اولین خودرو برقی سامانه وارداتی ها مشخص شد؛ J7 برقی آماده عرضه
امروز پس از به روزرسانی سایت سامانه فروش خودروهای وارداتی، مشخص شد که اولین خودروی تمام برقی ای که قرار است عرضه شود جک J7 برقی یا E50A کرمان خودرو است.
پس از وعده و وعیدهای پی در پی درباره واردات و مونتاژ محصولات تمام الکتریکی، بالاخر اولین خودرو برقی وارداتی به لیست خودروهای سامانه فروش اضافه شد. جک EJ7 یا J7 برقی به تازگی و با نام E50A وارد لیست خودروهای سایت saleauto.ir شد تا متقاضیان خرید خودروهای وارداتی پیش از انتخاب اولویت بتوانند با این محصول کرمان خودرو بیشتر آشنا شوند.
E50A کرمان خودرو به یک پیشرانه تمام الکتریکی مجهز است که می تواند ۱۹۰ اسب بخار توان و ۳۴۰ نیوتن متر گشتاور آنی را در اختیار خودرو قرار دهد. حداکثر پیمایش J7 برقی با یک بار شارژ حدود ۴۰۰ کیلومتر است و قادر است طی ۷.۶ ثانیه از سرعت صفر به صد کیلومتر بر ساعت برسد.
در مورد زمان دقیق عرضه این خودرو هنوز اطلاعی در دست نیست اما طبق گفتگوی کوتاهی که با یکی از مسئولان کرمان خودرو داشتیم، مشخص شد که احتمالاً قیمت پایه E50A بین ۱ میلیارد و ۶۰۰ تا ا میلیارد و ۸۰۰ میلیون تعیین خواهد شد.
به این ترتیب باید ببینیم که در زمان عرضه اولین خودروی تمام برقی در سامانه خودروهای وارداتی، چه تعداد از ثبت نام کنندگان، این خودرو را در لیست اولویت های خود قرار می دهند و حاضر به خریدش هستند. توجه داشته باشید که تا به حال هنوز جایگاه های شارژ فعال زیادی در سطح کشور وجود ندارد و از طرفی خریداران خودروهای تمام برقی یا پلاگین هیبریدی حتی نمی توانند به راحتی آن را با برق شهری خانه خود شارژ کنند.
در نتیجه می توان گفت که با وجود چالش های جدی پیش رو برای صاحبان این دست خودروها، آیا کسی که از اسفند سال گذشته برای خودروهای وارداتی ثبت نام کرده حاضر می شود جک J7 برقی یا E50A را انتخاب کند؟
با این زیر ساخت ضعیف و نبود ایستگاه شارژ واقعا باید در عقل خریدار شک کرد . مطمئنا قیمت هم کمتر از خودرو بنزینی نیست . دولت ها برای چنین خودرویی سوبسید حسابی می دهند ولی اینجا همه چی به عهده مردم هست . اخه خودرویی که نشه باهاش مسافرت و حتی خارج از شهر رفت به چه دردی می خوره مگر اینکه یک موتور برق بنزینی همیشه همراهت باشه !!!
سلام خدمت تیم اسب بخار.
به اطلاع می رساند خودروهای برقی حتی در کشورهای بازار آزاد نیز شامل سوبسید دولتی و مشوق های مالیاتی هستند.
زیرساخت های خودروهای برقی در آنجا نیز فراهم می باشد و نگاه به خودرو به شکل کالای مصرفی می باشد.
اما در ایران نگاه به خودرو سرمایه ای می باشد و این خودروها تقریبا بعد از چهار سال استفاده باتریهای لیتیومی خودروها می بایست تعویض گردد که مبلغ نصف قیمت خودرو نو را تقریبا شامل می شود.
در ایران به خودروهای برقی یارانه اختصاص نیافته است و حتی عوارض گمرکی و هزینه های قانونی دیگری برای واردات آنها طلب می گردد.
زیرساختهای خودروهای برقی در ایران فراهم نمی باشد.
با دلایل مذکور خودروهای برقی در ایران از ابتدا محکوم به شکست می باشند. خریداران آن به احتمال زیاد متضرر خواهند شد.
