کیا سراتو ۲ لیتری آپشنال یا کی ام سی J7‌ ؟

کیا سراتو آپشنال کی ام سی J7‌
کیا سراتو آپشنال کی ام سی J7‌

در این محتوا به سراغ مقایسه کی ام سی J7 کرمان موتور و کیا سراتو ۲ لیتری آپشنال سایپا آمده ایم. خودروهایی که یکی صفرکیلومتر و دیگری کارکرده هستند و با بودجه تقریباً یکسانی می توان آن ها را خریداری کرد.

مدیران 777 مدیران 777

این روزها اگر شخصی با حدود یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان پول قصد خرید یک سدان خانوادگی را داشته باشد، بی تردید در بین گزینه های صفرکیلومتر، KMC J7 با ظاهر اغواکننده خود، یکی از گزینه های اصلی خواهد بود، اما این پایان مسیر پیش روی او نخواهد بود، چراکه در بین خودروهای کارکرده نیز، سراتو سایپا با مشخصات فنی بسیار خوبی، هر خریداری را ممکن است وسوسه کند.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8

ظاهر خودروها؛ نتیجه ای از پیش تعیین شده

کیا سراتو آپشنال کی ام سی J7‌
کیا سراتو آپشنال کی ام سی J7‌

با نگاهی به ظاهر سراتو سایپا و کی ام سی J7 به خوبی متوجه فاصله زمانی بین طراحی این دو خودرو خواهید شد. جایی که سراتو کاملاً خط و خطوط یک دهه پیش را در خود جای داده و جک از به‌روزترین المان های طراحی بهره گرفته است. بی تردید در این بخش، کی ام سی J7 به استفاده از ترندهایی چون پکیج دو قسمتی چراغ های جلو، چراغ های به هم پیوسته عقب، فرم لیفت بک بدنه، ارتفاع کراس کانتری مانند از سطح زمین و…، نسبت به سراتو بسیار شکیل تر و به‌روزتر است، اما سراتو هم در آن سوی میدان از بدنه ای جمع و جور تر و طراحی ساده تری بهره مند است که هر چند قدری رنگ و بوی کهنگی دارد، اما از تناسبات درست و دقیقی برای آن استفاده شده است که جای ایراد چندانی باقی نمی گذارد. نتیجه گیری در گام اول؛ اگر شخصی هستید که ظاهر به‌روز برای‌تان بسیار مهم است، کی ام سی را برگزینید و اگر زیبایی را در سادگی می بینید، سراتو انتخاب شماست.

کیا سراتو آپشنال کی ام سی J7‌
کیا سراتو آپشنال کی ام سی J7‌

ورود به کابین؛ وضعیت سراتو بهبود می یابد

کابین کیا سراتو آپشنال
کابین کیا سراتو آپشنال

با ورود به کابین سراتو و کی ام سی باز هم متوجه تفاوت سنی آن ها خواهید شد، اما در بخش داخلی نیز وضعیت سراتو نسبت به ظاهرش بهبود می یابد، چراکه حداقل قدری چاشنی اسپرت بودن، به طراحی داخلی آن تزریق شده است. فرمان سراتو طراحی جالبی دارد و پشت آمپر با رنگ قرمز در کنار شیفترهای پشت فرمان هم از دیگر جذابیت های کابین این خودرو هستند. از امکانات سراتو سایپا ۲ لیتری آپشنال می توان به مواردی نظیر کیسه هوای راننده و سرنشین کناری، ترمزهای مجهز به ABS و EBD، سیستم ورود و استارت بدون کلید، کروز کنترل، سانروف برقی، تهویه مطبوع اتوماتیک، سیستم مولتی مدیا به همراه ره‌یاب ماهواره‌ای، سنسورها و دوربین دنده عقب، پدال‌های تعویض دنده در پشت فرمان، روکش‌های چرمی، چراغ‌های اتوماتیک و… اشاره کرد.

کیا سراتو آپشنال کی ام سی J7‌
کیا سراتو آپشنال کی ام سی J7‌

در طرف مقابل، رقیب تازه نفس و جوان را، کی ام سی J7، داریم‌. در کابین J7 هم مانند ظاهر بیرونی آن از ترندهای روز استفاده شده است. از جمله این موارد می توان به کلاستر دیجیتالی، سبک طراحی غربیلک فرمان، نورپردازی کابین، مانیتور عمودی و صندلی های اسپرت اشاره کرد. از جمله امکانات ایمنی و رفاهی KMC J7 می توان به مواردی نظیر شش عدد ایربگ، شیفتر دنده پشت فرمان، سیستم کمکی حرکت در سربالایی، سیستم پایش باد تایرها، سیستم کنترل کشش، دوربین ۳۶۰، سنسور نور و باران، ترمز پارک برقی، اتوهلد، استارت و ورود بدون کلید، سقف پانوراما، آینه‌های تاشو برقی، مانیتور عمودی، کنسول میانی مجهز به سردکن، شارژر وایرلس، کلاستر دیجیتال، کروز کنترل، گرم‌کن صندلی راننده، صندلی راننده برقی، صندوق عقب برقی، نورپردازی داخل کابین، سیستم تهویه اتوماتیک مجهز به دریچه عقب و… اشاره کرد. پس در زمینه امکانات و طراحی داخلی هم J7 هم برنده این رقابت خواهد بود.

