نمونه های اولیه اشکودا به ایران رسید

نمونه های اولیه اشکودا به ایران رسید
نمونه های اولیه اشکودا به ایران رسید

نمونه های اولیه و تست اشکوداهای پارس ساتر هوشمند به گمرک بوشهر رسید.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

به تازگی، نام خودروهای واردشده به گمرک بوشهر، که از مبدأ دبی بارگیری شده اند، منتشر شده است که در آن علاوه بر خودروهای خاص مربوط به فوتبالیست ها، نکات جالب دیگری نیز به چشم می آید. نکاتی همچون ورود نمونه های اولیه اشکوداهای پاس ساتر به کشور و در کنار آن چند دستگاه وانت هایلوکس!

چندی پیش، شرکت پارس ساتر هوشمند اقدام به تبلیغات محیطی برند اشکودا در سطح شهر تهران کرد و خبر از این داد که برنامه واردات و عرضه خودروهای سواری این نشان اروپایی را دارد.
اشکودا خودروسازی از کشور چک است که از سال ۱۹۲۵ با این نام فعالیت خود را در این رده آغاز کرد. پیش از این، نام مجموعه صنعتی اشکودا لورین اند کلمنت بود و بعد با نام اشکودا به فعالیت خود ادامه داد. در سال ۱۹۹۱ اشکودا به نشانی تحت مالکیت فولکس واگن تبدیل شد و به عنوان عضوی از این ابرگروه خودرویی به فعالیت خود ادامه داد. از آن جا که اشکودا امروز زیرمجموعه ای از فولکس واگن است، پس محصولات این نشان در بحث های پلتفرم و قطعات اشتراک هایی با دیگر محصولات این گروه دارد و این یعنی با نشانی طرف هستیم که اگر چه در ایران چندان شناخته شده نیست، اما محصولات به‌روز و باکیفیتی تولید می کند، همچنین این نشان از جمله خودروسازانی است که در تمام رده های قیمتی و در کلاس های مختلف تولید انجام می دهد و می تواند انتخاب خوبی برای واردات به ایران باشد.

پارس ساتر وارد کننده اشکودا

طبق اطلاعات منتشرشده، تعداد ۵ دستگاه خودرو سواری اشکودا توسط پارس ساتر به گمرک بوشهر رسیده است. این خودروها می تواند از مدل هایی چون کودیاک، انیاک، فابیا، اکتاویا و… باشد که همگی اشتراک های پلتفرمی و فنی با محصولات فولکس واگن آلمان دارند. با این وجود اما محصولات اشکودا همیشه به اقتصادی تر بودن‌شان معروف اند. این یعنی محصولاتی که به ایران می آیند از نظر فنی بسیار شبیه به فولکس واگن خواهند بود، اما قیمتی پایین تر در بازار جهانی دارند. باید دید در نهایت چه خودروهایی از نشان اشکودا با چه قیمتی به خیابان ها و جاده های ایران می آید.

ماجرای هایلوکس ها

در این فهرست علاوه بر خودروهای اشکودا و وارداتی های فوتبالیست ها، یک مورد جالب توجه دیگر نیز به چشم می آید؛ این نکته چیزی نیست جز واردات ۷ دستگاه تویوتا هایلوکس دوکابین به نام شرکت مزین خودرو. همه ما به خوبی این موضوع را می دانیم که پارس ساتر هوشمند و مزین خودرو هر دو مربوط به یک هلدینگ هستند، اما این واردات ماجرای دیگری دارد. ماجرای واردات خودروهای کار و تجاری به این صورت است که شرکت های کار و تجاری ساز می توانند خودروهای مربوطه را وارد و با ساز و کار خاصی به شرکت های دیگر بفروشند. این خودروها امکان فروش به اشخاص حقیقی را ندارند و امکان آگهی آن ها نیز نیست، کما این که، بسیاری از ون های Hiace تویوتا نیز با همین روش به کشور وارد و در قالب آمبولانس و سایر کاربری ها به ارگان های مختلف واگذار می شوند.

۴.۷ امتیاز از ۴ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.