افزایش قیمت بنزین همه کالاها را گران میکند/ مجلس و دولت باید مانع از فشار بیشتر بر مردم شوند
عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی با اشاره به این که افزایش قیمت سوخت تنها به افزایش هزینههای حملونقل محدود نمیشود، بلکه بهطور مستقیم و غیرمستقیم تمامی کالاها و خدمات را تحت تأثیر قرار میدهد؛ بنابراین، باید مانع از فشار بیشتر بر مردم شد.
سید کریم معصومی، عضو کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی، در گفتوگو با خبرنگار پایگاه خبری اسب بخار گفت: «هرگونه تغییر در نرخ سوخت، به دلیل تأثیرات گستردهای که بر زندگی مردم و اقتصاد کشور دارد، نیازمند مجوز رسمی از مجلس شورای اسلامی است. این موضوع بهویژه در شرایط فعلی که مردم با مشکلات اقتصادی و تورم دست و پنجه نرم میکنند، از اهمیت بالایی برخوردار است.»
وی با تأکید بر اینکه نمایندگان مجلس به عنوان منتخبان مردم وظیفه دارند از حقوق آنها در اینگونه مسائل دفاع کنند، افزود: «مردم باید مطمئن باشند که هیچ تصمیمی در خصوص افزایش نرخ سوخت بدون بررسی کارشناسی و اخذ مجوز از مجلس اتخاذ نخواهد شد. نظارت مجلس بر این موضوع بسیار دقیق است و هرگونه تصمیمگیری تنها در چارچوب قانونی و با در نظر گرفتن منافع عمومی انجام خواهد شد.»
نماینده مردم فومن و شفت در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیامدهای احتمالی افزایش نرخ سوخت ادامه داد: «افزایش قیمت سوخت تنها به افزایش هزینههای حملونقل محدود نمیشود، بلکه بهطور مستقیم و غیرمستقیم تمامی کالاها و خدمات تحت تأثیر قرار میگیرند؛ بنابراین، باید مانع از فشار بیشتر بر مردم شد.»
وی در پایان اظهار کرد: «مجلس بهعنوان نماینده قانونی مردم همواره در کنار آنها ایستاده است و هیچ تغییری در قیمتها بدون هماهنگی و رعایت قوانین صورت نخواهد گرفت.»
گام اول دولت میتونه آزادسازی قیمت بنزین سوپر باشه تا مردم با قیمت واقعی بنزین آشنا بشن .
الان که بنزین سوپر در کشور تولید نمیشه و باید وارد بشه ، دولت بهانه لازم را دارد تا بنزین سوپر را به قیمت کشور های همسایه مثل پاکستان و ترکیه عرضه بکنه و بدون نیاز به کارت سوخت و بصورت تک نرخی ، عرضه بکنه .
یک سوم هر پمپ بنزین دولتی را هم ملزم به فروش بنزین سوپر بکنند .
بعد یک ماه از این قضیه ، بنزین معمولی را سه نرخی بکنند ، هیچ کس هم اعتراض نمیکنه .
۶۰ لیتر ۱۵۰۰ تومانی ، ۱۸۰ لیتر ۳۰۰۰ تومانی ، بیش از این به قیمت فوب خلیج فارس.
بنزین سوپرواردنمیشه،چون خوراک بیشتری نسبت به بنزین معمولی میخوادنظام اجازه تولیدبه پالایشگاههارانمیدهد
امروز سوپر زدم
اون موقعه که چشم بسته به این پزشکیان رای دادین باید به این روزا فکر می کردید
به جلیلی رای دادم ولی اونم بود باید همین راه رو میرفت.
وقتی حکومت اقتصادی ما از روز اول ارگانها و شرکتها رو بصورت دولتی و خصولتی شروع به اداره کشور کرد باید فکر الان رو میکرد چون مردم را مجبور کرد به دولت وابسته بشن و دولت ها بخاطر اینکه هزینه هاشون رو پایین بیارن مجبور به چاپ پول بدون پشتوانه کردند و ارزش واحد پولی کشور یعنی ریال رو هر روز پایین تر آوردن تا امروز که یکی از بی ارزش ترین واحد های پولی دنیاست. خب به ظاهر همه تصور میکنند که دولت هایی که تا الان بودند کارشون منطقی بوده ولی این آتش زیر خاکستر بود چراکه دولت به جز هزینه های ریالی یک کوه هزینه ارزی داره مثل بنزین مثل واردات مثل تلفن همراه مثل خودرو مثل مواد اولیه مثل گندم و….. بعد از چندین دهه استفاده ازین سیاست امروز توده مردم بشدت دچار بحران اقتصادی شدند و دیگه حقوق دریافتی یا درامدشون جوابگوی مخارجشون نیست. از هزینه های اساسی یعنی مسکن و خوراک و بهداشت بگیرید تا هزینه های درجه دو مثل پوشاک و تحصیل و حمل و نقل و…
الان دولت واقعا نیاز داره که بنزین رو گرون کنه ولی خوب میدونه که با گرونی بنزین تمام نیاز های مردم بالا میره بدلیل گرون شدن حمل و نقل و این میتونه جامعه ای که الان در حالت منقبض شده است را به حالت منبسط برسونه و هرج و مرج کوچکترین اتفاقیه که ممکنه بعد از گرونی بنزین اتفاق بیفته.
واقعا کار سختی دولت. از یک طرف موضوع بحران آب را باید مدیریت کنه، از یک طرف بحران ارزی را باید مدیریت کنه بدون اینکه پول چاپ کنه و از یک طرف موضوع مطالبات مدنی را که اون هم بشدت میتونه تاثیرات روانی جامعه رو در بحران به چالش بکشه.
خلاصه که خدا به دادشون برسه.
قطعا امروز متوجه شدن که کشور داری کار هر کسی نیست … بشخصه هیچ امیدی به هیچ دولتی ندارم حالا از هر جناح و از هر قومیت و با هر طرز تفکری. اقتصاد اسیدیه که این چیزا حالیش نیست و همه چیز رو در خودش ذوب میکنه