موتورسیکلت گلکسی J200 از برند SYM چه ویژگی هایی دارد؟

موتورسیکلت گلکسی J200

گلکسی J200 اسکوتری متفاوت از شرکت SYM است که این روزها افراد زیادی به خرید آن فکر می کنند. کمپانی SYM از جدیدترین و مهم ترین بازیگران بازار موتورسیکلت در ایران است.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

فهرست مطالب

این برند تایوانی، که به نام سانگ یانگ موتور هم شناخته می شود، در سال ۱۹۵۴ تأسیس شد. هر چند SYM در عمل، یک موتورسیکلت ساز چینی به شمار می رود، اما کیفیت ساخت قابل قبول و قیمت رقابتی سبب شده است محصولات این کمپانی در بسیاری از کشورهای آسیایی از جمله ایران، مورد توجه خریداران قرار گیرند. در بازار ایران، SYM عمدتاً با اسکوترهای بادوامش شناخته می شود. یکی از اسکوترهای نسبتاً جدید و پرفروش SYM، مدل J200 است که در کشور ما مانند دیگر اسکوترهای این برند، با نام گلکسی J200 از سوی شرکت نیرو موتور عرضه می گردد. این موتورسیکلت، که در دسته اسکوترهای ۲۰۰ سی سی نسبتاً درشت اندام جای دارد، چند وقتی است که در خیابان ها دیده می شود و با استقبال خوبی از سوی بازار مواجه شده است. اگر قصد خرید گلکسی J200 را دارید، در این مقاله با ماه همراه باشید تا بیش تر با ویژگی های این اسکوتر شهری آشنا شوید.

ویژگی های ظاهری گلکسی J200

گلکسی J200 در کلاس اسکوتر کروزرها قرار می گیرد. همان کلاسی که این روزها بازار به شدت داغی دارد و بسیاری از مشتریان اسکوترهای کوچک و حتا موتورسیکلت های استریت، به خرید اسکوتر کروزرها تمایل بیش تری نشان می دهند. از مطرح ترین اسکوتر کروزرهای موجود در بازار ایران می توانیم به یاماها ان مکس و هوندا PCX اشاره کنیم. اصولاً این کلاس از اسکوترها، توانایی های حرکتی بهتری نسبت به اسکوترهای کوچک دارند و همان طور که از اسم آن ها برمی آید، برای پیمودن مسافت های طولانی طراحی شده اند. البته در نهایت نباید فراموش کرد که در این دسته از موتورها، باز هم با یک اسکوتر سر و کار داریم که سایز چرخ های آن از یک موتور استریت کوچک تر است و فقط نسبت به مدل های کوچک تر از خودش، قوی تر ظاهر می شود. SYM در طراحی ظاهری گلکسی J200 نسبتاً قابل قبول عمل کرده است و سعی داشته محصولی عامه پسند خلق کند. اولین المان طراحی J200 که جلب توجه می کند، چراغ های دوتایی در نمای جلوست که ما را به یاد کروزرهای سایز بزرگ می اندازد. به واسطه همین سبک چراغ، پوزه موتور بزرگ تر از اسکوترهای طرح وسپا و طرح ویو طراحی شده است. کاسه چراغ ها زیبا به نظر می رسند و چهره ای خشن به نمای جلو داده اند. دو چراغ راهنمای بزرگ هم از دو طرف به سمت آن ها کشیده شده اند. بر پیشانی گلکسی J200 یک فلاپ پلاستیکی به رنگ مشکی براق نصب شده است که چهره این اسکوتر را لوکس تر نشان می دهد. البته این فلاپ خیلی زودتر از آن چه تصورش را کنید مات می شود و خط و خش برمی دارد. نشان SYM هم در پایین همین فلاپ گنجانده شده است.

کناره های فلاپ های جلو به سبک اکثر اسکوترهای امروزی، همچون هوندا کلیک، با زوایای شکسته همراه هستند. متأسفانه گلکسی J200 با وجود ابعاد بزرگی که دارد، تحت تأثیر سبک طراحی امروزی اسکوترها قرار گرفته است و فضای پای کمی در اختیار راکب می گذارد. در طراحی فلاپ های کناری حرف خاصی برای گفتن نیست و این بخش برخلاف پوزه موتور، نسبتاً لاغر اندام به نظر می آید. زین گلکسی J200 نیز چندان بزرگ تر از اسکوترهای سایز کوچک نیست، بنابراین نباید برای نشستن سرنشین پشتی انتظار راحتی زیاد را داشت. در بخش عقب، گلکسی J200 بیش تر به سمت اسکوترهای طرح ویو متمایل می شود و این موضوع را به خوبی از شکل و شمایل چراغ عقب و ترک بند می توان فهمید. البته گرافیک و نورپردازی چراغ عقب زیباست و نمره قبولی را دریافت می کند. اگزوز گلکسی J200 ساده طراحی شده و فاقد المان های اسپرت و لوکس است. آینه ها هم از ظاهری معمولی برخوردار اند. پشت فرمان گلکسی J200 طبیعتاً با توجه به بزرگی پوزه موتور، فضای زیادی برای تعبیه صفحه کیلومتر و سایر کلیدها و تجهیزات فراهم است. ناگفته نماند که فلاپ مشکی رنگ نصب شده بر پیشانی موتور، به نوعی کار بادشکن را هم می کند. SYM در دیزاین صفحه کیلومتر گلکسی J200 به سمت دیجیتال سازی نرفته و از آمپرهای آنالوگ استفاده کرده است. صفحه پشت آمپر گلکسی J200 از سه بخش اصلی تشکیل می یابد که آمپرهای سرعت سنج، دور موتور، بنزین و چراغ ها و علائم هشداردهنده را در برمی گیرد.

