قیمت بازار لاماری هیبرید مشخص شد / خریداران تحویل نگرفته آگهی کردند
لاماری هیبرید یکی از جدیدترین خودروهای وارداتی است که ساعاتی پیش (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۳) تحویلش آغاز شد و خریدارانش بلافاصله آن را آگهی کردند.
آرین پارس موتور قصد دارد تا در کنار مونتاژ لاماری بنزینی، نسخه هیبرید این کراس اوور را نیز تولید کند اما در ابتدا موفق شده تا این خودرو را به صورت وارداتی به ایران بیاورد و به فروش برساند. در این راستا امروز اولین سری از لاماری هیبریدهای وارداتی طی مراسمی به مشتریان و خریداران این خودرو از سامانه یکپارچه تحویل داده شدند. نکته جالب و مهم اما این بود که پیش از شروع مراسم تحویل، آگهی های لاماری HEV در پلتفرم های فروش خودرو ساخته شدند و قیمت بازار این کراس اوور جذاب مشخص شد.
با توجه به حاشیه سودی که برای خریداران خودروهای وارداتی وجود دارد، اکثر مشتریان این دست خودروها حتی قبل از رویت لاماری هیبرید خود سعی دارند تا آن را به فروش برسانند و اختلاف قیمت موجود را به جیب بزنند.
بیشتر بخوانید :
قیمت بازار لاماری هیبرید
قیمت تمام شده لاماری HEV برای خریدار حدود ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون است که البته هم اکنون در بازار ۳ میلیارد تومان قیمت گذاری شده است.
نام خودرو | قیمت تمام شده | قیمت بازار | حاشیه سود (حدودی) |
لاماری ایما HEV (هیبرید) | ۱,۸۹۸,۴۰۰,۰۰۰ | ۳,۰۰۰,۰۰۰,۰۰۰ | ۱,۱۰۰,۰۰۰,۰۰۰ |
مشخصات فنی لاماری ایما HEV
لاماری ایما هیبرید دارای پیشرانه ۱.۵ لیتری چهار سیلندر بنزینی توربوشارژر است که به کمک موتور برقی توان و گشتاور مورد نیاز برای حرکت خودرو را فراهم می کند. حداکثر قدرت پیشرانه بنزینی لاماری هیبرید ۱۶۸ اسب بخار و حداکثر گشتاورش نیز ۲۸۰ نیوتن متر است. از طرفی موتور الکتریکی نیز می تواند توان نامی ۱۳۰ کیلو وات (۱۷۴ اسب بخار) و گشتاور ۳۰۰ نیوتن متر را به صورت آنی تولید کند. در مجموع این دو موتور می توانند ۱۷۴ اسب بخار قدرت را در دور ۵۵۰۰ و ۳۰۰ نیوتن متر گشتاور را نیز از دور ۱۵۰۰ تا ۳۵۰۰ به چرخ های جلو تحویل دهند. انتقال قدرت در این خودرو توسط گیربکس E-CVT انجام میشود. E-CVT در واقع همان گیربکس DHT است که برای خودروهای هیبرید طراحی شده است.
با توجه به این که در مصارف شهری، لاماری ایما هیبرید اکثر اوقات از موتور برقی توان می گیرد، مصرف سوخت ترکیبی اش فقط حدود ۴.۷ لیتر در صد کیلومتر می شود که این مقدار برای یک کراساوور هیبریدی عدد مناسبی به حساب میآید.
در طی بررسی لاماری HEV سعی کردیم تا شرایط مناسبی برای تست شتاب فراهم کنیم که در نهایت موفق شدیم به عدد ۹.۲ ثانیه برسیم.
امکانات رفاهی و ایمنی لاماری هیبرید
در لاماری هیبرید شاهد بهکارگیری امکاناتی همچون سقف پانوراما، شش عدد ایربگ، فرمان برقی، گرمکن صندلی های جلو و سردکن صندلی راننده، اتوهلد و ترمز پارک برقی، سیستم کنترل حرکت در سراشیبی، درِ صندوق عقب برقی، صندلی های برقی جلو، دوربین ۳۶۰ درجه، تنظیم حالت رانندگی، کروز کنترل، دوربین ثبت وقایع، تهویه اتوماتیک، سامانه پاکسازی هوای کابین، استارت دکمه ای، سنسور نور و سنسور باران، سیستم کنترل پایداری و کشش، سیستم کنترل حرکت در سربالایی، رادار خط خوان، رادار هشدار برخورد از جلو، رادار نقطه کور و… هستیم.
