مقایسه امکانات چانگان CS35 و ام وی ام X22 : کدام پرآپشن تر است؟

امکانات چانگان CS35 و ام وی ام X22
امکانات چانگان CS35 و ام وی ام X22

چانگان CS35 و ام وی ام X22 در بازار کراس اوورهای ساب کامپکت ایران، دو رقیب مستقیم برای یکدیگر به شمار می روند.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

فهرست مطالب

برند چانگان که برنامه های مفصلی برای همکاری با شرکت سایپا و حضور در بازار کشورمان داشت، با سد تحریم ها مواجه شد و در نهایت، فعالیت چانگان در ایران تنها به مونتاژ کراس اوور CS35 محدود شد. در آن سو، شرکت چری با همکاری مدیران خودرو حتا در دوران تحریم هم توانست بقای خود را در بازار حفظ کند و به عرضه محصولات جدید بپردازد. ام وی ام X22 که در بسیاری از مقاطع زمانی، پرفروش ترین محصول شرکت مدیران خودرو بوده است، به زودی با یک فیس لیفت جدید و پیشرانه و جعبه دنده متفاوت به بازار معرفی می گردد. اما نسل کنونی این خودرو هم کماکان در بازار موجود است و با بسیاری از خودروها رقابت می کند. در مقام مقایسه با چانگان CS35 می خواهیم ببینیم کدام یک از این دو چینی جمع و جور، امکانات بیش تری ارائه می دهد و در حقیقت، کدام یک ارزش خرید بالاتری دارد؟

مقایسه امکانات رفاهی چانگان CS35 و ام وی ام X22

سایپا و چانگان برنامه داشتند CS35 را در دو مدل دنده ای و اتوماتیک به تولید برسانند، اما با توجه به تقاضای بازار، عمده ظرفیت خط تولید به نسخه اتوماتیک اختصاص یافت. چانگان CS35 اتوماتیک هم فقط در یک تیپ روانه بازار شد. ام وی ام X22 برخلاف چانگان در چند تیپ مختلف عرضه شد. مدیران خودرو نیز X22 را هم با گیربکس دنده ای و هم اتوماتیک به فروش گذاشت. ما در مقایسه چانگان CS35 و ام وی ام X22 تیپ اتوماتیک اسپرت اکسلنت از ام وی ام را در نظر گرفته ایم. چانگان CS35 به طور استاندارد از کروز کنترل برخوردار است. X22 هم کروز کنترل را در تمام تیپ هایش دارد. در X22 مانند سایر خودروهای ام وی ام می توانید حالت رانندگی را به وسیله یک سیستم شبیه ساز انتخاب کنید، فقط هم دو حالت اکو و اسپرت پیش روی شما قرار دارند. این آپشن اگرچه خیلی کاربردی نیست، اما به هر حال، چانگان CS35 فاقد آن است. سنسورهای پارک عقب طبیعتاً در هر دو خودرو دیده می شوند. در X22های ساخت سال ۹۷ به بعد، سنسور فشار باد تایرها هم به خودرو اضافه شده است که این آپشن در چانگان وجود ندارد. انتظار سنسور باران و سنسور پارک جلو را در هیچ یک از این دو نداشته باشید. البته چانگان CS35 به سنسور نور یا همان اتولایت مجهز است که ام وی ام X22 از نبود آن رنج می برد.

چانگان CS35 و ام وی ام X22 به چراغ های روشنایی روز از نوع LED مجهز هستند. چراغ های مه شکن در X22 فقط بر روی سپر عقب تعبیه شده اند. اما CS35، هم در جلو و هم عقب از این چراغ ها بهره می برد. در رابطه با تجهیزات نوری، آپشن خاص و قابل ذکر دیگری در هیچ یک از دو خودرو وجود ندارد. چری از یک جعبه فرمان هیدرولیک معمولی برای X22 استفاده کرده است. البته تجربه نشان داده است فرمان های هیدرولیک خودروهای ام وی ام و چری عملکرد نرمی دارند و تقریباً به اندازه یک فرمان الکتریکی راحت احساس می شوند. روکش چرمی و دکمه های کنترل سیستم صوتی هم بر روی این فرمان به چشم می خورند. فرمان چانگان CS35 برخلاف رقیب از نوع الکتریکی است و سنسور سرعت هم دارد. فرمان چانگان با چرم نسبتاً باکیفیتی روکش شده و دکمه های اینترفیس را هم بر روی آن تعبیه کرده اند.

