
مقایسه تارا اتوماتیک و جتا VA3

جتا VA3 یکی از محصولات دورگه آلمانی-چینی است که قرار است بهزودی توسط ماموت خودرو پا به جادههای ایران بگذارد. از جمله رقبای مستقیم این خودرو در بازار، نمایندهای داخلی است با نام تارا اتوماتیک که چند ماهی از تولید و تحویل نسخه V2 آن به بازار گذشته است. این دو خودرو با این که یکی به عنوان یک خودروی اقتصادی شناخته میشود و دیگری یک سدان لوکس، اما در یک رده قرار می گیرند و رقابتی تنگاتنگ با یکدیگر دارند! در این مقاله قصد داریم به مقایسه و معرفی این دو خودروی سدان بپردازیم.


فهرست مطالب
خودروهای سدان سالیان سال است که جزو پرطرفدارترین کلاسهای خودرویی در سراسر دنیا هستند، البته تا قبل از آمدن کراس اوورها خودروهای سدان در رتبه اول این فهرست قرار داشتند، اما به وجود آمدن خودروهای کراس اوور باعث شد عرصه بر آن ها تنگ شود. با این حال، همچنان خودروهای سدان یکی از انتخابهای اصلی افراد برای خرید خودرو بوده است و به همین دلیل نیز در بیش تر بازارها همچنان رقابت میان خودروهای سدان وجود دارد.


مقایسه تارا اتوماتیک و جتا VA3 به سبب این که در بسیاری از ویژگی ها اشتراک دارند امکان پذیر است، اما همان طور که اشاره کردیم جتا VA3 یک خودروی بسیار اقتصادی و قابل دسترس برای اقشار مختلف جامعه بهخصوص قشر کم درآمد در چین بوده است، اما در این طرف میدان، تارا اتوماتیک عنوان لوکسترین سدان ملی را یدک میکشد!
جتا تا قبل از این که تبدیل به یک برند شود، یکی از مدلهای پرتیراژ فولکس واگن و جزو محبوبترین و پرطرفدارترین خودروهای بازار چین بود که موفقیتهای بسیاری را در بازار چین کسب کرد. به همین دلیل، فولکس واگن تصمیم گرفت با همکاری فاو، جتا را تبدیل به یک برند مستقل کند تا محصولاتی را مختص بازار چین تولید کند. سرانجام در سال ۲۰۱۹، جوینت ونچر جتا توسط فولکس واگن و فاو تأسیس شد و تاکنون ۳ محصول را بر روی خط تولید خود آورده است. تارا اتوماتیک نیز، همان طور که نامش مشخص است، نسخه اتوماتیک سدان ملی ایران خودروست که از نظر آپشن نیز سطح بالاتری نسبت به نسخه دستی خود دارد. تارا اتوماتیک بالاترین قیمت را میان محصولات ملی دارد و در اصل باید به آن لقب لوکسترین و البته گرانترین خودروی ملی را داد.
طراحی ظاهری جتا VA3 و تارا اتوماتیک

جتا VA3 ظاهری مشابه نسل دوم فولکس واگن جتا دارد و در اصل میتوان آن را فیس لیفتی برای آن خودرو دانست. در ظاهر این خودرو خبری از طراحیهای عجیب و خطوط تند و تیز نیست و طراحان جتا سعی داشته اند سادگی را املای طراحی خود کنند، به همین دلیل با نگاه به این خودرو کاملاً یاد خودروهایی مانند تندر ۹۰ خواهیم افتاد که یک خودروی کاملاً اقتصادی است و خبری از جذابیتهای بصری در آن نیست. در نمای جلوی جتا VA3 چراغهای اصلی متصل به جلوپنجره طراحی شده و به رسم بسیاری از خودروهای چینی، در این بخش و سایر بخشها از کروم کاریهای زیادی استفاده شده است. در نمای عقب نیز شباهت به محصولات فولکس با نوع طراحی چراغهای اصلی به اوج خود رسیده است، اما خبری از چراغهای بههم پیوسته نیست.

در طرف مقابل، تارا اتوماتیک طراحی چندان سادهای ندارد و سعی دارد خود را به عنوان یک خودروی پر زرق و برق جا بزند! در نمای جلو، چراغهای اصلی کشیده و باریکتر از رقیب طراحی شده اند، اما همچنان متصل به جلوپنجره خودرو قرار دارد. در نمای عقب اما تنها تفاوت تارا با نماینده جتا، به متصل بودن چراغهای عقب بازمی گردد، که البته در نسخههای V1 و V2 تارا، گرافیک آن ها بسیار آزاردهنده بود، اما ایران خودرو در نسخههای جدید (V3 و V4) گرافیک چراغها را تغییر داده و ظاهری قابل تحمل را به آن ها بخشیده است.