مشخصات فنی سراتو سایپایی و KMC J7؛ سراتو حریفی سرسخت می شود

کی ام سی J7 دارای یک پیشرانه ۱.۵ لیتری چهار سیلندر با حداکثر قدرت ۱۷۲ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر است و نیروی تولیدی پیشرانه از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته دوکلاچه به چرخ های جلو منتقل می شود.
کیا سراتو سایپا ۲ لیتری به یک پیشرانه بنزینی با حجم دقیق ۱۹۹۸ سی سی چهار سیلندر تنفس طبیعی با آرایش خطی سیلندرها مجهز است. این پیشرانه قادر به تولید بیشینه قدرت ۱۵۶ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۹۴ نیوتن متر است و یک گیربکس ۶ سرعته AT، وظیفه انتقال قدرت در این خودرو را بر عهده دارد.

مصرف سوخت ترکیبی این خودرو با پیشرانه مذکور، عدد قابل قبول ۷.۱ لیتر در هر صد کیلومتر است. یکی از نکاتی که این روزها سبب محبوبیت سراتو سایپا چه در نسخه ساده و چه در نمونه آپشنال شده است، همین پیشرانه ۲ لیتری تنفس طبیعی این خودروست که مانند بیش تر چینی ها از نوع توربوشارژ نیست و خوش‌بختانه دردسرهای نگهداری پیشرانه های توربوشارژ را هم ندارد.

این پیشرانه در طول سالیانی که، چه به صورت وارداتی و چه به صورت مونتاژی، در ایران حضور داشته است، با بنزین های بی کیفیت داخلی سازگاری مناسبی داشته و هیچ گاه خرابی حادی از آن گزارش نشده است. پیشرانه سراتو، که نام جهانی تتا ۲ را با خود به همراه دارد، در خودروهایی همچون هیوندای سوناتا و توسان های ۲ لیتری نیز مورد استفاده قرار گرفته است. در بخش فنی به نظر می رسد با توجه به آن که سراتو ۲ لیتری تنفس است (با در نظر گرفتن شرایط بنزین ایران) و گیربکس ۶AT دارد (در مقایسه با دو کلاچه جک)، دست برتری در این زمینه را دارد و این جاست که سیرت زیبا شاید بر صورت زیبا غلبه کند.

نکاتی در خصوص سراتو

سراتو موتور و گیربکس خوبی دارد، خرابی حاد ندارد، کم استهلاک است، و هزینه های متناسب با قیمتش است، سراتو کیفیت مناسبی دارد، سراتو سواری اش نسبتاً خشک است و ضعف آپشن دارد.

نکاتی در خصوص کی ام سی J7

کیا سراتو آپشنال
کیا سراتو آپشنال

کی ام سی J7 طراحی ظاهری و داخلی زیبایی دارد، امکانات مناسبی دارد، شبکه خدمات به نسبت خوبی دارد، سواری خودرو قدری خشک است، پیشرانه های توربو در بلندمدت با بنزین ایران دچار مشکل می شوند، قیمت بالای قطعات بدنه.

سراتو سایپایی چه مشخصاتی دارد؟

کیا سراتو ۲ لیتری سایپایی به یک پیشرانه بنزینی با حجم دقیق ۱۹۹۸ سی سی چهار سیلندر تنفس طبیعی با آرایش خطی سیلندرها مجهز است. این پیشرانه قادر به تولید بیشینه قدرت ۱۵۶ اسب بخار و حداکثر گشتاور ۱۹۴ نیوتن متر است و یک گیربکس ۶ سرعته AT، وظیفه انتقال قدرت در این خودرو را بر عهده دارد.

کی ام سی J7 چه مشخصاتی دارد؟

کی ام سی J7 دارای یک پیشرانه ۱.۵ لیتری چهار سیلندر با حداکثر قدرت ۱۷۲ اسب بخار و گشتاور ۲۸۰ نیوتن متر است و نیروی تولیدی پیشرانه از طریق یک جعبه دنده ۶ سرعته دوکلاچه به چرخ های جلو منتقل می شود.

۴.۱ امتیاز از ۱۱ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.