ضعف خدمات پس از فروش به مدیران خودرو هم رسید
با آغاز تحریم ها و پدید آمدن ضعف شدید در خدمات پس از فروش شرکت های خودرویی، حال شاهد هستیم که بر خلاف تلاش های شرکت مدیران خودرو، خدمات پس از فروش و ضعف در تامین قطعه نیز به ایستگاه این شرکت رسیده است.
چندی پیش شرکت هایی چون نگین خودرو، سایپا، ایران خودرو، کرمان موتور و… به خاطر برخی مشکلات گمرکی نتوانستند تا بسیاری از قطعات خودروهایشان را در زمان مقرر وارد کشور کنند و برای همین افزایش نارضایتی ها به بخش خدمات پس از فروش این شرکت ها هم کشیده شد. اما حال شاهد هستیم که مدیران خودرو، با وجود داشتن بیشترین ثبات در میان خودروسازان خصوصی امروز با مشکل تامین قطعات و خدمات پس از فروش دست و پنجه نرم می کند.
به گفته ی برخی مشتریان مدیران خودرو، این شرکت چند وقتی است که حتی در تامین قطعات مصرفی پرمصرف محصولات ام وی ام و چری هم مشکل دارد. با پیگیری از برخی نمایندگی های تهران این شرکت، مشخص شد که این مشکل به صورت مقطعی بوده و در حال حاضر آنچنان وخیم گزارش نمی شود. اما دوره ای بوده که حتی نمایندگی های مدیران خودرو امکان تامین فیلترها را هم برای خودروی مشتریان نداشته اند. با توجه به صحبت های برخی مالکان، بیشترین مشکل تامین قطعات و خدمات پس از فروش این شرکت به بخش محصولات چری مرتبط می شود.
در حال حاضر بر اساس تعدادی از مستندات مالکان خودروهای چری تیگو ۷ و تیگو ۵، مدیران خودرو برخی قطعات به نسبت رایج مانند موتور شیشه بالابر، مانیتور، گلیگر و… را به سختی در اختیار مشتریان می گذارد. بر اساس پیام یکی از مخاطبان اسب بخار، مانیتور چری تیگو ۵ او بعد از دو ماه کارکرد سوخته و حال به خاطر این قطعه، خودروی او سه هفته متوقف شده و شرکت هم نمی تواند تامین قطعه را برای آن انجام دهد.
در کنار اینکه شرکت های خودروساز باید موانع پیش روی خدمات پس از فروش را برای مشتریان خود مرتفع کنند، از آن سو هم باید دولت و مسئولین برای بیشترین نشدن این مشکلات دست به اقدام های اثر بخش بزنند.
پایگاه خبری اسب بخار
قابل توجه دوستان شاستی سوار 🙂
این مشکل فقط وفقط سیاسی که دامن گیر مردم شده ودودش هم فقط تو چشم ما مشتریان میره