مقایسه بی وای دی اس ۶ و چری تیگو ۵

مقایسه بی وای دی اس ۶ و چری تیگو ۵
مقایسه بی وای دی اس ۶ و چری تیگو ۵

از شاسی بلندهای چینی می توان به عنوان نقل بازار در شرایط فعلی نام برد. خودروهایی با طراحی عامه پسند، اتاق جادار و امکانات فراوان که آنها را تبدیل به گزینه هایی وسوسه انگیز برای خریداران می کند.

مدیران 777 مدیران 777

به گزارش وبلاگ خودروچی، امروزه برند های زیادی از چین به تولید خودرو در این کلاس می پردازند. عمده چینی های حاضر در بازار ایران هم در همین کلاس به عرضه خودرو می پردازند. از میان چشم بادامی های کشور اژدها، برخی با بازار کشورمان آشناتر و برخی دیگر، غریبه اند. چری قدیمی ترین برند چینی حاضر در صنعت خودروسازی و بازار ایران است.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8

این شرکت سالهاست که محصولات خود را تحت برند MVM به بازار می فرستد. در سالهای اخیر، رویکرد مدیران خودرو و شریکش به گونه ای تغییر کرد که عرضه محصولات لوکس این شرکت، تحت لوای برند Chery به جریان افتاد. تیگو ۵ اولین ثمره این رویکرد جدید بود که با استقبال مناسب مشتریان مواجه شد. در آن سو، برند BYD را می بینیم که با وجود دستاورد های فراوان و پیشرو بودن در چین و دیگر نقاط جهان، در کشور ما، تقریبا ناشناخته است.

در سال های پس از توافق هسته ای، شرکت کارمانیا به عنوان زیر مجموعه ای از گروه کرمان موتور، موفق به اخذ نمایندگی رسمی از بی وای دی شد و امتیاز تولید محصولات این شرکت را به ایران آورد. کراس اوور S۶، اولین محصول مشترک کارمانیا و بی وای دی در ایران بود. خودرویی که درست در مقابل چری تیگو ۵، جک S۵ و هایما S۷ توربو قرار می گرفت. هر چند که در عمل هرگز نتوانست پا به پای رقبا پیشتاری کند. امروز به مقایسه تیگو ۵ و S۶ می پردازیم.

طراحی ظاهری

بی وای دی اس ۶
بی وای دی اس ۶

نام ” تیگو ” مختص خانواده کراس اوورهای چری است. در واقع چری تیگو، در ابتدا همان ام وی ام X۳۳ خودمان بود که در بازارهای جهانی با این نام به فروش می رسید. امروزه این خودرو را به نام ” تیگو ۳ ” می شناسند. اما در سالهای اخیر، شرکت چری تصمیم به گسترش سبد محصولات خود گرفت که توسعه خانواده تیگو، یکی از اهداف اصلی آن بود. تیگو ۵، اولین عضو جدید خانواده تیگو بود که با تبلیغات فراوان از سوی چری معرفی شد. امروزه خانواده تیگو بزرگ تر از هر زمانی شده است و از تیگو ۲ و تیگو ۴ تا تیگو ۷ و تیگو ۸ را شامل می شود. تیگو ۵ از سال ۱۳۹۴ در ایران به تولید می رسد. با این حساب باید تیگو ۵ را از قدیمی ترین های کلاس خود در بازار دانست. از سال ۱۳۹۵، مدیران خودرو همگام با کمپانی مادر، اقدام به جایگزینی نمونه فیس لیفت تیگو ۵ با مدل اولیه کرد. این به روز رسانی برای تیگو ۵، تضمین حفظ فروش و ادامه موفقیت را به دنبال داشت. چری در پروسه طراحی تیگو ۵، گروهی از طراحان خبره را گرد هم آورد. طراحانی که سابقه حضور در کمپانی های بزرگ اروپایی را در کارنامه کاری خود داشتند. نتیجه قابل پیش بینی بود، کراس اووری زیبا و خوش تراش که به دنبال سهم خواهی از بازار می گردد. در نمای جلو، رگه هایی از طراحی محصولات سالهای پیش لندروور را می توان مشاهده کرد. چراغ هایی افقی با خطوط نرم که در راستای جلو پنجره کرومی تک خط خودرو قرار گرفته اند. چراغ ها در مدل فیس لیفت، با گرافیک جدیدی طراحی شدند که یک ابرویی نئون زیبا درون آنها گنجانده شده است. پایین جلو پنجره، یک شیار افقی برای ورود بیشتر هوا به چشم می خورد. طراحی سپر هم در نسخه فیس لیفت با اصلاحاتی همراه شده است. در محل نصب مه شکن ها، دو ردیف LED نواری بلند دیده می شوند که به عنوان چراغ روشنایی روز کاربرد دارند. طراحی خطوط سپر هم اسپرت تر از قبل شده است.

