کادیلا نوشته و زامبی خوانده می شود ؛ تمسخر مجدد P90 سایپا

کادیلا
کادیلا

جدیدترین اظهار نظر در مورد کادیلا، زامبی نامیدن آن در یکی از صفحات مجازی معروف اروپایی‌ست. بیایید ببینیم ماجرا از چه قرار است؟

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

پروژه P90 یا همان کادیلا گویا به قدری خام و نسنجیده بوده است که هر کس از هر جای دنیا که می رسد به آن لگدی می زند و رد می شود. به تازگی، یکی از صفحات اینستاگرامی، که اتفاقاً آنالیزهای آن بسیار مورد توجه مخاطبانش است، کادیلا را با عنوان Zombie Car معرفی کرده است.

کادیلا
کادیلا

این صفحه اینستاگرامی موضوع مورد بحث خود را با این عبارت آغاز کرده است: «درحالی که، داچیا لوگان سومین نسل حیات خود را می گذارند، یک زامبی کار (Zombie Car) بر مبنای نسل اول این خودرو جان تازه یافته است؛ نسلی که از سال ۲۰۰۴ تا ۲۰۱۲ در خط تولید بود و سال هاست که بازنشسته شده است.»

این صفحه مجازی در ادامه به سیاست های حکومت ایران پرداخته و افزوده است که این سبک حکومت سبب انزوای کامل ایران از جهان مدرن و متمدن شده است و تحریم های اعمال شده توسط کشورهای غربی، صنعت خودروسازی این کشور را در وضعیت اسفناکی قرار داده است.

کادیلا
کادیلا

نویسنده این صفحه بیان داشته است در سال های گذشته صنعت خودروی ایران و فرانسه همکاری گسترده ای با یکدیگر داشتند و خودروهای زیادی از برندهای پژو، رنو و سیتروئن در جاده های ایران تردد می کردند، که اعمال مجدد تحریم ها باعث شد خودروسازان فرانسوی ایران را ترک کنند و خودروسازان ایرانی، سایپا و ایران خودرو، با اندک دانش به جا مانده از فرانسوی ها و همچنین فناوری انتقال یافته از آن ها، دست به کار شوند و خودروهایی با تکنولوژی قدیمی را روی خط تولید خود حفظ کنند یا با تغییرات اندک به خط بازگردانند.

این نویسنده، خودروهای ریبج شده و فیس لیفت شده در ایران را خودروهایی کهنه، از رده خارج، با تکنولوژی قدیمی و آپشن هایی ضعیف دانسته است، که البته با قیمت بالا و به عنوان «سدان پریمیوم» به مردم ایران عرضه می شوند.

کابین کادیلا
کابین کادیلا

وی در ادامه، به بیان مشخصات فنی کادیلا و برخورداری آن از پیشرانه معمولی ۱.۶ ایتری تنفس طبیعی با ۱۱۵ اسب بخار قدرت و ۱۴۷ نیوتن متر گشتاور پرداخته و بالاخره در انتهای مطلب، پرسشی عجیب و تأمل برانگیز از مخاطبان خود پرسیده است؛ «آیا ایران کشوری با ضعیف ترین صنعت خودروسازی در جهان است؟»

جنرال موتورز ایران
جنرال موتورز ایران

به راستی جای سؤال است که آیا صنعتی که روزی اگر تولیدکننده هم نبود، حداقل مونتاژکار بسیار خوبی بود و شرکت های خودروساز آن نام های بزرگی چون جنرال موتورز ایران را یدک می کشیدند و خودروهایی چون شورولت و بیوک را با بهترین کیفیت مونتاژ می کردند، وضعیتش به قدری اسفناک شده است که حتا مورد تمسخر صفحات اینستاگرامی هم قرار می گیرد؟ کاش مسئولان و تصمیم گیران حوزه خودرو و حتا مسئولان رده بالاتر دریابند که فیس لیفت پژو ۳۰۱ با عنوان تارا، تولید شاهین با موتور توربوشده تیبا و عوض کردن کاپوت و صندوق بار تندر ۹۰ بخت برگشته، دستاورد و توانمندی به حساب نمی آید و در هیچ کجای دنیا عبارت بی ارزشی همچون «خودرو ملی» نداریم و هیچ صنعتی بدون همکاری بین المللی و دست کشیدن از انحصار و منفعت طلبی، به رشد و تعالی و رضایت مشتریان دست نمی یابد.

۴.۲ امتیاز از ۵۷ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.