مقایسه ابعاد و اندازه


جتا VA3 به ترتیب ۴۵۰۱ طول، ۱۷۰۴ عرض و ۱۴۶۹ ارتفاع دارد و در مقابل، تارا اتوماتیک نیز به ترتیب ۴۵۱۹ طول، ۱۷۴۸ عرض و ۱۴۶۶ ارتفاع را دارد. بدین ترتیب، در مقایسه بین تارا اتوماتیک و جتا VA3 از نظر ابعاد، تارا اتوماتیک با داشتن طول و عرض کمی بیش تر از جتا VA3 فضای کابین کمی جادارتر را از آن خودرو دارد. یکی از نکات مثبت نماینده جتا تولید و مونتاژ دقیقتر آن است که متاسفانه در تارا این مورد در بسیاری از نقاط رعایت نشده و درزهای خودرو گاه به طرز چشمگیری باز و ناموزون است، اتفاقی که باعث انتقادهای بسیاری به ایران خودرو شده است.
طراحی داخلی و امکانات تارا اتوماتیک و جتا VA3

در مقایسه تارا اتوماتیک و جتا VA3 از نظر کابین و طراحی داخلی با دو خودروی کاملاً متفاوت از نظر طراحی روبهرو هستیم، اما نکته جالب این جاست که شباهت بسیاری میان متریال بهکاررفته در کابین هر دو خودرو، که یکی نسخهای اقتصادی است و دیگری لوکسترین محصول ملی، وجود دارد! همان طور که اشاره کردیم، جتا VA3 یک خودروی سدان اقتصادی است و به جای تجمل گرایی سعی شده کاربردی بودن آن به چشم آید.
کابین مانند ظاهر بیرونی ساده طراحی شده، اما همچنان روح محصولات فولکس واگن در آن جاری است. داشبورد میانی ابتدا میزبان دو دریچه گرد است که با خطوط کرومی نیز تزیین شدهاند، پس از آنها، قسمت پخش خودرو، که به احتمال بسیار زیاد در نسخههای تحویلی یک سیستم مالتی مدیا جایگزین آن خواهد شد، قرار دارد. بخش انتهایی نیز مختص پنل تنظیمات سیستم تهویه مطبوع خودروست که در نسخههای اصلی به صورت اتوماتیک تبدیل خواهد شد. در جتا VA3 خبری از کلاستر تمام دیجیتال نیست، اما نکته مثبت آن این است که فضاهای مختلفی درون کابین تعبیه شده است تا برخلاف تارا، سرنشینان بهخصوص راننده، نگرانیای از بابت محل قرار دادن وسایل خود درون کابین نداشته باشند.

این طرف ماجرا، تارا اتوماتیک نیز تقریباً داشبورد سادهای دارد که امکانات چندان جذابی ندارد. داشبورد میانی تارا ابتدا میزبان دریچههای مستطیلی تهویه مطبوع و سپس سیستم مالتی مدیای خودرو داخل یک قاب نوک مدادی قرار گرفته است. در نهایت نیز پنل کنترل سیستم تهویه مطبوع به صورت ۳ دایره انتهای داشبورد تعبیه شدهاند. فرمان خودرو نسبت به رقیب طراحی کاملتری دارد، اما همچنان بر روی این خودرو شاهد یک کلاستر آنالوگ هستیم. متریال بهکاررفته در تارا اتوماتیک نسبت به تارا دستی ارتقا پیدا کرده است و اکنون شاهد چرم و پارچه به جای تمام پارچه در تریم داخلی تارا اتوماتیک هستیم. با این که وضعیت در تارا اتوماتیک نسبت به نسخه دستی بهبود یافته است، اما در مقایسه تارا اتوماتیک و جتا VA3، سدان ملی ما نسبت به خودروی اقتصادی جتا تفاوت چشمگیری ندارد، در صورتی که، ایران خودرو میتوانست متریال باکیفیتتری را برای تارا، حداقل در نسخه اتوماتیک، در نظر بگیرد.
