تست و بررسی تویوتا لندکروز سری 300 / میخوامش!
در قسمت هفتم از فصل ۹ اسب بخار به سراغ تست و بررسی تویوتا لندکروز سری ۳۰۰ یا اتاق ۳۰۰ رفتیم، و در ادامه نیز به راهکارهای جلوگیری از بخار کردن شیشه ها و همچنین یخ زدن مایع شیشهشوی در روزهای سرد سال می پردازیم.
فهرست مطالب
این قسمت از فصل ۹ اسب بخار به خودرویی اختصاص داده شده است که بسیاری از علاقهمندان به SUVها سال ها منتظر آمدنش بودند و برایش لحظه شماری کردند. تویوتا لندکروز اتاق ۳۰۰ پس از حدود ۱۴ سالی که سری ۲۰۰ در بخش های مختلف دنیا فروخته می شد در خط تولید کمپانی تویوتا قرار گرفت و جایگزین سری قبلی شد. در این ویدیوی تست و بررسی سعی کردیم پرچمدار تویوتا را در سطح شهر به چالش بکشیم و تقریباً تمام ویژگی ها و آپشن های جدیدی که برایش در نظر گرفته شده است را معرفی کنیم.
ویدیو تست و بررسی تویوتا لندکروز سری ۳۰۰
تویوتا لندکروز اتاق ۳۰۰ یا LC300
تولید اتاق ۲۰۰ از سال ۲۰۰۸ آغاز شد و به مدت ۱۴ سال (تا اواخر ۲۰۲۱) شاهد عرضه این خودرو در اکثر نقاط دنیا بودیم. در طی این سال ها، بسیاری از علاقهمندان منتظر معرفی و بررسی لندکروز سری ۳۰۰ بودند و تصور می کردند این خودرو قرار است با تغییرات عمده در بخش های مختلف عرضه شود و همه را حیرت زده کند. در واقعیت نیز چنین اتفاقی افتاد و پس از معرفی سری جدید لندکروز متوجه شدیم که این خودرو هم از نظر ساختاری، هم از نظر فنی و امکانات رفاهی نسبت به LC200 بهتر شده و انتظارات مشتریان را برآورده کرده است.
تفاوت های اساسی سری ۲۰۰ و ۳۰۰ در چیست؟
از مهم ترین تغییرات به وجودآمده می توان به ارتقای موتور از تنفس طبیعی به پرخوران شده توسط دو توربوشارژ، بهره گیری از تکنولوژی داینامیک فورس برای طراحی موتور، سبک سازی شاسی، کاهش ارتفاع موتور و گیربکس از سطح زمین و همچنین جابهجایی آن به وسط خودرو برای پایین آوردن مرکز ثقل، اضافه شدن امکانات ایمنی جدید، بهکارگیری از گیربکسی با تعداد دنده های بیش تر و تکنولوژی بهروزتر در سیستم برق خودرو اشاره کرد.
بیشتر بخوانید: موتور لندکروز سری ۳۰۰ چه ویژگی هایی دارد؟
مشخصات فنی LC300
پیشرانه بنزینی این خودرو، که برای بازار خاورمیانه قابل سفارش است، از نوع ۶ سیلندر ۳.۵ لیتری توربوشارژ است و ۴۰۹ اسب بخار را با گشتاور ۶۵۰ نیوتن متر تولید می کند. این نسخه از تویوتا لندکروز سری جدید، به جعبه دنده ۱۰ سرعته اتوماتیک AT مجهز است و می تواند صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را تنها در ۶.۷ ثانیه ثبت کند. البته طی تست و بررسی ای که تیم اسب بخار با سری ۳۰۰ انجام داد، موفق شدیم شتاب صفر تا صد حدود ۸ ثانیه را به وسیله دستگاه درگی ثبت کنیم، که این شتاب برای یک SUV بزرگ با وزنی نزدیک به ۲.۳ تن فوق العاده است.
به طور خلاصه، هدف از به کارگیری این نوآوری ها و تکنولوژی های برقی در موتورهای داینامیک فورس تویوتا این بود که به بازده حرارتی بیش تری دست یابند و بتوانند با حجم و تعداد سیلندر کم تر، توان و گشتاور خوبی را تولید کنند. پس از طراحی موتورهای داینامیک فورس، تویوتا اعلام کرد که توانسته است به افزایش ۸ تا ۱۰ درصدی در بازده حرارتی برسد، که در نوع خود پیشرفت چشمگیری محسوب می شود.