بی وای دی اس ۶
بی وای دی اس ۶

در نمای کناری اولین چیزی که به چشم می خورد، طول زیاد خودرو در مقایسه با عرض بدنه و ارتفاع زیاد اتاق است. این ویژگی به تیگو ۵ حالتی اصطلاحا ” اتوبوسی ” می دهد که او را در میان رقبا، منحصر به فرد می کند. در نمای جانبی، مجموعه ای از خطوط را می توان مشاهده کرد که به زیبایی با آنها بازی شده است. دو خط مورب در بالای گلگیرها به چشم می خورند که تلاش دارند تیگو ۵ را عضلانی تر نشان دهند. یک خط شانه تیز هم در راستای دستگیره درها طراحی شده است. یک خط دیگر نیز پایین درها وجود دارد. فلاپ های پلاستیکی زیر سپر های جلو و عقب تا زیر درها هم ادامه یافته اند. آینه ها طراحی زیبا و آیرودینامیکی دارند. پنجره ها نسبت به ابعاد درها، کوچک هستند و یک لچکی زیبا نیز در جوار ستون C دیده می شود. رینگ های ۱۷٫۰ اینچی تیگو ۵ طراحی زیبایی دارند و رنگ خاکستری مات آنها، جلوه اسپرت تری به ظاهر خودرو بخشیده است. در نمای عقب، تیگو ۵ چهره ای زیبا و دوست داشتنی از خود به نمایش می گذارد. چراغ های عقب به شکل دو تکه و کشیده طراحی شده اند که در نسخه فیس لیفت، گرافیک آنها از LED به نئون تغییر پیدا کرده است. درب پنجم ابعاد بزرگی دارد و با خطوط متعددی که بر روی آن تراشیده اند، به هیچ وجه کسل کننده یا خلوت احساس نمی شود. در بالای آن نیز یک بالچه اسپرت قرار گرفته است که چراغ ترمز سوم را در بر می گیرد. بخش بزرگی از سپر عقب از فایبر گلاس ساخته شده است. در این قسمت، نوار قرمز رنگ به چشم می خورند که رفلکتور، مه شکن و چراغ دنده عقب را شامل می شوند. بخش پایینی آن نیز با یک دیفیوزر نقره ای اشغال شده است که دو خروجی اگزوز فیک را هم به خود می بیند.

