عرضه تارا با موتور پرقدرت و کم مصرفتر

مدیرعامل شرکت تحقیق، طراحی و تولید موتور ایران خودرو (ایپکو)، از اجرای برنامه توسعه قوای محرکه محصول تارا خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار به نقل از ایکوپرس، مهدی رجبعلی، عنوان کرد: در نسل های بعدی تارا، بهبودهای بیشتری در حوزه قوای محرکه حاصل می شود. بهره مندی از جعبه دنده خودکار و موتورهای جدید با قابلیت های بیشتر و مصرف سوخت کمتر، بخشی از این بهبودها است که به ترتیب در حال انجام بوده و به زودی به مراحل اخذ استاندارد و تولید انبوه می رسد.
وی، با اشاره به بهبودهای حاصل شده در قوای محرکه تارا، اظهار کرد: اولویت مشتریان برای خرید خودرو، از جمله مصرف سوخت مناسب و قابلیت بالای رانندگی، به خوبی در خودروی تارا اعمال شده است؛ پیش بینی می شود که این محصول به محض عرضه مورد استقبال بازار قرار گیرد.
به گفته مدیرعامل شرکت ایپکو، به زودی محصول اولیه تارا با جعبه دنده دستی، موتور TU۵ پلاس و حجم موتور ۱۶۰۰ سی سی و برخورداری از استاندارد آلایندگی یورو پنج که آخرین استاندارد حال حاضر کشور است، به بازار عرضه می شود. این محصول با اعمال تغییراتی جزیی، قابلیت ارتقا به استاندارد یورو شش را نیز دارد.
وی در ادامه، مهم ترین مزیت خودروی تارا و وجه تمایز آن با سایر محصولاتی که ایران خودرو در چند سال اخیر روانه بازار کرده است را برخورداری از پلتفرم جدید دانست و گفت: تارا اولین محصول از پلتفرم جدید ایران خودرو است، اما در آینده محصولات بیشتری از این پلتفرم تولید و عرضه خواهد شد.
رجبعلی افزود: یکی از دلایل عمده تغییر پلتفرم علاوه بر محدودیت های استانداردی، ایجاد امکانات جدید برای مشتری اعم از رفاهی، کاهش هزینه ای، مصرف سوخت و به خصوص ایمنی است.
وی با بیان اینکه علاوه بر ارتقای ایمنی راننده و سرنشینان با توجه به بدنه مستحکم خودروی تارا، ایمنی عابر پیاده نیز تامین شده است، خاطرنشان کرد: این محصول با برخورداری از تاییدیه رسمی و ایمارک بین المللی استاندارد ایمنی عابر پیاده که برای نخستین بار در کشور دریافت شده، می تواند تا حد بسیار زیادی از صدمات جدی ناشی از تصادف خودرو با عابر پیاده جلوگیری کند.
مدیرعامل شرکت ایپکو در ادامه یادآور شد: بازار خودروی کشور، خودروهای جدید با امکانات بیشتر را به سرعت پذیرفته و از آن استقبال می کند. تارا نیز با توجه به مشخصات ظاهری و استایل به روزی که دارد، برای بسیاری از مصرف کنندگان جذاب بوده و جایگاه بسیار خوبی را در میان مشتریان کسب خواهد کرد.





بدنه مستحکم و این حرفای کیفی زدن دیگه فایده نداره ، باید تست تصادفش و نمراتش منتشر بشه
معرفی تا تولید و تجاری سازی یک محصول در خودروسازی ایران اینقدر طولانی میشه که وقتی میاد تو بازار عملا یه محصول از رده خارجه! بعد همون اتاق ۱۰ سال با دو سه اسم مختلف تولید میشه. این اسمش خودروسازی نیست
۱۱۴ اسب بخار پرقدرت محسوب میشه؟؟؟
آشغال به تمام معنا
یدونه موتور دارن رو چن تا ماشین گذاشتن دیگه شورشو درووردن tu5 رو پارس هست روسمند گذاشتن چن سال پبش رو اچ کراس گذاشتن رو ۲۰۷ هست روی ۴۰۵ هست رو رانا هست واقعا خودرو سازی ایران شده مسقره بازی والا فرانسه بیست سال پیش یه موتور طراحی کرده اینا دست ور دار نیستن تارا هم من از نزدیک دیدم اثلن به دل نمیشینه حیف پول جلو پنجرش ادم رو یاد پیکان میندازه