در مقایسه جتا VA3 و تارا اتوماتیک از نظر فضای کابین در هر دو خودرو فضایی مناسب و جادار را شاهد هستیم، اما در تارا اتوماتیک به لطف طول و عرض بیش تر کابین فضایی بیش تر نسبت به جتا VA3 وجود دارد. همچنین فضای صندوق عقب هم در دو خودرو مناسب ارزیابی شده است و خانوادهها را برای مسافتهای طولانی با چالش روبهرو نخواهند کرد.
امکانات رفاهی و ایمنی
در مقایسه تارا اتوماتیک و جتا VA3، تارا اتوماتیک همان طور که قبلتر اشاره کردیم، از نظر امکانات رفاهی نسخه بالاتری از تارا دستی است و در جدیدترین نسخه آن، امکاناتی مانند ترمزهای چهار چرخ دیسکی مجهز به سیستمهای کمکی ABS ,EBD ,HBA ,TCS ,ESC ,HSA، کیسه هوا برای سرنشینان جلو، فرمان برقی به همراه کلیدهای کنترلی، سیستم مالتی مدیا با ۴ عدد بلندگو و امکان میرورلینک، آنتن سقفی اکتیو، شیشهها و آینههای برقی، مهشکنهای جلو و عقب، قابلیت تنظیم ارتفاع نور چراغهای جلو از داخل خودرو، چراغ روز، چراغ مشایعت و خوشآمدگویی، سیستم پایش فشار باد تایرها (TPMS) و کروز کنترل و محدودکننده سرعت، سانروف، دوربین دنده عقب، آینههای کناری تاشو برقی، سنسور نور و باران، سیستم ورود و استارت بدون کلید، رینگهای ۱۶ اینچی آلومینیومی، روکشهای چرمی، صندلیهای جلو برقی و ایربگهای کناری وجود دارد.
جتا VA3 در طرف مقابل، سطح امکانات کم تری از تارا اتوماتیک خواهد داشت، از جمله امکانات این سدان وارداتی میتوان به ترمزهای دیسکی به همراه ABS و EBD، ترمز اضطراری، سیستم کنترل پایداری، کیسه هوای راننده و سرنشین و کناری (چهار عدد)، سیستم کمک به حرکت در سربالایی، سنسور پارک عقب، تریم چرمی کابین و فرمان، سیستم چندرسانهای به همراه نمایشگر ۸ اینچی، سانروف، گرمکن صندلیهای جلو، سیستم تهویه اتوماتیک دیجیتال، پشتیبانی سیستم مالتی مدیا از اندروید اتو و اپل کارپلی، دیلایت و سنسور نور و باران اشاره کرد.
مدل | تارا اتوماتیک | جتا VA3 |
امکانات رفاهی و ایمنی | تریم داخلی چرم و پارچه، صندلی راننده ۴ حالته برقی و ۲ حالته دستی، صندلی شاگرد ۲ حالته برقی و ۲ حالته دستی، نمایشگر لمسی، اپل کارپلی، اندروید اتو، دوربین و سنسور پارک عقب، سنسور فشار باد تایرها، کروز کنترل، محدودکننده سرعت، فرمان کمکی برقی، چهار کیسه هوا، سانروف برقی، استارت دکمه ای، آینه های کناری تاشو برقی، تهویه الکتریکی دستی، سنسور نور، سنسور باران، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، حالت رانندگی اسپرت و برفی جعبه دنده، زیر آرنجی متحرک جلو و رینگ آلومینیومی ۱۶ اینچی. | ترمزهای دیسکی به همراه ABS و EBD، ترمز اضطراری، سیستم کنترل پایداری، کیسه هوای راننده و سرنشین و کناری (چهار عدد)، سیستم کمک به حرکت در سربالایی، سنسور پارک عقب، تریم چرمی کابین و فرمان، سیستم چندرسانهای به همراه نمایشگر ۸ اینچی، سانروف، گرمکن صندلیهای جلو، سیستم تهویه اتوماتیک دیجیتال، پشتیبانی سیستم مالتی مدیا از اندروید اتو و اپل کارپلی، دیلایت، سنسور نور و باران |
مشخصات فنی تارا اتوماتیک و جتا VA3

در مقایسه جتا VA3 و تارا اتوماتیک از نظر فنی شرایط هر دو خودرو بر روی کاغذ تقریباً یکسان است، اما در عمل، تفاوتهایی مهم وجود دارد. جتا VA3 در بخش فنی به یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی مجهز است که توانایی تولید ۱۱۲ اسب بخار قدرت و ۱۸۵ نیوتن متر گشتاور را دارد. همچنین جعبه دنده این خودرو نیز از نوع ۶ سرعته اتوماتیک AISIN است که نیروی پیشرانه را به چرخهای جلوی خودرو منتقل میکند. شتاب جتا VA3 طی تستهای اولیهای در حدود ۱۴ ثانیه و مصرف سوخت آن هم به صورت ترکیبی حدود ۵.۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.

