نسخه جدید رانا به بازار معرفی شد + تصاویر

رانا پلاس رانا سال

روز گذشته (۱۶ بهمن ۱۳۹۸) گروه صنعتی ایران خودرو در حاشیه بازدید وزرای صمت و دفاع از خط تولید «دنا پلاس توربو اتوماتیک»، نمونه جدید رانا را با نام «رانا پلاس» یا همان «رانا سال» به بازار معرفی کرد.

مدیران 777 مدیران 777

همان طور که پیش تر اعلام شده بود، رانا پلاس در ظاهر بیروی با تغییرات به نسبت جزئی همراه شده است. گرافیک جدید کاسه چراغ ها، جلو پنجره جدید، آینه های جانبی جدید با چراغ راهنما، زه و دستگیره های هم رنگ بدنه، قالپاق جدید و… از جمله تغییرات اعمال شده برای رانا فیس لیفت است. اما آنچه که در ملاقات نزدیک با این خودرو مشخص می شود، ارتقای کیفیت متریال کابین نسبت به نمونه های فعلی رانا (رانا LX) است. به گفته مهندسان ایران خودرو، رانا پلاس نسبت به نمونه قبلی اش با بهبود کیفیت همراه شده و در کنار تغییرات ظاهری قرار است تا با کیفیت بیشتر، تعداد مشتریان این سدان ملی اقتصادی را نسبت به گذشته افزایش دهد.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8

صندلی های جدید جلو، صندلی های جدید عقب با پشت سری و امکان تاشوندگی، تریم داخلی جدید، رودری های پارچه ای، کنسول میانی داشبورد با طرح فیبرکربن، غربیلک فرمان جدید (طرح مشابه به پژو ۲۰۷i)، دسته دنده جدید (دسته دنده مشابه به رنو تندر ۹۰ پلاس دنده ای)، دکمه های جدید شیشه بالابر و تنظیم آینه، تغییر گرافیت جلو آمپر، اضافه شدن دکمه تنظیمات سیستم صوتی بر روی فرمان و… از جمله ویژگی های رانا پلاس (رانا سال) نسبت به نمونه قبلی به حساب می آید.

پیش از این تصاویر موجود از رانا پلاس نشان می داد که این سدان اقتصادی به امکاناتی نظیر کروز کنترل مجهز شده است. اما با توجه به حذف کروز کنترل از روی خودروهایی چون دنا و پژو ۲۰۷i دنده ای به خاطر مشکلات تحریم، گویا قرار است تا نمونه نهایی رانا پلاس هم بدون این آپشن عرضه شود. اما با توجه به تغییرات فنی ایجاد شده بستر نصب این آپشن با کمترین تغییرات وجود خواهد داشت. از سویی قبل از این معرفی رسمی برای رانا سال، این احتمال داده می شد که این خودروی فیس لیفت مانند دنا پلاس توربو اتوماتیک و پژو ۲۰۷i صندوقدار اتوماتیک به فرمان کمکی برقی (EPS) مجهز باشد. اما با توجه به تصاویر زیر کاپوت رانا پلاس، مشخص است که این خودروی اقتصادی هنوز با فرمان هیدرولیکی معمولی تولید می شود.

رانا پلاس قرار است تا در ماه های آتی با پیشرانه TU5 و جعبه دنده دستی به بازار عرضه شود. این خودرو نسبت به نمونه های قبلی در کنار تغییرات ظاهری و امکاناتی به استانداردهای جدید از جمله استاندارد آلایندگی یورو ۵ مجهز است و تا حدی تغییرات فنی نسبت به گذشته بر روی آن اعمال گردیده است. ۱۰۵ اسب بخار و ۱۴۲ نیوتن متر به عنوان توانایی پیشرانه ۱٫۶ لیتری رانا پلاس شناخته می شود و جعبه دنده ۵ سرعته دستی وظیفه انتقال قدرت را به چرخ های جلوی این سدان اقتصادی رده B دارد.

پایگاه خبری اسب بخار

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.