تست و بررسی تویوتا لندکروز سری 300 / میخوامش!

تست و بررسی تویوتا لندکروزر سری ۳۰۰

در قسمت هفتم از فصل ۹ اسب بخار به سراغ تست و بررسی تویوتا لندکروز سری ۳۰۰ یا اتاق ۳۰۰ رفتیم، و در ادامه نیز به راهکارهای جلوگیری از بخار کردن شیشه ها و همچنین یخ زدن مایع شیشه‌شوی در روزهای سرد سال می پردازیم.

آریزو 8 آریزو 8

این قسمت از فصل ۹ اسب بخار به خودرویی اختصاص داده شده است که بسیاری از علاقه‌مندان به SUVها سال ها منتظر آمدنش بودند و برایش لحظه شماری کردند. تویوتا لندکروز اتاق ۳۰۰ پس از حدود ۱۴ سالی که سری ۲۰۰ در بخش های مختلف دنیا فروخته می شد در خط تولید کمپانی تویوتا قرار گرفت و جایگزین سری قبلی شد. در این ویدیوی تست و بررسی سعی کردیم پرچم‌دار تویوتا را در سطح شهر به چالش بکشیم و تقریباً تمام ویژگی ها و آپشن های جدیدی که برایش در نظر گرفته شده است را معرفی کنیم.

های بانک های بانک

ویدیو تست و بررسی تویوتا لندکروز سری ۳۰۰

تویوتا لندکروز اتاق ۳۰۰ یا LC300

تولید اتاق ۲۰۰ از سال ۲۰۰۸ آغاز شد و به مدت ۱۴ سال (تا اواخر ۲۰۲۱) شاهد عرضه این خودرو در اکثر نقاط دنیا بودیم. در طی این سال ها، بسیاری از علاقه‌مندان منتظر معرفی و بررسی لندکروز سری ۳۰۰ بودند و تصور می کردند این خودرو قرار است با تغییرات عمده در بخش های مختلف عرضه شود و همه را حیرت زده کند. در واقعیت نیز چنین اتفاقی افتاد و پس از معرفی سری جدید لندکروز متوجه شدیم که این خودرو هم از نظر ساختاری، هم از نظر فنی و امکانات رفاهی نسبت به LC200 بهتر شده و انتظارات مشتریان را برآورده کرده است.

تفاوت های اساسی سری ۲۰۰ و ۳۰۰ در چیست؟

از مهم ترین تغییرات به وجودآمده می توان به ارتقای موتور از تنفس طبیعی به پرخوران شده توسط دو توربوشارژ، بهره گیری از تکنولوژی داینامیک فورس برای طراحی موتور، سبک سازی شاسی، کاهش ارتفاع موتور و گیربکس از سطح زمین و همچنین جابه‌جایی آن به وسط خودرو برای پایین آوردن مرکز ثقل، اضافه شدن امکانات ایمنی جدید، به‌کارگیری از گیربکسی با تعداد دنده های بیش تر و تکنولوژی به‌روزتر در سیستم برق خودرو اشاره کرد.

بیش‌تر بخوانید: موتور لندکروز سری ۳۰۰ چه ویژگی هایی دارد؟

مشخصات فنی LC300

پیشرانه بنزینی این خودرو، که برای بازار خاورمیانه قابل سفارش است، از نوع ۶ سیلندر ۳.۵ لیتری توربوشارژ است و ۴۰۹ اسب بخار را با گشتاور ۶۵۰ نیوتن متر تولید می کند. این نسخه از تویوتا لندکروز سری جدید، به جعبه دنده ۱۰ سرعته اتوماتیک AT مجهز است و می تواند صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را تنها در ۶.۷ ثانیه ثبت کند. البته طی تست و بررسی ای که تیم اسب بخار با سری ۳۰۰ انجام داد، موفق شدیم شتاب صفر تا صد حدود ۸ ثانیه را به وسیله دستگاه درگی ثبت کنیم، که این شتاب برای یک SUV بزرگ با وزنی نزدیک به ۲.۳ تن فوق العاده است.

به طور خلاصه، هدف از به کارگیری این نوآوری ها و تکنولوژی های برقی در موتورهای داینامیک فورس تویوتا این بود که به بازده حرارتی بیش تری دست یابند و بتوانند با حجم و تعداد سیلندر کم تر، توان و گشتاور خوبی را تولید کنند. پس از طراحی موتورهای داینامیک فورس، تویوتا اعلام کرد که توانسته است به افزایش ۸ تا ۱۰ درصدی در بازده حرارتی برسد، که در نوع خود پیشرفت چشم‌گیری محسوب می شود.

