عرضه کاتالوگ خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه

کاتالوگ خودروهای وارداتی
کاتالوگ خودروهای وارداتی

بالاخره پس از مدت ها، عرضه کاتالوگ خودروهای وارداتی در سامانه یکپارچه مربوط به وارداتی ها آغاز شد و از این به بعد، مردم می توانند با خودروهایی که قرار است مدت زیادی برای آن ها منتظر بمانند آشنا شوند.

مدیران 777 مدیران 777

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، یکی از وعده های مسئولان در ماه های اخیر این بود که عرضه وارداتی های جدید قرار است در سامانه آغاز شود و ثبت نام کنندگان می توانند جدا از چانگان CS35 پلاس، حق انتخاب های بیش تری داشته باشند. نکته مهم در مورد عرضه ۶ محصول جدید، مشخص نبودن قیمت و زمان تحویل خودرو به مشتری است تا دوباره متولیان واردات بتوانند به کمک این عدم شفافیت، خون ثبت نام کنندگان را در شیشه کنند و سرمایه و آرامش آن ها را تاراج ببرند.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8

توجه داشته باشید تمام این حرف ها در حالی بیان می شود که تا به حال برای چانگان CS35 چند قیمت تمام شده متفاوت در نظر گرفتند و در نهایت، با اعتراض مشتریان و رسانه ها، کمی از قیمتش کم کردند. با این وجود، باز هم شاهد بودیم یک وارداتی چینی بدون آپشن با قیمت بسیار گزافی به مردم فروخته شد و آن هایی که تحویل گرفتند در بازار آزاد قیمت هایی نجومی برای فروشش تعیین کردند.

اکنون اما قبل از عملی شدن کامل وعده های قبلی، مشخص شده است شش محصول دیگر وارداتی، که سه نمونه از آن ها مجدداً چینی است، قرار است عرضه شود و ثبت نام کنندگانی که بیش تر از ۷ ماه انتظار کشیده اند می توانند اولویت بندی خود را از چهار شنبه ۱۹ مهر ماه در سایت سامانه فروش وارداتی ها (saleauto.ir) انجام دهند.

ثبت نام کنندگان خودروهای وارداتی قبل از این که اولویت بندی کنند بهتر است بدانند از اسفند سال قبل تا امروز، فقط حدود ۲۰۰ دستگاه چانگان، آن هم با قیمت نجومی به مردم تحویل شده است و با توجه به این مقدار، انتظار تحویل به موقع و زودهنگام ۶ خودروی جدید وارداتی را نداشته باشند.

به طور خلاصه، درباره اتفاقی که دیشب رخ داد می توان گفت فقط عرضه کاتالوگ خودروهای وارداتی جدید صورت گرفته است، زیرا بدون مشخص شدن قیمت نهایی و زمان تحویل، هنوز هم احتمال آزار و اذیت ثبت نام کنندگان از طرف مسئولان وجود دارد.

قیمت ۶ محصول جدید وارداتی در چه محدوده ای قرار می گیرد؟

با توجه به قیمت بالای ۱ میلیارد چانگان CS35 پلاس که توسط شورای رقابت مشخص شد، احتمالاً این ۶ خودروی جدید به علت گران تر بودن در بازار جهانی و تعرفه های سنگین دولت، با قیمت هایی نزدیک به ۲ میلیارد تومان و یا بالاتر از آن به مردم فروخته شوند.

بیشتر بخوانید : قیمت بازار چانگان CS35 پلاس؛ اولین وارداتی به بازار آمد

۶ خودروی جدید وارداتی چه مشخصاتی دارند؟

همان طور که پیش تر گفته شد، از میان این شش مدل خودرو، سه خودرو چینی، دو خودرو کره ای و یک خودرو ژاپنی است، که با توجه به این قضیه می بینیم تمرکز واردات کنندگان بیش تر بر روی چینی هاست.

تویوتا کرولا

کاتالوگ خودروهای وارداتی
کاتالوگ خودروهای وارداتی

عرضه کننده تویوتا کرولای صفر در ایران معین خودروست که به سراغ نسخه پایه این خودرو، مجهز به موتور ۱.۲ لیتری توربو، رفته است. توجه داشته باشید که در کاتالوگ معرفی این خودرو درج شده که پیشرانه اش تنفس طبیعی است و ۱۱۶ اسب بخار توان تولید می کند، در حالی که، پیشرانه نسخه ای که قرار است وارد شود توربو است، زیرا تولید توان ۱۱۶ اسب بخاری از یک موتور ۱.۲ لیتری تنفس طبیعی غیرممکن است.

