تحویل ایران خودرو تارا آغاز می شود + مشخصات نهایی نسخه دنده ای
مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو اعلام کرده است که تا پایان سال ۱۳۹۹، تحویل تارا به مشتریان آغاز خواهد شد. در حال حاضر نسخه دنده ای این سدان ملی برای تولید انبوه آماده می شود و قرار است تا طی روزهای آتی، مونتاژ این خودرو با تیراژ بالا شروع گردد.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار ، بر اساس تصاویر ارسال شده از جانب مخاطبان این رسانه و از سویی اطلاعات منتشر شده از طرف ایران خودرو، می توان متوجه شد که نمونه نهایی تارا دنده ای آماده شده و از این پس تولید این سدان کلاس C با ویژگی های زیر صورت می پذیرد:
پیشرانه ۱.۶ لیتری TU5 پلاس
۱۱۰ اسب بخار
۱۵۰ نیوتن متر
زمان بندی متغییر سوپاپ سوخت و هوا
پمپ روغن متغیر
جعبه دنده ۵ سرعته دستی BE4
ترمزهای جلو و عقب دیسکی
ترمز ABS، EBD و BA
دو کیسه هوا
سامانه کنترل پایداری الکتریکی و پیشگیری از هرزگردی
سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی
باک ۵۰ لیتری
صندوق عقب ۶۴۰ لیتری
جرم خالص ۱۱۵۰ کیلوگرم
مصرف سوخت ترکیبی ۷.۰۶ لیتر به ازای هر صد کیلومتر در شرایط استاندارد
شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت ۹.۵ ثانیه ای در شرایط ایده آل
کروز کنترل
کنترل سیستم صوتی از روی فرمان
نمایشگر لمسی
تهویه الکتریکی دستی
قابلیت اتصال مستقیم تلفن همراه به نمایشگر خودرو
کامپیوتر سفر
رینگ فولادی ۱۵ اینچی با طرح اسپرت و قالپاق
سامانه نمایش وضعیت جعبه دنده GSI
صندلی های عقب تاشو
صندلی های جلوی دستی
شیشه ها و آینه های برقی
تریم داخلی پارچه
سنسور باد تایر
کاور پلاستیکی موتور
چراغ روشنایی روز
استاندارد ایزوفیکس صندلی ها
سنسور پارک عقب
و…
هنوز به صورت رسمی قیمت دقیق ایران خودرو تارا در نسخه دنده ای و اتوماتیک اعلام نشده است. اما آنچه که در محافل خودرویی بیان می شود و منابع آگاه به خبرنگار اسب بخار گفته اند، نشان می دهد که تارا دنده ای در جایگاه قیمتی بالاتری از دنا، دنا پلاس، شاهین و… قرار خواهد گرفت. برای همین برخی از کارشناسان صنعت خودرو به نبود برخی ویژگی ها در تارا دنده ای انتقاد دارند و می گویند که توقع می رود تا این سدان جدید حداقل امکاناتی نظیر تهویه اتوماتیک، دوربین عقب، رینگ آلومینیومی و سنسور نور را داشته باشد. البته برخی کارشناسان هم معتقد هستند که تارا دنده ای خودرویی بر اساس اصول مهندسی جدیدتری نسبت به دنا پلاس و… است و با توجه به ساختار پیشرانه و برخی ویژگی های پلتفرم، حتی با این سطح امکانات هم می تواند قیمتی فراتر از سایر محصولات ایران خودرو را داشته باشد.
در حالی که گروه صنعتی ایران خودرو وعده عرضه تارا را تا پایان سال می دهد و می خواهد تا نسخه دنده ای این سدان جدید را در هفته های آتی به دست مشتریان برساند، اما همچنان شاهد هستیم که وبسایت این خودروساز بزرگ هیچ تصویری از کابین و جزئیات تارا منتشر نمی کند. البته این نوع عملکرد ایران خودرو به هیچ وجه عجیب به نظر نمی رسد و صرفاً این گونه رفتارها در این شرکت دیده نمی شود. بلکه در شرایط برخی خودروسازان دیگر هم به خاطر میزان تقاضای بالا تمرکز خود را بر روی تولید و فروش بیشتر گذاشته اند و از سویی صف های چند صد هزار نفری برای خرید خودروهای جدید در زمان تحویل سبب می شود تا برخی از حواله داران نسبت به ویژگی های خودروی تحویلی انتقاد داشته باشند.
اما در نهایت باید منتظر باشیم که در روزهای آتی تولید انبوه ایران خودرو تارا با حضور مسئولان در کارخانه تهران این خودروساز افتتاح شود و تا پایان سال هم مجوزهای شماره گذاری این سدان کلاس C صادر گردد. بر اساس تصاویر ارسال شده از سوی مخاطبان اسب بخار، در ماه های گذشته اعزام چند دستگاه تارا به خارج از کشور برای انجام تست های فنی و ایمنی انجام شده است و به احتمال بسیار زیاد در هفته های پیش رو، نتایج این تست ها جهت اخذ مجوز پلاک و استاندارد در اختیار دستگاه های نظارتی قرار می گیرد.
ایران خودرو تارا اولین خودروی ملی به حساب می آید که به سامانه کنترل پایداری مجهز است و از سویی فرایند ساخت جدیدی را در خطوط بدنه خود تجربه می کند. تارا که پیش از این با نام پروژه K132 در رسانه ها شناخته می شد، خودرویی سدان بر روی پلتفرم PF1 گروه PSA است و ایران خودرو نیز با استفاده از قرارداد برجامی خود با پژو، توانسته تا امتیاز استفاده و توسعه محصولات جدیدش را بر روی این مگاپلتفرم به دست بیاورد.