بی وای دی سالهاست که تولید باتری و تجهیزات الکترونیکی اشتغال دارد. بی وای دی از بزرگ ترین تولید کنندگان باتری های لیتیوم یونی در دنیاست. با آنکه زمان زیادی از ورود بی وای دی به عرصه خودروسازی نمی گذرد، این شرکت پیشرفت خوبی را در این زمینه تجربه کرده است و اکنون در ردیف ۱۰ خودروساز بزرگ چین قرار دارد. بد نیست بدانید که بی وای دی اکنون بزرگ ترین سازنده خودروهای پلاگین هیبرید در جهان است! اما سایت تولید خودروهای بنزینی بی وای دی، یک بخش کاملا جدا از بازوی الکتریکی این کمپانی است. S۶، اولین کراس اوور بنزینی بی وای دی است که در سال ۲۰۱۰ معرفی شد و از سال ۲۰۱۱ به خط تولید این شرکت آمد. S۶ طرفداران زیادی در سایر بازارها دارد و حتی در سال ۲۰۱۲، موفق به دریافت لقب پر فروش ترین شاسی بلند بازار چین شد! بی وای دی در سالهای بعد، نمونه های ارتقا یافته و فیس لیفت شده از S۶ را معرفی کرد که یک نمونه مطرح از آنها، بی وای دی S۷ است که کارمانیا مدت هاست برای راه اندازی خط تولید آن در ایران تلاش می کند. اما با توجه به آنکه S۶ خیلی دیرتر از بازار جهانی به ایران آمد، طبیعی بود که در برابر رقبای جدید و جوان تری همچون هایما و تیگو، بسیار قدیمی تر به نظر بیاید. فراموش نکنیم که از زمان طراحی این خودرو نزدیک به ۱۰ سال می گذرد. حال آنکه S۶ در واقع بر اساس پلت فرم نسل دوم لکسوس RX بنا شده است که خود این اتاق از لکسوس، در سال ۲۰۰۳ طراحی شده است! بنابراین در روند مقایسه طراحی S۶ با تیگو ۵، همه این موارد را باید در نظر داشت. در نمای جلو، S۶ ظاهری تخم مرغی دارد. چراغ ها طرحی بادامی دارند و گرافیک داخلی آنها به رنگ مشکی در آمده است. جلو پنجره S۶ در کمال سادگی طراحی شده است و از یک خط افقی کرومی تشکیل می شود.

طراحی سپر در مقایسه با تیگو بسیار ساده تر است. بر روی سپر، ورودی های هوای کوچکی به چشم می خورند. در دو طرف آن نیز دو چراغ مه شکن کوچک دیده می شوند که برای هر کدام از آنها، یک قاب مستطیلی طراحی کرده اند. بخش پایینی سپر با یک سینی پلاستیکی پوشانده شده است که نقش دیفیوزر جلو را بازی می کند. چهره S۶ خشن تر از تیگو ۵ است اما اسپرت تر نیست. در نمای کناری، لکسوس RX به شما سلام می کند! فرم طراحی درها، پنجره ها و ستون ها عملا دست نخوره باقی مانده است.

ارتفاع اتاق نسبت به تیگو ۵ کمتر است و طول و عرض خودرو هم تناسب بهتری با یکدیگر دارند. درهای S۶ پهنای بیشتری از درهای تیگو ۵ دارند، اما کوتاه تر اند. خطوط جانبی S۶ به مراتب ساده تر است و برجستگی گلگیرها نیز حالتی استخوانه و نحیف دارد. طراحی آینه ها قدیمی و از مد افتاده به نظر می رسد. رینگ های بی وای دی S۶ به فرم پنج شاخه هستند و ظاهر خاصی دارند. اما به اندازه رینگ های تیگو ۵ اسپرت و شکیل به نظر نمی آیند. از نکات جالب طراحی کناری این خودرو، اوور هنگ (فاصله نوک سپر تا چرخ) زیاد جلو و عقب است. در نمای عقب، بسیاری از مردم S۶ را نمی پسندند. در این بخش، شباهت زیادی با RX احساس می شود. فرم کوپه مانند شیشه عقب و درب صندوق، حالتی خاص و منحصر به فرد به طراحی عقب S۶ بخشیده است. اما طراحی چراغ ها، بویی از زیبایی و مدرنتیه نمی برد. چراغ های عقب گرافیک قدیمی و نه چندان زیبایی دارند. درب پنجم خالی از هر گونه خلاقیت است و جا پلاکی نیز به شکلی کاملا معمولی طراحی شده است. سپر عقب کوتاه طراحی شده است و ارتفاع زیادی از زمین دارد. از همین موضوع می توان به عنوان یک نقطه ضعف در طراحی بیرونی S۶ یاد کرد. فرم استخوانی سپر عقب همراه با مه شکن های روی آن و دیفیوزر پلاستیکی پایینش، بیش از اندازه رنگ و بوی کهنگی به خود گرفته اند.