اما تارا اتوماتیک در این طرف میدان، به نسل جدید پیشرانه معروف و محبوب TU5 مجهز شده است، که TU5 پلاس نام دارد. این قلب تپنده ۱.۶ لیتری ۴ سیلندر تنفس طبیعی برای تارا اتوماتیک ۱۱۳ اسب بخار قدرت و ۱۴۴ نیوتن متر گشتاور را به همراه دارد. گیربکس تارا اتوماتیک نیز از نوع ۶ سرعته اتوماتیک AT است که پیشتر بر روی دنا پلاس توربو اتوماتیک و پژو ۲۰۷ MC نیز قرار گرفته بود. شتاب تارا اتوماتیک در کاتالوگ آن حدود ۱۳ ثانیه اعلام شده است، اما در عمل، طی تستهای انجام شده توسط اسب بخار، شتاب این خودرو نزدیک به ۱۶ ثانیه بود. همچنین مصرف سوخت ترکیبی آن نیز حدود ۷ لیتر در هر ۱۰۰ کیلومتر است.
در بخش فنی تفاوت چندانی میان دو خودروی مذکور وجود ندارد، اما در برخی جزییات، بهخصوص مصرف سوخت، نماینده چینی-آلمانی عملکرد بهتری داشته است و تارا اتوماتیک با فاصله بسیار کم پشت سر آن قرار میگیرد. جتا VA3 با حجم پیشرانه کم تر قدرت و بهخصوص گشتاور بیش تری را در اختیار راننده قرار داده است و در مقابل، حتا مصرف سوخت کم تری نیز نسبت به تارا اتوماتیک دارد. البته باید دید گیربکس جتا VA3 نسبت به تارا اتوماتیک در رانندگی چه عملکردی از خود نشان خواهد داد. یکی دیگر از نکات مثبت مقایسه تارا اتوماتیک و جتا VA3 استفاده از گیربکس AISIN در جتا VA3 است که تکنولوژی بهروزتری دارد و به همین علت بسیار تعویض دندههای نرم و خوبی دارد و خبری از تقه زدن در آن نیست، اتفاقی که در تارا اتوماتیک بسیار زیاد رخ میدهد و باعث شده است مالکان این سدان لوکس ملی به این مورد اعتراض فراوانی کنند.
مشخصات فنی | تارا اتوماتیک | جتا VA3 |
پیشرانه | TU5پلاس | EA211 |
حجم پیشرانه | ۱.۶ لیتری تنفس طبیعی | ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی |
حداکثر قدرت | ۱۱۳ اسب بخار | ۱۱۲ اسب بخار |
حداکثر گشتاور خروجی | ۱۴۴ نیوتن متر | ۱۴۵ نیوتن متر |
جعبه دنده | ۶ سرعته اتوماتیک AT ساخت DAE | ۶ سرعته اتوماتیک AT ساخت AISIN |
شتاب | ۱۶ ثانیه | ۱۴ ثانیه |
مصرف سوخت | ۷.۲ لیتر به صورت ترکیبی | ۵.۷ لیتر به صورت ترکیبی |
حجم باک | ۵۰ لیتر | ۵۳ لیتر |
مقایسه قیمت
قیمت تارا اتوماتیک اوایل تابستان ۱۴۰۲ در کارخانه ۴۹۰.۵۵۱.۰۰۰ تومان بوده است و نسخههای صفرکیلومتر آن با مدل ۱۴۰۲ حدود ۸۱۰.۰۰۰.۰۰۰ تومان قیمت دارند. همچنین نسخههای کارکرده تارا اتوماتیک از مدل ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ نیز در بازه قیمتی ۶۴۰.۰۰۰.۰۰۰ تا ۸۳۰.۰۰۰.۰۰۰ قرار دارند. در طرف مقابل، ماموت خودرو هنوز قیمت جتا VA3 را مشخص نکرده است، اما با توجه به برخی موارد در کنار قیمت جهانی خودرو مانند عوارض و… به احتمال زیاد قیمت این خودروی دورگه از ۱ میلیارد تومان فراتر خواهد رفت.
