تست و بررسی هوندا کلیک و وسپا VXL + ویدیو

هوندا کلیک و وسپا VXL
هوندا کلیک و وسپا VXL

هوندا کلیک و وسپا VXL دو نمونه از پرفروش ترین اسکوترهای باکیفیت بازار در مقابل یکدیگر قرار می‌گیرند.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

ویدیو مقایسه هوندا کلیک و وسپا VXL

فهرست مطالب

هوندا کلیک و وسپا VXL دو رقیب مستقیم برای یکدیگر در بازار اسکوترهای اقتصادی هستند. در چند سال اخیر، رشد بی سابقه قیمت خودرو و افزایش ترافیک های درون شهری و گران شدن سوخت، بازار موتورسیکلت را بیش از پیش در ایران داغ کرده است. در میان کلاس های مختلف از موتورسیکلت ها، اسکوترها بیش از همه مورد توجه عموم مردم قرار گرفتند. به نظر می رسد بازار ایران هر چند خیلی دیر، اما سرانجام همان راهی را در پیش گرفته است که دیگر بازارهای آسیایی سال هاست به آن مبتلا هستند. موج اسکوترسواری در بین جوانان و خانواده های ایرانی در حال گسترش است. در این راه، هیچ یک از شرکت های بزرگ و کوچک هم برای سهم بردن از چنین بازار بکری در قلب خاورمیانه، فروگذاری نمی کنند.

تقابل هوندا کلیک و وسپا VXL طبیعتاً باید نبرد ژاپن و ایتالیا باشد، اما این فقط ظاهر قضیه است، چراکه نه کلیک از سرزمین خورشید آمده است و نه وسپایی که با آن سر و کار داریم بوی پیتزا و پاستا می دهد!

هوندا کلیک و وسپا VXL
هوندا کلیک و وسپا VXL

داستان هوندا کلیک تایلندی و وسپای هندی

تمام کمپانی های معتبر در جهان، معمولاً چندی پس از معرفی یک محصول، امتیاز مونتاژ آن را به دیگر سایت های تولیدی خود در سایر کشورها واگذار می کنند. این کار نه تنها هیچ اشکالی ندارد، بلکه از نظر اقتصادی کاملاً توجیه پذیر است. به خصوص در بازارهای استراتژیک و پرجمعیت همچون چین و هند که این اتفاق به کرات رخ می دهد. به عنوان مثال، کمپانی اپل به منظور کاهش هزینه های لجستیکی و صادرات، خط تولید محصولی همچون آیفون ۱۱ را از ابتدا به داخل خاک همان کشور هدف، یعنی هندوستان، انتقال می دهد. این سیاست در شرکت های خودروسازی و موتورسیکلت سازی هم بسیار رواج دارد و برای هوندا کلیک و وسپا VXL نیز صدق می کند. بنابراین اگر چنان‌چه شرکت بزرگی همچون هوندا، فروش بازارهای آسیایی را از تولیدات سایت های خود در تایلند یا اندونزی تأمین کند، به معنای عدم وجود نظارت بر کیفیت تولید در این سایت ها یا مغایرت میان محصول آن ها با نمونه تولیدی در ژاپن نیست.

هوندا کلیک و وسپا VXL
هوندا کلیک و وسپا VXL

به این ترتیب، تأمین بازارهای شرق آسیا به وسیله تولید در همین کشورها برای هوندا، به مراتب مقرون به صرفه تر است، چراکه گذشته از صرفه جویی های صادراتی، دستمزد نیروی انسانی هم در کشورهای پرجمعیت به مراتب پایین تر است. مشابه همین اتفاق را برای محصولات کمپانی پیاجیو هم می توان مشاهده کرد. پیاجیو که شرکت مادر سازنده اسکوترهای وسپا به حساب می آید، بازار فروش قدرتمندی در کشور هندوستان به عنوان یکی از بزرگ ترین بازارهای موتورسیکلت جهان دارد. بنابراین افزون بر محصولات گران تر، تولید بسیاری از محصولات ارزان نیز به شکل اختصاصی به بازوی هندی این کمپانی سپرده می شود. تمام وسپا VXL و SXLهای موجود در بازار ایران، از خط تولید پیاجیو در هند بیرون آمده اند.

