بهمن اینرودز مسافربری رونمایی شد + ویدیو

بهمن اینرودز مسافربری رونمایی شد
بهمن اینرودز مسافربری رونمایی شد

بهمن اینرودز مسافربری پسنجر (Passenger) امروز در نمایشگاه حمل و نقل تهران معرفی شد و ما در این مقاله به معرفی این ون اقتصادی می پردازیم.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

نمایشگاه حمل و نقل تهران از ۲۷ مهر ۱۴۰۱ برای اولین بار در مجموعه نمایشگاهی شهر آفتاب آغاز به کار کرد و گروه بهمن از جمله شرکت هایی است که با دست پر و با تمام زیرمجموعه هایش و محصولات منتوع در این نمایشگاه حضور دارد. از آن جا که عنوان این نمایشگاه حمل و نقل بوده، پس قرار است این نمایشگاه عرصه ای برای نمایش خودروهایی در خصوص حمل و نقل عمومی، راه سازی و خودروهای کار و تجاری باشد. از این رو در غرفه گروه بهمن هم خبری از محصولاتی مثل ریسپکت، دیگنیتی و یا فیدلیتی نیست و خودروهای کار و تجاری این خودروساز به این نمایشگاه آمده اند. در ادامه جدیدترین محصول بهمن موتور یعنی بهمن اینرودز مسافربری را بررسی می کنیم.

طراحی بهمن اینرودز مسافربری

بهمن اینرودز ونی بود که با عنوان اقتصادی معرفی شد و این یعنی نباید انتظار خاصی از طراحی بدنه این خودرو داشته باشیم. اینرودز نسخه ایرانیزه دانگ فنگ C35 و سوکون است که با برخی تغییرات فنی و ظاهری وارد بازار ایران شده است. نسخه مسافربری هم در بدنه همان طراحی را دارد و فقط روی در ها، پنجره ها اضافه شده اند. به جز این تغییر، همان طراحی ساده را در بهمن اینرودز مسافربری می بینیم. اما تغییرات اصلی در داخل کابین رقم می خورد و صندلی ها جای فضای بار را در عقب گرفته اند. اینرودز در این نسخه حالا ۷ صندلی را در عقب دارد و مجموعا امکان جابجایی ۹ نفر را فراهم می کند. در دو طرف درب های کشویی را برای تسهیل سوار و پیاده شدن سرنشینان داریم، اما فاصله صندلی ها به خصوص در ردیف جلویی کم بنظر می رسد و جابجایی در این خودرو نسبت به دیگر ون های بازار، اصلا ساده نیست.

مشخصات فنی اینرودز مسافربری

همانند نسخه باری در بهمن اینرودز مسافربری هم همان پیشرانه ۱.۵ لیتری (۱۴۹۳ سی سی) چهار سیلندر تنفس طبیعی را داریم که توان تولید نهایت قدرت ۱۰۵ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۰ نیوتن متر را تولید می کند. توان این پیشرانه از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های عقب اینرودز انتقال داده می شود. مصرف سوخت بهینه این ون گروه بهمن، ۸ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر اعلام شده است. همچنین استاندارد آلایندگی اینرودز یورو ۵ است و قابلیت ارتقای نرم افزاری به یورو ۶ را دارد.

امکانات و قیمت بهمن اینرودز مسافربری

بهمن اینرودز مسافربری به امکاناتی مانند دو کیسه هوا، ترمزهای دیسکی و کاسه ای عقب، ترمز ABS و EBD، سامانه کنترل پایداری الکتریکی و پیشگیری از هرز گردی، چراغ روشنایی روز، سنسور باد تایرها، سنسور پارک عقب، دوربین عقب، دوربین ثبت وقایع جلو، فرمان کمکی برقی، تهویه دستی، تهویه مستقل ردیف عقب و نمایشگر ۹ اینچی لمسی مجهز است. هنوز قیمت نهایی و زمان عرضه این ون اقتصادی مشخص نیست اما با توجه به اینکه نسخه باری با قیمت ۵۵۹ میلیون تومان بفروش می رسد، بهمن اینرودز مسافربری قیمتی بالاتر از این را خواهد داشت.

محمدرضا پاداش

پایگاه خبری اسب بخار

عکس ها: علیرضا پاداش

بهمن اینرودز مسافربری چه مشخصات فنی دارد؟

همانند نسخه باری در بهمن اینرودز مسافربری هم همان پیشرانه ۱.۵ لیتری (۱۴۹۳ سی سی) چهار سیلندر تنفس طبیعی را داریم که توان تولید نهایت قدرت ۱۰۵ اسب بخار و نهایت گشتاور ۱۴۰ نیوتن متر را تولید می کند. توان این پیشرانه از طریق جعبه دنده ۵ سرعته دستی به چرخ های عقب اینرودز انتقال داده می شود.

بهمن اینرودز مسافربری چه امکاناتی دارد؟

بهمن اینرودز مسافربری به امکاناتی مانند دو کیسه هوا، ترمزهای دیسکی و کاسه ای عقب، ترمز ABS و EBD، سامانه کنترل پایداری الکتریکی و پیشگیری از هرز گردی، چراغ روشنایی روز، سنسور باد تایرها، سنسور پارک عقب، دوربین عقب، دوربین ثبت وقایع جلو، فرمان کمکی برقی، تهویه دستی و نمایشگر ۹ اینچی لمسی مجهز است.

۳.۵ امتیاز از ۲ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.