
مقایسه چری هیملا و کی ام سی T9؛ کدام پیکاپ پیروز بازار خواهد بود؟

در این محتوا به سراغ مقایسه چری هیملا و کی ام سی T9 آمده ایم. تا انتهای این مطلب همراه ما باشید.


پیکاپ ها در بازار ایران طی سال های گذشته به دلیل خلا شاسی بلند های شاسی مستقل در کشورمان، به محبوبیت بسیار زیادی دست یافته اند. در این بین کرمان موتور با عرضه مستمر و تیراژ دار کی ام سی T8 و سپس T9 توانست بیشترین سهم را به خود اختصاص دهد. اما چری در نمایشگاه شانگهای محصولی را برای نخستین بار به صورت رسمی رونمایی کرد که در صورت عرضه در بازار ما می تواند تمام معادلات را بر هم بزند. این محصول، پیکاپ چری هیملا است که زمزمه های حضورش در بازار ما به گوش می رسد. به همین سبب در این محتوا قصد داریم چری هیملا و کی ام سی T9 را با یکدیگر مقایسه نماییم.
چری هیملا


نام هیملا از رشتهکوه هیمالیا گرفته شده و حتی در لوگوتایپ این خودرو، خط واصل حرف H به شکل کوه، طراحی شده است.
سال گذشته بود که کمپانی چری در فستیوال سالیانه خود در شهر ووهو برای نخستینبار از نمونه پروتوتایپ این پیکاپ پرده برداشت و بالاخره این کمپانی خودروی مذکور را با نام هیملا در نمایشگاه شانگهای بهصورت رسمی رونمایی کرد.
چری گفته است که بهصورت خاص، این پیکاپ مخصوص بازارهای آمریکا لاتین و آفریقا طراحی شده است و مستقیماً رقبای قدری مانند تویوتا هایلوکس، نیسان فرانتیر و فورد رنجر را هدف قرار میدهد. همچنین به طور خاصتری با چانگان هانتر که از نظر فناوری و مبدأ تولید با آن مشترک است، رقابت خواهد کرد.
پیش بینی می شد که هیملا توسط مدیران خودرو و تحت برند فونیکس به بازار بیاید اما ناگهان آریا دیزل با انتشار عکسی از هیملا خبر از همکاری خود با برند ریلای داد. ریلای یکی از زیر مجموعه های چری بوده که هیملا طبق وعده مسئولین چری با این برند هم روانه بازار خواهد شد. با توجه به تیراژ آریا دیزل که چندان گسترده نیست و از طرفی توان مدیران خودرو در بخش تیراژ و تبلیغات باید منتظر ماند و دید در نهایت چری چه تصمیمی را در خصوص هیملا و بازار ایران اتخاذ خواهد کرد.
هیملا دارای جلوپنجره ای بزرگ با طراحی هشت ضلعی و درج نام CHERY با حروف بزرگ است. چراغهای دوقسمتی جلو، چراغهای عمودی با قالب تیره عقب، رولبار (میله ضد واژگونی)، رینگهای آلیاژی تیره و رکاب کناری از دیگر ویژگیهای این پیکاپ هستند.
کی ام سی T9


کی ام سی T9 از نظر ابعاد اندکی بزرگ تر از T8 است، اما از نظر طراحی ظاهری و ابهت، کاملاً یک سر و گردن بالاتر از برادر خود می ایستد. این پیکاپ در کنار تمام تغییرات ظاهری، داخلی و فنی، یک نکته بسیار مهم و وسوسه کننده نیز در بخش آپشن با خود به همراه داشت؛ T9 نخستین پیکاپ سانروف دار در بازار ایران بود. از دیگر نکات جالب توجه در ظاهر T9 هم می توان به مواردی همچون چراغ های جلوی دو قسمتی، جلوپنجره عضلانی و گرافیک متفاوت چراغ های عقب این پیکاپ اشاره کرد.
کی ام سی تی ۹ را در حال حاضر می توان یکی از پرطرفدار ترین پیکاپ های بازار ایران دانست که تقریبا امکان تنفس را از تمام رقبای هم وطن خود گرفته است. این پیکاپ در حال حاضر با قیمت مصوب ۲ میلیارد و ۵۲۵ میلیون تومان توسط شرکت کرمان موتور عرضه می شود که البته قیمت آن باید گفت اندکی بالا است.
کابین و امکانات هیملا و T9َ

درون کابین هیملا شاهد طراحی خوب، نرمال و البته مدرنی هستیم. مانیتور با ابعادی بزرگ در مرکز داشبورد کار شده و یک نوار مشکی که کلاستر را نیز در دل خود جای داده است، سرتاسر عرض داشبورد را فراگرفته. ترکیب رنگ مشکی و کرم و دستهدنده الکترونیکی نیز از دیگر مواردی است که در کابین هیملا به چشم میآیند.
صندلیهای برقی، سیستمهای کمک رانندگی، سیستم چهار چرخ سبک و سنگین، تریم چرمی، سیستم استارت و ورود بدون کلید، شارژر وایرلس، دوربین ۳۶۰ درجه، کلاستر دیجیتالی، ترمز پارک برقی، سیستم کنترل پایداری و کشش، گرمکن صندلی های جلو، سانروف، ترمز اضطراری، سیستم های کمک رانندگی و… هم از جمله لیست امکانات این پیکاپ به شمار آید.

