقیق و جذابی بود. لطفا در سایر کلاس های خودرویی هم چنین مقایسه هایی ترتیب بدید
جانشین بلامنازع هایلوکس کلوت با موتور ۲۴۰۰
محمد مهدی تفضلی پسر تو فوقالعاده ای، در طی سالیان دراز بنده در رسانه های پارسی ندیدم یک شخص اینطور حرفه ای و منصفانه اظهار نظر کنه.
بی طرفانه سیار حرفه ای و مورد پسند بود هرچند فشار زیادی از طرف کمپانی های مختلف بهتون اورده میشه ولی منبعد منتظر همچین مقایسه های بینظری هستیم.
در خودرو های این رنج قیمت بد نیست خودرو های کارکرده مثل تویوتا و نیسان هم بیارید تا مشتری انتخاب دقیقتری داشته باشد
عالی بود لذت بردم همین که موفق شدین چندتا ماشین باهم تست کنید
منتظرم یکروز خبر بدین کولئوس،سانتافه،ایکس تریل،راوفور،اسپورتیج،توسان ۲.۴،اوتلندر،سورنتو با هم تست کنید خیلی عالی میشه و نتایج جالب بدست میاد !
بسیار عالی ، فقط زیاد کارت با نیم کلاچ خوب نیست مثل اینکه زیاد دنده ای سوار نشدی و اتوماتیک برات بهتر است
خیلی خوب بود خصوصا که این اولین بار بود تو رسانه های داخلی همچین چیزی میدیدم فقط یه چیز برای من جاش خیلی خالی بود اونم فوتون دیزل بود خیلی دلم میخواست بدونم تو دور پائین نزدیک هزار تو این تستهایی که گرفتین چه عملکردی داشت خیلی حیف شد ، به هرحال امیدوارم ار روز وضعیت کار و امکاناتتون بهتر بشه جوونها
وقت و زحمتی که برای ضبط این بررسی گذاشتید ارزشمند بود، درسته که تا حدود زیادی کپی از پیچ SUV battle بود که داخل یوتوب ۲۰ کراس اوور و یا SUV مطرح رو توی روسیه دقیقا مثل همین شرایط با هم بررسی میکنن، ولی همینکه شما داخل ایران ۶ تا رو توانسیتد گیر بیاورید ارزشمند بود. البته جای کاپرا خالی بود. میتوانسیتد تا رسیدن به همان مقصد برای تست میانگین مصرف همه رو هم از روی کامپیوتر سفری مقایسه کنید.
آسنا، فوتون G7 و T8 همه لاستیک دومینانت کویر تایر رو داشتند که از نظر چنگ زنی یکسان موجب میشد بهتر حساسیت TCS سنجیده بشه. طبیعتا لاستیک AT آفرود عملکرد بهتری داره. یک نکته جالب این هست که دقیقا ماشین هایی که گیربکس ۸ سرعته ZF آلمان رو داشتند مثل فوتون و G9 عملکرد خیلی بهتری از خودشان نشان دادند و آسنا هم بخاطر کیت کلاچ سفارشی و با استقامت VALEO میشه گفت کمترین خاموش شدن رو داشت که اون هم بخاطر کم گاز دادن بود، بعضی جاها چرا میترسیدید گاز بدید به ماشین!
قفل دیفرانسیل ایتون آسنا هم واقعا خودشو خوب نشان داد میشه گفت بهترین پیکاپ دنده دستی بازار ایران هست. طبیعتا صاحبان خودرو T8 این موضوع رو قبول نخواهند کرد ولی با عملکردی که من از این ماشین دیدم اصلا حتی بدرد سربالایی شهری هم نمیخوره، شما یکذره بیشتر گاز میدادید همان جا دیسک و صفحه میسوزوند. خیلی هم اتفاق افتاده با این ماشین رفتن سافاری وسط راه دیسک و صفحه سوزونده. بسیار ماشین بیخود و مزخرفی هست KMC T8. اگر این بررسی رو برای خرید هم نگاه کردید اصلا سراغ kmc نرید تاگا هم که اسباب بازی بیش نیست.
واقعا فوتون g7 یه سرو گردن از همه بالاتره ….. بقیه فقط گنده هستند ….
