مقایسه یواز پیکاپ اتوماتیک و تویوتا هایلوکس

تویوتا هایلوکس و یواز پیکاپ اتوماتیک
تویوتا هایلوکس و یواز پیکاپ اتوماتیک

با ورود نسخه اتوماتیک پیکاپ دو دیفرانسیل یواز به بازار و قرار گرفتن آن در رده قیمتی پیکاپ هایی چون تویوتا هایلوکس، جک T8، فوتون و… در این مطلب قصد داریم به مقایسه این پیکاپ جدید بازار با هایلوکس بپردازیم و نقاط قوت و ضعف هر کدام از این خودروها را بیان کنیم.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

فهرست مطالب

یواز پیکاپ اتوماتیک به پیشرانه ۲.۷ لیتری ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ مجهز هست که ۱۴۹ اسب بخار را با گشتاور ۲۳۵ نیوتن متر تولید می کند. یک جعبه دنده اتوماتیک ۶ سرعته از نوع AT وظیفه انتقال قدرت را در این خودرو بر عهده دارد. جعبه دنده مذکور ساخت کمپانی پانچ است.

از ویژگی های جعبه دنده ۶L50  قابلیت تحمل گشتاوری بیش از ۶۵۰ نیوتن متر است و مبدل گشتاوری دقیق و قوی در آن دیده می شود. همچنین این جعبه دنده قابلیت تحمل جرم سربار نزدیک به ۵ تن و ۶۰۰ کیلوگرم را دارد.
در طرف مقابل، تویوتا هایلوکس دوکابین به پیشرانه ۲.۷ لیتری تنفس طبیعی مجهز است که ۱۶۰ اسب بخار را در دور موتور ۵۲۰۰ با گشتاور ۲۴۱ نیوتن متر تولید می کند. پیشرانه هایلوکس توان تولیدی را از طریق جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک یا ۵ سرعته دستی به هر چهار چرخ می رساند.

در خصوص مشخصات فنی دو پیکاپ باید اظهار داشت که برتری چه در خصوص قدرت تولیدی و چه در خصوص گشتاور، به میزان اندکی با هایلوکس است؛ اما این نکته را باید در نظر داشت که از عمر پیشرانه این مدل هایلوکس حداقل ۱۲ سال گذشته است و گذر زمان و کارکرد خودرو قطعاً سبب کاهش بازدهی پیشرانه شده است.

امکانات ایمنی و رفاهی

در یواز پیکاپ اتوماتیک امکاناتی نظیر شیشه های جلو و عقب برقی، دو کیسه هوا، ترمزهای ABS، EBD، BA، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه مدیریت تعادل، شبیه ساز مصنوعی قفل دیفرانسیل، سامانه کنترل حرکت در سراشیبی و سربالایی، کروز کنترل، محدودکننده سرعت، کامپیوتر سفر، دوربین عقب، سنسور پارک جلو، تهویه اتوماتیک، نمایشگر لمسی با قابلیت نمایش صفحه تلفن همراه، بلوتوث، ره‌یاب ماهواره ای، سامانه اضطراری و ارتباطی SOS، هشت بلندگو، تنظیم الکتریکی وضعیت انتقال قدرت به چرخ ها، یخ زدای شیشه جلو، رینگ آلومینیومی، کول باکس، گرم‌کن صندلی های جلو و عقب، گرم‌کن فرمان، ژیروسکوپ دیجیتال و… وجود دارد.

از جمله امکانات ایمنی و رفاهی هایلوکس مدل ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ هم می توان به مواردی مانند دو کیسه هوا، ترمزهای جلو دیسکی، رینگ آلومینیومی، ترمز ABS، تریم داخلی چرمی، تنظیم مکانیکی وضعیت انتقال قدرت به چرخ ها، کامپیوتر سفری و… اشاره کرد.

در زمینه امکانات رفاهی و ایمنی باید بیان کرد که دست برتر را یواز پیکاپ دارد و تویوتا هایلوکس در بخش امکانات، خودرویی به نسبت دست و پا بسته محسوب می شود.

ابعاد دو خودرو

یواز پیکاپ در جایگاه یک خودروی Heavy Duty قرار دارد؛ طول، عرض و ارتفاع یواز به ترتیب برابر است با ۵۱۲۵، ۱۹۱۵ و ۱۹۱۵ میلی متر و این موارد برای هایلوکس عبارت اند از ۵۲۶۰، ۱۸۳۴ و ۱۸۴۹ میلی متر.

هایلوکس یا یواز؟

پیکاپ هایلوکس و به طور کل برند تویوتا همیشه و در هر زمان و در هر بازاری از جمله قابل اعتمادترین خودروها هستند، اما اگر کسی به دنبال یک پیکاپ با توانایی های آفرودی بالا، اتوماتیک و غیر چینی و از همه مهم تر فقط و فقط به دنبال خرید خودروی صفر کیلومتر باشد، قطعاً یواز پیکاپ می تواند تنها گزینه قابل اعتماد و قابل خرید برایش تلقی شود.

رضا صفرآبادی فراهانی

پایگاه خبری اسب بخار

یواز پیکاپ چه مشخصاتی دارد؟

یواز پیکاپ اتوماتیک به پیشرانه ۲.۷ لیتری ۴ سیلندر و ۱۶ سوپاپ مجهز هست که ۱۴۹ اسب بخار را با گشتاور ۲۳۵ نیوتن متر تولید می کند. یک جعبه دنده اتوماتیک ۶ سرعته از نوع AT وظیفه انتقال قدرت را در این خودرو بر عهده دارد. جعبه دنده مذکور ساخت کمپانی پانچ است.

تویوتا هایلوکس چه مشخصاتی دارد؟

تویوتا هایلوکس دو کابین بلند به پیشرانه ۲.۷ لیتری تنفس طبیعی مجهز است که ۱۶۰ اسب بخار را در دور موتور ۵۲۰۰ با گشتاور ۲۴۱ نیوتن متر تولید می کند. پیشرانه هایلوکس توان تولیدی را از طریق جعبه دنده ۴ سرعته اتوماتیک یا ۵ سرعته دستی به هر چهار چرخ می رساند.

یواز پیکاپ و تویوتا هایلوکس چه قیمتی دارند؟

هر دو خودرو در بازار قیمتی در حدود ۱ میلیارد تومان دارند.

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.