تست و بررسی دوج چلنجر ؛ شیطان بزرگ + ویدیو

یک دستگاه دوج چلنجر را به صورت میدانی مورد تست و بررسی قرار دادیم، که در ادامه به شرح آن خواهیم پرداخت.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

چهارم دی ماه امسال بود که تولید دوج چلنجر در کارخانه برامپتون استلانتیس در کانادا به پایان رسید. چلنجر در طول این سال‌ها موفقیت زیادی کسب کرده است و البته ریشه‌ای قدیمی نیز دارد. به نظر می رسد سیل برقی سازی خودروها سبب شده است برخی خودروهای درون‌سوز قدیمی مجبور به بازنشستگی شوند؛ خودروهایی که نام و خاطره آن ها در ذهن هر فردی که علاقه‌مند به این حوزه باشد، تا همیشه پابرجا خواهد بود. اما چلنجر داستان ما، یک مدل ۲۰۱۶ با پیشرانه شش سیلندر است که از کویت خریداری شده است و در تهران به سر و صدا و بازیگوشی می پردازد. این شما و این، شیطان آمریکایی.

ویدیو معرفی دوج چلنجر

طراحی ظاهری

از نمای جلو که به این خودرو نگاه می کنید، به‌واسطه چراغ های گرد و جلوپنجره خشمگین آن، گویی در برابر شیطان ایستاده اید. سپر خودرو با نمونه های دیگر تعویض شده بود و ظاهر خشمگین تر و جذاب تری برایش پدید آورده بود. اگرچه دوج چلنجر در اصل یک خودروی کوپه به حساب می آید، اما عرض و طول آن دقیقاً مانند سدان های لوکس و بزرگ است و به همین سبب است که درون کابین فضایی بیش از حد بزرگ و راحت را در اختیار دارید.

در نمای کناری شاهد حجم پردازی های عضلانی هستیم و از به‌کارگیری خطوط اضافه و اصطلاحاً شرقی، کاملاً پرهیز شده است. در نمای عقب هم چراغ های بزرگ و مستطیلی به شکل یک قاب درون یک پلیت یکدست مشکی رنگ قرار گرفته اند و یک بال مشکی به همراه دیفیوزر و ۴ خروجی اگزوز، تکمیل کننده این نما هستند. این خودرو را به واقع می توان یک اثر هنری رترو استایل دانست که گویی از دهه هفتاد به بهترین شکل ممکن به‌روزرسانی شده و در مقابل ما قرار گرفته است.

مشخصات فنی

در زیر کاپوت این هیولا یک پیشرانه ۳.۶ لیتری شش سیلندر نهفته است. آمریکایی ها برخلاف چینی ها از پیشرانه های ۱.۵ لیتری توربو رنج نمی برند! این پیشرانه حدود ۳۰۵ تا ۳۱۰ اسب بخار قدرت را به همراه ۳۶۳ نیوتن متر گشتاور ارائه می دهد و یک جعبه دنده ۸ سرعته اتومات، نیروی تولیدی توسط پیشرانه را به چرخ های عقب این خودرو می فرستد. شتاب صفر تا صد کیلومتر بر ساعت این غول آمریکایی با مشخصات مذکور، عددی در حدود ۶.۷ ثانیه است.

پشت فرمان

پشت فرمان که قرار می گیرید گویی در عالم دیگری هستید. از زمین تا آسمان با سدان های شیک و شسته رفته اروپایی، با خودروهای ساده ژاپنی و پرزرق و برق کره ای فاصله دارد. خبری از امکانات عجیب و غریب نیست. ترمز دستی آن از نوع پدالی است و شیفتر دنده تونل حرکتی دارد. درون کابین همه چیز آماده است تا شما را در بر بگیرد و با صدای هیجان انگیز پیشرانه و کیت اگزوز، آدرنالین‌تان را تا حد ممکن بالا ببرد. این واقعاً یک ماسل کار آمریکایی است که نمی توانید دوستش نداشته باشید.

به محض فشردن پدال گاز تا انتها، چلنجر همانند یک اسب سرکش و وحشی، با هرزگردی خاص خودروهای آمریکایی شروع به حرکت می کند و اگر کمی فرمان دهید، انتهای آن شروع به سُر خوردن می کند. یک خودروی محور عقب با قدرت و گشتاور خیره کننده که همواره شما را ترغیب می کند تا انتهای آن را در دهید، به دور خود بچرخید و سر و صدای مهیبی تولید کنید. به راستی که بدون هیچ دلیل قانع کننده ای از لذت راندن چنین هیولاهای نه چندان گران‌قیمتی (قیمت جهانی) محروم هستیم و تنها باید با چینی ها خود را سرگرم کنیم.

قیمت

این خودرو، که مدل ۲۰۱۶ است، در کشور کویت حدود ۳۵۰ میلیون تومان قیمت دارد و تا به ایران برسد، با احتساب تمام هزینه ها، به مرز ۵۰۰ میلیون تومان رسیده است؛ خودرویی گذر موقت با امکان تردد پنج ماهه که تنها به اندازه یک پژو ۲۰۶ تیپ ۲ قیمت دارد!

گالری تصویر

عکس: بهزاد اویسی

سوالات متداول

دوچ چلنجر ۲۰۱۶ چه مشخصاتی دارد؟

زیر کاپوت این هیولا یک پیشرانه ۳.۶ لیتری شش سیلندر نهفته است. آمریکایی ها برخلاف چینی ها از پیشرانه های ۱.۵ لیتری توربو رنج نمی برند! این پیشرانه حدود ۳۰۵ تا ۳۱۰ اسب بخار قدرت را به همراه ۳۶۳ نیوتن متر گشتاور ارائه می دهد و یک جعبه دنده ۸ سرعته اتومات، نیروی تولیدی توسط پیشرانه را به چرخ های عقب این خودرو می فرستد.

دوج چلنجر مورد بررسی، در کشور کویت چه قیمتی دارد؟

این خودرو که مدل ۲۰۱۶ بود، در کشور کویت به پول ما حدود ۳۵۰ میلیون تومان قیمت دارد. البته با نوسانی چند میلیون تومانی بسته به کارکرد خودرو و میزان تمیزی و سلامت آن.

۴.۸ امتیاز از ۱۲ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.