طراحی کابین

کابین چری تیگو ۵
کابین چری تیگو ۵

چری در طراحی داخلی تیگو ۵ نیز دنباله رو المان های اسپرت امروزی بوده است و بدین ترتیب موفق شده که کابینی زیبا و خوش ساخت برای تیگو ۵ از آب در بیاورد. داشبورد به شکل چند لایه طراحی شده است. کانون توجهات در کابین تیگو ۵، پنل مرکزی است که یک نمایشگر لمسی و دو دریچه تهویه عمودی در دو طرف آن را در بر می گیرد. البته لازم به ذکر است که از سال ۹۷ به بعد، شرکت مدیران خودرو اقدام به عرضه یک مانیتور عمودی سفارشی برای تیگو ۵ کرده است که به ” طرح تسلا ” آن را می شناسند. تیگو ۵ با این مانیتور، به مراتب مدرن تر و هیجان انگیزتر شده است. اما در پایین کنسول، دو دستگیره شیب دار به چشم می خورند. در میانه آنها، اهرم تعویض دنده قرار گرفته است که طراحی کلاسیکی دارد. طراحی رودری ها اسپرت و زیبا به نظر می رسد. غربیلک فرمان به شکل سه شاخه طراحی شده که شاخه پایینی آن، به صورت دوبل است. فرمان چرم دوخت تیگو ۵ به دکمه های کروز کنترل و سیستم صوتی مزین است و کاملا خوش دست به نظر می آید. نشان دهنده های پشت آمپر، با الگو برداری از خودروهای کره ای طراحی شده اند و درون دو سیلندر قرار دارند. در میانه آنها نیز یک نمایشگر دیجیتالی کوچک خود نمایی می کند. گفتنی است که کیفیت کابین تیگو ۵ در مقایسه با تولیدات قبلی چری، پیشرفت قابل ملاحظه ای داشته است، به خصوص در بخش روکش های چرمی و قطعات کرومی. اما در حالت کلی همچنان برای بهتر شدن، جای کار بسیار دارد.

کابین بی وای دی اس ۶
کابین بی وای دی اس ۶

بی وای دی S۶ در طراحی داخلی نیز همچون استایل بیرونی، وامدار نسل دوم لکسوس RX است. از نحوه طراحی کنسول مرکزی و محل قرار گیری دسته دنده می توان به این اشتراک پی برد. پنل تجهیزات کنسول با یک شیب رو به بالا نصب شده است. در بالا ترین قسمت، ساعت، دماسنج و اطلاعات ضروری به اطلاع راننده رسانده می شوند که البته به دلیل شیب کنسول، مشاهده محتوای این بخش توسط راننده به سختی انجام می گیرد. پایین تر، دریچه های کولر دیده می شوند که بر خلاف لکسوس، فرمی افقی دارند. باقی سطح کنسول، به شکل یک U نقره ای رنگ است که بر روی آن، دکمه های فراوانی دیده می شوند و در میانه آن، نمایشگر سیستم صوتی و پنل تنظیمات تهویه گنجانده شده اند. اما پایین تر، شیفتر دنده به چشم می خورد که دقیقا به پیروی از لکسوس، بر روی ادامه کنسول و نه بین دو صندلی قرار دارد. این سبک از طراحی بیشتر در خودروهای MPV دیده می شود که به دنبال ایجاد فضای حداکثری در کابین هستند. داشبورد مقابل سرنشین در بی وای دی S۶، یک سطح کاملا صاف و ساده است که بیش از حد کسل کننده به نظر می رسد. طراحی رودری ها هم به اسپرتی تیگو ۵ نیست. غربیلک فرمان به شکل چهار شاخه است و طراحی کلاسیکی دارد، اما در عین حال زیبا و خوش دست به نظر می آید. صفحه نشان دهنده های پشت آمپر S۶، از نوع تمام دیجیتالی است و در حین روشن بودن خودرو، بیشتر به اتومبیل های اسباب بازی شباهت دارد! کیفیت کابین بی وای دی نسبت به چری، برتری خاصی ندارد، اما تجربه مالکان این خودرو در دیگر کشورها ثابت کرده است که در دراز مدت، افت کیفیت کمتری برای آن اتفاق می افتد.