و متأسفانه رسانه شما به دلایل نامناسب بودن خودرو های برقی در بازار ایران نپرداخته است.
دوست عزیز تیم اسب بخار بارها در مقالات و مطالب مختلف به این موضوع اشاره کرد و مشکلات پیش روی خریداران خودروهای برقی رو اطلاع رسانی کرده.
ببینم فردا که بنزین شد لیتری ۱۰ ۱۵ هزار تومن و مجبور شدید در هر بار سوخت گیری برای پرکردن یک باک نزدیک به ۱ میلیون تومن پرداخت کنید بازم میاید نظر کارشناسی بگذارید یا نه … کرمان موتور بی خود خودروی تمام برقی وارد نمی کنه حتی ری رای ایران خودرو هم رفت سمت برقی شدن …بی ام کارز هم داره یک مدل هونگچی برقی وارد خط تاکسیرانی می کنه چند تا ماشین هیبریدی و برقی دیگه هم هستن…گرون شدن بنزین اجتناب ناپذیره … ی روزی شاید همین خودروهای برقی ارزش بسیار بالایی در بازار ایرلن پیدا کنه …
اینجور که ماشین های برقی و هیبریدی دارن زیاد میشن مشخص هست دوران بنزین لیتری ۳ هزار تومنی داره به انتهای خودش نزدیگ میشه .چه طرح تشویقی برای خرید خودرو برقی بالاتر از بنزین لیتری ۱۰ ۱۵ هزار تومنی ؟
دوست گرامی نبود زیرساخت سوختگیری این خودرو ها به صورت گسترده اجتناب ناپذیره و کشور ما بار ها اثبات کرده که وعده پوچ ئو خیالی به مشتریان کار ساده ای هست همچنین خودروی برقی در دنیا تکنولوژی نوینی هست تسلا با اون عظمت مدل های اولیه ش بعد از ۱۰۰ هزار مایل کارکرد ارزش خرید در بازار امریکا ندارن حالا شما این رو ببین که یک ماشین چینی بی کیفیت چه اتفاقی در بلند مدت خواهد داشت بنزین لیتری ۲۰ هزار تومان هم بشود دولت موظف هست برای تشویق مردم اول از خودرو های با کیفیت و دوم طرح های معاف مالیات نقل و انتقال و خودرو ساز هم تخفیف های خوب پیشنهاد دهد زیرا دردسر های این خورو ها معمولا بعد از ۵ سال گریبان صاحب خودرو را میگیرد و اگر هزینه تعویض باتری ها رو در نظر بگیرید هیچ سودی در برابر بنزین به جیب خریدار نمیرود
شما برو بخر کسی جلوی شما را نگرفته . قیمت بنزین شده خط قرمز امنیت . خودرو برقی باید مجانی به حمل و نقل عمومی اضافه بشه . کارمندی که روزی یک ساعت رانندگی میکنه خودرو برقی و دردسرهایش و قیمت بالای باتری را نباید قبول کنه . اگه دولت از تیغ زدن مردم دم گمرک و درامد زایی دست برداره و بنزین باکیفیت توزیع کنه خودروهای بنزینی با کیفیت دست مردم عادی می رسه نه فقط قشر ۴ درصدی مرفه که هیچ مشکلی با قیمت ندارند .
البته که در کشورهای اروپایی هم که بنزین گرون هست دولتها برای خرید خودرو برقی سوبسید می دن. و ضمنا خودرو برقی ساختار ساده ای داره و درصد خرابی اش نسبت به خودرو بنزینی ناچیزه و از اونجایی که تکنولوژی خودروهای برقی جدید هست وربط زیادی به تکنولژی ساخت خودرو بنزینی نداره تولید کننده های نو ظهور زیاد به خصوص در چین,وارد این عرصه شدن و خودروهای برقی باکیفیت بالا را دارن تولید می کنند.الان برترین تولید کننده خودروهای برقی در جهان از نظر تیراژ چین هست ویکی از برترین ها در زمینه کیفیت هم چین هست.مثلا خودروهای برقی بی وای دی در سراسر جهان به سرعت داره مشتری پیدا میکنه. اگر دولت روی خودروهای برقی سوبسید بده و شرایط اقساط بلند مدت هم فراهم کنه من خودم اولین مشتریش هستم(البته به شرط فراهم شدن زیرساخت)
الان به درست وزیرسمت عزم اش را برای تولید خودرو برقی در ایران جزم کرده .چرا که مانند تکنولژی نانو که پدیده جدیدی بود وایران توانست به سرعت جزو برترین تولیدکننده های محصولات نانو در جهان بشه.امکان تکرار تجربه در تولید خودروهای برقی هم هست.
