خودروهای وارداتی جدید به نمایشگاه روایت خدمت آمدند
بالاخره امروز با اجبار دولت، شاهد حضور خودروهای وارداتی هم در نمایشگاه روایت خدمت بودیم.
پس از حضور تقریباً پررنگ خودروهای برقی و هیبریدی جدید در نمایشگاه روایت خدمت، امروز شاهد حضور خودروهای وارداتی هم در این نمایشگاه بودیم تا دولت بتواند از آن ها به عنوان دستاوردش یاد کند. لازم به ذکر است که تا به حال، هیچ کدام از خودروهای وارداتی حاضر در نمایشگاه، حتا وارداتی های چینی، به مشتریان تحویل داده نشده اند.
بیشتر بخوانید : خودروهای برقی جدید حاضر در نمایشگاه روایت خدمت
در میان خودروهای وارداتی موجود در نمایشگاه، فقط برندهای کیا، هیوندای، فیات، اشکودا و سوزوکی بودند که غیرچینی محسوب می شدند و همان طور که می دانید، مابقی همگی چینی هستند، اما بسیار باکیفیت تر و بهتر از چینی های مونتاژی.
کدام یک از خودروهای وارداتی در نمایشگاه روایت خدمت حاضر شدند؟
به طور کلی می توان گفت، تقریباً همه خودروهایی که توسط شرکت های مختلف برای واردات انتخاب شدند و احتمال وارداتشان بیش تر از بقیه است در نمایشگاه روایت خدمت حضور داشتند.
گک امپو (EMPOW)
گک امپو یکی از جذاب ترین های حاضر در میان خودروهای وارداتی نمایشگاه روایت خدمت است که با موتور ۱.۵ لیتری توربوشارژ و فناوری GDI می تواند ۱۶۸ اسب بخار و ۲۷۰ نیوتن متر را به کمک یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه تَر به چرخ های جلو تحویل دهد.
سوزوکی دیزایر (DZIRE)
سوزوکی دیزایر قرار است یکی از ضعیف ترین و ارزان ترین وارداتی های بازار ایران باشد. این خودرو به یک موتور ۴ سیلندر ۱.۲ لیتری با ۸۲ اسب بخار و ۱۱۳ نیوتن متر مجهز است.
سوزوکی سیاز (CIAZ)
سوزوکی سیاز نیز یکی از سدان های وارداتی ژاپنی است که دارای یک موتور ۱۵۰۰ سی سی تنفس طبیعی با ۱۰۳ اسب بخار توان و ۱۳۸ نیوتن متر گشتاور است.
جیلی آزکارا
جیلی آزکارا (Azkarra) هم یکی از دو خودروی چهار چرخ محرک موجود بین خودروهای وارداتی نمایشگاه روایت خدمت است که توسط فردا موتور به نمایشگاه آمده است. این خودرو به یک موتور ۳ سیلندر ۱.۵ لیتری توربو GDI و یک موتور برقی ۴۸ ولتی مجهز است که در مجموع می توانند ۱۹۰ اسب بخار توان و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور را از طریق یک گیربکس ۷ سرعته دوکلاچه به هر چهار چرخ خودرو برسانند.
کیا سید (Ceed)
کیا سید ۲۰۲۳ موجود در غرفه کوشا خودرو به پیشرانه ۱.۶ لیتری چهار سیلندر تنفس طبیعی مجهز است که نهایت قدرت ۱۲۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۵۷ نیوتن متر را دارد. قدرت تولیدی پیشرانه نیز از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک AT به چرخ های جلو منتقل می شود.
کیا اسپورتج
اسپورتیج تنها مدلی از کیا در ایران خواهد بود که پیشرانه توربو دارد. کیا اسپورتیج ۲۰۲۳ به پیشرانه ۱.۶ لیتر ۴ سیلندر توربو TGDi مجهز است که از سری اسمارت استریم کیا است و توان تولید نهایت قدرت ۱۷۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۲۶۵ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تَر به چرخ های جلو می رسد.