مشخصات فنی گلکسی J200

شرکت SYM بر روی گلکسی J200 از یک پیشرانه تک سیلندر ۴ زمانه ۴ سوپاپ استفاده کرده است که با ۱۹۷ سی سی حجم، تقریباً ۱۱.۱ اسب بخار قدرت تولید می کند. گشتاور این موتور هم به ۱۰.۹۵ نیوتن متر می رسد. گیربکس به کاررفته در گلکسی J200 همچون اکثر اسکوترهای مدرن، از نوع اتوماتیک CVT است که از کلاچ اتومات هم بهره می برد. پیشرانه گلکسی J200 فاقد رادیاتور آب است و این اسکوتر در دسته موتورسیکلت های هوا خنک جای می گیرد. استارت پیشرانه در گلکسی J200 از نوع الکتریکی است. سیستم سوخت رسانی گلکسی J200 را هم از نوع انژکتور انتخاب کرده اند. شتاب گیری گلکسی J200 به گفته راکبان این موتورسیکلت، در شروع حرکت چندان توفانی نیست، اما اگر به صورت یک نفره از این اسکوتر استفاده کنید، می توانید به راحتی از بسیاری از اسکوترهای دیگر در خیابان سبقت بگیرید. باک بنزین گلکسی J200 تا ۷.۵ لیتر گنجایش سوخت گیری دارد. این حجم از سوخت برای ترددهای معمولی با یک اسکوتر شهری مناسب به نظر می رسد. گلکسی J200 در هر ۱۰۰ کیلومتر، به ادعای کمپانی سازنده، ۲.۵ لیتر بنزین می سوزاند.

موتورسیکلت J200
موتورسیکلت J200

گلکسی J200 استاندارد آلایندگی یورو ۴ را پاس کرده و از این نظر، قابل رقابت با دیگر موتورسیکلت های مدرن بازار است. باتری گلگسی J200 به شکل منفذدار معمولی است و ولتاژ و ظرفیت آن نیز به ترتیب، به ۱۲ ولت و ۷ آمپر ساعت می رسد. با وجود استفاده از پیشرانه بزرگ تر نسبت به اسکوترهای هم‌قیمت، گلگسی J200 توانایی دست یابی به سرعت های خیلی بالا را ندارد و در حالت بیشینه، عقربه سرعت شمار آن، عدد ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت را لمس می کند. سایز چرخ ها در جلو و عقب ۱۴.۰ اینچی است و از این نظر بر اسکوترهای طرح وسپا برتری دارد. با این حال، بسیاری از مالکان گلکسی J200 سواری آن را خالی از ایراد نمی دانند و معتقدند که فنربندی این اسکوتر به مراتب می توانست نرم تر از چیزی که الان هست، باشد. وزن خالص گلکسی J200 نیز در حدود ۱۲۸.۸ کیلوگرم است. خوشبختانه SYM ترمزهای دیسکی را برای هر دو چرخ جلو و عقب گلکسی J200 در نظر گرفته است. اما خبری از ترمز ABS در این اسکوتر نیست. البته سیستم ترمز ترکیبی یا CBS را برای آن در نظر گرفته اند. درگاه شارژ USB هم برای شارژ کردن موبایل در این موتورسیکلت وجود دارد.

قیمت گلکسی J200 در بازار و رقبا

شرکت نیرو موتور اکنون گلکسی J200 را، که محصول کمپانی نام آشنای SYM است، با تخفیف قابل توجه ۱۲ میلیون تومانی، به قیمت ۵۳ میلیون تومان می فروشد. مدل های صفرکیلومتر این اسکوتر در بازار نیز در همین محدوده قیمتی قابل خریداری هستند. البته بین مدل های ساخت سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ تفاوت قیمتی نسبی وجود دارد. گلکسی J200 با این برچسب قیمتی، عملاً در حدفاصل دو کلاس از اسکوترهای بازار جای می گیرد؛ کلاس نخست، اسکوترهای ارزان قیمت و طرح وسپاها هستند که اکثراً در رنج ۳۵ تا ۵۰ میلیون تومان قرار دارند، اما کلاس دوم را اسکوترهای گران قیمت از قبیل هوندا کلیک، یاماها ان مکس و… تشکیل می دهند. بنابراین گلکسی J200 در این سطح قیمتی، عملاً سردرگم و بدون رقیب مانده است. البته از نظر توانایی های فنی و کیفیت ساخت نیز دقیقاً می توان گلکسی J200 را چیزی در میانه این دو گروه قرار داد. شاید نزدیک ترین رقیب او از نظر قیمت، دیگر محصول کمپانی SYM یعنی فیدل ۳ باشد که طرف‌داران زیادی در بازار دارد.

سپهر عظیمی

پایگاه خبری اسب بخار             

۳ امتیاز از ۵ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.