بدفروش ترین خودروهای چینی

بدفروش ترین خودروهای چینی
بدفروش ترین خودروهای چینی

در این متن فهرستی از بدفروش ترین خودروهای چینی آمده است، که می توانید با خواندن آن در خرید خودروهای چینی آگاهانه تر عمل کنید و خودروی چینی‌ای بخرید که راحت تر بتوانید آن را بفروشید.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

یکی از مهم ترین پارامترهای خرید یک خودرو، وضعیت بازار آزاد آن است، یعنی خودروی مورد نظر در بازار خوش فروش است و راحت معامله می شود یا خواهانی ندارد و باید برای فروختنش زمان زیادی منتظر بمانید. از این رو، در این مطلب بدفروش ترین خودروهای چینی‌ای را که می شناسیم فهرست کرده ایم تا با آن ها آشنا شوید، زیرا موقع فروش حتماً به مشکل برمی خورید.

علت بد فروش بودن برخی از خودروهای چینی بازار ایران چیست؟

بدفروش بودن هر خودرو در بازار دلایل مخصوص به خود را دارد که در ادامه، هر کدام از آن ها را بررسی می کنیم.

۱. تعداد کم

از دلایل مهمی که موجب می شود یک خودرو بازار خرید و فروش بدی را تجربه کند این است که تعداد آن در بازار، نسبت به دیگر خودروهای هم‌رده اش کم باشد؛ این قضیه موجب می شود مردم به سراغ چنین خودروهایی که تعدادشان کم است و چندان خاص و ویژه هم نیستند نروند، زیرا هم در میان مردم شناخته شده نیستند و هم این که شخص موقع خرید به این فکر می افتد که اگر روزی بخواهد آن خودرو را بفروشد، کسی خریدارش نیست.

۲. خدمات پس از فروش ضعیف

خدمات پس از فروش ضعیف همیشه موجب می شود یک خودرو با خاک یکسان شود، زیرا صاحب خودرو برای حل مشکلات فنی آن، نمایندگی و یا مرکز تعمیر مناسبی پیدا نمی کرد. خدمات پس از فروش ضعیف فقط مربوط به تعمیرات نیست، بلکه نبودن قطعات یدکی هم مشکلی است که در این راستا برای خودرو به وجود می آید. از دلایل مهم ضعیف بودن خدمات پس از فروش این است که تعداد یک خودرو در بازار کم باشد. بنابراین علت قبلی یک از عوامل اصلی ضعف در خدمات پس از فروش است.

۳. ضعف در طراحی ظاهری، مشخصات فنی و امکانات رفاهی

جدا از بحث مشخصات فنی و امکانات رفاهی، ضعیف بودن طراحی ظاهری خودرو یکی از مهم ترین دلایل موفق نبودن آن در بازار است. فرم چراغ ها، طراحی جلوپنجره (Grille) و همچنین طراحی داشبورد و درون کابین از مهم ترین بخش های یک خودروست که باید با زیبایی و الگوهای به‌روزتری طراحی شود تا بتواند مشتری را به خود جذب کند. از طرفی دیگر، دو پارامتر مشخصات فنی و امکانات رفاهی هم در بازار فروش خودرو تأثیرگذار هستند، اما اهمیت آن ها به اندازه ظاهر خودرو نیست. برای مثال، بیش تر خودروهای قدیمی چینی موجود در ایران از امکانات رفاهی و مشخصات فنی خوبی بهره مند بودند، اما به دلیل فرم بد جلوپنجره و چراغ ها، در ایران مورد استقبال قرار نگرفتند و شرکت ها با شرایط اقساطی یا لیزینگ، موفق به فروش آن ها می شدند.

۴. وجود همرده ها و رقبای قوی تر

از دلایل دیگری که موجب شکست یک خودرو در بازار می شد، وجود رقبا و هم‌رده های بهتری بود که خریداران، گزینه های موجود را با آن ها مقایسه می کردند و در نهایت، به این نتیجه می رسیدند که فلان خودرو در مقایسه با رقبایش عملکرد ضعیف تری دارد و به همین دلیل آن را خریداری نمی کردند. این رویه در بلندمدت باعث می شد خودروی مورد نظر به عنوان یکی از بدفروش ترین خودروهای چینی شناخته شود.

بدفروش ترین خودروهای چینی

۱. لیفان ۵۲۰

لیفان 520
لیفان ۵۲۰

لیفان ۵۲۰ را می توان یکی از اولین خودروهای چینی بازار ایران دانست که برخلاف قیمت مناسب و شرایط اقساطی خوبی که برایش در نظر گرفته شد، نتوانست بازار خوبی را تجربه کند و مورد استقبال مردم ایران قرار گیرد. طراحی ظاهری بد و کیفیت پایین خودرو از دلایل اصلی بدفروشی این خودرو بوده است.