در بخش داخلی جک T9 با طراحی کاملاً مدرنی مواجه هستیم که نسبت به T8 بسیار لوکس تر و البته با متریالی باکیفیت تر است. مانیتور خودرو و پنل آن شکل و شمایل عمودی به خود گرفته اند و تریم داخلی خودرو چرمی است و در بخش هایی از آن، قطعات دکوراتیو مسی رنگ بهکار رفته است. طراحی غربیلک فرمان و کلاستر خودرو نیز از سطح و سگمنت یک پیکاپ فراتر است.
کی ام سی T9 در بحث امکانات ایمنی و رفاهی به مواردی همچون دوربین ۳۶۰ درجه، قفل دیفرانسیل اتوماتیک عقب، گرمکن صندلی های جلو، صندلی های برقی جلو، ترمز کمکی اضطراری، جلو آمپر دیجیتال، تهویه اتوماتیک، کروز کنترل، تنظیم حالت انتقال قدرت به چرخ ها، تنظیم حالت رانندگی، سانروف، شش کیسه هوا، کول باکس، ترمز پارک برقی و… مجهز است.
مشخصات فنی دو پیکاپ


چری هنوز مشخصات فنی این خودرو را بهصورت دقیق بیان نکرده اما میدانیم که ۲ مدل توربو و پلاگین در انتظار این خودرو خواهد بود. نسخه اول از نوع ۲.۴ لیتری و احتمالاً توربودیزل و نمونه دوم از نوع ۱.۵ لیتری توربوشارژ به همراه دو یا سه موتور برقی. پلتفرم هیملا طبق ادعای رسانههای چینی متعلق به کمپانی ZX چین بوده و این خودرو یک پیکاپ شاسی مستقل و چهار چرخ محرک به شمار میآید.
جک T9 یا همان KMC T9 با پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژر با حداکثر قدرت ۲۲۱ اسب بخار و گشتاور ۳۹۰ نیوتن متر به ایران آمده است. جعبه دنده این نسخه T9 از نوع ۸ سرعته اتوماتیک DAE است که در نسخه های دیزلی این پیکاپ هم استفاده می شود. در KMC T9 یا همان جک تی ۹ با دیفرانسیل یکپارچه عقب و تعلیق فنر شمش شبیه T8 مواجه هستیم.
وقتی جای هایلوکس تو بازار خالیه و فقط مجبوریم هایلوکس های اخرین سیستم سپاه رو تماشا کنیم و حسرت بخوریم. وقتی هایلوکس رو نگاه کنین دیگه هیچ چینی ب چشمتون نمیاد. نمیدونم چرا دولت داره ولی مردم نباید داشته باشن….
چون باید قبول کنیم چین داره بازار خودروی دنیا رو میگیره
عزیزم کل دنیا رو بگیره ماها نمیخایمشون خو. ما ماشین خوب میخایم
ماشین خوب داریم که پراید
چون هایلوکس های سپاه غنیمت جنگ با داعش هست یعنی نخریدنشون
دقیقا . شاید چندین هزار هایلوکس قنیمت گرفتن
اینهمه هایلوکس غنیمته
نه کی گفته غنیمت جنگی هستند این هایلوکس ها ، سپاه ، ارتش ، راهنمایی رانندگی و اداره اطلاعات، نیروی انتظامی برای خودشون وارد میکنن. از گمرک و بیشتر این خودرو ها رو هم از طریق شرکت در مناقصه ها خصوصاً (اموال تملیکی ) که به مزایده میزارن ، بخشیش رو هم از طریق خودروهای قاچاقی و خودروهای توقیف شده به هر دلیل .
👏👏👏
چه سالی با داعش جنگیدن که هایلوکس ۲۰۲۴ سوار میشن
ینی خودشون از خودشون غنیمت گرفتن؟
امیر جان میشه بیشتر توضیح بدی برامون؟ چطور ماشیناب صفر رو از داعش غنیمت گرفتن؟
هیچ کدوم. مکسوس استار H یا هم سانگ یانگ موسو خان که کیفیت شون از این دوتا بهتره.البته چری هیملا رو سوار نشدم ولی خب باتوجه به سابقه چری و مونتاژ تو ایران کیفیت اش پایین میاد.
برا کسی که عشق اتاق صد داره وخواهد داشت،کفتن این حرف خبلی سخته،با این سرعت که چین پیش میره نهایتا تا سه چهار سال بعد اسمی از هایلوکس که هیچ از لکسوس ش نه در ایران حتی تو کله دنیا نخواهید شنید،بزارین تانک ۵۰۰بیاد ببینیم کی حتی به اتاق۳۰۰ چهل تومن میده
