
پرهیز از واکنش های هیجانی در بازار خودرو

بسیاری از مردم با آغاز پاسخ ایران به حملات رژیم صهیونیستی در ساعات اولیه بامداد به پمپ بنزین ها هجوم بردند. این عمل را می توان نوعی واکنش هیجانی دانست که دامنه آن به بازار ارز و سایر بازارها کشیده خواهد شد. در این شرایط پرهیز از واکنش های هیجانی در بازار خودرو می تواند از افزایش فشار و قیمت ها شود.


به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، طی هفته های اخیر تحرکات رژیم صهیونیستی و افزایش تنش های منطقه ای باعث شده بود نرخ ارز روند صعودی را آغاز کند. این افزایش ها بازار خودرو را نیز بی نصیب نگذاشت؛ بازار خودرو به رغم رکود باز هم طعم افزایش قیمت ها را چشید.
در این شرایط با توجه به پاسخ محکم و جدی ایران به تهدیدها و تحرکات اسراییل، باز هم بسیاری از مردم در اقدامی هیجانی در اولین گام و اولین ساعات بامداد به پمپ بنزین ها هجوم بردند. به احتمال زیاد هر کدام از این افراد بنا به دلیلی خاص ترجیح دادند باک خودروهای خود را پر کنند.
با توجه به سابقه ای که وجود دارد قیمت ارز نیز به شدت تحت تأثیر قرار خواهد گرفت. در پی آن بازار خودرو هم مانند همیشه به دنبال دلار خواهد رفت و خود به خود قیمت ها در بازار خودرو افزایشی خواهد شد. در این شرایط رفتار هیجانی خریداران می تواند باعث شعله ورتر شدن آتش قیمت ها شود.
تهدید رژیم صهیونیستی مبنی بر این که حملات ایران را بی پاسخ نخواهند گذاشت هم می تواند مزید بر علت شود و موجب بروز هیجان بیش تر در میان خریداران شود. این موضوع نیز باعث آشفتگی و تلاطم شدیدتر بازار خودرو خواهد شد.
در این میان، پرهیز از رفتارها و واکنش های هیجانی می تواند مانع از صعود و شدت گرفتن موج قیمت ها شود. امری که می تواند باعث سخت و مسدودتر شدن فضای تنفس برای تمام مردم شده و اثرگذاری بر بسیاری از کالاها و اقلام اساسی زندگی مردم را بیش تر و بیش تر کند، اما پرهیز از رفتارهای نسنجیده و شتاب زده می تواند در این شرایط به تک تک افراد جامعه کمک کند.
به بیان ساده تر، با کنترل واکنش های هیجانی و پرهیز از هجوم به بازارها از یک سو می توان مانع از شکل گیری موج جدید در آن بازار شد و از سوی دیگر از سرعت تسری تأثیر قیمت ها بر بازارهای دیگر بکاهد. این اقدام را می توان حداقل کاری دانست که هر یک از آحاد جامعه می تواند در حق خود و دیگران انجام بدهند.
یعنی در شرایطی که تنش های منطقه ای به نوبه خود باعث ایجاد نگرانی و هراس شده است، با جلوگیری منطقی از بروز این گونه فعالیت ها می توان مانع آسیب های بیش تر شد. در این میان، بازار خودرو با توجه به استعدادی که دارد می تواند نقش مهمی در افزایش تلاطم یا کاهش آن ایفا کند. چگونگی این ایفای نقش به خود ما بستگی دارد.
اول اینکه اگر جنگ یا درگیری باشه و حتی پالایشگاه های اصلی هدف قرار بگیره و تولید بنزین متوقف بشه و حتی اگر ما ذخیره بنزین نداشته باشیم باز هم یک باک بنزین کار خاصی انجام نمیده جز اینکه شما رو به مقصدی میرسونه که از نظر شما امن هست ولی در عمل ممکنه همون جای امن هدف اصابت موشک بعدی باشه – دوم اینکه با یک باک بری به جای امن و میخوای برای همیشه همون جا بمونی ؟ اگر بنزین نایاب بشه میخوای پیاده برگردی ؟ سوم اینکه دیگه دوره جنگ های این مدلی تمام شده و هیچ کدوم از این اتفاقات نمیوفته – من با دیدن صف بنزین تو سایت ها فقط و فقط کلی خندیدم .
شما صف پمپ بنزین رو دیدید ، یه سر هم برید فروشگاهها . مردم هجوم آوردن تا حداقل برای چند ماه خوراک داشته باشند . این عکس العمل طبیعی هستش . چون میدونند که اگه اتفاقی بیفته دولت توانایی کنترل اوضاع رو نخواهد داشت .
دولتی که در صلح نمیتونه کشور رو به سلامت و درست اداره کنه ، در جنگ چه انتظاری ازش خواهید داشت ؟
دقیقا. بی اعتمادی مطلق در جامعه بشدت به چشم میخوره و واسه همین جامعه بصورت انفرادی سعی میکنه شرایط رو مدیریت کنه چون اینجا دوست و دشمن و رو نمیشه از هم شناخت.
دلار ۵۲ هزار تومان بود ، رییس بانک مرکزی اعلام کرد که دلار پایین خواهد آمد و هرکسی بخره قطعا ضرر خواهد کرد . دیدیم !! هرکس خرید ضرر کرد !!!!!!!! الان دلار حول و حوش ۷۰ تومنه . تازه در شرایطی که ما زدیم !! شما تصور کن یه موشک اسراییلی بیاد تو خاکمون !