کراس اوور سونی به عنوان یک کانسپت معرفی شد

کانسپت سونی
کانسپت سونی

کراس اوور سونی یکی از خودروهایی بود که به نمایشگاه امسال CES لاس وگاس آمده بود. در این مقاله دومین خودروی طراحی شده توسط سونی را بررسی می کنیم.

مدیران 777 مدیران 777

فهرست مطالب

از تلویزیون های OLED مدرن تا هدست های واقعیت مجازی جدید، سونی تقریباً هر چیز مدرنی را در غرفه خود در وگاس ارائه می دهد، اما باز هم یک محصول متفاوت را از سونی می بینیم و آن هم یک کراس اوور است. با تغییر سبک طراحی خودروها و اهمیت به کارگیری سیستم های پیشرفته با هوش مصنوعی جدید و همچنین استفاده از برق به عنوان انرژی مورد نیاز قوای محرکه باعث شده است حالا غول های های تک جهان سراغ طراحی خودروها بروند و به این حوزه ورود کنند. کراس اوور سونی با نام Vision-S 02 دومین خودرویی است که توسط سونی معرفی شده و حالا آن ها در کلاس شاسی بلند هم محصول دارند.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8

طراحی کراس اوور سونی

در این خودرو انگار که با همان کانسپت قبلی سونی با نام Vision-S 01 مواجه ایم که ارتفاع آن بیش تر شده است. سبک کلی طراحی نیز همان سبکی است که در سدان سونی دیده بودیم و می توان گفت طراحی بسیار مدرن و در راستای آیرودینامیک بودن بدنه انجام شده است. کراس اوور سونی ۴.۹ متر طول، ۱.۹۳ متر عرض و ۱.۶۵ متر ارتفاع دارد، اما فاصله محوری خیره کننده ۳.۰۳ متری را در این خودرو می بینیم که باعث می شود درون کابین فضای بسیار خوبی را داشته باشیم. در این خودرو رینگ های آیرودینامیک و مخصوص ۲۰ اینچی استفاده شده است که تقریباً مشابه آن را در سدان سونی دیده بودیم و وزن این کراس اوور به ۲,۴۸۰ کیلوگرم می رسد که برای یک شاسی بلند برقی عددی منطقی به نظر می رسد.

مشخصات فنی کراس اوور سونی

کانسپت سونی
کانسپت سونی

کراس اوور سونی یا همان Vision-S 02 به سیستم تمام چرخ محرک یا AWD مجهز است و دو موتور برقی در این خودرو سوار بر دو محور می شود. هر کدام از این دو پیشرانه برقی به تنهایی توان تولید ۲۶۸ اسب بخار قدرت را دارند و این دقیقاً همان مشخصاتی است که در سدان سونی هم دیده بودیم. هنوز اعداد مربوط به عملکرد شتابگیری اعلام نشده است، اما براساس آن چه در سدان سونی دیده بودیم، به نظر می رسد شتابگیری در این خودرو در بیش تر از ۴.۸ ثانیه (رکورد سدان) انجام شود، چراکه نسخه سدان به میزان ۱۳۰ کیلوگرم وزن کم تری نسبت به این کراس اوور داشت. همچنین در کراس اوور سونی نهایت سرعت ۱۸۰ کیلومتر بر ساعت را داریم که باز هم ۶۰ کیلومتر بر ساعت نسبت به نسخه سدان کم تر است.

شباهت های کراس اوور و سدان سونی محدود به پیشرانه و مشخصات فنی نمی شود، چراکه اگر به ابعاد هم دقت کنیم می بینیم این دو خودرو دقیقاً طول و فاصله محوری یکسانی دارند. همچنین سیستم تعلیق بادی به کاررفته در هر دو خودرو یکسان است و تنها تفاوت ارتفاع بیش تر کراس اوور نسبت به سدان است که آن ها را از هم متمایز می کند.

از زمان معرفی کانسپت اول، یعنی سدان سونی، این کمپانی بارها اعلام کرده است برنامه جدی برای تولید خودرو ندارد، اما جالب است بدانید در بهار آینده این غول تکنولوژی برنامه دارد کمپانی جدیدی با نام سونی موبیلیتی Sony Mobility را تأسیس کند و قطعاً برنامه های تولید خودروهای خود را با آن کمپانی توسعه خواهد داد.

محمدرضا پاداش

پایگاه خبری اسب بخار

کراس اوور سونی چه مشخصات فنی‌ای دارد؟

کراس اوور سونی یا همان Vision-S 02 به سیستم تمام چرخ محرک یا AWD مجهز است و دو موتور برقی در این خودرو سوار بر دو محور می شود. هرکدام از این دو پیشرانه برقی به تنهایی توان تولید ۲۶۸ اسب بخار قدرت را دارند و این دقیقاً همان مشخصاتی است که در سدان سونی هم دیده بودیم.

کراس اوور سونی چه شباهت هایی با سدان این کمپانی دارد؟

این دو خودرو از نظر پیشرانه یکسان هستند، و نیز اگر به ابعاد هم دقت کنیم می بینیم که این دو خودرو دقیقاً طول و فاصله محوری یکسانی دارند. همچنین سیستم تعلیق بادی به کاررفته در هر دو خودرو یکسان است.

آیا سونی عرضه خودروهای برقی را در نهایت انجام می دهد؟

به تازگی، خبری از این کمپانی منتشر شده است که نشان می دهد این غول تکنولوژی قرار است برنامه های تولید خودروهایش را با کمپانی جدیدی موسوم به Sony Mobility پیش ببرد.

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.