قیمت تمام شده لاماری HEV برای خریدار حدود ۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون است که البته هم اکنون در بازار ۳ میلیارد تومان قیمت گذاری شده است.
میبینید بدبختی ما کاملا واضح و مبرهن هست ،یعنی مسئولان اندازه مغز گنجشک تو سرشون نیست،نگرفته آگهی؟!! بعد قانون مالیات بر عایدی میزارن. چرا در رهن گرفتن سند رو حذف کردند،چرا قانونی نمی گذارند که فقط مصرفکنندگان بتونن ماشین بگیرن،چرا بین قیمت کارخونه و به اصطلاح بازار تفاوت زیاد درست میکنن ؟ به نظرتون اگه قیمت بازار کاملا نزدیک کارخونه بود باز این مشکلات رو داشتیم؟
دارن کاری میکنن که شما بجای خرید ارز و طلا پولتون رو ماشین بخرید و ریال بدید و ریال هم سود کنید و بازار ارز و طلا رو به حاشیه ببرن که راهش هم همین تزریق قطره چکانی خودرو هستش و بازارسازی کردن برای خودرو بعنوان کالای سرمایه ای. کلا خنده داره موضوع ولی مردم خیلی خوب دارن همون نقشی رو بازی میکنن که دولت ازشون انتظار داره. راه برون رفت ازین بازی هم اینه که مصرف کننده نیازش رو برای چند سال از بازار خودروهای کارکرده تامین کنه و زنجیره تقاضا رو به اصطلاح پاره کنه و اینشکلی عرضه به سربار میرسه و قیمتها به چیزی که باید باشند میرسه و حتی روند کاهشی هم پیدا میکنن منتها مردم هنوز نقش خودشون رو تو بازار پیدا نکردنند و خیلی منفعل و هیجانی عمل می کنن و دولت هم قشنگ داره بازی میده همه رو
بین این همه دانا و بافهم.خوشایند نیست که نظربدم.اما ازباب رفراندوم میام جلو که گستاخی نباشه.دوستان.کسی نمیتونه ۸۰ میلیون نفررو امرونهی کنه.یاراهنمایی کنه.تویه فرازونشیب اقتصاد.یا موج تورم.یه عده از معاملات سود میبرند و ذره ای از سود خود را برای خرید این خودروها خرج میکنن.درواقع اصلا براشون مهم نیست دارن چه ضرری میدن.چون قبلش سود بالای کردن.اما دراین میان بخشی از جامعه،سوار برموج نیستند و تماما مصرف کننده هستن.ودرواقع ایجاست که میگن کمرجامعه داره میشکنه.متاسفم.چون کشورما درصد بیشترش همین مصرف کننده های کمرشکسته هستن.باآرزوی آینده ای رویایی برای همین جامعه ی کمرشکسته…
چرا با اینکه اعلام کردن ۵۰۰۰۰ خودرو در گمرک خوابیده و تعداد زیادی هم بر روی کشتی مونده که جا ندارن پیاده کنن، اینطور کم و بقول دوستمون قطره چکونی واگذار میکنن؟ به نظرتون چی میتونه باشه جز دامن زدن به بازار سیاه و غیر از تغییر قیمتهای پی در پی؟ فعلا دولت دستش توی جیب ملتِ همیشه در صحنهست
دوست عزیز خواهشا به این اعداد و ارقام دروغین توجه نکنین. اعلام این اعداد فقط برای خبردرمانیه که متاسفانه جواب هم نمیده
جالبه، ۵۰.۰۰۰ خودرو در کمک مونده و چون جا ندارن تعدادی هم روی کشتیها تخلیه نمیکنن، بنظرتون این خودش به گرانیها دامن نمیزنه؟
دوست عزیز خواهشا به این اعداد و ارقام دروغین توجه نکنین. اعلام این اعداد فقط برای خبردرمانیه که متاسفانه جواب هم نمیده