از این رو، با توجه به قرار گرفتن موتور لندکروز سری ۳۰۰ در گروه موتورهای داینامیک فورس تویوتا، بازده حرارتی آن حدود ۳۷ درصد است و این مقدار شاید در نگاه اول برای همه کم به نظر برسد، اما در مقایسه با موتورهای دیگر می توان فهمید که ۳۷ درصد عدد قابل توجهی در بین آن هاست.
البته در کنار این موتور پرخوران شده با تکنولوژی داینامیک فورس تویوتا، در نسخه های پایه سری ۳۰۰ هنوز از همان موتور ۱GR قدیمی که ۶ سیلندر تنفس طبیعی بود نیز استفاده می شود تا قیمت تمام شده خودرو برای خریدار به صرفه تر باشد.
امکانات رفاهی و ایمنی
سری جدید تویوتا لندکروز با مدل در نسخه فول آپشن به امکاناتی نظیر ۹ کیسه هوا، سامانه کنترل پایداری، استارت دکمه ای، سیستم تعلیق هوشمند، فناوری LED چراغ ها، چراغ های تطبیقی با زاویه فرمان و شرایط جاده، ترمز پیشگیری از تصادف، شبیهساز آفرود، خروجی USB C، درِ صندوق برقی، تنظیم ارتفاع، تهویه اتوماتیک چهارکاناله، سردکن و گرمکن صندلی های جلو، گرمکن و سردکن صندلی های عقب، ۷ صندلی، سانروف، تریم داخلی چرم، کروز کنترل هوشمند، قابلیت تنظیم وضعیت انتقال قدرت، تنظیم حالت رانندگی و… مجهز خواهد بود.
تست و بررسی تویوتا لندکروز سری ۳۰۰
برای رانندگی با این خودرو امکان آزمایش آن در مسیرهای آفرودی میسر نبود، اما در تست شهری، سری ۳۰۰ عملکرد بسیار خوبی از نظر سواری به راننده و سرنشینان ارائه می داد و خبری از کوبش ها عجیب و غریب در ردیف عقب این خودرو نبود. از طرفی دیگر، در پیچ های جاده لواسان متوجه هندلینگ و چسبندگی بسیار بالای LC300 شدیم که برای خودرویی با این ابعاد و اندازه بی نظیر بود و نشان می داد سیستم تعلیق بسیار با دقت و حرفه ای طراحی شده است.
به طور کلی، المان ها و قطعات درون و بیرون خودرو مانند قوس کاپوت، طراحی داخلی و… هنگام رانندگی حس و حال بسیار لذت بخشی را به راننده هدیه می دهند تا از سری ۳۰۰ خسته نشود.
با ورود به درون کابین هم طراحی اصولی، جذاب و کیفیت به نسبت بالای بخش های مختلف، توجه ما را به خود جلب کرد، اما در مقایسه با سری ۲۰۰ می توان گفت یک افت بسیار ناچیز در کیفیت قطعات و بخش های داخل کابین، در راستای ارزان سازی به وجود آمده است، که این اختلاف را فقط در صورت کنار هم قرار دادن سری ۲۰۰ و ۳۰۰ می توان متوجه شد.
تیپ کار
در بخش تیپ کار، در مرحله اول به سراغ آموزش راه های اصولی جلوگیری از بخار کردن شیشه های خودرو در روزهای سرد سال رفتیم و سپس نیز یکی از مزایای اصلی بهکارگیری شیشه شوی کاسپین را مورد بررسی قرار دادیم.
راه های جلوگیری از بخار کردن شیشه خودرو
۱- روشن کردن بخارگیر شیشه عقب و آینه ها
۲- زدن دکمه بخارگیر شیشه جلو
۳- پایین آوردن شیشه ها
۴- استفاده از اسپری شیشه شوی و ضدبخار کاسپین
مزیت اصلی مایع شیشه شوی کاسپین
این محلول آماده، علاوه بر خاصیت پاک کنندگی بالایی که دارد، دمای انجمادش نیز نسبت به آب خالص پایین تر است. همین ویژگی موجب می شود در روزهای سرد سال، مایع موجود در مخزن شیشهشوی یخ نزند و به راحتی بتوان از آن برای پاک کردن شیشه جلو و عقب استفاده کرد.