۲. چری ویانا

چری ویانا
چری ویانا

یکی از زشت ترین و بدفروش ترین خودروهای چینی همین چری ویاناست که میزان فروشش حتا در اندازه لیفان ۵۲۰ هم نبود و اصلاً مورد استقبال مردم ایران قرار نگرفت. با این وجود قیمت های در نظر گرفته شده توسط صاحبان این خودرو در آگهی ها از ۲۰۰ میلیون شروع می شود و تا حدود ۳۲۰ میلیون هم می رسد، که به هیچ طریقی نمی توان چنین قیمت هایی را برای این خودروی بدفروش هضم کرد.

۳. بایک سابرینا

بایک سابرینا
بایک سابرینا

بایک سابرینا از خودروهای خوبی بود که می توانست به راحتی در بازار ایران موفق شود، زیرا هم مشخصات فنی قابل قبولی داشت و هم به عنوان یک هاچ بک، از فضای بار و کابین مناسبی بهره مند بود و می توانست پاسخ‌گوی نیازهای یک خانواده کم جمعیت باشد. در کنار ویژگی های گفته شده، سابرینا به نسبت قیمت پایینش مجهز به امکاناتی مانند مولتی مدیا، سانروف، سنسور پارک و… بود که می توانست مشتری را به سمت خود ترغیب کند. مهم ترین ویژگی های این خودرو اتوماتیک بودن و همچنین قیمت پایینش بود که این دو خصوصیت هم نتوانستند خدمات پس از فروش بسیار ضعیف سابرینا را، در کیفیت بازار خرید و فروشش، کم‌رنگ کنند.

۴. ام وی ام ۳۱۵ صندوق دار

ام وی ام 315 صندوق دار
ام وی ام ۳۱۵ صندوق دار

برخلاف نسخه هاچ بک این خودرو، که بازار خرید و فروش نسبتاً خوبی دارد، نسخه سدان ام وی ام ۳۱۵ بسیار بدفروش است، زیرا طراحی قسمت عقب آن اصلاً جذاب نیست، از این رو، بسیاری از مردم ترجیح می دهند ۳۱۵ هاچ بک را انتخاب کنند.

۵. بیسو T3

بیسو T3
بیسو T3

خدمات پس از فروش و بازاریابی ضعیف سیف خودرو موجب شد بیسو T3، یکی از اقتصادی ترین کراس اوورهای بازار ایران که از نظر ابعاد بدنه، امکانات رفاهی و مشخصات فنی عملکرد خوبی داشت، در بازار موفق نباشد و به ندرت در خیابان های شهر دیده شود.

۶. SWM

SWM
SWM

سیف خودرو در اقدامی دیگر، یکی از بهترین کراس اوورهای چینی مونتاژی یعنی SWM G01 را هم فدا کرد. این خودرو، هم ظاهر زیبایی دارد و هم از نظر فنی و امکانات رفاهی می توانست برای خریدار جذاب باشد. نسخه معمولی و اسپرت این خودرو به آپشن های ایمنی و رفاهی زیادی مجهز هستند، اما مانند بیسو، عرضه نامناسب و خدمات پس از فروش ضعیف موجب شد SWM G01 در بازار موفق نشود.

۷. ام وی ام ۳۱۵ پلاس اتوماتیک

ام وی ام 315 پلاس اتوماتیک
ام وی ام ۳۱۵ پلاس اتوماتیک

تیراژ بسیار پایین، موتور پر سر و صدا و فیس لیفت ضعیف را می توان سه دلیل اصلی عدم موفقیت این خودرو دانست، زیرا همین سه پارامتر، حتا اتوماتیک بودن ام وی ام ۳۱۵ پلاس را زیر سؤال بردند و مردم را نسبت به خرید این خودرو بی میل کردند.

۸. هافی لوبو

هافی لوبو
هافی لوبو

یکی از زشت ترین، ضعیف ترین از نظر قدرت و همچنین کم آپشن ترین خودروهای ایران هافی لوبو است که علت انتخاب شدنش توسط خودروسازان بم برای مونتاژ در ایران هنوز هم مبهم است. برای درک بهتر بازار این خودرو بهتر است بدانید که در صورت خرید آن، صاحب اول و آخرش خودتان خواهید بود.