امکانات رفاهی و ایمنی

چری تیگو ۵
چری تیگو ۵

تیگو ۵ در تیپ های مختلفی وارد بازار شده است. مدیران خودرو در طول زمان همواره سعی دارد که به امکانات و ویژگی های این خودرو بیفزاید. امروز بیش ترین تیپ تیگو ۵ در بازار، نمونه اکسلنت است که به ۴ کیسه هوای ایمنی، سیستم کنترل پایداری، سیستم شروع حرکت در سربالایی، سیستم کنترل لغزش، سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان، تهویه مطبوع اتوماتیک، نمایشگر مولتی مدیای لمسی، سیستم اشتراک محتوای اندرویدی بر روی نمایشگر، ۶ بلندگوی استریو، سیستم نمایش فشار باد تایرها، آینه های جانبی تاشونده برقی، مه شکن های جلو و عقب، چراغ های روشنایی روز، روکش چرمی صندلی ها و فرمان، سنسور های پارک، دوربین دید عقب، کروز کنترل، سان روف دو حالته برقی، ستون فرمان تلسکوپی، تنظیم برقی صندلی راننده در ۶ جهت، آینه وسط ضد انعکاس نور، سنسور نور، سنسور باران و گرم کن صندلی های جلو مجهز است.

بی وای دی اس ۶
بی وای دی اس ۶

بی وای دی S۶ بر خلاف چری تیگو ۵، تنها در یک تیپ در ایران تولید شده است. شاید اگر کارمانیا تنوع بیشتری در سبد خرید مشتریان خود ایجاد می کرد، اکنون S۶ فروش بهتری هم در بازار داشت. از تجهیزات استاندارد S۶ می توانیم به ۶ کیسه هوای ایمنی، سیستم ترمز هوشمند BOS، سیستم ورود بدون کلید، استارت دکمه ای، صندلی ها و فرمان چرمی، کنترل سیستم صوتی بر روی فرمان، کروز کنترل، هندزفری بلوتوث، تهویه مطبوع اتوماتیک با تنظیم دوگانه، صفحه نمایش چند منظوره ۷٫۰ اینچی، دماسنج هوای خارج و داخل کابین، مسیر یاب ماهواره ای، ۹ بلندگو استریو، کامپیوتر پیمایش سفر، صندلی برقی راننده با تنظیم ۸ جهته، صندلی های تاشو عقب مجهز به سیستم ایزو فیکس، آینه های برقی تاشونده گرم کن دار، آینه وسط تاریک شونده خودکار، قطب نمای الکترونیکی، چراغ خوش آمد گویی زیر آینه های جانبی، سان روف دو حالته برقی، سنسور های پارک، دوربین دید عقب، چراغ های روشنایی روز، سنسور نور، سنسور باران و دوربین دید جانبی زیر آینه اشاره کنیم.