مقایسه طراحی هوندا کلیک و وسپا VXL: کدام زیباتر است؟

گاه مقایسه دو محصول در بازار، به مقایسه دو فرهنگ متفاوت می ماند! این موضوع را دقیقاً در روز تست هوندا کلیک و وسپا VXL با اعماق وجودمان احساس کردیم. یک طرف میدان، یک ژاپنی همه فن حریف ایستاده است که مدت هاست به دیدن آن در خیابان ها عادت کرده ایم. عمده هوندا کلیک های موجود در بازار را نمونه های فیس لیفت تشکیل می دهند که ظاهری کاملاً شرقی دارند. کلیک ژاپنی بودنش را فریاد می زند! اگر برای آن در بازار خودرو بخواهیم معادل سازی کنیم، هوندا کلیک را باید لکسوس NX موتورسیکلت ها دانست! دقیقاً همان سبک و سیاق طراحی که با خطوط تند و تیز و اغراق آمیز همراه شده است و چراغ هایی که همچون چشمانی دلربا در شب خودنمایی می کنند. اگرچه به مثابه لکسوس NX، بسیاری از زیاد بودن هوندا کلیک در سطح شهر گلایه می کنند و چهره آن را تکراری می دانند، اما باز هم به محض دیدن آن در خیابان نمی توانند از زیرچشمی نگاه کردنش خودداری کنند! حتا عرضه طرح کلیک های رنگارنگ با کپی برداری صددرصدی هم نتوانسته است چیزی از جذابیت های نمونه اصلی بکاهد. هوندا کلیک حاضر در تست ما از ترکیب رنگ جذاب نارنجی و سفید بهره می برد که یکی از محبوب ترین ترکیب رنگ های این اسکوتر در بازار ایران است. وجود قطعات مشکی پیانویی در برخی قسمت ها و رنگ آمیزی مشکی براق رینگ ها هم به جذابیت های ظاهری کلیک افزوده اند.

بدون شک، تأثیرگذارترین بخش طراحی هوندا کلیک، دی لایت های کشیده و چیدمان جالب آن ها در کنار چراغ های اصلی است که چهره ای خشن به نمای جلو موتورسیکلت می دهند. از وسپا VXL و SXL به عنوان سری محصولات اقتصادی وسپا باید یاد کرد. اسکوترهایی که قیمت بسیار کم تری در مقایسه با مدل های پریماورا و اسپرینت دارند و بیش تر برای کشورهای در حال توسعه طراحی شده اند. بماند که در کشور ما به واسطه قیمت بالای ارز و بی ارزش شدن پول، همین اسکوترهای مثلاً ارزان قیمت هم قیمت هایی نجومی پیدا کرده و از دسترس بسیاری از خریداران خارج شده اند. طوری که اگر شما سوار بر یک دستگاه وسپا VXL باشید، احتمالا کمتر کسی میان شما و یک راکب وسپا پریماورا تفاوت قائل می شود! این موضوع را باید به عنوان یک نقطه قوت برای وسپا VXL در نظر گرفت، چراکه زبان طراحی آن کاملاً با مدل های گران قیمت وسپا مشترک است و به زبان ساده تر، پرستیژ ظاهری‌ای که برای شما به همراه می آورد، بسیار بیش تر از پولی است که شما برای خرید آن پرداخته اید!

در مقایسه طراحی هوندا کلیک و وسپا VXL دو خلق و خوی بسیار متفاوت از هم را می توان لمس کرد. وسپا به دنبال زرق و برق نبوده و نیست؛ اصالت در وسپا حرف اول را می زند. خواه پریماورا باشد و خواه VXL، اصول طراحی خودش را در تمام محصولاتش به شکل یکسان رعایت می کند. شاید اگر برای وسپا هم بخواهیم معادل سازی کنیم، دقیقاً باید به شرکت های خودروسازی ایتالیا همچون آلفارومئو و فراری اشاره داشته باشیم که هرگز از سنت های دیرینه و ناب خود در دیزاین ظاهری محصولات‌شان دست نمی کشند.