هیوندای کرتا
هیوندای کرتا با پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی وارد بازار خواهد شد. این پیشرانه توانایی تولید ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور را دارد. این قدرت از طریق یک گیربکس اتوماتیک CVT به چرخهای جلو منتقل میشود.
هیوندای النترا
در هیوندای الانترا پیشرانه ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی گاما MPi را داریم که توان تولید نهایت قدرت ۱۲۸ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۵۴ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۶ سرعته AT به چرخ های جلو منتقل می شود.
بایک X55
بایک X55 دیار خودرو به پیشرانه اختصاصی گروه بایک مجهز است که ۱.۵ لیتر حجم دارد و فناوری توربوشارژر و GDi در آن دیده می شود. این پیشرانه ۱۸۵ اسب بخار قدرت را با گشتاور ۳۰۵ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک دو کلاچه تَر (W-DCT) توان را به چرخ های جلوی بایک X55 می رساند.
چانگان CS35 پلاس
برای چانگان CS35 پلاس، موتور ۱.۴ لیتری ۴ سیلندر توربوشارژ با تزریق مستقیم سوخت (GDI) در نظر گرفته شده است که می تواند حداکثر توان ۱۵۵.۵ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۲۵۵ نیوتن متر را از طریق یک گیربگس ۷ سرعته دوکلاچه تر به چرخ های جلو تحویل دهد.
چانگان یونی تی (UNI-T)
چانگان یونی تی (UNI-T) به پیشرانه ۱.۵ لیتر توربو مجهز است که توان تولید نهایت قدرت ۱۷۷ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر را دارد. قدرت از طریق جعبه دنده ۷ سرعته دوکلاچه تَر (W-DCT) به چرخ های جلو منتقل می شود.
جتا VS5
جتا VS5 مجهز به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۴ لیتری توربوشارژ طراحیشده توسط فولکس واگن است که توانایی تولید ۱۵۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور را داراست. خوشبختانه این خودروی کراس اوور به یک جعبه دنده ۶ سرعته اتوماتیک AT ساخت AISIN تجهیز شده است که تعویض دندههایی دقیق و هماهنگ دارد.
جتا VS7
این خودرو به یک پیشرانه ۱.۴ لیتری توربوشارژ و یک گیربکس ۶ سرعته اتومات مجهز است. پیشرانه VS7، که دست پرورده فولکس است، ۱۵۰ اسب بخار قدرت و ۲۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. این خودرو تک دیفرانسیل است و خبری از سامانه چهارچرخ محرک در آن نیست.
جتا VA3
جتا VA3 یکی از اقتصادی ترین سدان های وارداتی است که قرار است با یک موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی، که می تواند ۱۱۰ اسب بخار توان و ۱۴۵ نیوتن متر گشتاور را از طریق گیربکس اتوماتیک ۶ سرعته آیسین ژاپن به چرخ های جلو تحویل دهد، به ایران بیاید.
ونوسیا D60 پلاس
ونوسیا D60 پلاس در بخش فنی دارای یک پیشرانه ۱.۶ لیتری از سری HR نیسان با کد فنی کامل HR16 است و از طرف دیگر از پلت فرم V نیسان نیز بهره مند است. پیشرانه مذکور قادر به تولید ۱۲۱ اسب بخار قدرت و ۱۵۵ نیوتن متر گشتاور است که نیروی تولیدی پیشرانه از طریق یک جعبه دنده CVT Xtronic به چرخ های جلوی این سدان می رسد.
ونوسیا V-Online
کراس اوور چینی ونوسیا V-Online مانند اکثر خودروهای چینی به یک موتور ۱.۵ لیتری توربو شارژ با پاشش سوخت مستقیم مجهز است که ۱۸۸ اسب بخار قدرت و ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور تولید میکند. قدرت تولیدشده توسط این پیشرانه توسط یک جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه تر به چرخ های جلوی این کراس اوور منتقل می شود.