تجربه رانندگی

چری تیگو ۵
چری تیگو ۵

چری تیگو ۵ از ابتدا تا انتها با یک پیشرانه در بازار ایران عرضه شد. پیشرانه ای کهن سال که سالهاست چری عادت دارد آن را بر روی محصولات مختلف خود، امتحان کند! این موضوع در تیگو ۵ هم عینا تکرار شده است. این پیشرانه ۲٫۰ لیتری اتمسفریک، به طور دقیق، ۱۳۹ اسب بخار قدرت و ۱۸۲ نیوتن متر گشتاور تولید می کند. شاید این پیشرانه چندان پر بازده نباشد، اما در صورت مهندسی دقیق، می تواند حمل وزن تیگو ۵ را جواب بدهد. اما نکته تاسف بر انگیز اینجاست که چری نیز همچون دیگر چینی ها در کوپل کردن پیشرانه و جعبه دنده، مشکل دارد. شاید اگر هر گیربکسی به جز CVT بر روی تیگو ۵ نصب می شد، اکنون این خودرو در وضعیت دینامیکی بهتری قرار داشت! تیگو ۵ در تیک آف اولیه و حتی در شتاب ثانویه، از تنبل ترین های این کلاس است. به گونه ای که بسیاری از مشتریان، تنها به علت وجود موتور ضعیف، قید خرید این خودرو را می زنند. در بحث شتاب گیری، تیگو ۵ با فاصله زیادی در پشت سر جک S۵ و هایما S۷ ایستاده است. نکته جالب توجه در هنگام رانندگی با تیگو ۵، مرتفع بودن نشیمن صندلی راننده و سرنشینان است که کاملا حس سوار بودن بر یک شاسی بلند را به آنها القا می کند.

بی وای دی اس ۶
بی وای دی اس ۶

تیگو ۵ با سیستم کنترل الکترونیکی پایداری (ESP) به دست مصرف کننده ایرانی رسیده است. بنابراین می توان با خیالی نسبتا راحت با آن، دل به جاده زد. اما فراموش نکنیم که ارتفاع دادن بیش از حد چری به اتاق تیگو ۵ برای با ابهت نشان دادن آن، تاثیر منفی بر هندلینگ و آیرودینامیک این خودرو گذاشته است. همان اتفاقی که برای X۲۲ هم افتاد و در نهایت چری با نصب ESP، تلاش کرد اندکی از این ضعف را پوشش دهد. چری به واسطه همان گیربکس CVT که مورد سرزنش قرار دادیم، مصرف سوخت تیگو ۵ را به خوبی کنترل کرده است. مصرف ترکیبی این خودرو در شهر و جاده، کمتر از ۹ لیتر در ۱۰۰ کیلومتر است که این رقم در مقایسه با اعداد منتشر شده برای بی وای دی S۶، به مراتب بهتر است. تیگو ۵ سواری نسبتا نرم و خانوادگی دارد که برای یک کراس اوور، قابل قبول به نظر می رسد. البته به واسطه ارتفاع بیشتر و فنر بندی متفاوت، ضربات بیشتری را نسبت به بی وای دی به سرنشینان خود وارد می کند.

بی وای دی S۶ در همه چیز شبیه به لکسوس RX نسل دو است، مگر مشخصات فنی! در حالی که RX از موتور V۶ بهره می برد، S۶ با یک موتور ۴ سیلندر ۲٫۴ لیتری به بازار آمده است. پیشرانه ای که با تنفس طبیعی و بدون استفاده از توربو شارژر، ۱۶۰ اسب بخار قدرت تولید می کند. بیشینه گشتاور آن نیز در دور ۴۰۰۰ rpm آزاد می شود که ۲۲۹ نیوتن متر است. S۶ برای انتقال قدرت موتور به چرخ ها از جعبه دنده ۶ سرعته دو کلاچه استفاده می کند. با توجه به دو کلاچه بودن گیربکس و توان و گشتاور کافی پیشرانه، S۶ در شتاب گیری های ثانویه خوب و قابل قبول ظاهر می شود. اما در شتاب گیری اولیه با توجه به وزن سنگین ۱٫۷ تنی و البته عدم هماهنگی کامل جعبه دنده و موتور، چندان نمی توان بر روی S۶ حساب باز کرد. تاخیر اندک در شروع حرکت، خصلت آشنای گیربکس های دو کلاچه است. فرمان پذیری S۶ در سطح بسیار مناسبی قرار دارد. با آنکه این خودرو از جعبه فرمان الکتریکی بی بهره است، اما همین فرمان هیدرولیک حساس به سرعت هم به نرمی در دستان راننده می چرخد و رانندگی با S۶ را لذت بخش تر می کند.