گیربکس دبل کلاچ لامبورگینی اوروس نیست که تقه نزنه، فدات شم! در ضمن چرا زمانیکه لندکروز در اتاق ۳۰۰ به پختگی رسید، شرکت تویوتا تصمیم به قطع تولید گرفت؟
لندکروز قطع تولید نمیشه ولی قرار به طور کلی تغییر کنه چون تویوتا چند ماه پیش لندکروز تمام برقی رو رونمایی کرد که بر طبق گفته رسانه های معتبر خودرویی قرار سال ۲۰۲۵ یا ۲۰۲۶ به بازار آمریکا شمالی و کل دنیا راه پیدا کنه و شاید باعث بشه تولید لندکروز بنزینی برای همیشه متوقف بشه
بسی ۱ساعت عشق کردم
دم همتون گرم
حالا که ما جوونای این مملکت هیچ شانشی رو حتی در دوردست ترین نقاط ذهنمون برای تجربه همچین خودروهای به روز و خفنی، متصور نیستم، حداقل تیم شما واس چندین دقیقه هم که شده ما رو غرق در لذت از تماشای این حجم همنشینی و قرابت ابهت و شکوه و تکنولوژی میکنه.
آقا دمتون گرم پرچمتون بالاس
باشد که جوان ایرانی به زندگی در شأن خودش برسه…
آمین
به تویوتا چی شده دیگه حال نداره
درسته اکثر مردم نمیتونن این ماشینو تجربه کنن… ولی همه کسایی که عشق تویوتان میشینن و با عشق و علاقه و با تمام حواسشون این فیلمو میبینن
مثل همیشه عاالی 🔥🔥🇯🇵
خسته نباشید خوب بود
کاش ی آفرود سبک هم ک شده میرفتید.تکمیل میشد.
لندکروزر ۸سیلندر تنفس طبیعی مدل۲۰۲۳خیلی بهتره تا دو توربو چون توربو کلا به کل موتور واتاق ماشین وباقی بخشهای اون فشار میاره و استهلاک بالا میره اینو دونستن و سال۲۳اصلاح کردن.در شن و رمل نیسان نیسمو بهتره ولی لندکروزر اتاقش میلرزه حاشیه خلیج نمایندگیای تویوتا رو کتکم زدن که تازه قیمت نیسان نیسمو ارزونتره فکر کنم اینجور گفته بودن و خودرو نرم تری هست.بهرحال به ماها نمیرسه و ایران بیاد میشه۳۰میلیارد مبارک اختلاسچیان.
در تایید فرمایش دوستمون ،باید اشاره کرد که خیلی از ماشین های دیگه در این سگمنت نه تنها بهتر از این هستند بلکه اصلا لندکروز اون ته هاست در این رده.
منتها دیگه عربها در درشون دمپایی هم لازم دارن برای یک آخر هفته و کنار چند تا ماشین حسابی اینم دارن.
وگرنه لندکروز چه تا همین دو سه سال پیش با موتور های بدون توربو ضعیف با تکنولوژی قدیمی تولید میشد بتازگی داره از توربو استفاده میکنه. طراحی داخلی بسیار زشت و نامرغوب در ماشین ۱۰۰ هزار دلاری (رده لاکچری ) میذاشت و میذاره. این قیمت برای ساده ترین تیپ بود و تیپ آخر مود های مختلف گیربکس داشت با کمال تعجب مدل ۱۰۰ هزار دلاری کوفت هم نداشت.
و از این حیث حتی از رده ۶۰ هزار دلاری رنجرور هم ضعیف تر بود.
اخیرا هم که دیگه نبود طراحی اش به اوج رسیده. مدل هایی که رونمایی کرده کچی ساده لوحانه ای از رنجرور هستند که شبیه قوطی شده باشند.
نه تنها اسم بلکه داره نشون میده نگاه تویوتا به لند رور بوده همیشه. خریدار این ماشین هم فقط عربها بودن و ندلهای ارزون مثل های لوکس هم در کشور های آفریقایی توسط تروریست ها. و پریموس! ( پریوس) هم به عنوان کم مصرف ارزون یکی از پرفروش های آمریکا بوده.توبوتا همیشه همین بوده.وگرنه با این بودجه شما سراغ ۸۰درصد برند هاس دیگر بری بهتر از آبگینه هستن، لازم نیست اسم مطرح ها حتی کنار این گرون بی مصرف آورده بشه!
حاشیه خیلج!!! اگر ایرانی هستی و ناراحت از اختلاسچیان! باید دستکم بنویسی خلیج فارس!!! هرچند بهتره نوشت خلیج پارس…
اولا که فیلم خوب بود نکات دقیق گفته شده خسته نباشین.
دوما حالا نمیخوام الکی ایراد بگیرمااا ولی هم توی ویدیو هم توی گالری تصاویر،سردکن صندلی های عقب کاملا دقیق مشخصه ولی توی متن گفته شده که صندلی های جولو و عقب گرم کن و صندلی های جلو سردکن دارن.اشتباه نیست،ولی کاملا درست و کامل هم نیست چون صندلی های عقب سردکن و گرمکن فرمون داره.