ونوسیا استار
برای ونوسیا استار از یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژ ۱۸۸ اسب بخاری با بیشینه گشتاور ۲۶۰ نیوتن متر به همراه سیستم هیبرید خفیف ۴۸ ولتی، استفاده شده است. گیربکس خودرو نیز از نوع ۷ سرعته دو کلاچه خشک است.
آئولوس شاین مکس بنزینی و هیبریدی
ایران خودرو شاین مکس در نسخه بنزینی به پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر TGDi مجهز است، که ۱۹۰ تا ۱۹۷ اسب بخار را با گشتاور ۳۰۰ تا ۳۲۰ نیوتن متر تولید می کند و جعبه دنده ۷ سرعته اتوماتیک دوکلاچه تَر (WDCT) توان را به چرخ های جلوی این خودرو می رساند.
در نسخه هیبرید آئولوس یی شوئن مکس یک پیشرانه ۱.۵ لیتری توربوشارژر ۱۶۳ اسب بخار و ۲۳۰ نیوتن متر به همراه یک پیشرانه الکتریکی ۱۷۴ اسب بخار و ۳۰۰ نیوتن متر توان را به وسیله یک جعبه دنده E-CVT به چرخ های جلو منتقل می کند.
اشکودا
امروز تمام ۵ مدل از اشکوداهایی، که قرار است پارس ساتر هوشمند آن ها را وارد کند، در نمایشگاه روایت خدمت حضور داشتند. تمام اطلاعات مربوط به اشکوداهای حاضر را می توانید از لینک زیر بخوانید.
بیشتر بخوانید: محصولات اشکودا در ایران رونمایی شد + ویدیو
فیات ۵۰۰
پارت اول فیات ۵۰۰ در ایران با موتور ۱۲۰۰ سی سی عرضه می شود و بعدتر احتمالاً شاهد ورود نسخه های ۱.۴ لیتری نیز باشیم. پیشرانه ۱.۲ لیتری این خودرو توانایی تولید ۶۹ اسب بخار قدرت را به همراه ۱۰۲ نیوتن متر گشتاور داراست. این موتور به گیربکس ۵ سرعته دستی یا اتومات مجهز شده است.
فیات ۵۰۰ ایکس
فیات ۵۰۰ ایکس یکی از معدود خودروهای دو دیفرانسیل و پرقدرت حاضر در میان وارداتی هاست که با توجه مشخصات فنی بسیار قوی و قیمت بالایی که دارد، احتمالاً وارداتش انجام نشود. این خودرو به یک موتور ۱.۳ لیتری توربوشارژ با خروجی ۱۷۷ اسب بخار و گشتاور ۲۸۵ نیوتن متر مجهز است و توان تولیدی از طریق یک گیربکس ۹ سرعته اتوماتیک به هر چهار چرخ خودرو تحویل داده می شود.
گک امپو، سوزوکی دیزایر، سوزوکی سیاز، جیلی آزکارا، کیا سید، کیا اسپورتج، هیوندای کرتا، هیوندای النترا، بایک X55، چانگان CS35 پلاس، چانگان یونی تی، جتا VS5، جتا VS7، جتا VA3، ونوسیا D60 پلاس، ونوسیا V-Online، ونوسیا استار، آئولوس شاین مکس بنزینی و هیبریدی، اشکودا، فیات ۵۰۰، فیات ۵۰۰ ایکس.
چقدر اینا بی شرم هستن!!
جالب اینه ، نمایشگاه خدمت (به چین)
امیدوارم ماشین های تمام برقی و هیبریدی بالای ۱۸۰ اسب بخار رو از برند های معتبر وارد کنند و سقف ۲۰ هزار دلار رو هم حذف کنند تا مردم بتوانند بالاخره پس از سالها ماشین های خوبی رو سوار شوند و از رانندگی لذت ببرند. این خدمت به مردم است نه اینکه ماشین لو اپشنی در سگمنت C با قدرت ۱۱۵ اسب بخار وارد کنند و با قیمت خودروی لوکس به فروش برسانند.