پایگاه خبری اسب بخار
ساینا و کوییک با کاپوت گرد فاصله ندارن.این دنا اندازه یک انگشت فاصله دارن با لاستیک مثل دنا پرش میکنن.
با سلام
چگونه با اضافه شدن فقط ۵ اسب بخار به قدرت این ماشین شتاب این ماشین ۳ ثانیه بهبود یافته است؟
دنا توربو با موتور ۱۵۰ اسبی شتاب حدود ۱۰ ثانیه دارد چگونه این ماشین شتاب ۹/۵ ثانیه دارد؟
شد داستان دنا پلاس اتوماتیک و خدف اپشن ها
ارم رو موتور هنوز برچسبه نه حک شده
با این مشخصات و احتمال اینکه ۴۰-۵۰ تومن از شاهین G گرون تر باشه ، بعیده بتونه فروش موفقی رو تجربه کنه . هر چند اینجا ایرانه و انتخابها به شدت محدود.
نه میشه بدون ماشین زندگی کرد (مخصوصا تو شهرهای بزرگ) و نه حق انتخاب درست و حسابی داریم
خبر خوب اینه بالاخره یه پلتفرم نسبتا به روز آوردن نه اینکه بازم پلتفرم ۴۰۵…
ولی چجوریه دناپلاس توربو با ۱۵۰ اسب صفر تا صد ۱۰ میرنه این با ۵ اسب اضافه نسبت به tu5 شتابش زیر ۱۰ ثانیه…
هر روز آشغال تر از دیروز
جای تعجبه با این قیمت چرا رینگ آلومینیومی نداره؟ به نظرم سایپا بیشتر از ایران خودرو به مشتریانش احترام میذاره.
طراحی سمند با اینکه مال ۲۰ سال پیشه ولی معقول تر ازینه در طراحی بسیار بسیار کم کاری کردن هیچ جسارتی دیده نمیشه در حالی که میشد بدون هیچ هزینه ی اضافی فقط با تغییر خطوط طرح به روزی رو داشته باشن عقب خودرو حداقلش اینه در رنگ مشکی بیش از حد تو زوقه تنها نکته مثبت تارا سامانه کنترل پایداریش هست …مشخصات فنی تارا و قیافه شاهین بارینگ ۱۸ می تونست حتی بازار صادراتی خوبی داشته باشه که متاسفانه کم کاری کردن هر دو گروه
اگر قیمتش نهایت ۲۰ درصد از دنا پلاس گرون تر باشه با در نظر گرفتن اینکه تارا کنترل پایداری و هرزگردی داره، می ارزه. گیربکس دنده ای تارا کاملا به روز تر از گیربکس ۳۰ سال پیش پلتفرم ۴۰۵ هست، رانمان موتورش هم با EF7 برابر هست.ایمنی فعال و غیر فعالش هم از دنا پلاس بالاتر هست. در جواب اساتیدی که شتاب بهتر تارا را نسبت به دنا پلاس و موتور TU5 پژو پارس و … عجیب می دونن باید گفت که گیربکس و منحنی گشتاور موتور تاثیر بسیار زیادی داره البته ۹.۵ ثانیه شاید اغراق باشه اما احتمالا زیر ۱۱ خواهد بود.
همه نظرات بالا صحیحه و اینم اضافه کنیم که رینگ آهنی چهار پیچ با قالپاق طرح پنج پیچ! چی میشد حداقل برای این ماشین با این ابعاد و اندازه رینگ و لاستیک پنج پیچ با سایز بالا در نظر میگرفتن؟ این دقیقا مشکلی هست که لیفان ۸۲۰ هم داره که سایز چرخ ها با ابعاد ماشین هماهنگ نیست.
کی گفته ۵۰ ۶۰ تومن بالاتر از شاهین.خودشون میگن بالاتر از انواع دنا یعنی حداقل ۳۷۰ تومن
باسلام! اسب بخار عزیز چرا از صندلیهای غیربرقی تارا انتقاد نمیکنید و فقط از نبود رینگ و تهویه هوای اتوماتیک حرف میزنید؟! این خودرو با این قیمت بالا حتی صندلیهایش برقی نیست. حتی سمند ۱۲۰ میلیونی صندلیهایش برقی است. واقعاً عجیبه. یعنی برگشتیم به ۳۰ سال قبل. احساس میکنم صندلیهای پیکانه.
صندلی برقی نیست!
با قالپاق عرضه میشه!
دوربین دید عقب نداره!
زیرآرنجی نداره!
آینه تاشو نداره!
سانروف نداره!
سنسور نور وبارون نداره!
راهنمای تعویض لاین نداره!
صندلی ها با روکش چرم نداره!
…
یادتون باشه خیلی از اینا رو ماشین های پایینتری مثل شاهین و دنا پلاس و ۲۰۷ دارند!
این چه جور ماشین به روزیه که نه قدرت بیشتری داره! نه گیربکس بهتری! نه امکانات رایج یه سدان سیصد چهارصد میلیونی!
واقعا ظلم میکنید این خودرو با این مشخصات ۸۰میلیون بیشتر ارزش نداره خدا رو در نظر بگیرید بخاطر دوتا چراغ عقب جلو ودوتا خط داخل پهلو خودرو با یه مانیتور مردم بیچاره باید دارو ندارشون بدن تا سوار بشن رحم کنید به ملت ایران….واقعا مهندسین ایران خودرو نه سلیقه دارن نه خدارو در نظر میگرن…یا علی