خلاصه خسته نباشید و دمتون گرم.
تو نوشت دقت کنین…
🙂🙂
عرض خسته نباشید و خدا قوت. فصل به فصل ساخت برنامه هاتون بهتر و اصولی تر از فصل و خارج از کلیشه های مرسوم و خسته کننده برنامه های مشابه خود کار میکنید. فقط یک نکته که فصل به فصل از نظر بنده داره ظعیف میشه بحث تصویربرداری هستش. جنس رنگ و کلوین و حتی سرعت شاتر دوربین هاتون با هم یکی نیست و قاب بندی ها میتونه خیلی شکیلتر و از همه مهمتر اصولی تر باشه. بهتره در این بخش هزینه بیشتری داشته باشید بطور مثال اگر از فیلتر ND بر روی لنز استفاده نمایید دیگر نیاز نیست این اندازه دیافراگم را بسته نگه دارید تا عمق تصویر بهتری داشته باشید و نکات از این دست. با تشکر
لندکروز همیشه فوق العاده بوده و هست ولی این یکی ، طراحیش خیلی خاص نیست و ابهت و عظمت سری های قبلی لندکروز نداره! مثلا چراغ های جلو خیلی با جلو پنجره و ابعاد ماشین، هماهنگی نداره! ولی لندکروز، لندکروزه! ممنون. خوب بود، لذت بردیم.
اول و آخر لعنت به کسایی که باعث نبودن همچین ماشینهایی تو خیابون هامون میشن
یعنی چی اخه الان تست و بررسی ماشینی که وارداتش ممنوع و دیدنش حسرت و ارزوی مردم تست و بررسی کردنش واسه چیه
از جلو خونه ما رد شدید، میگفتید بیایم یه طواف بکنیم حضرتو 😭
دمتون گرم
فیلمبرداری و عکسبرداری واقعا درجه یکه
تست خوبی بود
یکم طراحی داخلیش رو انتظار بیشتری داشتم
شبیه این ضبط ۵ دیسکای پاناسونیک قدیمه یکم 🙂
و البته کاش ترمز دستیش کلاسیک بود
اون تقه هم فکر کنم از قصد گذاشتن بعید میدونم باگ باشه وگرنه تو همه حالت ها تقه میزد نه فقط رو منوال
من تو سی ۲۰۰ مدل ۲۰۱۶ (اتاق جدید) هم رو اسپرت پلاس این تقه هارو می دیدم که عاشق اون لگدایم ک رو کاتاف میزنه 🙂
البته عاشق بودم الان دیگه ندارمش 🙁
فقط پراید
در کاتالوگ لاتین هایما S7 هم از ویژگی بنام سیستم کنترل لغزش گیربکس سخن به میان امده و گفته زمانی که خودرو به سرعت مشخصی برسد ( ذکر نشده ) کلاچ قفل کننده تورک کانورتور فعال شده و انتقال قدرت به گیربکس بصورت مکانیکی و مستقیم انجام می شود تا استهلاک صفحات کلاچ کمتر شود. انتقال قدرت تا ۳% افزایش یافته و مصرف سوخت هم ۳% کاهش می یابد (در مدل گیربکس ۶f24)
من عاشق اون ماکسیمای نقره ای که همه جا با شما هست هستم
مال خود تفضلیه
اولا که فیلم خوب بود نکات دقیق گفته شده خسته نباشین.
دوما حالا نمیخوام الکی ایراد بگیرمااا ولی هم توی ویدیو هم توی گالری تصاویر،سردکن صندلی های عقب کاملا دقیق مشخصه ولی توی متن گفته شده که صندلی های جولو و عقب گرم کن و صندلی های جلو سردکن دارن.اشتباه نیست،ولی کاملا درست و کامل هم نیست چون صندلی های عقب سردکن و گرمکن فرمون داره.
خلاصه خسته نباشید و دمتون گرم.
تو نوشت دقت کنین…
🙂🙂
بله دوست عزیز سرد کن صندلی های عقب در متن لحاظ نشد که بنده اصلاح کردم. ممنون از لطف شما
خواهشمندم محصول های پادران موتور تاگا را بزارید
دیدن این ویدئو عشق و ارادت من به جناب حضرت را دو چندان کرد.
در صورت امکان مطالب نقد و بررسی رقبای مستقیم ایشان مثل نیسان پاترول-اینفنیتی QX80-لینکلن نویگیتور-GMC یوکان و شورولت تاهو را هم در سایت قرار بدید.