فوتون از لحاظ عملکرد کاملا راضی کننده به نظر میاد هر چند که خیلی هم آش دهن سوزی نیست
و خب چون توسط ویران خودرو دیزل به دست مشتریان میرسه طبیعتا خدماتشم بهتره
بعد از اونم بهمن G9 با عملکرد کاملا معمولی
باقی پیکاپ ها هم اصلا ارزش صحبت کردن ندارن
بنظر من آمیکو با توجه به قفل دیفرانسیل بهتر که مهمترین ویژگی برای پیکاپ هست و البته قیمت منطقی تر میاد
واقعا دمتون گرم
کارتون عالی بود هر۶ تا میشه گفت یه جور بودن بهترین پیکاپ های بازار ایران فعلا هایلوکس ۲۰۱۶وآسنا توربو اتومات هستن. اما حقیقتا جای تویوت لندکروزر ۴/۵F که ارتش هست خالی بود با وجود اینکه مال۱۵تا۲۰سال قبله اعجوبه کوهستانه.امید اینکه روزی برسه چین کمونیست و روس فاسد دست از سرمون بردار وشاهد تست فورد و جنرال موتورز ولندرور وهایلوکس نویسان باشیم و اونا رو با البته نیروی کار نخبه مونتاژ کنیم.در حال حاضر خودم فقط پراید رو ترجیه میدم و دارم چون حیفه پول عرق جبین رو داد چین و افراد رانتی پخمه که لگن تولید میکنن.حیف پارسیان وجوانامون.در گذشته جنگنده اف۴واف۱۴ میگرفتیم که هنوزم حرف برا گفتن دارن اما امروز کافر کیشان پارس رو بنا دادن.مجبورم کنن نیسان آبی مونتاژ خودمون واقعا بهتره.یا حق درودتان باد
تست جالبی بود ولی کامل نبود
از لحاظ عملکرد فوتون میشه گفت خوبتر از بقیه بود ولی باید قیمت ماشین هم در نظر بگیریم برای خرید . بهمن جی ۹ هم که بنظرم با توجه به ابعاد و مشخصات فنی بیشتر تست هارو مثل کلوت تمام کرد باز هم باید اینو در نظر داشت این ماشین موقع عرضه در بازار قیمتش خیلی بیشتر از بقیه پیکاپ ها هستش ارزش نداره . آسنا از لحاظ قفل دف از بقیه بهتر کار کرد و اونم قیمت بازارش با یک پیکاپ اتومات داره بزاری میکنه و اصلا معقول نیست و اینکه به نسبت بقیه پیکاپها استفاده شهریش سختتره . پیکاپ تاگا که اصلا در حد هیچ کدوم از این ماشینها نبود و با قیمتی که تو بازار داره اصلا خریدش اشتباهه . پیکاپ کی ام سی هم که از حد متوسط تو تستها پایینتر بود و فقط بخاطر قیافه و استایل ماشین هستش که انقدر مورد استقبال قرار گرفته و بنظرم ارزش خرید نداره . پیکاپ کلوت بنظرم تنها ماشینی بود که تو تستها تقریبا خوب بود و از لحاظ اینکه هم اتومات هستش و هم نسبت به مشخصات فنی که داره قیمتش هم در قیاس با بقیه بهتره و میشه گفت برای عموم با توجه به عملکرد قابل دسترس تر هستش .
سلام تفضلی وقت بخیر
لطفا fmc sx5 رو هم برسی کنید
با تشکر 💚
سلام
G9 و g7 از نظر به روزی از همه موارد تکنولوژی جدید تری دارن و به همان نسبت قیمت بیشتر اگر بودجه بیشتری برای خرید دارید اونها اولین گزینه خرید هستند البته برای افرود هرچی تکنولوژی بیشتر باشه اونم از جنس اشغال چینی خرابی بیشتر و پیچیده تری و شاهدش هستیم بعد از این موارد انتخاب من آسنا هستش به نظرم به نسبت در تمام سیستم ها عملکرد خوبی داشته البته اگر با طول زیادش میتونین کنار بیاین و نسبت به بقیه چینی های وارداتی شرکت های جدید مثل مکس موتور یا تاگا که نمیدونم برای کدام شرکته آمیکو شرکت قدیمی تر و با اسم و رسم تریه
من خودم امیکو توربو خریدم و انتخابم بین ۶ مورد با توجه به بودجه ای که داشتم این بود دلیل انتخابم هم توضیحات بالا بود تا امروز هم که از ماشین استفاده کردم خدارو شکر به مشکلی برنخوردم و خرابی ای نداشتم
سلام بر آقای تفضلی و همه کارکنان اسب بخار از نظر من بهمن G9 از همه آنها بهتره هم از نظر هندلینگ و هم از نظر سواری و هم از نظر پرفورمنس و هم از نظر آپشن و هم از نظر طراحی بیرون و داخل و هم از نظر ارزش خرید
سلام
اگر میشه اکستریم vx را توی قسمت های بعد بررسی کنید
من از بین این ها فوتون را انتخاب میکنم که هم قدرت بالاتری داره و هم کابین زیباتر و هم خدمات پس از فروش ایران خودرو دیزل
من یه راه حل برای تنظیم سرعت DAC پیدا کردم.باید ماشینو ریمپ کنید!جز این راهی پیدا نکردم
جدیدا آنقدر تو خیابونا ماشین چینی دیدیم ناموسا حالمون داره به هم میخوره
بسیار برنامه جالب و مفیدی بود. فقط ای کاش حالا که این همه زحمت پیدا کردن اسپانسر و شش عدد ماشین نسبتا کمیاب و هماهنگی و … کشیدید، یک تیم فیلمبرداری حرفه ای با دوربین های مجهزتر انتخاب میکردید تا نتیجه زحماتتون بهتر دیده بشه. مثلا اون صحنه هایی که هنگام غروب گرفتید به نظرم خوب نبود یا اون آیتم که کش اومدن سیستم تعلیق بود اصلا جالب نبود. من اصلا هنرمند و فیلمساز و فیلمبردار نیستم فقط یه بیننده معمولی هستم که این نکات به نظرم رسید. باز هم تشکر. در پناه حق باشید
سلام.
وقت بخیر.
سوالی از آشنایان به خودرو و بازار خودرو دارم.
از بین خودروهای صفر کیلومتر زیر، کدام موارد از لحاظ تأمین قطعات یدکی ، وجود نمایندگی ، وجود افراد آشنا به تعمیر و همچنین بازار دست دوم مناسب است ؟ لطفاً چند مورد را بفرمایید.
دایون y5 و y5 پلاس/
دایون y7 و y7 پلاس /
کی ام سی T8 /
مکث موتور کلوت /
کاپرا ۲ /
فوتون تونلند /
فوتون g7 /
یوآز پاتریوت/
آمیکو آسنا /
با تشکر
سلام
تو فیلم صحبت از موتور و گیربکس مشترک بین کلوت مکث موتور و آسنا توربو دندهای شد
تو کلوت مشکل ناهماهنگی گیربکس با موتور رو داریم
این مشکل در آسنا توربو دندهای هم آیا هست؟
سپاس
چرا فوتون دیزل نیست توشون