کانسپت لکسوس LF-Z معرفی شد + تصاویر

کانسپت لکسوس LF-Z
کانسپت لکسوس LF-Z

مدل UX ۳۰۰e تلاش لکسوس برای پیوستن به برقی سازان صنعت خودرو بود، اما حالا کانسپت LF-Z نگاه این کمپانی به آینده برای برقی سازی تمام خودروهایش است.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

کانسپت لکسوس LF-Z یک خودروی مفهومی با آلایندگی صفر است که قرار است پیش نمایشی برای باقی محصولات لکسوس باشد که طبق برنامه تا سال ۲۰۲۵ به بازار عرضه می شوند. هدف زیرمجموعه لوکس ساز تویوتا آن است که تا اواخر دهه جاری ۲۰ مدل جدید که شامل هیبرید، پلاگین هیبرید و تمام برقی می شود را به بازار معرفی کند. لکسوس پیش تر هم در رده هیبرید فعال بود اما با دگرگون شدن صنعت خودرو و برقی سازی گسترده در تمام دنیا، این کمپانی لوکس ساز هم به فکر این است تا محصولات برقی سازی شده بیش تری به تولید برساند.

طراحی کانسپت لکسوس LF-Z

کانسپت لکسوس LF-Z
کانسپت لکسوس LF-Z

در کانسپت لکسوس LF-Z سطحی از طراحی، عملکرد و تکنولوژی را می بینیم که تا ۴ سال دیگر برای لکسوس در محصولات دیگرش در دسترس خواهد بود. کانسپت LF-Z یک کراس اوور کوتاه است که سقفی با طراحی شیب دار و فست بک دارد که بالی میانی در انتهای آن تا وسط شیشه عقب ادامه پیدا می کند. امضای طراحی لکسوس طرح مشبک جلوپنجره با الگوی دوک نخ ریسی بود و حالا در کانسپت LF-Z لکسوس می گوید این الگو در تمام بدنه با خطوط طراحی جدید و چراغ های عقب و جلوی تمام ال ای دی به کار رفته است.

از آن جا که با یک کانسپت یا طرح مفهومی طرف هستیم، پس طبیعی است که رینگ ها با بزرگ نمایی طراحی شده باشند و به جای آینه های کناری، دوربین را در کناره ها ببینیم. همچنین لکسوس در طراحی کانسپت LF-Z طراحی سنتی دستگیره های درها را کنار گذاشته و آن ها را به صورت پنهان طراحی کرده است. درها با لمس یک سنسور از داخل بیرون آمده است و در صورت تشخیص عبور خودرو از کنار، اجازه باز کردن درها به صورت کامل به شما داده نمی شود.

کانسپت لکسوس LF-Z
کانسپت لکسوس LF-Z

طراحی سقف به صورت تمام شیشه ای و الکتروکرومیک انجام شده است و این یعنی میزان عبور نور از سقف را شما تعیین می کنید. برای مثال، اگر می خواهید نور بیش تری در هوای آفتابی به داخل اتاق بیاید می توانید حالت سقف را از مات به شفاف تغییر دهید. در داخل، طراحی به صورت چهار صندلی و بسیار مدرن انجام شده و لکسوس یک طراحی مینیمال را در تمام المان های داخلی به کار برده است. یکی از خصوصیات طراحی کانسپت LF-Z این است که تعداد دکمه های سنتی و فیزیکی بسیار کم شده و سعی شده است تمام امکانات و آپشن ها از طریق صفحه نمایش لمسی کنترل شوند.

مشخصات فنی کانسپت لکسوس LF-Z

کانسپت LF-Z
کانسپت LF-Z

برای لکسوس LF-Z پکیج باتری ۹۰ کیلووات ساعت لیتیوم یونی در نظر گرفته شده است که براساس استاندارد WLTP با هر بار شارژ کامل آن می توان مسافت ۶۰۰ کیلومتر را پیمود. این پکیج باتری شارژر سریع ۱۵۰ کیلوواتی را پشتیبانی می کند و البته در مورد مدت زمان شارژ سریع آن هنوز اطلاعاتی در دسترس نیست. گرچه کانسپت لکسوس LF-Z حدود ۲۱۰۰ کیلوگرم وزن دارد، اما با عملکرد خوب پیشرانه برقی این کراس اوور تمام برقی سنگین تنها در ۳ ثانیه به سرعت ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت می رسد و نهایت سرعت ۲۰۰ کیلومتر بر ساعت را دارد. پیشرانه برقی این خودرو توان تولید حداکثر قدرت ۵۳۶ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۷۰۰ نیوتن متر را دارد و نیروی پیشرانه به هر چهارچرخ منتقل می شود.

نکته جالب دیگر در مورد این کانسپت آن است که اتصال فرمان به چرخ ها به صورت الکترونیکی (با سیم) و نه مکانیکی طراحی شده و این بدان معنی است که در این سیستم سرعت واکنش به تغییر زاویه فرمان به سرعت انجام می گیرد. پکیج باتری هم در قسمت کف قرار می گیرد تا هم مرکز ثقل خودرو را پایین بیاورد هم هندلینگ را بهبود بخشد. البته هنوز جزییات زیادی در مورد باتری یا باتری های قابل سفارش در نسخه تولیدی منتشر نشده است که در آینده مشخص خواهد شد.

محمدرضا پاداش

پایگاه خبری اسب بخار

۳.۵ امتیاز از ۲ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.