
شرایط فروش سایپا و پارس خودرو ویژه شب یلدا با قیمت کارخانه

شرایط فروش خودروهای سایپا و پارس خودرو در سه طرح برای آذر ماه ۱۴۰۳ اعلام شد.


پیش فروش ۳ خودروی کوییک GX-L، کوییک GXR-L و ساینا GX-L دوگانه سوز در سه طرح ﻣﺘﻘﺎﺿﯿﺎن ﻋﺎدی، ﻃﺮح ﺟﻮانی ﺟﻤﻌﯿﺖ و ﺣﻤﺎﯾﺖ از ﺧﺎﻧﻮاده (ماردان )و ﻃﺮح جایگزینی ﺧﻮدرو ﻫﺎی ﻓﺮﺳﻮده اعلام شد.
این بخشنامه فروش از ساعت ۱۰ صبح روز یک شنبه ۲۵ام آذر ماه و تا زمان تکمیل ظرفیت بر روی سایت فروش این شرکت فعال خواهد بود. متقاضیان خرید این خودروها میتوانند در زمان مشخص شده به وب سایت فروش سایپا به آدرس اینترنتی saipa.iranecar.com مراجعه کنند.

شرایط اختصاصی بخشنامه جهت متقاضیان عادی
۱ -حداقل سن متقاضیان خرید خودرو ۱۸ سال می باشد.
۲ -محدودیت کد ملی برای ثبت نام ها اعمال خواهد شد (هر کد ملی صرفاً مجاز به ثبت نام یک دستگاه خودرو می باشد.)
۳ -برای متقاضیانی که دارای پلاک انتظامی فعال هستند امکان ثبت نام و خرید خودرو ندارند.
تبصره: کسانی که دارای یک پلاک انتظامی فعال هستند و عمر خودرو موضوع پلاک مذکور بیش از ۵ سال باشد از ممنوعیت فوق مستثنی میباشند.
۴ -متقاضی طی ۴۸ ماه گذشته نزد شرکت های سایپا و ایران خودرو و طی ۲۴ ماه گذشته از سایر خودروسازان ثبت نام و صدور فاکتور خودرو نداشته باشد
دور هم جمعیم
بی همه چیزا از شنبه فروش یک هفته عقب انداختن از فروش هم شد پیش،فروش خدا لعنت کنه این وزیرا که نظارت کننده هستن از فروش فوری شد پیش فروش بر اون کسای لعنت که ول کردن
آیا هیچ قانون و دستگاهی نیست که بر اعلام این پیش فروشها نظارت کند.اعلام کرده اند تحویل از اردیبهشت تا آذر ۱۴۰۳ .
تو این مدت پول نصف ماشین نزد خودرو ساز هست بدون دادن سود و یا نرخ تورم.
این هم از افزایش قیمت خودرو ها که قرار بود خودرو سازها را آدم کند.
چرا مدت تحویل را از سه ماه تا ۱۲ ماه گذاشته اند.چقدر برنامه ریزی دقیقی.فقط بلدند پول مردم را بگیرند. کجای دنیا نصف پول ماشین رو میگیرند و میگن از سه ماه دیگر تا ۱۲ ماه دیگر ماشین را تحویل میدهیم.
شورای رقابت و وزارت صنعت چکاره هستند.
آذر ۴۰۴ یعنی میبینید