قیمت شاهین نیم میلیارد را رد کرد

با توجه به جهش بی موردی که در روزهای گذشته شاهد بودیم، امروز با خوابیدن تب و تاب بازار طلا و ارز، برخی از خودروها هم ارزان شدند و قیمت شان کمی تعدیل شد. در این میان اما شاهین مشکی مرز ۵۰۰ میلیون را رد کرد و به ۵۴۰ رسید.
در روزهای گذشته بازار طلا و ارز وضعیت خوبی نداشتند و روند صعودی آن ها تأثیر زیادی بر روی بازار خودرو گذاشت. اما امروز بازار طلا و ارز کمی آرام گرفتند و خوشبختانه افزایش قیمتی در آن ها مشاهده نشد. علت اصلی این موضوع غیر واقعی بودن قیمت ها و کاهش تقاضا برای خرید بود که جواب هم داد و کمی از التهاب آن کم کرد، اما در این میان، فقط دو یا سه خودرو بودند که افزایش قیمت داشتند و مهم ترین آن ها مربوط به شاهین مشکی بود. این خودرو امروز با ۴۰ میلیون افزایش مرز ۵۰۰ میلیون را رد کرد و به ۵۴۰ میلیون رسید. با این وجود، احتمال می رود در روزهای آتی شاهد روند کاهشی در قیمت خودروها باشیم و به دنبال آن، التهاب شاهین مشکی هم کم خواهد شد.
حتماً بخوانید: قیمت روز خودرو
تغییرات قیمت خودروهای صفر ایران خودرو
امروز بیش ترین کاهش قیمت ها در بین محصولات ایران خودرو مربوط به سمند دوگانه سوز، رانا پلاس سقف شیشه ای، دنا پلاس، دنا اتوماتیک و تارا اتوماتیک بود و همه این خودروها حدود ۲۰ میلیون کاهش قیمت را تجربه کردند و ارزان تر از دیروز معامله شدند،اما جدا از روند کاهشی در بیش تر محصولات ایران خودرو، 207ها تقریباً ثابت ماندند و پارس تیوفایو ELX به میزان ۱۰ میلیون گران شد. پارس تیوفایو ELX امروز با ۱۰ میلیون افزایش، از ۵۷۵ به ۵۸۵ میلیون رسید و توانست در بین محصولات این کمپانی تنها خودروی گران شده باشد.
تغییرات قیمت خودروهای صفر سایپا
همه محصولات سایپا به جز شاهین امروز بین ۳ تا ۱۴ میلیون افت قیمت داشتند. در بین کاهشی ها بیش ترین مربوط به کوییک آر اتوماتیک با ۱۴ میلیون افت و کم ترین مربوط به تیبا صندوق دار با ۳ میلیون افت بود. هر کدام از این خودروها امروز به ترتیب با ۳۶۴ و ۲۶۰.۵ میلیون به فروش رسیدند.
اما در میان سایپایی ها، شاهین مشکی حدود ۴۰ میلیون گران شد و به ۵۴۰ میلیون رسید. احتمال می رود این خودرو در روزهای آتی روند کاهشی داشته باشد و کمی عقلانی تر شود.
تغییرات قیمت خودروهای صفر چینی
خودروهای چینی مونتاژی نیز امروز روند یا تغییری در قیمتشان ایجاد نشد و یا رو به پایین بودند. برای مثال، بیش تر محصولات بهمن موتور امروز با همان قیمت دیروز معامله شدند. در بین کاهشی ها نیز هایما S7 توربو پلاس حدود ۴۰ میلیون و کی ام سی T8 حدود ۵۰ میلیون افت قیمت داشتند و به ترتیب، یک میلیارد و ۱۵۵ و یک میلیارد و ۲۸۵ میلیون شدند.
احتمال می رود روند افزایشی خودروها تا همین جا متوقف شود، چراکه بازار خودرو در حد ۱۰ میلیون افزایش قیمت را هم نمی توانست تحمل کند و این مقدار افزایش از سرش هم زیاد بود. به گمان ما در روزهای آینده میزان تقاضا به مقدار قابل توجهی کاهش می یابد و این داستان ها تمام می شود.
با عضویت در کانال تلگرام اسب بخار از جدیدترین اخبار روز خودرو مطلع شوید





هر نادونیی هم می دونه گاو بندی بین خودشونه این ماشین با قیمت قبلی هم مشتری نداشت آشغال تزینخودرو به ظاهزش نگاه نکنید
من خودرو شاهین دارم. قدرت و شتاب بالایی داره. داخل سربالایی خونمون قبلا هر ماشینی داشتم باید سنگین میکردم تا رد بشم. ولی با شاهین هر دندهای باشم با ی نیش گاز شتاب میگیره.
کابین بیصدا، نرم، فرمان عالی، دنده روان. ارزشش از تارا خیلی بیشتره.
یعنی با این قیمت برای شاهین مشتری هست من که فکر نمی کنم وضعیت قیمت واقعی دلار هفتاد هشتاد تومنه
بنظر من یک هشتک نه به خرید خودرو باید زد کسی خرید نکنه تا وضعیت بازار مشخص بشه اگر کسی تمایل به خرید و دلال بازی نداشته باشه عطش اون هم فروکش میکنه قیمت بخاطر طمعه ما مردمه وگرنه کسی نمیتونه از ما سو استفاده کنه
شاهین ماشین خوبیه..حالا میگن موتورش ضعیفه ولی کاملا اشتباهه
شاهین واقعا ارزش این قیمت رو داره هم زیباست هم شتاب و سواری خوبی داره
تو بازار اصلا ماشین پیدا نمیشه حتی به این قیمت های کذایی ، این نویسنده میگه ارزون میشه ! خدا پدرت رو بیامرزه شب عید دلار ۵۰ هزار تومنه و ماشین به عرش میرسه . مردم رو گمراه نکن بذار مصرف کننده ماشینشو بخره خدا لعنت کنه باعث و بانی شو
الان چهل سال هست به بهونه اینکه امنیت داریم دارند از جیب ملت دزدی میکنند اگه این امنیت هست ما امنیت نمیخواهیم بذارین ما هم مثل عراق و یمن و فلسطین باشیم زودتر بمیریم راحت بشیم
امنیت یعنی اینکه شب بخوابی صبح بلند شی از خواب ببینی ۱۰ سال فقیر تر شدی
کدوم امنیت داداش
امنیت اگه حفاظت مال ماست ببین چه دزدی هایی تو جامعه هست
امنیت اگه ناموس ماست ببین چه کارهایی که بخاطر یه لقمه نون تو جامعه اتفاق میفته امنیت اگه جان ماست جرات داری یه حرفی بزن…
بی شرف ایرانی دید قیمت خارجی بالاست ب فکر افزایش قیمت افتاده مرگ بر بهشون خدا لعنتشون کنه مرگ بر بی شرف وطن فروش
قیمت خارجی بالاس؟؟؟؟ نه عزیز قیمت ماشینای خارجی خیلی هم مناسبه ولی تا بیاد برسه دست ما چن برابرش میکنن
خدا قوت پهلوان ….
خداروشکر عوض امنیت داریم (کاشکی یکی معنی امنیت برای ما توضیح بده)
متاسفانه درامد ها لاک پشتی هزینه ها به سرعت یوز ایرانی
با این قیمتا شاید دلال ها بین خودشون خرید فروش کنن ولی بعید میدونم مصرف کننده واقعی خرید کنه