در بخش سیستم صوتی، ام وی ام مانند همیشه به سراغ یک نمایشگر معمولی و بدون سیستم عامل رفته است که البته ابعاد و کیفیت تصویر قابل قبولی دارد، اما کیفیت تاچ آن چندان چنگی به دل نمی زند. دوربین عقب به شکل فابریک بر روی این نمایشگر سوار شده است و قابلیت اشتراک محتوای تلفن همراه نیز بر روی آن وجود دارد. X22 فقط از ۴ بلندگو در کابین بهره می برد. در آن سو، چانگان در بخش سیستم صوتی CS35 خساست کرده و از نصب نمایشگر به شکل فابریکی امتناع ورزیده است. تعداد بلندگوی های کابین چانگان بیش تر است و کیفیت صدا هم بهتر احساس می شود، اما خبری از دوربین و نمایشگر لمسی نیست و برای داشتن این قبیل آپشن ها باید هزینه ای جداگانه پرداخت کرد. 

چانگان CS35 و ام وی ام X22 از جمله کراس اوورهای اقتصادی بازار به شمار می روند. بنابراین در هیچ یک از آن ها نمی توان امکاناتی همچون سیستم ورود بدون کلید و استارتر دکمه ای را مشاهده کرد. سیستم تهویه در هر دو خودرو از نوع تک کاناله با تنظیم دستی است. متأسفانه هیچ یک از دو خودرو دریچه تهویه برای سرنشینان عقب هم طراحی نکرده اند. صندلی ها در هر دو رقیب به شکل دستی تنظیم می شوند و خبری از گرم کن برای سرنشینان هیچ کدام از خودروها نیست. البته هم چری و هم چانگان برای القای حس لوکسی، صندلی ها را با چرم مصنوعی روکش کرده اند. در این میان، تریم دورنگ تودوزی X22 ممکن است بیش تر به مذاق برخی مشتریان خوش بیاید. آینه های کناری فقط در چانگان به شکل برقی تا می شوند. سان روف الکتریکی دوحالته یکی از مهم ترین آپشن های مشترک در هر دو خودروست. شیشه های عقب چانگان CS35 به شکل فابریک دودی شده اند. در عوض، ام وی ام X22 هم از گاردهای پلاستیکی جلو و عقب، سقف مشکی، رکاب و باربند اسپرت برخوردار است.

مقایسه امکانات ایمنی چانگان CS35 و ام وی ام X22

ام وی ام X22 ارزان ترین کراس اوور چری در بازار ایران است. بنابراین سطح توقع خودتان از آن را پایین بیاورید. این خودرو مانند برادر بزرگش X33، فقط ۲ کیسه هوا برای سرنشینان جلو دارد. خبری از ایربگ های کناری و پرده ای در X22 نیست، اما در آن طرف میدان، خوشبختانه سایپا در مونتاژ CS35، این خودرو را با ۴ کیسه هوا سفارش گذاری کرد. وجود کیسه های هوای کناری در چانگان، یک مزیت ایمنی مهم نسبت به X22 است. البته مقایسه ایمنی چانگان CS35 و ام وی ام X22 تنها به تعداد ایربگ ها ختم نمی شود، چراکه چری با تعبیه سیستم های کنترل پایداری، کنترل کشش و کنترل ایستایی در شیب، ضربه ای مهلک به چانگان وارد می کند. هیچ یک از سه آپشن نام‌برده را در CS35های مونتاژ سایپا نمی توان یافت. در رابطه با اهمیت این آپشن ها هم همین بس که خودروهای کراس اوور برای حفظ پایداری و هندلینگ خود، تا حد زیادی به چنین سیستم هایی نیازمندند.

سپهر عظیمی

پایگاه خبری اسب بخار  

چانگان CS35 در چه تیپ هایی وارد بازار شده است؟

سایپا و چانگان برنامه داشتند CS35 را در دو مدل دنده ای و اتوماتیک به تولید برسانند، اما با توجه به تقاضای بازار، عمده ظرفیت خط تولید به نسخه اتوماتیک اختصاص یافت. چانگان CS35 اتوماتیک هم فقط در یک تیپ روانه بازار شد.

سیستم فرمان چانگان CS35 از چه نوع است؟

فرمان چانگان CS35 برخلاف رقیب از نوع الکتریکی است و سنسور سرعت هم دارد.

مزیت ایمنی چانگان CS35 به ام وی ام X22 در چیست؟

وجود کیسه های هوای کناری در چانگان، یک مزیت ایمنی مهم نسبت به X22 است.

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.