در مجموع با ارفاق های فراوان،
جتا نمی ارزه،!
🙂
تارا رو اگه موتور efp روش بذارن، کیفیت مونتاژ و قطعاتشو یکم بهتر کنن، نسخه v4 ش میتونه رقابت کنه با جتا
ولی در حال حاضر رقیب خاصی محسوب نمیشه
مشکل اصلی با تارا همون “کیفیت مونتاژ و قطعاتش” هست دیگه، وگرنه بنده خدا ذات بدی نداره، پلتفرم نسبتا به روز و امکانات خوبی داره، بهقول شما یه EFP هم بذارن روش که خیلی عالی میشه (البته با این کیفیت بدنه و ورق و ترمزهایی که الان روش هست اون موتور میتونه خطرساز باشه یکم).
برای خودروی لوکس ملی همینقدر توجه کنید که ایرانخودرو زحمت به خودش نداده و مکانیزم بالابر شیشه رو روی کنسول میانی گذاشته (البته جای شکرش باقیه از مرحله شیشه دستی گذشت کرده) ولی خودروی اقتصادی وارداتی چینی اهرم بالابر شیشه رو روی درب ها قرار داده
دوست احمق من
توی تارا v4 بالابر ها اومده روی در ها. گرافیک چراغ عقب هم عوض شده. عمده مشکلاتش حل شده غیر از کیفیت و مونتاژ
سگش می ارزه به تارا
در اینکه کیفیت جتا بهتره شکی نیست، اما هر دو بیخودن.
عقده رو توی تک تک جملات نویسنده میشه دید.
۱.اینکه خودروی لوکس قیمتش زیر ۱۰ هزار دلار نیست، و هدف تولید خودرو تو ایران لوکس بودن و تجملات و وسیله ی فخر فروختن نبوده و البته قیمت جهانی کارخانه دو خودرو معلومه که چینی گرون تر هست.
۲.هزینه نگهداری خودروی ایرانی و سازگاری با سوخت داخلی رو بهش اشاره نمیکنید!
۳.گسترش خدمات گارانتی و قطعات تارا رو نمیگید!؟
۴.بعد میگید در امکانات فرق آنچنانی ندارن؟ این چینی حتی دکمه روی فرمان نداره برای کم کردن صدا، یک دوربین ساده دنده عقب نداره. بعد تارایی که مالتی مدیا با اندروید اوتو و اپل کارپلی ، نمایش باد تایر، دکمه های کنترلی کامل روی فرمان، سانروف، دوربین عقب و … داره رو با اون مقایسه میکنید.
پدر این کشور رو سالها با این خارجی پرست بودن درآوردید.
در پاسخ به شما هزینه نگه داری که بیخیال بشید چون همه میدونن ماشین های چینی با کیفیت تر هستند ولی مصرف سوخت هم اگه سواد داری و مدرسه رفتی 😅 میفهمیدی که هفت لیتر کجا و پنج لیتر کجا پس جتا با مصرف سوخت بسیار بهتر و پاک تر در رتبه بهتر قرار داره خدمات هم به کشور مقصد بستگی داره که ایران چقدر تمایل به عرضه قطعات اون خودرو داشته باشه و نمایندگی ها
توجه کنید گفته کیفیت سوخت نه مقدار سوخت
الان من تو هر باک ماشینم باید ۳۰۰تومان بدم اکتان بریزم …این مشکل رو تارا نداره…البته شاهین به خاطر توربو بودن داره….