۹. جک J3

جک J3
جک J3

جک J3 در هر دو نسخه سدان و هاچ بک در بازار ایران موجود بود و می توانستیم آن را یکی از رقبای ام وی ام ۳۱۵ در نظر بگیریم، اما طراحی ظاهری و مشخصات فنی ضعیف تر آن موجب شد از دیگر رقیب چینی شکست بخورد و در گروه بدفروش ترین خودروهای چینی قرار گیرد.

۱۰. جیلی امگرند X7

جیلی امگرند X7
جیلی امگرند X7

جیلی امگرند X7 برخلاف امکانات رفاهی و مشخصات فنی بسیار خوبی که دارد، بسیار بد طراحی شده و فقط همین قضیه موجب شده است در رقابت با دیگر کراس اوورهای چینی اتوماتیک نظیر X33، چانگان و تیگو ۵ و…، که از نظر فنی و امکاناتی ضعیف تر هم هستند، ببازد و بازار خرید و فروش خوبی نداشته باشد.

۱۱. راین V5

راین V5
راین V5

گروه راین در یک اقدام بی سابقه به سراغ ضعیف ترین و ارزان ترین محصول کمپانی فاو رفت. راین V5 علاوه بر طراحی ظاهری بسیار ضعیف، از نظر فنی و امکانات رفاهی هم هیچ حرفی برای گفتن ندارد و به راحتی از دیگر خودروهای هم‌رده اش شکست می خورد. گروه راین در آخرین تغییر برای این خودرو، گیربکس اتوماتیک در نظر گرفت که این قضیه هم نتوانست بازار فروش V5 را سر و سامان دهد.

۱۲. دایون Y5

دایون Y5
دایون Y5

دایون Y5 با وجود قابلیت های آفرودی بالا، شاسی مستقل بودن و از همه مهم تر داشتن گیربکس اتوماتیک، پس از گذشت یک سال به دلیل ضعف در خدمات پس از فروش و همچنین عرضه نامنظم نتوانست بازار خوبی را تجربه کند و به همین دلیل شاهد تردد آن در خیابان ها و جاده ها نیستیم.

۱۳. فردا SX5

فردا SX5
فردا SX5

فردا SX5 را می توان یکی از ضعیف ترین کراس اوورهای چینی ایران دانست که با وجود ابعاد نسبتاً بزرگی که دارد، موتور ضعیفی برایش در نظر گرفته شده است که قدرتش را به یک گیربکس CVT تحویل می دهد. به این ترتیب، با خودرویی طرف هستیم که همه پارامترهای کند بودن را داراست و از طرفی دیگر، خدمات پس از فروش ضعیفی هم دارد.

۱۴. کی ام سی K7

کی ام سی K7
کی ام سی K7

کی ام سی K7 هم با وجود آپشن ها و امکانات فراوان و همچنین مشخصات فنی خوبی که دارد نتوانسته است در بازار موفق عمل کند و هنوز پس گذشت بیش از یک سال شاهد تعداد قابل توجهی از آن در خیابان ها و نمایشگاه ها نیستیم. نکته دیگر در مورد K7 این است که خدمات پس از فروش خوبی هم دارد و قرار نیست در این مورد به مشکل بخورد. علت عدم موفقیت این خودرو را در بازار از نگاه خودتان بنویسید.

۱۵. برلیانس H220 و H230

برلیانس H220 و H230
برلیانس H220 و H230

طراحی ظاهری عجیب و غریب و همچنین کمبود امکانات رفاهی در برلیانس های H220 و H230 موجب شده است نسبت به دیگر محصولات این کمپانی چینی، H330 و  H320، کم تر مورد پسند مردم ایران قرار گیرد و جزو بدفروش ترین خودروهای چینی شود.

شما هم در پایین این متن می توانید بدفروش ترین خودروهایی که می شناسید را برایمان کامنت کنید.

علت بد فروش بودن برخی از خودروهای چینی چیست؟

۱- تعداد کم ۲- خدمات پس از فروش ضعیف ۳- ضعف در طراحی ظاهری، مشخصات فنی و امکانات رفاهی ۴- وجود هم‌رده ها و رقبای قوی تر.

بدفروش ترین خودروهای چینی کدام اند؟

۱- لیفان ۵۲۰ ۲- چری ویانا ۳- بایک سابرینا ۴- ام وی ام ۳۱۵ صندوق دار ۵- بیسو T3 6- SWM 7- ام وی ام ۳۱۵ پلاس اتوماتیک ۸- هافی لوبو ۹- جک J3 10- جیلی امگرند X7 11- راین V5 12- دایون Y5 13- فردا SX5 14 -کی ام سی K7 15- برلیانس H220 و H230

۴ امتیاز از ۱۹۰ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.