جدی ترین گزینه های مدیرعاملی در جاده مخصوص

گزینه های مدیرعاملی خودروسازی
گزینه های مدیرعاملی خودروسازی

با  شروع به کار دولت جدید زمزمه هایی مبنی بر تغییر مدیران عامل خودروسازان بزرگ کشور هر روز بیش تر از روز گذشته پررنگ تر و گزینه هایی نیز مطرح می شود. در این میان، به نظر می رسد عارف نوروزی و مهدی داداشی زینالدین از جدی ترین گزینه ها مطرح‌شده هستند.

مدیران 777 مدیران 777

به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، به طور معمول و پس از مشخص شدن تکلیف کابینه دولت جدید، موج تغییر مدیران ارشد و میانی در سطوح مختلف آغاز می شود. صنعت خودرو نیز نه تنها از این امر مسثتنا نیست، بلکه با توجه به جایگاهی که دارد، انتخاب مدیران عامل در این صنعت می تواند نقش ارزنده و مهمی در تحقق اهداف صنعتی اقتصادی ایفا کند. در همین زمینه با روی کار آمدن دولت سیزدهم و پس از رأی اعتماد به وزرای کابینه رئیسی، از جمله فاطمی امین به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت دولت جدید، گمانه زنی برای مدیران عامل جدید صنعت خودروی کشور نیز آغاز شد. در این میان، نام هایی نیز از گوشه و کنار مطرح می شد که از میان آنان می توان به جواد نجم‌الدین، مدیرعامل اسبق ایران خودرو، محمدرضا سروش، مدیرعامل اسبق گروه بهمن و سایپا و همچنین عادل پیرمحمدی و مدیرعامل ساپکو، منوچهر منطقی، مدیرعامل اسبق ایران خودرو اشاره کرد. در این میان، اما گزینه های دیگری نیز مطرح هستند که براساس گفته ها و شنیده ها از شانس بیش تری برای تصدی کرسی مدیرعاملی در جاده مخصوص برخوردار هستند؛ یکی از آن ها عارف نوروزی و دیگر مهدی داداشی زینالدین است.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8

کارنامه عارف نوروزی

عضو هیئت مدیره گروه توسعه اقتصادی تدبیر، عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری تدبیر، عضو هیئت مدیره و قائم مقام ارشد مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، عضو هیئت مدیره شرکت گسترش سرمایه گذاری ایران خودرو، عضو هیئت مدیره شرکت سرمایه گذاری سمند، عضو هیئت مدیره شرکت بیمه پارسیان، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت های گروه حمل و نقل بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، معاون برنامه ریزی و توسعه اقتصادی سازمان بازرگانی و حمل و نقل بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، قائم مقام مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت پست جمهوری اسلامی ایران.

کارنامه داداشی زین الدین

مدیرعامل و نایب رئیس هیئت مدیره شهاب خودرو، دبیر ستاد امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرک های صنعتی وزارت صمت، دبیرکارگروه ملی تسهیل و رفع موانع تولید و مجری طرح خودروهای فرسوده.

یک صنعت و چند پرسش

حال این که، این گمانه زنی ها به واقعیت نزدیک است یا خیر، یک مسئله است. اما نکته اصلی بر دلیل این جا به جایی و تغییرات تکیه دارد؛ این که، متولی اصلی صنعت کشور چه توقعی از صنعت خودرو و مدیران انتصابی دارد که مدیران فعلی توانایی برآورده کردن آن ها را ندارند؟ نقطه منفی در کارنامه مدیران فعلی چیست؟ وزیر صمت در خودروسازی دنبال چه هدفی است که نیاز به سکاندار جدید برای این صنعت دارد؟ آیا تغییر مدیران فعلی با کارنامه ای که قابل رصد، ارزیابی و بررسی است صرفاً اقتصادی – صنعتی است یا ریشه در دیدگاه های سیاسی دارد؟ به بیان ساده و واضح، صنعت و اقتصاد کشور در شرایط کنونی وضعیت چندان مناسبی ندارد. صنعت خودروسازی کشور به عنوان پیشران و لوکوموتیو صنعت از این وضعیت جدا نیست. آیا مدیران جدید می توانند مسیری جدید برای بهبود اوضاع این صنعت ایجاد کنند؟ آیا می توانند انتظارات مدیران بالادستی و افکار عمومی را برآورده کنند؟ آیا افراد جدید توانایی اجرای برنامه های بر زمین مانده را دارند؟ در این میان، باید مشخص شود که آیا برنامه توسعه و تنوع سبد محصول خودروسازان ادامه پیدا خواهد کرد یا این که کشتی‌بانان سیاستی جدید در پیش خواهند گرفت؟

 علی طجوزی

پایگاه خبری اسب بخار

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.