معرفی سیتروئن C4 X؛ وقتی سدان ها قدبلند می شوند

سیتروئن C4 X

سیتروئن C4 X مصداق بارز خودرویی با سبک طراحی عجیب است.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

در سال های اخیر، فروش خودروهای سدان به اندازه قابل توجهی کاهش یافته است و تقریباً سهم فروش خود را به کراس اوورها واگذار کرده اند. در این بین، کراس کوپه ها، به عنوان زیرشاخه ای جذاب از کراس اوورها، بیش از بقیه مورد توجه بوده و هستند و به همین دلیل است که اکثر خودروسازان سعی در طراحی و تولید محصولاتی با ظاهر یک کراس اوور کوپه دارند.

سبک جدید ظاهری

سیتروئن C4 X مصداق بارز خودرویی با سبک طراحی عجیب است. این خودرو نه یک کراس اوور است و نه یک سدان، حتا یک هاچ‌بک هم نیست؛ خیلی سخت است که بخواهیم برای سبک بدنه سیتروئن C4 X نامی پیدا کنیم. اما سیتروئن این خودرو را جانشینی برای هاچ‌بک ها، سدان ها و کراس اوورهای معمول معرفی کرده است.

سیتروئن C4 X

در اصل، این خودرو را باید همزاد پژو ۴۰۸ دانست. البته C4 X نسبت به پژو ۴۰۸ طول کم تر و ارتفاع بیش تری دارد. اگر ارتفاع خودرو را نادیده بگیریم، درست مانند نسل جدید ۴۰۸، در C4 X نیز با یک فست بک جذاب مواجه هستیم که زبان طراحی جذابی را در بخش دماغه و چراغ های عقب ارائه می کند.

سیتروئن C4 X

حالت شیب‌دار سقف و استایل بدنه موجب شده است ضریب درگ C4 X به ۰.۲۹ برسد که از این نظر برای خودرویی در ابعاد C4 X، عدد بسیار خوبی محسوب می شود.

سیتروئن C4 X

سیتروئن C4 X در واقع در سطح کمی پایین تر نسبت به C5 X و یا پژو ۴۰۸ قرار می گیرد و به نوعی نمونه ای ارزان تر و ساده تر از آن هاست که دقیقاً از همان سبک طراحی و استایل برایش استفاده شده است.

کابین خودرو و امکانات

کابین سیتروئن C4 X
کابین C4 X

در بخش کابین نیز غربیلک فرمان سیتروئن که این روزها در اکثر خودروهایش شاهد هستیم، استفاده شده است و صندلی ها ضمن برخورداری از تنظیمات برقی و گرم‌کن، ارگونومی بسیار خوبی هم دارند.

کابین سیتروئن C4 X
کابین C4 X

کلاستر دیجیتالی، مانیتور عریض، سیستم تهویه اتوماتیک، کروز کنترل، سیستم ورود و استارت بدون کلید، ترمز پارک برقی، نشانگر بستن کمربند ایمنی تمامی سرنشینان، شیفتر دنده کلیدی و… نیز از جمله دیگر امکانات سیتروئن C4 X محسوب می شوند.

مشخصات فنی

در بخش فنی شاهد به کارگیری پیشرانه های بنزینی ۱۰۰ و ۱۳۰ اسب بخاری هستیم. یک نسخه دیزلی ۱۳۰ اسب بخاری و یک نمونه تمام الکتریکی نیز برای C4 X ارائه شده است.

نسخه الکتریکی از یک پک باتری ۵۰ کیلووات ساعتی بهره گرفته است که انرژی لازم برای پیمایش ۳۶۰ کیلومتر مسافت را در خود ذخیره می کند. قلب تپنده بنزینی این مدل، یک موتور الکتریکی ۱۳۶ اسب بخاری با ۲۶۰ نیوتن متر گشتاور است.

زمان عرضه C4 X

طبق شنیده ها، از اواخر سال ۲۰۲۲ یا اوایل سال ۲۰۲۳ شاهد حضور C4 X در شوروم های سیتروئن جهت عرضه به متقاضیان این خودرو خواهیم بود.

رضا صفرآبادی فراهانی

پایگاه خبری اسب بخار

سیتروئن C4 X چه مشخصاتی دارد؟

در بخش فنی شاهد به کارگیری پیشرانه های بنزینی ۱۰۰ و ۱۳۰ اسب بخاری هستیم. یک نسخه دیزلی ۱۳۰ اسب بخاری و یک نمونه تمام الکتریکی نیز برای C4 X ارائه شده است.

عرضه C4 X چه زمانی خواهد بود؟

از اواخر سال ۲۰۲۲ یا اوایل سال ۲۰۲۳ شاهد حضور C4 X در شوروم های سیتروئن جهت عرضه به متقاضیان این خودرو خواهیم بود.

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.