مهم ترین جنبه استایل طراحی وسپا، چراغ گرد سنتی در جلو و فرم چاق فلاپ های کناری است که امروز دیگر به یک سبک در طراحی اسکوترهای شهری بدل شده است. در VXL به جای قطعات مشکی با تم اسپرت که در کلیک به چشم می خوردند، از قطعات کرومی استفاده شده است تا تصویر نوستالژیک تری از این موتورسیکلت در ذهن افراد ترسیم شود. این اولویت قرار دادن عناصر کلاسیک به جای المان های اسپرت را در طراحی تمام قطعات وسپا VXL می توان دید. به عنوان مثال، آینه ها شبیه به هوندا کلیک یا سایر اسکوترهای بازار نیستند و به فرم سنتی دایره ای طراحی شده اند. یا رینگ ها که اصلاً مانند رینگ های کلیک، چهره اسپرتی ندارند و بیش تر کلاسیک به نظر می رسند. از فرم طراحی زین وسپا هم که به صورت دوتکه نیز قابل سفارش است، نمی توان به سادگی گذشت. حال آن که، زین کلیک خشک تر است و به خصوص برای سرنشین عقب، اصلاً راحت احساس نمی شود.

هوندا کلیک و وسپا VXL
هوندا کلیک و وسپا VXL

ناگفته نماند که یکی از جذابیت های اصلی وسپا، همین قابلیت سفارشی سازی آن است. جدا از شکل زین، می توانید طلق بادشکن و زه های استیل فابریک VXL را نیز برای نصب بر روی موتورسیکلت خود سفارش دهید و خوشبختانه عرضه کننده وطنی هم این امکان را برای خریداران ایرانی فراهم کرده است. تفاوت شخصیتی هوندا کلیک و وسپا VXL را حتا از طراحی جزییات آن ها هم می توان شناخت! صفحه کیلومتر کلیک همچون دیگر محصولات جدید کمپانی هوندا، به شکل تمام دیجیتال طراحی شده است که اگرچه نورپردازی و جلوه مدرن تری دارد، اما نگارنده شخصاً سرعت سنج آنالوگ وسپا را به آن صفحه دیجیتالی بی روح و گیج کننده ترجیح می دهم!    

مقایسه سیستم تعلیق هوندا کلیک و وسپا VXL: سواری کدام نرم تر است؟   

قطعاً یکی از اولین انگیزه های هر خریداری که به سراغ یک اسکوتر شهری می آید، راحتی عبور و مرور در خیابان هاست. خب وجود گیربکس اتوماتیک در اسکوترهایی همچون هوندا کلیک و وسپا VXL شاید مهم ترین نقطه قوت آن ها نسبت به سایر موتورسیکلت ها باشد که راندن آن ها را لذت بخش تر می کند. اما در مورد سیستم تعلیق، اسکوترها از قدیم در مقابل موتورسیکلت های کلاس استریت حرفی برای گفتن نداشتند. دلیل این موضوع نیز کاملاً واضح و روشن است. سایز چرخ ها در کلاس اسکوتر کوچک انتخاب می شود و وسپا به نوعی، سنت گذار این سبک است. البته در این باره نمی توان به ایتالیایی ها خرده گرفت.

به راستی هم زمانی که آن ها در حال پیمودن خیابان های سنگ فرش میلان یا رُم با سرعتی اندک برای رسیدن به یک کافه دنج و مهمان کردن معشوقه خود به نوشیدن یک فنجان قهوه اسپرسو بودند، هرگز فکرش را نمی کردند که روزی وسپاهایشان سر از خیابان های پردست‌انداز و شلوغ بمبئی، دهلی، جاکارتا و تهران دربیاورند! بنابراین سیستم تعلیق و فنربندی طراحی شده در این اسکوترهای وسپا چندان از کشش کافی برای استفاده در شهرهای آسیایی برخوردار نیست. در این شرایط بود که کمپانی بزرگ هوندا با خلق محصولی جدید به نام ویو، عملاً سبک تازه ای در طراحی اسکوترها به وجود آورد. موتورهای طرح ویو، از نظر ظاهری تقریباً شبیه به اسکوترهای وسپا هستند، اما چرخ های بزرگ تری دارند که استفاده از آن ها را در شهرهای پرازدحام آسان تر می کند.

