قسمت هشتم فصل چهارم: سایپا کوییک
در قسمت هشتم فصل چهارم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی سایپا کوییک رفته ایم.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

کوییک به عنوان اولین خودروی ملی اتوماتیک بازار ایران شناخته می شود. البته که کمی بعد از آغاز تولید کوییک، ساینا اتوماتیک هم وارد خط تولید شد. این خودرو بر روی پلفترم X200 ساخته می شود و از نظر امکانات رفاهی در سطح قابل قبولی قرار دارد. سایپا برای تامین جعبه دنده ی اتوماتیک این خودرو از کمپانی پانچ بلژیک استفاده کرده و برای همین از سیستم های انتقال قدرت یک پارچه CVT آن استفاده نموده است. با اینکه فناوری ساخت و مهندسی جعبه دنده ی CVT کوییک هم پا با سایر خودروهای اقتصادی اتوماتیک بازار جهانی است، اما می بینیم که سایپا همچنان از یک پیشرانه قدیمی در این خودرو استفاده می کند. موتور ۱٫۵ لیتری ۸ سوپاپ کوییک همان پیشرانه تیبا و ساینا است و می تواند ۸۷ اسب بخار را با گشتاور ۱۲۶ تا ۱۲۸ نیوتون متر تولید کند. این خودرو در آخرین قیمت رسمی کارخانه، بهای کمتر از ۴۳ میلیون تومان را در نسخه فول آپشن داشته و حال می بینیم که گاهی بهایی فراتر از ۷۰ میلیون تومان برای این خودرو اعلام می شود.
سایپا کوییک در دسته خودروهای هاچبک و یا به عبارتی هاچبک کراس قرار می گیرد. امکاناتی نظیر مانیتور، سنسور و دوربین عقب، استارت دکمه ای، حالت برفی و اسپرت جعبه دنده و تیپ ترونیک، فرمان کمکی برقی، کامپیوتر سفر، سنسور باد لاستیک، سیستم تهویه الکتریکی، چراغ روشنایی روز، بلوتوث، دو کیسه هوا، کروزکنترل و محدودکننده سرعت، شیشه ها و آینه های برقی، تریم داخلی دو رنگ، تنظیم الکتریکی ارتفاع چراغ و… در سایپا کوییک دیده می شود.
ساینا و کوییک به عنوان ارزانترین اتوماتیک های صفر کیلومتر بازار ایران شناخته می شوند. اما بدیهی است که این دو خودرو با لقب ارزانترین اتوماتیک ها نمی توانند قابلیت های فنی و کیفیتی قوی را به خریداران تحویل دهند. حال قرار است که در قسمت هشتم فصل چهارم اسب بخار شما با تماشای ویدیوی تست و بررسی سایپا کوییک به مسائلی در خصوص این خودرو پی ببرید.

شما مخاطبان می توانید شتاب سایپا کوییک را در قالب برنامه ی شتاب از گروه مستند اسب بخار با کلیک بر روی لینک تماشا کنید

در جدول زیر می توانید جایگاه سایپا کوییک را در بحث نفوذ صدا ببینید و آن را با سایر خودروهای موجود در بازار کشور مقایسه نمایید.
نکته: چیدمان جدول بر مبنا میزان صدای داخل کابین در حالت سکون (از کم به زیاد)

نام خودرو

حالت سکون (دسی بل)

دور موتور ۲۰۰۰RPM (دسی بل)

تخت گاز(دسی بل)

فولکس واگن پاسات

۴۰٫۴

۴۷

۶۹٫۴

ب ام و ۷۳۰Li

۴۲٫۹

۴۶٫۳

۶۳٫۱

نیسان ماکسیما

۴۵

۵۲٫۷

۸۲٫۸

نیسان تیانا

۴۳٫۱

۴۹٫۸

۸۴٫۶

بی وای دی S7

۶۲٫۶

۷۰٫۱

۸۸٫۲

سیتروئن C3

۵۶

۷۴٫۳

۸۸٫۴

پژو ۲۰۰۸

۵۷

۷۷٫۷

۹۶٫۶

تویوتا پرادو J150

۵۹٫۶

۶۷٫۳

۸۴٫۴

بی وای دی S6

۶۷٫۲

۷۵٫۲

۹۳٫۸

بی وای دی F3 دنده ای

۶۷٫۳

۷۴٫۴

۹۵٫۹

پژو ۲۰۶ TU5

۶۷٫۶

۸۱٫۸

۹۱٫۱

سایپا کوییک

۷۱٫۴

۸۳٫۶

۹۵٫۹

پژو پارس XU7

۷۳٫۸

۸۵٫۴

۹۸٫۳

پژو ۴۰۵ XU7

۷۴٫۴

۸۶٫۲

۱۰۰

سورن EF7

۷۴٫۸

۸۸٫۹

۱۰۲٫۹

 

۳.۶ امتیاز از ۵ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.