خودرو برقی با آلایندگی ناچیز؛قدرت وکشتاور بالا را در اختیارتون میذاره و دردسرهای دود و روغن و آب رادیات و خرابی هزاران قطعه مکانیکی که به شدت ودردماهای بسیار بالا باهم تعامل دارن را نداره.ودردسر میکانیکهای پرمدعای بی تجربه و بی علم(غیراز بعضی هاشون) را نداره.
هزینه باطری بعداز ۷ سال نسبت به هزینه بنزین وروغن وفیلترهای مربوطه و تعمیرهای متناوب و…. می ارزه(البته بازم به شرط سوبسید دولت و شرایط قسطی بدون بهره)
ضمن اینکه تکنولوژی تولید باطری به سرعت روبه پیشرفته و در سالهای آینده با همه گیری تولید و فناوری های جدید قیمت باطری هم کمتر خواهد شد.
اگه با دیدگاه شما میخواستیم و پیش میرفتیم الان داشتیم بنزین ۶۰۰ هزارتومنی میزدیم این شد منطقت؟ دوتا ماشین برقی هنوزم تو بازار نیومده رو دلیل بر این میکنی بنزین ۱۰ تومنی بزنن میفهمن؟ نه تو میفهمی هزینه تعویض باتری های خودرو برقی در خود اروپا و آمریکا چقدره؟ برو ی سرچ کن قیمت خود خودرو و قیمت باتری هاشونو استاد تو اگه قرار باشه ۱.۶۰۰ بدی جک برقی بگیری بعد چمد سال باید حدود ۸۰۰ تومن کم کم بدی برا تعویض سیستم باتری و برقش حالا نشستی بنزین ۳ بشه ۱۰ رو میگی زیاده؟ بنزین حتی ۳ تومنش ۳۰ هم بشه باز به صرفه تره. البته این اصلا منظور نیست که بنزین باید گرون شه. در کشور تولید و صادر کننده بنزین، نباید بنزین و حاملش بی جهت گرون باشه. تو ایران باید آب رو گرون کنن نه بنزین رو
فکر کنم اصلا معنی زیر ساخت رو نمیدونی
به همه اینها بنزین مجانی را هم اضافه کنید. با این قیمت بنزین هیچ صرفه ای در خرید خودرو برقی نیست.
خوب بنزینی که ارزونتر بدون نوبت بدون گرفتاری هست
ببینید مردم شمارو چی فرض کردن چهارتا مفت خور
این سوال مغز منو ترکونده خودروی اقتصادی کدام هست؟ بیشتر خبرهای خودرویی من میخونم ولی خودروی اقتصادی پیدا نمیکنم ،تیتر بزنید ملت ایران ملت بدبختی هست
قطعا شرکتهای خودرویی که عضو اصلی مافیای خودرو هستند دلشان برای مردم نسوخته.دنبال درامد ودلار بیشتر هستند که بفرستند اونطرف حالشو ببرن. واین خودرو برقی هم یکی از همون ابشنهای اختلاس هست..مردم هم در جواب باید انگشت شصت را نشان بدهند که با نخریدن خودرو جوابتان را میدهیم.
خودرو برقی با تعرفه ۰ تا ۱۱ درصد و سقف قیمت ۲۰/۰۰۰ دلار چطوری ۱/۶۰۰ تا ۱/۸۰۰ میلیارد پایه قیمت گذاری شده؟؟!!!