هوندا کلیک هم از نظر فنربندی و سایز چرخ در کلاس طرح ویوها جای می گیرد. بنابراین عجیب نیست که در مقایسه سواری هوندا کلیک و وسپا VXL امتیاز برتر را به محصول هوندا بدهیم. سایز چرخ های هوندا کلیک و وسپا VXL به شکل محسوسی با یکدیگر تفاوت دارد. رینگ VXL در جلو ۱۱.۰ اینچی و در عقب، ۱۰.۰ اینچ است. حال آن که، هوندا از رینگ های ۱۴.۰ اینچی برای هر دو چرخ جلو و عقب کلیک استفاده می کند. در حالی که، راکب وسپا بر سر هر یک از ناهمواری های خیابان باید از سرعت خود بکاهد و مواظب گیر کردن موتور به آسفالت باشد، هوندا کلیک به نرمی و بدون کوبش، دست انداز را رد می کند. جدا از سواری نرم و فوق العاده باکیفیت، فنربندی کلیک بسیار قدرتمند ظاهر می شود و هیچ اثری از سر و صدای اضافه در سواری های شهری با آن نیست.

ناگفته نماند که افزون بر نرمی تعلیق، یکی از دیگر از نکات تأثیرگذار در بالا رفتن لذت استفاده از موتورسیکلت، راحتی محل نشیمن راکب است. همان طور که گفته شد، وسپا VXL زین بسیار نرم تری از هوندا کلیک دارد. گذشته از این موضوع، طراحی بدنه وسپا به شکلی است که فضای پای خوبی در اختیار راکب می گذارد. در نقطه مقابل، فضای پا برای راکب در هوندا کلیک نسبتاً محدود است. فرم طراحی فلاپ های کلیک، عملاً امکان سوار شدن بر این اسکوتر را از افراد قدبلند سلب می کند. افراد با قد بیش تر از ۱۸۰ سانتی متر که هوندا کلیک می خرند، سایش دائم زانوهای خود با فلاپ های موتور را باید تحمل کنند! 

مقایسه قدرت ترمز گیری هوندا کلیک و وسپا VXL: ترمزهای کدام قوی تر است؟

وسپا در VXL به عنوان یک اسکوتر اقتصادی، از ترمز دیسکی در جلو و کاسه ای (کفشکی) در عقب استفاده کرده است. خوشبختانه سیستم ترمز ABS هم در این موتورسیکلت به چشم می خورد. ما قدرت ترمزگیری وسپا را در روز تست و بر روی آسفالت داغ و عاری از رطوبت، مناسب ارزیابی کردیم. در حقیقت، ترمزهای VXL به اندازه ای قابل قبول هستند که از پس متوقف کردن وزن این اسکوتر بربیایند. در آن سو، هوندا کلیک هم ترمز دیسکی را فقط در محور جلو به شما ارائه می دهد.

نبود سیستم ABS در مجموعه ترمز کلیک، ابتدا ما را بر روی کاغذ ناامید می کند، اما به محض نشستن پشت فرمان موتور، نظرمان تا ۱۸۰ درجه عوض می شود! شاید کلیک فاقد ABS باشد، اما در عوض، هوندا از یک سیستم ترمزگیری ترکیبی به نام Combi Brake استفاده کرده است که با فشردن اهرم ترمز جلو، ترمز عقب را هم درگیر می کند. این سیستم در عمل، ترمزگیری کلیک را بسیار قدرتمند کرده است، به گونه ای که، حس میخکوب ایستادن هوندا کلیک حین ترمز گرفتن، تجربه ای متفاوت و بسیار لذت بخش است. بنابراین در مقایسه ترمزگیری هوندا کلیک و وسپا VXL هم هوندا برتری نسبی خود را به رخ پیاجیو می کشد.

هوندا کلیک و وسپا VXL
هوندا کلیک و وسپا VXL

مقایسه مشخصات فنی هوندا کلیک و وسپا VXL: شتاب کدام بیش تر است؟   

به جنجالی ترین قسمت این مقایسه رسیدیم! جایی که قطعاً بسیاری از شما کل متن را به انگیزه خواندن این بخش دنبال کرده اید! توانایی های حرکتی همان فاکتور مهمی است که برگ برنده نهایی را میان این دو موتورسیکلت جذاب رو می کند. بیایید ابتدا مشخصات فنی هوندا کلیک و وسپا VXL را مطابق با آن چه در وب سایت های کمپانی های سازنده آن ها درج شده است، با یکدیگر مرور کنیم.

