واردات خودروهای صفر به 27 هزار دستگاه رسید
با توجه به آخرین آمار گمرک ایران واردات خودروهای صفر به ۲۷ هزار دستگاه رسید. در این شرایط از یک سو با افزایش تحویل ها باید در انتظار کاهش خودروهای وارداتی بود، اما از سوی دیگر با توجه به مشکلات ارزی مشخص نیست که این روند آیا ادامه خواهد داشت؟
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، با توجه به افزایش تیراژ خودروهای وارداتی به نظر می رسد که سرعت تحویل ها نیز بیشتر خواهد شد.
رییس کل گمرک ایران در همین زمینه اعلام کرد: «در ۵ ماهه نخست امسال ۱۵ هزار و ۵۰۴ دستگاه خودرو سواری به ارزش ۳۱۷ میلیون و ۴۷۶ هزار دلار از گمرکات کشور ترخیص شده است.»
محمد رضوانیفر با تأکید بر این که در ۵ ماهه نخست سال جاری ۱۵ هزار و ۵۰۴ دستگاه خودرو سواری از گمرکات ترخیص قطعی و وارد کشور شده است، گفت: «ارزش این تعداد خودرو وارداتی به کشور در مدت یادشده ۳۱۷ میلیون و ۴۷۶ هزار دلار بوده است.»
وی در خصوص واردات خودرو سواری در ۵ ماهه سال گذشته، افزود: «در مدت مشابه سال گذشته تعداد ۱۳۰۹ دستگاه خودرو سواری به ارزش ۲۸ میلیون و ۳۶۷ هزار دلار وارد کشور شد.»
براساس این گزارش همچنان معین خودرو ایرانیان، سایپا، بهمن موتور و کرمان موتور بیشترین سهم از واردات را به خود اختصاص داده اند. در مدت یادشده، معین خودرو ایرانیان با واردات ۴۵۱۸ دستگاه، سایپا با ۳۱۰۸ دستگاه، بهمن موتور با ۱۳۵۰ دستگاه و کرمان موتور با ۱۵۱۷ دستگاه خودرو وارد کرده اند.
در این شرایط با توجه به روندی که طی هفته های گذشته آغاز شده است، برخی انتظار دارند روند ریزش خودروهای وارداتی همچنان ادامه داشته باشد. هر چند تیراژ واردات و عرضه با آن چه بازار در انتظار آن بوده است، همچنان فاصله زیادی دارد، با این حال، بازار از این روند استقبال کرده و نسبت به آینده امیدوارتر شده است.
اما در عین حال، نکته نگران کننده ای نیز وجود دارد که می تواند به نوبه خود، باز هم بازار خودرو را به حالت توقف و حتا بازگشت به رکود و افزایش قیمت برگرداند، چراکه از ابتدای سال جاری پیرو مشکلات ارزی و عدم تخصیص ارز، واردات با مشکل توقف ثبت سفارش همراه شده است. همچنین به دلیل عدم شفافیت معلوم نیست که ثبت سفارش این خودروها چه زمانی صورت گرفته است؟ آیا این آمار افزایشی حاصل ثبت سفارش های سال گذشته است؟ یا اینکه جریان واردات بعد از گذشت دو سال سرانجام، روی ریل افتاده است؟
لطفا این پیام را آنقدر انتشار دهید تا رئیس جمهور ملاحظه فرمایند
سلام آقای رئیس جمهور
خودرو مثل نان شب مردم نیاز مبرم جامعه است؛آقای رئیس جمهور ببینین وضعیت چقدر اسفبار شده خودروهای آشغال با مصرف سوخت صدی ۸ و ۹ لیتر و کیفیت افتضاح را برای مردم با هزار پیچ و خم ثبت نام میکنن و میگن اگر بین چند میلیون ثبت نامی اسمت درآمد باید چند سال صبر کنی(هنوز برخی از ثبت نامیهای سال ۱۴۰۱ خودرو خود را نگرفته اند) تازه نه اون ماشین آشغالی که انتخاب کردیم بلکه یکی از انتخابهایی که باید بالاجبار انتخاب کنیم و همه اینها در مافیا خودرو و غیاب به عمد و عدم ورود خودروهای مناسب و به روز دنیا است!!؟
آقای دکتر بعد از هزار وعده و عید با شرمندگی اعلام میکنن در ۴ ماهه اول امسال فقط ۱۰۰۰۰ خودرو وارد شده و آیا مردم گناهکارند که خودرو کم مصرف و ایمن و مناسب میخواهند ؟سالیانه دهها هزار کشته جاده ها عدد کمی است؟!؟!؟!
ماهیانه بالغ بر ۳/۵ میلیارد لیتر بنزین که با خودروهای بی کیفیت دود هوا و سپس به ریه های ملت وارد میشود و بعد هزاران مریض و بیمار و فوتی و هزینه های مترتبه به مردم و دولت جای تأمل ندارد!!!!
واقعا تا کی باید مردم اینگونه در جاده ها کشته دهند در تعمیرگاهها سرگردان باشند و پولهایشان را در خودروهای بیکیفیت پرمصرف هدر دهند تا مافیای خودرو سیر شود و دست از سر مردم بردارد !؟
لطفا وفق قول انتخاباتیتون ورود خودرو با کیفیت و کم مصرف و مناسب را تسهیل کنید تا آنگاه با مردم بتوان در خصوص قیمت واقعی بنزین به راحتی صحبت کرد؟
آقا بخدا اینا کارکن نیستن ،، همه رو سر کار گذاشتن
اینهمه شل کن و سفت کن دیگه تموم نشد ؟؟؟
البته خیلی خیلی ببخشید مقصر اصلی همین مردم بی عرضه هستن که هر ظلمی رو قبول میکنن ..
۹۰ ملیون هم خودرو وارد کنن وقتی توده مردم نتونن بخرنش عملا به هیچ دردی نمیخوره
اول باید سطح رفاه را بالا ببرن بعد برن خودرو بیارن جون قیمتها کجا، سطح رفاه و قدرت خرید مردم کجا.
تو کشورهای توسعه یافته دستمزد ها و سطح درآمد بالاست و ازونطرف مخارج هم بالاست ولی بجاش آزادی انتخاب برای مصرف وجود داره و مهمتر از همه بازار بشدت رقابتیه و تقریبا همه چیزو با سود بسیار پایین میتونی بخری. درسته آخر ماه مثل ایران آه در بساطت نمیمونه ولی تو این مدل اقتصادی، کیفیت رو در بالاترین سطحش تجربه میکنی ولی تو ایران آخر ماه هیچی پول نداری و بدترین کالاها رو با کمترین کیفیت ممکن مصرف میکنی و البته که تو اون کشور ها تورمی هم نیست که مجبورت کنه دستمزدتو مجبور باشی پس انداز کنی و پس اندازتو تبدیل به ارز و طلا کنی که ارزشش کم نشه و یدلیل همین پس انداز مجبور باشی بی کیفیت تر هم زندگی کنی. به نظرم درگیری با سناریو دوم عین جهنمه و عین ظلمه . هلوکاست چیزی نیست پیشش