دلمون رو بردی خودرو بانک . چیکار میکنی آخه ؟ تاکی باید تماشاچی این ماشین ها باشیم و آه بکشیم و پراید و پژو های ۳۰ ساله ای رو که الان هم قیمت خونه ای که ۱۰ / ۱۲ سال پیش خریدیم شدن سوار شیم ؟؟؟ خدایا ، جوونیمون رفت . خودت به داد برس
داداش اسم سایت اسب بخاره خخخخخ
ونوسیاd60که همون دنا خودمونه😂
هرکار کنن ناف این سیستم مدیریتی رو با دروغ و کذب بریدن؛ اینم یه نمونه دیگه ش
این حجم از بی سلیقه بودن در انتخاب ماشین به صورت یکجا ندیده بودم
یعنی …
مگه ما قرار نبود ژاپن اسلامی بشیم حالا چی شدیم که واردات یه مشت ماشین چینی شده خدمت دولت به مردم والا و فهیم ایران
واقعا این همه بی سلیقگی در انتخاب خودروهای ضعیف در کلاسC نوبره 🤦 آخه اینا نمیرن خارج از کشور؟ اصلا اروپا و امریکا کنار، همین ترکیه انواع مختلف خودروهای وارداتی رو با کلاسهای مختلف ازاد گذاشته ، در عین حال خودروهای داخلی خودش هم رقابتی در بازار موجود هستن چرا نمیخواین مردم از رانندگی با خودروی با کیفیت لذا ببرن 🤔
دقیقا
ترکیه اولین خودروی تمام برقی togg رو بدون فیس لیفت ساخت حالا تو ایران یه اتاق و چندین ارابه
همین ۱۰ سال پیش اپیروس و آزرا وارد میکردن موتور v6 حداقل سه لیتر حجمشون الان کراس اور میارن موتور ۱.۵ لیتری!
سلام این نمایشگاه کجاست؟
و اینکه تا چندم این نمایشگاه است؟
اگر اطلاع دارید ممنون میشم بگید 🙏🏻
دوست عزیز تا امروز بود و تموم شده. محل برگزاریش خیابان سئول بوده
روایت خدمت!!؟؟
چقدر بدبختیم که واردات خودرو که خیلی از کشورها آزاده برا ما خدمت به حساب میاد.
در مقابل ایران خودرو و سایپا قیمت اینا زیر یک میلیارد نیست.
خاک تو سر احمقتون کنن..هر چی آشغال جمع میکنن میارن..کثافت های بی شرف
ارابه های مرگ قراضه عصر حجر و دقیانوسو ده برابر قیمت چهل ساله قالب ملت میکنن یک دهم دستمزد میدن چقدر ملت زجر کشیدن چقدر کشته دادن چقدر الودگی شد تازه با این همه ثروت کشور باید لامبورگینی رایگان به ملت بدن بعد نصف ملت بی عقل میگن وای اینا چقدر خوبن چقدر خدمت میکنن کشورای عربی به مردمش بهترین لندکروز ارزان میده با کلی حقوق ملتش اینقدر خایمال حکومتشون نیستن واقعن اینجا ملت مخاشون تعطیله
خاک تو سر عقب موندتون حداقل ۴ تا ماشین درست و حسابی تو نمایشگاه بزارید قبلا بنز و بی او دبلیو و ائودی و تویوتا تو نمایشگاه بود و خودروهای درجه ۲ تازه میشدن کیا و هیوندا الان بهترین خودروهای نمایشگاه خودروهای درجه ۳ چینی که تو چین کسی نگاشون نمیکنه شده تازه منت هم میذارن . حیف مردم ایران که گیر شما پول پرستای بی لیاقت افتادن امیدوارم هر چه زودتر این بساط جمع بشه مردم ما لیاقتشون خیلی بیشتر از اینهاست واقعا خجالت آوره !!!!!