
سکوت عجیب «اتابک» صمت در گرماگرم نزاع خصوصی سازی

مجمع ۱۷ بهمن ۱۴۰۳ سهامداران ایران خودرو به تأیید سازمان بورس رسیده است و هیئت مدیره جدید نیز کار خود را آغاز کرده اند. با این حال، مخالفان هنوز از موضع خود عقب نشینی نکرده اند. در این میان به نظر می رسد که متولی اصلی صنعت کشور در غبار این هیاهو گم شده است. سکوت اتابک صمت در گرماگرم نزاع خصوصی سازی چه معنایی می تواند داشته باشد؟


به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، نزدیک به هفته از شروع به کار هیئت مدیره جدید ایران خودرو می گذرد. تیم جدید بعد از برگزاری یک مجمع پرحاشیه بلافاصله تشکیل جلسه داد و اعضا، مدیرعامل، رییس هیئت مدیره و نایب رییس را مشخص کرد. هر کدام نیز به نوبه خود با سرعت مشغول به کار شده اند.
در این شرایط چه پیش از برگزاری مجمع و چه پس از برگزاری مجمع مخالفان که در رأس آن چند نماینده مجلس به صورت شاخص عمل می کنند، از هیچ گونه مخالفت و سنگ اندازی دریغ نکرده اند.
پیش از برگزاری مجمع، آنها با استفاده از رسانه های همسو هر چه می توانستند و می دانستند را انجام داده و بیان کرده اند. در این مسیر به هر چه هم می توانستند چنگ انداختند؛ آنها در تلاش بودند که با تحریک و انحراف افکار عمومی مانع از برتری بخش خصوصی شوند. این افراد فقط در روز برگزاری مجمع سکوت کرده اند.
به نظر می رسد آنها با توجه به انتشار غیررسمی نتیجه جلسه هیئت تجدید نظر شورای رقابت مطمئن بودند که تیرشان به هدف خورده است و بخش خصوصی نمی تواند نظر سهامداران را جلب کند، اما با نتیجه به دست آمده و تأیید آن از سوی سازمان بورس، دوباره شمشیرها از غلاف خارج و حمله ها آغاز شد. این حمله ها بعد از انتشار رسمی نظر هیئت تجدید نظر مبنی بر عدم اهلیت و حضور نمایندگان کروز در هیئت مدیره ایران خودرو بیشتر و بیشتر شد.
مخالفان برای وارد کردن خدشه به این نتیجه علاوه بر استفاده از رسانه های همسو، رسانه ملی را هم درگیر ماجرا کرده اند. با این حال در تمام این ماجراها و سروصدای زیادی که به پا شده است، از وزیر صمت کوچکترین صدا و حرکتی نه شنیده می شود و نه دیده می شود.
مشخص نیست که متولی اصلی صمت کشور در کجای این داستان قرار دارد. هر چند به روایتی وی موافق خصوصی سازی است، اما به نظر می رسد در این شرایط ترجیح داده است که خود را از موضوع کنار بکشد.
وزیر صمت در دورترین نقطه خودروسازی
آیا می توان تصور کرد که وزیر صمت در دورترین نقطه خودروسازی قرار گرفته باشد؟ آیا عدم اظهار نظر از سوی اتابک به عنوان سکاندار اصلی صمت کشور قابل پذیرش است؟
اما چرا وزیر صمت سکوت اختیار کرده است؟ این سکوت علامت رضایت است یا معانی دیگری در نهان دارد؟
آیا اتابک صمت منتظر است نزاع ها کاهش پیدا کند و بعد از اطمینان از نتیجه نهایی خود را نشان بدهد؟ با توجه به تصمیم گیری سران قوا در خصوص نحوه واگذاری مدیریت و مالکیت، دیگر لزومی به دخالت و حمایت نمی بیند؟ آیا اصلاً اعتقادی به بخش خصوصی ندارد و فکر می کند که ایران خودرو و سایپا واقعاً تولیدکننده به شمار می آیند؟ با توجه به تعداد قابل ملاحظه نمایندگان مخالف، از ترس استیضاح ترجیح بر سکوت داده است؟
ایشون واکنش نشون بده یا نه! مگه فرقی داره؟
وزیر صمت توی تمام دولت ها نقش هویچ رو بازی میکنه!دلال اصلی بازار خودرو همین دولت ها بودن و هستن!
طرف میخواد یک پولی بزنه به جیب یک نفر رو میزاره مسئول یکجایی که فقط فحش و تقصیرات نصیبش بشه
این ملیجک مگر نقشی هم دارد !؟