من درباره پاسات ۲۰۱۸ میتونم بگم خوبه
درباره ماموت خودرو میتونم بگم خوبه
درباره وانت مکث همیشه خرابه
درباره تارا با اون قیمت ۵۰۰ خوبه …چرا
….چون قیمت پاسات ۱۲برابر اون هست
درباره ماشین چینی که هنوز سوار نشدم نظری ندارم
درباره مردم ایران هم میتونم بگم همشون فکر میکنن زرنگن همه منتظر ان با پول پراید s500 بخرند ….در این حال که پول دادن به ایرانخودرو تا ۱سال دیگه بهشون ماشین بده …بهش فوش میدن
شمایی که پدر این ملتو این کشورو درآوردی با حمایت از این آشغالای تولید داخل که مثل اسباب بازی میمونن آقای محترم شما برو یه دست به بدنه آشغاله به قول خودت خودرویی که واسه عموم مردم ساخته شده بزن ببین چه کیفیت بدنه ای داره ببین چه ایرادایی داره بعد بیا اونو با خودرویه خارجی مقایسه کن خوبه که راجب قیمتم خدمت شما دوست عزیز عرض کنم که اگه واردات خودرو آزاد باشه و مالیات ۲۰۰ درصدیو عوارض و فلان فلان هزارتا کوفت و زهرمار دیگرو دولت محترم آزاد بزاره و خودرویه خارجی با همون قیمت کشور تولید کننده تو ایران عرضه بشه دیگه خودرو سازای محترم به فکر افزایش کیفیت و رقابت میفتنو نمیتونن با حمایت های الکی و بیخود دولت خودروهای بیخود و بیکیفتو آشغالی که حتی به افغانستانم نمیتونن صادر کنن تو پاچه این مردم بدبخت کنن تو این مملکت هر کی از این آشغالای تولید داخل حمایت میکنه قطعأ یه سودی داره براش
چه پاسخ قشنگ و مناسبی
“آقای میرسلیم دعا کن یه ۲۰۶ هم به ما بدن!”
انگار که i20 رو با ۲۰۷ اتو مقایسه کنید چون حجم موتور و تعداد دنده گیریبکس شون یکی باشه،،از اونجایی کا اکثر چیتی ها و ایرانی هارو سوار شدم ،ندید میگم جتا از نظر کیفیت و سواری و ماندگاری قطعات به مراتب از تارا بهتره ،مثل روز روشنه
دوست عزیز خارجی پرست هستیم چون محصول ایرانی خیلی اوقات کیفیت لازم رو نداره.در ضمن شما در مورد سوخت حرف نزنید چون موتور TU5P همون موتور EC5 پژو سیتروئن هست پس اون هم نباید هماهنگی زیادی داشته باشه
وقتی رقابتی وجود نداشته باشد خودرو اقتصادی چینی از خودرو فول ایرانی یه سرگردن بالاتر است ایلان ماسک قیمت مایشن پایین اورد بازار جهانی تصاحب کند چون در حال رقابت است وقتی همچیز اینجا نا ادلان هست باید هم مردم ناراحت باشند ما کشور اسلامی هستیم به گفته خودشان باید در راستای عدالت حرکت کنیم برعکس عدالت در ایران تعطیل شده
بنظرم چون تقریبا در حده تارا هست و حتی از نظر ظاهری از تارا هم زشتتره, قیمت بالای ۵۵۰ تا ۶۰۰ براش درنظر بگیرن اصلا توجیح خرید نداره با توجه به در دسترس تر بودن قطعات و خدمات و بازاره دست دومه تارا.
نفهمیدیم عاقبت گشتاور جتا ۱۴۵ هست یا ۱۸۵ ؟
تو متن زدید ۱۸۵ و تو جدول نوشتید ۱۴۵ …
دوستان اجازه بدید من جزییات بیشتری بهتون بگم
۱_پلت فرم جتا pq25a0 مورد استفاده در فولکس پولو هست نه فولکس جتا
۲-تمامی جوشهای بکار رفته در va3 لیزری هست و بدنه از فولاد با مقاومت بالا hsb نورد گرم ساخته شده ک این فولاد تو ایران وجود نداره و این خودرو با ۶ ایربگ تو نسخه فول ۵ ستاره ایمنی رو کسب کرده
۳-موتورش موتور نسل جدید ea211 تنفس طبیعی هستش کبا توجه به بنزین ما مشکل ناک رو نداره و رو دوام موتور تاثییر داره
۴-قیمتش ۶۵۰۰۰ تا ۹۲۰۰۰ یووان چین هستش که با احتساب تعرفه و…نسخه فول اتوماتیکش حدودا با تاریخ تابستان ۴۰۲ حدود ۶۴۰ میلیون در چین قیمت داره که بیاد ایران بالای ۸۰۰تومن قیمت میخوره
۵_فاصله محوریش ۲۶۰۴ متره که از نطر اندازه فاصله زانو ردیف عقب مناسبه
۶_ گیربکسش ۶ دنده آیسین ژاپن هست مشابه گیربکس پژو ۲۰۰۸ و c3و…که در نوع خودش عالیه و قطعاتش گیر میاد
نتیجه اینکه با توجه به موارد فوق در صورت اینکه قیمتش عادلانه باشه موفق خواهد بود