ناگهان چاله ؛ تست و بررسی فیدلیتی پرستیژ

تست بررسی فیدلیتی پرستیژ
تست بررسی فیدلیتی پرستیژ

یازدهمین قسمت از فصل ۹ اسب بخار به فیدلیتی پرستیژ، مونتاژی بهمن موتور، اختصاص داده شده. در بخش دوم روغن های مناسب برای جعبه فرمان و گیربکس اتوماتیک را معرفی کردیم و در تیپ کار هم به سراغ پارس بهینه رفتیم.

آریزو 8 آریزو 8

در قسمت یازدهم از فصل ۹ اسب بخار به سراغ یکی از جدیدترین و پرآپشن ترین کراس اوورهای مونتاژی یعنی فیدلیتی پرستیژ رفتیم تا بتوانیم این خودرو را از جنبه های مختلف مورد بررسی قرار دهیم تا شما مخاطبین عزیز در صورت تمایل بتوانید با این کراس اوور جذاب آشنا شوید.

های بانک های بانک

در ابتدای قسمت و حین رانندگی با فیدلیتی پرستیژ، تیم اسب بخار با یک چالش غیرمنتظره رو به رو شد که پروسه فیلم برداری را کمی طولانی کرد. ماجرا از این قرار بود که هنگام عبور از پیچ و خم های جاده لواسان، ناگهان وجود چاله ای عمیق منجر به پنچری شدید لاستیک خودروی در حال تست شد. این اتفاق کمی تاخیر در ضبط ایجاد کرد اما باعث شد تا فیلم تست و بررسی کمی هیجان انگیزتر شود.

ویدیو تست و بررسی فیدلیتی پرستیژ

فیدلیتی پرستیژ

فیدلیتی پرستیژ بهمن موتور یا همان جتور X70 پلاس یکی از جدیدترین و پرآپشن ترین خودروهای مونتاژی در ایران است که به احتمال زیاد موفق خواهد شد تا بازار خوبی را تجربه کند و مورد استقبال مردم واقع شود. این کراس اوور در گروه پرآپشن ترین ها قرار می گیرد زیرا مجهز به سیستم خودران سطح ۲.۵ است و از طرفی در کنار امکانات ایمنی، از آپشن های رفاهی زیادی نیز بهره مند شده است. از لحاظ فنی نیز کاملاً مشابه تیگو ۸ پرو، آریزو ۶ GT و فونیکس FX است.

به طور کلی با نگاهی به پیشینه محصولات بهمن موتور می توان گفت که فیدلیتی پرستیژ نیز در آینده موفق خواهد شد تا سهم زیادی از بازار را برای خود کند.

طراحی ظاهری

فیدلیتی پرتسیژ در بخش ظاهری تفاوت بسیاری با نسخه پرایم پیدا کرده و به مراتب چهره‌ای جسورانه تر و جذاب تری را به خود گرفته است. در نمای جلو چراغ‌های اصلی طراحی کشیده تر و خشنی پیدا کرده و همچنین جلوپنجره نیز عریض تر و بزرگتر از قبل شده و باعث شده تا این خودرو بیش از پیش بزرگ و عضلانی به نظر برسد. بر روی سپر نیز ورودی هوا به همراه یک دیفیوزر کرومی در پایین‌ترین قسمت تعبیه شده‌ و طراحی نمای جلو را کامل کرده است.

طراحی قسمت عقب فیدلیتی پرستیژ نیز مانند نمای جلوی آن تا حدود بسیار زیادی تغییر پیدا کرده و ظاهر بروزتری پیدا کرده است. چراغ‌های عقب بر اساس ترند روز دنیا به صورت بهم پیوسته طراحی شده‌ و همچنین مه شکن‌های این خودرو نیز بر خلاف فیدلیتی پرایم به صورت دو نوار نازک LED پایین سپر تعبیه شده و به وسیله یک خط مشکی به یکدیگر متصل شده‌اند. اگزوزهای این خودرو به صورت دوگانه در دو طرف سپر قرار گرفته و خوشبختانه واقعی هستند. 

مشخصات فنی

قلب تپنده این خودرو یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۶ لیتری توربوشارژر مجهز به فناوری GDi است که توانایی تولید ۱۹۷ اسب بخار قدرت و ۲۹۰ نیوتن متر گشتاور را داشته و با مهندسی کمپانی اتریشی AVL همراه شده است. جعبه دنده این خودرو نیز از نوع ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه تر است که قدرت پیشرانه را تنها به محور جلوی خودرو منتقل می‌کند. 