از این رو، با توجه به قرار گرفتن موتور لندکروز سری ۳۰۰ در گروه موتورهای داینامیک فورس تویوتا، بازده حرارتی آن حدود ۳۷ درصد است و این مقدار شاید در نگاه اول برای همه کم به نظر برسد، اما در مقایسه با موتورهای دیگر می توان فهمید که ۳۷ درصد عدد قابل توجهی در بین آن هاست.

البته در کنار این موتور پرخوران شده با تکنولوژی داینامیک فورس تویوتا، در نسخه های پایه سری ۳۰۰ هنوز از همان موتور ۱GR قدیمی که ۶ سیلندر تنفس طبیعی بود نیز استفاده می شود تا قیمت تمام شده خودرو برای خریدار به صرفه تر باشد.

امکانات رفاهی و ایمنی

سری جدید تویوتا لندکروز با مدل در نسخه فول آپشن به امکاناتی نظیر ۹ کیسه هوا، سامانه کنترل پایداری، استارت دکمه ای، سیستم تعلیق هوشمند، فناوری LED چراغ ها، چراغ های تطبیقی با زاویه فرمان و شرایط جاده، ترمز پیشگیری از تصادف، شبیه‌ساز آفرود، خروجی USB C، درِ صندوق برقی، تنظیم ارتفاع، تهویه اتوماتیک چهارکاناله، سردکن و گرم‌کن صندلی های جلو، گرم‌کن و سردکن صندلی های عقب، ۷ صندلی، سانروف، تریم داخلی چرم، کروز کنترل هوشمند، قابلیت تنظیم وضعیت انتقال قدرت، تنظیم حالت رانندگی و… مجهز خواهد بود.

تست و بررسی تویوتا لندکروز سری ۳۰۰

برای رانندگی با این خودرو امکان آزمایش آن در مسیرهای آفرودی میسر نبود، اما در تست شهری، سری ۳۰۰ عملکرد بسیار خوبی از نظر سواری به راننده و سرنشینان ارائه می داد و خبری از کوبش ها عجیب و غریب در ردیف عقب این خودرو نبود. از طرفی دیگر، در پیچ های جاده لواسان متوجه هندلینگ و چسبندگی بسیار بالای LC300 شدیم که برای خودرویی با این ابعاد و اندازه بی نظیر بود و نشان می داد سیستم تعلیق بسیار با دقت و حرفه ای طراحی شده است.

به طور کلی، المان ها و قطعات درون و بیرون خودرو مانند قوس کاپوت، طراحی داخلی و… هنگام رانندگی حس و حال بسیار لذت بخشی را به راننده هدیه می دهند تا از سری ۳۰۰ خسته نشود.

با ورود به درون کابین هم طراحی اصولی، جذاب و کیفیت به نسبت بالای بخش های مختلف، توجه ما را به خود جلب کرد، اما در مقایسه با سری ۲۰۰ می توان گفت یک افت بسیار ناچیز در کیفیت قطعات و بخش های داخل کابین، در راستای ارزان سازی به وجود آمده است، که این اختلاف را فقط در صورت کنار هم قرار دادن سری ۲۰۰ و ۳۰۰ می توان متوجه شد.

تیپ کار

در بخش تیپ کار، در مرحله اول به سراغ آموزش راه های اصولی جلوگیری از بخار کردن شیشه های خودرو در روزهای سرد سال رفتیم و سپس نیز یکی از مزایای اصلی به‌کارگیری شیشه شوی کاسپین را مورد بررسی قرار دادیم.

راه های جلوگیری از بخار کردن شیشه خودرو

۱- روشن کردن بخارگیر شیشه عقب و آینه ها

۲- زدن دکمه بخارگیر شیشه جلو

۳- پایین آوردن شیشه ها

۴- استفاده از اسپری شیشه شوی و ضدبخار کاسپین

مزیت اصلی مایع شیشه شوی کاسپین

این محلول آماده، علاوه بر خاصیت پاک کنندگی بالایی که دارد، دمای انجمادش نیز نسبت به آب خالص پایین تر است. همین ویژگی موجب می شود در روزهای سرد سال، مایع موجود در مخزن شیشه‌شوی یخ نزند و به راحتی بتوان از آن برای پاک کردن شیشه جلو و عقب استفاده کرد.

آلبوم تصاویر تست بررسی تویوتا لندکروز سری ۳۰۰

پشت صحنه تست بررسی تویوتا لندکروز سری ۳۰۰

پشت صحنه تیپ کار

۴.۸ امتیاز از ۱۸ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.