پیش بینی فروش ۳۱ میلیون دستگاه خودروی برقی تا سال ۲۰۳۱

فروش خودروی برقی
فروش خودروی برقی

با توسعه خودروهای برقی و حرکت شرکت ها به سمت رونق و استفاده از این فناوری فعالان این حوزه پیش بینی می کنند تا عصر خودروهای بنزینی زودتر از آنچه که تصور می‌شد به پایان رسیده‌است. همچنین گفته می شود که بزودی فروش خودروی برقی در جهان به صورت چشم گیری افزایش پیدا می کند.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار به نقل از خودروکار ، خودروهای تمام برقی یکی از انواع خودروهای تولیدی هستند که با رونق اندک صنایع با رشد محبوبیت و استقبال مشتریان در بازارهای جهانی روبرو شده‌اند.
در میان شرکت‌های بزرگ تولیدکنند خودروهای برقی، تسلاموتورز بدون شک یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده خودروهای برقی، الکتریکی قدرتمند و لوکس در جهان به شمار می‌رود که در مدت کوتاهی موفق شد به سرعت به سودآوری برسد و در مقایسه با سایر شرکت‌های خودروسازی زودتر پله‌های ترقی را طی کند.
بر اساس آمارها، خودروی برقی تسلا موفق شده است در سال ۲۰۱۹ میلادی گوی سبقت را از سایر رقبا برباید و جایگاه نخست را از نظر تولید خودرو در جهان به خود اختصاص دهد.
هم اکنون در کنار این شرکت، بسیاری از شرکت‌های خودروسازی در جهان عزم خود را برای تولید انبوه خودروهای برقی جزم کرده و از برنامه‌های خود رونمایی کرده‌اند.
اما با این حال گزارش ها حاکی از آن است که تسلا با ارزش حدودی ۶۰۰ میلیارد دلاری، در حالی با ارزش‌ترین خودروسازان جهان در سال ۲۰۲۰ شد که شرکت تویوتا با ارزش یک سوم تسلا در رتبه دوم قرار گرفته است. براین اساس در سال ۲۰۲۰ تسلا پس از پشت سرگذاشتن تویوتا، ارزشمندترین خودروساز دنیا شد.
تسلا در سال ۲۰۰۸ با عرضه خودرویی با پیمایش ۳۲۰ کیلومتر بعد از هر بار شارژ مورد توجه قرار گرفت و در نهایت تسلا با ارزش ۶۰۰ میلیارد دلاری گران قیمت ترین خودروساز جهان شد. در حاضر خودروهای برقی این خودروساز فروش بالایی را در جهان دارند.

تلاش برای تولید و عرضه خودروهای برقی از سال ۱۸۹۹ آغاز و قدرت و پیمایش کم، قیمت بالا و نبود زیرساخت های مناسب، مانع از موفقیت خودروسازان در این زمینه شد. استقبال روزافزون از خودروهای برقی و پیشرفت‌های تسلا باعث شده نه تنها سایر خودروسازان بلکه شرکت‌هایی همچون اپل، هواوی و شیامی سرمایه‌گذاری‌های گسترده‌ای در تولید این خودروها انجام دهند.
براین اساس پیش بینی می شود که فروش خودروهای برقی از ۲.۵ میلیون دستگاه در سال ۲۰۲۰ به ۳۱.۱ میلیون دستگاه در سال ۲۰۳۰ برسد. شرکت جنرال موتورز از بهترین سازندگان موتورهای پرقدرت بنزینی بنا دارد تا سال ۲۰۴۰ تولید تمامی مدل های غیربرقی خود را متوقف کند. شرکت فورد نیز قصد دارد با سرمایه گذاری ۲۹ میلیارد دلاری تمتمی خودروهای خود را برقی کند.

به گفته سخنگوی شرکت ب ام و تا سال ۲۰۲۵ نیمی از خودروهای این شرکت برقی خواهد شد. براساس تحقیقات رویترز ۲۹ خودروساز بزرگ جهان تا سال آینده ۳۰۰ میلیارد دلار برای توسعه خودروهای برقی سرمایه گذاری خواهند کرد که ۴۵ درصد از این میزان تنها متعلق به کشور چین است. نکته جالب حضور فعال شرکت های فناوری در تولید خودروهای برقی است و اپل، هووای و شیامی از جمله شرکت هایی هستند که قصد تولید و عرضه خودروهای برقی را دارند. بنابراین عصر خودروهای بنزینی زودتر از آن‌چه که انتظار می رفت به پایان‌خواهد رسید.

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.