وسپا VXL به یک پیشرانه تک سیلندر ۴ زمانه هوا خنک مجهز است که با ۱۵۰ سی سی حجم، ۷.۷ کیلووات (۱۰.۳ اسب بخار) قدرت و ۱۰.۶ نیوتن متر گشتاور دارد. گیربکس به کاررفته در وسپا VXL از نوع اتوماتیک CVT است و حداکثر سرعت این اسکوتر در کاتالوگ رسمی ۹۰ کیلومتر بر ساعت عنوان می شود. نکته قابل توجه درباره وسپا VXL، فناوری ۳vTech موجود در پیشرانه آن است که تمام VXLهای تازه عرضه شده در بازار مجهز به این تکنولوژی هستند. این فناوری از یک میل سوپاپ برای ورود و خروج هوا و ۲ سوپاپ در هر سیلندر استفاده می کند. وجود این سیستم در پیشرانه VXLهای جدید سبب شده است مکش هوا به شکل بهتری به داخل موتور انجام شود و قدرت آن ها در حدود ۱ اسب بخار افزایش یابد. آن سوی میدان، هوندا هم در کلیک از یک پیشرانه تک سیلندر ۴ زمانه استفاده کرده است که، دقیقاً مانند پیشرانه وسپا VXL، حجمی معادل با ۱۵۰ سی سی دارد.

هوندا کلیک و وسپا VXL
هوندا کلیک و وسپا VXL

اما تفاوت عمده پیشرانه هوندا کلیک و وسپا VXL در وجود رادیاتور است. در واقع، کلیک برخلاف VXL یک اسکوتر هوا خنک نیست و باید افزون بر بنزین، مایع خنک کننده نیز در موتور آن ریخته شود. تخصص هوندا در طراحی و ساخت پیشرانه های کوچک سبب شده است قدرت بهتری از یک موتور ۱۵۰ سی سی بیرون بکشد. به گونه ای که توان تولیدی پیشرانه کلیک به فراتر از ۱۳ اسب بخار هم می رسد. گشتاور کلیک ۱۲.۸ نیوتن متر است و هوندا از جعبه دنده اتوماتیک V-Belt در این اسکوتر استفاده کرده است. خب شاید تا این‌جا هم تکلیف نهایی برای بسیاری از شما روشن شده باشد! اما بدون پیش داوری از روی مشخصات فنی و با تکیه بر آزمون میدانی، اقدام به گرفتن تست شتاب از هر دو اسکوتر کردیم. نتیجه شگفت انگیز بود! در حالی که، اهرم گاز هوندا کلیک به کوچک ترین لمس شدن از سوی راکب واکنش نشان می دهد، وسپا VXL برای پیمودن یک مسیر کفی (و نه حتا سربالایی!) به نفس زدن می افتد. شتاب گیری عالی کلیک با توجه به هماهنگی خوب گیربکس با موتور و توان تولیدی مناسب پیشرانه قابل پیش بینی بود. به جرئت با هوندا کلیک می توانید دوشا دوش برخی موتورسیکلت های استریت در اتوبان حرکت کنید و از انتخاب خود رضایت کافی داشته باشید، اما وسپا VXL حتا از آن چیزی که انتظار داشتیم هم ضعیف تر ظاهر شد.

هوندا کلیک و وسپا VXL
هوندا کلیک و وسپا VXL

نه تنها هیچ اثری از هیجان در شتاب گیری وسپا دیده نمی شود، بلکه به نظر می آید که در صورت نشستن دو نفر بر روی زین VXL، احتمالاً همچون موتورسیکلت های برقی، سرعت حرکت موتور به یک عدد بسیار پایین محدود می گردد. بخشی از این اختلاف چشمگیر که به تفاوت در تکنولوژی پیشرانه آن ها بازمی گردد، اما برای یافتن علت بعدی، بار دیگر به سراغ کاتالوگ ها رفتیم. خب وسپا VXL برخلاف ظاهر جمع و جورش نزدیک ۱۲۰ کیلوگرم وزن دار که حدود ۱۰ کیلوگرم از هوندا کلیک سنگین تر است. این اضافه وزن به دلیل استفاده از فلاپ های فلزی به جای پلاستیکی در وسپا است.