از دیگر اشتباه های موجود در کاتالوگ کرولا مجهز بودن به کروز کنترل هوشمند یا تطبیق پذیر است، در حالی که، این خودرو رادار جلو ندارد و فقط می تواند کروز کنترل معمولی داشته باشد. از دیگر ویژگی های این خودرو می توان به استارت دکمه ای، تهویه اتوماتیک و گیربکس CVT اشاره کرد.

کیا سلتوس

کیا سلتوس 2023
کیا سلتوس ۲۰۲۳

کیا سلتوسی، که قرار است به مردم تحویل شود، هم مجهز به یک موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی است که می تواند ۱۳۲ اسب بخار و ۱۵۷ نیوتن متر را از طریق یک گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته به چرخ های جلو تحویل دهد.

هیوندای النترا

هیوندای النترا
هیوندای النترا

سفارش گذاری النتراها هم به گونه ای بود که دقیقاً مشخصات فنی مشابهی با سلتوس داشته باشد و فقط در برنامه ریزی موتور با هم متفاوت باشند. به این ترتیب، الانتراهای KTL هم به یک موتور ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی و گیربکس ۶ سرعته اتوماتیک مجهز هستند و در بخش امکانات رفاهی و ایمنی نیز خبری از آپشن های به‌روز و ویژه ای نیست.

زوتی DL5

زوتی DL5 پارس خودرو
زوتی DL5 پارس خودرو

زوتی DL5 پارس خودرو با پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر ۴G15T به بازار ایران عرضه خواهد شد. این پیشرانه ۱۴۴ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۲۱۵ نیوتن متر تولید می کند. جعبه دنده اتوماتیک این کراس اوور چینی از نوع CVT است که توان را به چرخ های جلو منتقل می کند.

از امکانات ایمنی و رفاهی دی ال پنج پارس خودرو می توان به مواردی همچون فرمان برقی، تهویه مطبوع نیمه اتومات، سیستم ورود و استارت بدون کلید، آینه وسط الکتروکرومیک، اتولایت، سیستم کنترل خودرو در سربالایی و سرپایینی، ترمز پارک برقی، اتوهلد و… اشاره کرد و خبری از جلوآمپر دیجیتال، کیسه هوای کناری، سانروف، سقف پانوراما و… در این خودرو نیست.

چانگان CS55 پلاس

چانگان CS55 پلاس
چانگان CS55 پلاس

چانگان CS55 پلاس به پیشرانه ۱.۵ لیتر توربو با فناوری GDi مجهز است که توان تولید نهایت قدرت ۱۷۸ اسب بخار و نهایت گشتاور 280 نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو منتقل می شود.

جتا VS7

جتا Vs7
جتا Vs7

پیشرانه VS7  که دست پرورده فولکس واگن است، ۱۴۸ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. این خودرو تک دیفرانسیل است و خبری از سامانه چهارچرخ محرک در آن نیست.

از امکانات ویژه این خودرو در تیپ واردشده به کشور می توان به مواردی همچون سقف پانورامیک، شش ایربگ، صندلی برقی راننده، دوربین ۳۶۰ درجه، تهویه مطبوع اتومات دو کاناله با دریچه عقب، آرم رست صندلی عقب، شارژر وایرلس، کروز کنترل تطبیقی، مانیتور بزرگ ۱۰ اینچی و… اشاره کرد.

در پایان از شما مخاطبین و ثبت نام کنندگان خودروهای وارداتی می خواهیم تا نظر خود درباره این ۶ محصول جدید را برای‌مان کامنت کنید و به ما بگویید که آیا تمایل به خرید این ۶ خودرو با قیمت های فضایی‌شان دارید یا نه.

۶ وارداتی جدید چه خودروهایی اند؟

تویوتا کرولا، هیوندای النترا، کیا سلتوس، زوتی DL5، چانگان CS55 پلاس و جتا VS7 شش محصول جدیدی اند که قرار است در سامانه یکپارچه خودروهای وارداتی عرضه شوند.

قیمت ۶ محصول جدید وارداتی در چه محدوده ای قرار می گیرد؟

با توجه به قیمت بالای ۱ میلیارد چانگان CS35 پلاس که توسط شورای رقابت مشخص شد، احتمالاً این ۶ خودروی جدید به علت گران تر بودن در بازار جهانی و تعرفه های سنگین دولت، با قیمت هایی نزدیک به ۲ میلیارد تومان و یا بالاتر از آن به مردم فروخته شوند.

۳.۵ امتیاز از ۶ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.