سلام دوستان . توجه داشته باشید که آمیکو آسنا دنده دستی توربو شارژ هم کلا از چرم با کیفیت کار شده هم دفرانسیلش مال شرکت ایتون آمریکاست و هم موتور قوی میتسوبیشی رو داره و دنده و بردش هم آمریکاست . به طور استاندارد هم میتونی ۱ تن و ۱۰۰ کیلو بهش بار بزنی . قیمتشم گرونه . دیگه چی میخوای . اتاق ۱۰۰ ماشین خیلی قابل احترامی هست . من باهاش ۵ سال زندگی کردم ولی به هر حال کهنه و پر خرج و دردسر ساز هستند . چون قطعات اصلی خودشون خیلی کمه و بعد از مدتی قطعات بدل هم کار نمیکنه و خراب میشه . نیسان پیکاب هم داشتم اونم خیلی خوبه فقط چون دردسر ساز بود فروختم . اگه هایلوکس صفر رو ۲ میلیارد بده با کله میخرم ولی چه فایده . خدا باعث و بانی اش رو لعنت کنه
تعصب به کارخونه باباشون دارن هنوز توی قرن ۲۱ ام. اینه قدرت تاثیر تبلیغات
تو ایران درشکه و گاری هم جوابه ثبت نامی میشه
دو زباله چینی منتعمیرکار میدونم چه آشغالی هستند اینها دکوری و از درونپوچ هستند گول تبلیغات زرد نخورید سمت هیچ رقم چینی نرید
خدا خیرت بده
مطمئنی تعمیرکاری؟ من فقط چند سوال دارم … میدونی بزرگترین بازار خودروی دنیا کجاست؟ چین … میدونی بهترین ماشین امسال چی بوده؟ یه خودروی چینی … میدونی اومودا ۵ و لوکانو ۵ ستاره ایمنی یوروانکپ دارن؟ میدونی بی وای دی رو دست تسلا زده؟ میدونی شرکت ریماک که ابرخودروی الکتریکی میزنه از شرکت نیو که چینیه کمک گرفته؟ و خیلی سوالای دیگه ….
تو رو خدا تو رو جون عزیزاتون دیگه از این حرفا نزنید که چینی فلانه … میدونی چرا ازت میخوام … چون همین حرفاتون باعث میشه ماشین ۴ میلیاردی رو بهت بندازن ۴۰ میلیارد … حالا چطوری؟
وقتی اسم اصالت میاری وقتی چینی رو بی کیفیت و اونو با کیقیت میدونی وقتی اسم بازار دست دوم میاری وقتی میگی صاحب چینی اول و آخرش خودتی و کلی ضرر میکنی و هزار جو دلیل و … دیگه
اون چینی که بود دیگه مرد اینو کل دنیا قبول کرده نمیدونم چرا شما نمیخواید قبول کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اون چند تا سوالی که داشتی، جوابش تو حوزه کاری تعمیرکار نیست، بلکه جوابشو دلال بلده. واقعیت محض هست که توی استفاده تحت فشار، چینی از ژاپنی که از جنگ جهانی دوم داره تجربه کسب میکنه، کم میاره.
اقا مهدی .کافیه شما از نزدیک بدنه موتور تعلیق جلوبندی ته بندی زیر بندی و کیفیت مواد بکار رفته رو از نزدیک ببینی و مقایسه کنی فقط با خودرو هایی با برند های مطرح و حتی خودرو هایی با قدمت بالای ده سال حتی. اونوقت پیمیبری ب عقب موندگی خودرو های چینی. اینکه بگی حرف اول میزنه ال بل فقط از روی اعداد تولیدی هستش نه از روی کیفیت.
مرد حسابی هایلوکسی ک سری اول اول هم بوده خو هنوز داره کار میکنه تمامی مدل هاش از جنگ گرفته تا مسیر هایی ک حتی افرود بازا هم نمیرن ولی تو بعضی مناطق با باری که اندازه ی خاورمیشه از کوه راست میرن بالا. شما ماشینای چینی رو کف اسفالت دوتا گاز بهش بدی دف موتور و توربو سرسیلندر میاد پایین.
وقتی میگن اصالت ینی پشتش خیلی تجربه خوابیده