قوای فنی فیدلیتی پرستیژ کاملا مشابه به خودروی فونیکس تیگو ۸ پرو محصول مدیران خودرو است که البته با توجه به اینکه فیدلیتی پرستیژ نیز یکی از محصولات زیرمجموعه چری است جای تعجبی ندارد. همچنین یکی دیگر از نکات مثبت این خودروی جذاب، جعبه دنده دوکلاچه تر آن است که برخلاف فیدلیتی پرایم دیگر دردسرهای جعبه دنده دوکلاچه خشک را ندارد. طبق اعلام شرکت این خودرو شتاب ۰ تا ۱۰۰ حدود ۹ ثانیه را داشته و همچنین مصرف ترکیبی آن نیز ۸.۱ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.

بیشتر بخوانید : مقایسه گیربکس دوکلاچه خشک و گیربکس دوکلاچه تر

امکانات رفاهی و ایمنی

فیدلیتی پرستیژ در بخش امکانات رفاهی نسبت به فیدلیتی پرایم خودروی لوکس تری بوده و با امکاناتی نظیر سقف پانوراما، رادار بین خطوط و رادار نقطه کور، صندلی های برقی جلو، گرمکن صندلی های جلو، دوربین ۳۶۰ درجه، دوربین ثبت وقایع، سنسور نور، سنسور باران، درب صندوق عقب برقی با سنسور حرکتی پا، استارت دکمه ای، ترمز پارک برقی، کیسه های هوای پرده ای، تهویه اتوماتیک دوگانه با تنظیمات مستقل برای ردیف دوم و سوم، سیستم صوتی حرفه ای، تعویض دنده از پشت فرمان، کنترل حرکت در سراشیبی، رانندگی خودکار، رادار تابلو خوان، ترمز اضطراری پارک، سامانه پیشگیری از تصادف و ترمز گیری هوشمند، نوربالای اتوماتیک، چراغ های تطبیقی جلو، پنل تهویه لمسی با نمایشگر TFT، سردکن صندلی های جلو، حافظه تنظیمات صندلی راننده، سامانه استارت مبتنی بر هوش مصنوعی، حسگر اثر انگشت و نورپردازی کابین تطبیقی عرضه می شود. 

روغن گیربکس اتوماتیک و هیدرولیک کاسپین

این روزها تقریباً تمام خودروها مجهز به فرمان هیدرولیک و یا کمکی برقی اند و از طرفی دیگر شاهد ازدیاد خودروهای اتوماتیک در بازار ایران نیز هستیم. از این رو نیاز است تا دارندگان خودروهایی که سیستم کمکی فرمان آن ها به صورت هیدرولیکی است و همچنین صاحبان خودروهای اتوماتیک نسبت به وضعیت روغن سیستم گیربکس و جعبه فرمان آگاه باشند و در صورت لزوم روغن روانکار آن سیستم را تعویض کنند.

روغن گیربکس اتوماتیک و فرمان کاسپین در مقایسه با روغن هیدرولیک تولیدی این شرکت، افزونه های بیشتری دارد که این برتری می تواند موجب شود تا عملکرد بهتری از خود در روانکاری نشان دهد و به خوبی بتواند از گیربکس اتوماتیک محافظت کند.

پارس بهینه

در قسمت تیپ کار به سراغ تست پژو پارس بهینه یا پارس XUP رفتیم که این روزها خبر توقف تولیدش سر و صدای زیادی به پا کرده. در این بخش تمامی تغییرات رخ داده برای موتور XU7 را به اطلاع شما رساندیم تا بتوانید علت نام گذاری بهینه یا پلاس برای این موتور را بهتر متوجه شوید. به طور کلی پارس با موتور XUP شاید از لحاظ توان و گشتاور تغییر آن چنانی به خود ندیده باشد اما از لحاظ کیفیت عملکرد، پایین آمدن مصرف سوخت و همچنین کاهش استهلاک، اقدامات خوبی بر روی آن صورت گرفته است.

بیشتر بخوانید : تفاوت پیشرانه های XU7 و XU7 پلاس

آلبوم تصاویر تست و بررسی فیدلیتی پرستیژ

پشت صحنه تست و بررسی فیدلیتی پرستیژ

۴.۲ امتیاز از ۱۴ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.