در سیستم سوخت رسانی پیشرانه های هوندا کلیک و وسپا VXL تفاوت خاصی دیده نمی شود و هر دو از سیستم انژکتور الکتریکی بهره می برند. همچنین هر دوی آن ها موفق به پاس کردن استاندارد آلایندگی یورو ۴ شده اند. در فاکتور مصرف سوخت، برای وسپا VXL عدد ۲.۵ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر عنوان شده است. حال آن که، هوندا کلیک حداقل بر روی کاغذ، مصرف کم تری دارد و در هر ۱۰۰ کیلومتر، تنها ۲.۰ لیتر بنزین می سوزاند. البته از یک طرف دیگر، باک سوخت وسپا VXL بزرگ تر است. در حالی که، باک هوندا کلیک بین ۵.۵ تا ۶ لیتر ظرفیت دارد، باک سوخت VXL تا ۷.۵ لیتر بنزین را درون خود جای می دهد. استارت پیشرانه در هر دو موتور از نوع الکتریکی است. البته هوندا کلیک از سامانه استارت/ استاپ خودکار نیز بهره می برد که این سیستم در پشت چراغ قرمزها نسبتاً کاربردی است.  

مقایسه ارزش خرید هوندا کلیک و وسپا VXL: کدام را بخریم؟

میزان کاربردی بودن یک وسیله و ارزش خرید آن، تا حد زیادی به تعریف شخصی شما از آن و نحوه استفاده خودتان بازمی گردد. انتخاب در دوراهی هوندا کلیک و وسپا VXL هم دقیقاً به سبک زندگی و تیپ شخصیتی خریدار بستگی دارد. وسپا اگرچه از قدیم موتورسیکلت های باکیفیت و کم استهلاکی تولید می کند، اما مدل های جدیدش در ایران، بیش تر جنبه استفاده تفریحی پیدا کرده اند.

نوع نگرش جامعه به وسپا و تعریف آن به عنوان یک موتورسیکلت به اصطلاح لاکچری هم سبب شده است کم تر از سوی افرادی که واقعاً قصد استفاده از موتورسیکلت به عنوان وسیله حمل و نقل را دارند مورد انتخاب قرار گیرد. در آن سو، کلیک دقیقاً وضعیتی عکس وسپا دارد. شتاب و سواری خوب هوندا، کلیک را نیز همچون ویو به انتخاب اول بسیاری از کاسبان و کارمندان بدل کرده است. بماند که هوندا کلیک از نظر بازار خرید و فروش، وضعیت به مراتب بهتری هم نسبت به وسپا VXL دارد و حکم پول نقد را در بازار اسکوترها بازی می کند. در بحث لوازم یدکی، قیمت های بالایی برای قطعات وسپا داده می شود. البته در رابطه با کلیک نیز اگر قصد تهیه قطعات اصلی هوندا را داشته باشید، باید خودتان را برای هزینه های گزاف آماده کنید!

در نهایت، انتخاب میان هوندا کلیک و وسپا VXL با فاصله قیمتی اندک از یکدیگر، انتخابی کاملاً سلیقه ای است که اگر بخواهیم از دریچه منطق به آن نگاه کنیم، VXL با توجه به ازدیاد طرح کلیک ها در خیابان، مناسب افراد خاص پسند است و کلیک هم با تکیه بر عملکرد فنی بی نقصی که دارد، بیش تر به درد کسانی می خورد که به دنبال استفاده بلندمدت از موتور هستند.

سپهر عظیمی

عکس: علیرضا پاداش

پایگاه خبری اسب بخار

هوندا کلیک بخریم یا وسپا VXL؟

هوندا کلیک سواری نرم تری دارد و از آپشن‌های بیشتری برخوردار است. اما وسپا طراحی اصیل تر و جذاب تری دارد و از یک گیربکس باهوش تر نسبت به کلیک برخوردار است.

هوندا کلیک و وسپا VXL چه مشخصات فنی دارند؟

وسپا VXL به یک پیشرانه تک سیلندر ۴ زمانه هوا خنک مجهز است که با ۱۵۰ سی سی حجم، ۱۰.۳ اسب بخار قدرت و ۱۰.۶ نیوتن متر گشتاور دارد. در آن سو هوندا کلیک با پیشرانه ۱۵۰ سی سی در حدود ۱۳ اسب بخار قدرت ۱۲.۸ نیوتن متر گشتاور دارد.

مهم ترین تفاوت فنی هوندا کلیک و وسپا VXL در چیست؟

تفاوت عمده پیشرانه هوندا کلیک و وسپا VXL در رادیاتور است؛ در واقع، کلیک برخلاف VXL یک اسکوتر هوا خنک نیست و باید افزون بر بنزین، مایع خنک کننده نیز در موتور آن ریخته شود.         

۲.۴ امتیاز از ۵ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.