نقطه قوت S۶ در مقایسه با بسیاری از خودروهای هم رده، سیستم تعلیق نرم و خانوادگی آن است که با الگو برداری از فنر بندی لکسوس طراحی شده است. S۶ در جاده های ناهموار و پر دست انداز، کاملا نرم و بی صدا ظاهر می شود. به گونه ای که هیچ خبری از کوبش و خشکی موجود در دیگر کراس اوورها، در S۶ به گوش نمی رسد. اما همین نرمی زیاد هم می تواند به ضرر هندلینگ خودرو تمام شود. چه بسا که این گونه هم شده است! چرا که ارتفاع زیاد خودرو از زمین و دیفرانسیل جلو بودن آن، در کنار حذف سیستم کنترل پایداری و تعلیق نرم، عملا S۶ را به خودرویی پر ریسک در پیچ های جاده ای بدل کرده اند! اگر همچون RX، بی وای دی هم از سیستم انتقال قدرت به چهار چرخ استفاده می کرد، باز می شد به پایداری S۶ امیدوارتر بود. اما استفاده از سیستم تعلیق مک فرسون، آن هم در محور عقب، هر چند که به افزایش کیفیت سواری این خودرو منجر شده است، اما به پایداری آن خدشه وارد می کند. S۶ با توجه به برخورداری از پیشرانه حجیم ۲٫۴ لیتری، مصرف سوخت بالاتری از رقبای توربو شارژ خود دارد. اما در عوض، مالکان این خودرو از داشتن دغدغه دائمی  برای استفاده از بنزین با کیفیت یا اکتان سوخت، آسوده اند.

چری تیگو ۵

کلاس بدنهکراس اوور کامپکت
ابعاد بدنه (mm)۴۵۰۶*۱۸۴۱*۱۷۴۰
فاصله محوری (mm)۲۶۱۰
تعداد سیلندر۴
حجم موتور (cc)۱۹۷۱
تعداد سوپاپ۱۶
حداکثر قدرت (hp)۱۳۹
حداکثر گشتاور (n.m)۱۸۲
گیربکس۷ دنده اتوماتیک CVT
ترمز جلودیسکی
ترمز عقبدیسکی
نوع فرمانالکترو هیدرولیک
وزن خالص (kg)۱۵۳۷
مصرف سوخت ترکیبی (lit/۱۰۰ km)۸.۹
ظرفیت باک (lit)۵۵

بی وای دی S۶

کلاس بدنه        کراس اوور متوسط
ابعاد بدنه (mm)۴۸۱۰*۱۸۵۵*۱۷۲۵
فاصله محوری (mm)۲۷۲۰
تعداد سیلندر۴
حجم موتور (cc)۲۴۰۰
تعداد سوپاپ۱۶
حداکثر قدرت (hp)۱۶۰
حداکثر گشتاور (n.m)۲۲۹
گیربکس۶ دنده اتوماتیک دو کلاچه
ترمز جلودیسکی
ترمز عقبدیسکی
نوع فرمانهیدرولیک
وزن خالص (kg)۱۶۹۵
مصرف سوخت ترکیبی (lit/۱۰۰ km)۹.۸
ظرفیت باک (lit)۷۰

چری تیگو ۵

نقاط مثبت: طراحی مدرن و زیبا، امکانات رفاهی مناسب، شبکه خدمات پس از فروش گسترده
نقاط منفی: شتاب ضعیف، کشش ضعیف، افت قیمت زیاد در بازار دست دوم

بی وای دی S۶

نقاط مثبت: موتور قدرتمند، سواری نرم، پلت فرم ژاپنی، کابین جادار
نقاط منفی: خدمات پس از فروش محدود، بازار خرید و فروش کم رونق، قطعات یدکی کمیاب

سپهر عظیمی

به این مطلب رای دهید

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.