اطلس پلاس رونمایی شد ؛ ویدیو معرفی + مشخصات فنی و تصاویر
اطلس پلاس اتوماتیک با گیربکس CVT با تعویض دنده شش سرعته مصنوعی، سدان جدید سایپا در نمایشگاه خودرو مشهد ۱۴۰۳ به نمایش درآمد.
فهرست مطالب
بیست و چهارمین نمایشگاه خودرو مشهد از ۲۸ شهریور آغاز به کار کرد و این نمایشگاه تا ۳۱ شهریور ماه ادامه خواهد داشت. در این رویداد بزرگ خودرویی، اکثر قریب به اتفاق شرکت های خودروساز و واردکننده حضور یافتهاند و آخرین محصولات خود را به نمایش درآورده اند. در همین راستا شرکت سایپا اقدام به رونمایی اطلس پلاس کرده است.
ویدیو معرفی اطلس پلاس
اطلس پلاس با گیربکس CVT
اطلس پلاس در واقع نسخه اتومات و اندکی متفاوت نسبت به نمونه های استاندارد این خودرو به شمار می آید. در این خودرو شاهد بهکارگیری رنگ مارون برای تزیینات داخلی هستیم و صندلی ها نیز پارچه متفاوتی دارند. بهدلیل بهره مندی خودرو از گیربکس اتومات، شیفتر گیربکس نیز در بخش کابین تغییر کرده و اهرم زیبایی برای آن در نظر گرفته شده است.
امکانات اطلس Plus
دو عدد ایربگ، سیستم کنترل پایداری و کشش، ترمز ضد قفل، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، تهویه دیجیتال، نشانگر تعویض دنده، سنسور پارک عقب، دی لایت، اتولایت، سنسور پایش فشار باد تایرها، مانیتور، دوربین دید عقب، فرمان با کلیدهای کنترلی، آینه های کناری تاشو برقی، کروز کنترل، سانروف، استارت دکمه ای، سنسور باران، رادار نقطه کور و… نیز از جمله امکانات ایمنی و رفاهی نسخه پلاس به شمار می آیند.
مشخصات فنی اطلس پلاس اتوماتیک
این خودرو مانند بسیاری از محصولات سایپا به پیشرانه M15 مجهز است. اطلس پلاس یک موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی دارد که چیدمان ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ در آن دیده می شود. این پیشرانه قدرت ۹۱ اسب بخار را با گشتاور ۱۳۷ نیوتن متر تولید می کند. همچنین جعبه دنده اتوماتیک CVT هم توان را به چرخ های جلو می رساند. جعبه دنده اطلس اتوماتیک از سوی کمپانی پانچ بلژیک تأمین می شود. این گیربکس حالت های اسپرت، برفی و تیپ ترونیک ۶ سرعته مصنوعی را هم برای راننده فراهم می کند.
کد پیشرانه | M15 |
حجم موتور | ۱۵۰۰ سی سی تنفس طبیعی |
قدرت | ۹۱ اسب بخار |
گشتاور | ۱۳۷ نیوتن متر |
گیربکس | جعبه دنده اتوماتیک CVT با ۶ دنده مصنوعی |
گالری تصاویر
عکس: بهزاد اویسی
اطلس پلاس یک موتور ۱.۵ لیتری تنفس طبیعی دارد که چیدمان ۴ سیلندر و ۸ سوپاپ در آن دیده می شود. این پیشرانه قدرت ۹۱ اسب بخار را با گشتاور ۱۳۷ نیوتن متر تولید می کند.
دو عدد ایربگ، سیستم کنترل پایداری و کشش، ترمز ضد قفل، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی، تهویه دیجیتال، نشانگر تعویض دنده، سنسور پارک عقب، دی لایت، اتولایت، سنسور پایش فشار باد تایرها، مانیتور، دوربین دید عقب، فرمان با کلیدهای کنترلی، آینه های کناری تاشو برقی، کروز کنترل، سانروف، استارت دکمه ای، سنسور باران، رادار نقطه کور و…
پسوند پلاس کاملا غیر ضروری هست براش ، همون اطلس اتوماتیک میگفتن بس بود دیگه
ترکیب cvt شش دنده با موتور m15 قبلا روی ساینا و کوئیک اتومات یک افتضاح کامل رو رقم زده و این دفعه هم قطعا همینطور خواهد بود حتی اگه گیربکس ۴دنده at کیا ریو رو میذاشت روش قطعا از این گیربکس خنگ cvt نتیجه بهتر بود
سایپا چرا اصلاح نمیشه ؟
چرا هیچ کاور لاستیکی دور سانروف نمیزارن ، همه ماشینهای ایرانی اینجوریه و هیچ دلیلی ندارد ما قطعات داخل سقف رو ببینیم
دنده در حالت پارک به دکمه های جلو میچسبه!!!!!!
اگه کره ای ها بدونن شاسی و موتور پرایدشون هنوز اینجا داره تولید میشه و چراغاشو عوض میکنن و اسم جدید روش میزارن …
سایپا آیینه تمام قد وضعیت صنعتمونه
سلام سوالی داشتم
اگر اطللس G سفارش داده باشیم،میشه به این نوع تغییر داد؟
یعنی واقعا در یک نمایشگاه عرضه محصولات جدید خودرویی در سال ۲۰۲۴ باید این خودروها نمایش داده بشن؟ پسر من اسباب بازی کنترلی داره هم فرمان پذیریش از این بهتره هم شتابش و خصوصا استحکامش واقعا تاسف برای صنعت مخروبه خودرویی ما
سایپا باید بجای این اراجیف آریا رو با اون موتور ۲۰۰۰اتمسفریک که تبلیغ میکرد تا نیمه اول ۱۴۰۴ بده بیرون وگرنه ری را بازار cuv های مونتاژ داخل رو دست میگیره