بررسی قیمت اعلامی ری را نسبت به رقبا

صبح امروز مورخ سوم مرداد ماه سال ۱۴۰۳ در شرایطی قیمت ری را اعلام شد که بسیاری بر این باورند قیمت این خودرو نسبت به رقبای چینیاش، بالا است و نیاز به کاهش دارد.
فهرست مطالب
اگر بگوییم حاشیه های ری را تمامی ندارد اصلا بیراه نگفته ایم. از رونمایی این خودرو بدون داشبورد برای حفظ وزیر صمت وقت گرفته تا خاموش کردن چراغ ها حین رونمایی و بالاخره قیمت گذاری این خودرو با عددی میلیاردی. حال در این محتوا قصد داریم قیمت ری را را نسبت به رقبایش یک به یک مورد بررسی قرار دهیم و در نهایت نتیجه گیری نماییم که قیمت ری را تا چه حد منصفانه است.
قیمت ری را چند اعلام شد؟
قیمت ری را بر اساس شنیده ها با احتساب هزینه های جانبی نزدیک به یک میلیارد و ۲۷۰ میلیون تومان اعلام شده است. عددی که ری را به نخستین خودروی ملی با قیمت کارخانه میلیاردی مبدل می سازد.
ری را پول چه چیز را از مشتری می گیرد؟
ری را نخستین کراس اوور وطنی با تعاریف بین المللی به لحاظ شکل ظاهری و طول، عرض و ارتفاع بدنه به حساب می آید و همین مورد یعنی کراس اوور بودن خود بر افزایش قیمت این خودرو تاثیر دارد.
اما موردی که ایران خودرویی ها در خصوص ری را تاکید بسیار زیادی بر آن دارند، سبد آپشن این محصول است. آپشن هایی که برای نخستین بار در بین خودرو های داخلی روی ری را نصب شده اند و از جمله آن ها می توان به دوربین ۳۶۰ درجه، کلاستر دیجیتال پیوسته به مانیتور، گرمکن صندلی های جلو، شارژر وایرلس، در صندوق برقی با حسگر حرکتی پا، رادار نقطه کور، ترمز پارک برقی و اتوهلد، سنسور پارک جلو و… اشاره کرد.
به این ترتیب ایران خودرویی ها مدعی هستند که محصولشان نسبت به چینی های بازار چیزی کم ندارد و قیمتش باید همتراز آن ها باشد. اما قیمت محصول تولید داخل مگر نباید با مونتاژی های CKD متفاوت باشد؟
رقیب اصلی؛ ام وی ام X55 پرو

ام وی ام X55 پرو را به لحاظ ابعاد، پیشرانه و آپشن می توان اصلی ترین رقیب ری را قلمداد کرد. خودرویی که در کارخانه قیمتی برابر با ۱ میلیارد و ۴۷۱ میلیون تومان دارد. این قیمت برای خود X55 نیز بالا به نظر می رسد و باید گفت بر همین اساس و بالا بودن قیمت X55، قیمت ری را نیز برایش بالاست.
رقیب بعدی؛ هایما S5

رقیب دیگر ری را، هایما S5 است که از گیربکسی مشابه با ری را یعنی ۶ سرعته AT بهره می گیرد. این خودرو در کارخانه قیمتی معادل با ۱ میلیارد و ۱۷۰ میلیون تومان دارد! اگرچه ری را آپشن های بیشتری نسبت به هایما S5 دارد و طراحی کابینش هم مدرن تر است اما به هیچ عنوان اختلاف ۱۰۰ میلیون تومانی ری را با S5 مورد قبول نیست و نمی توان بخاطر چند قلم آپشن، برای این خودرو اضافه بهای ۱۰۰ میلیونی دریافت کرد. پس قیمت اعلامی ری را نسبت به هایما S5 بالا است.
ام وی ام X33 کراس؛ رقیب دیگری از چین

ام وی ام X33 کراس دیگر خودروی چینی است که نسبت به ری را کمی ابعاد کوچک تر و موتور ضعیف تری دارد اما سطح آپشنی اش انصافا خوب است و شش ایربگ به همراه گرمکن جلو، اتوهلد و ترمز پارک برقی و… را به مشتریان ارائه می دهد. قیمت این خودرو در کارخانه ۱ میلیارد و ۵۶ میلیون تومان تست که باید گفت از آنجاییکه X33 چینی و مونتاژ داخل و ری را تولید داخل است، می تواند این دو خودرو هم قیمت در نظر گرفته شوند و بنا بر این ری را می بایست در محدوده X33 کراس قیمت گذاری می شد. چیزی در حدود ۱ الی ۱.۱ میلیارد تومان.
چانگان CS35 پلاس؛ چینی وارداتی

چانگان CS35 پلاس تیپ ۳ به واقع به لحاظ طراحی و هماهنگی موتور و گیربکس و همچنین کیفیت متریال و ارزش برند، نسبت به ری را جایگاه بالاتری دارد. این خودرو در سامانه قیمتی معادل با ۱ میلیارد و ۳۶۲ میلیون تومان دارد که با احتستب قیمت ۱ میلیارد و ۲۷۰ میلیونی ری را و اختلاف ۹۲ میلیونی این دو خودرو، بازهم باید گفت قیمت ری را کمی بالا محاسبه شده است.
ری را و یک کلاس بالاتر

جالب تر آنکه هنگامی که ری را را با خودروهای یک کلاس بالاتر همچون کی ام سی X5، فیدلیتی ۵ نفره، دیگنیتی پرایم، لاماری ایما، فردا T5 و… قیاس می کنیم، می بینیم که ری را نسبت به این خودرو ها که همگی بزرگ تر، قوی تر و بعضا با آپشن های بیشتر هستند، اختلاف قیمت حدودا ۲۰۰ میلیونی دارد که بازهم معوق نیست. بویژه اینکه مثلا شرکتی همچون کرمان موتور در بازه های زمانی کوتاه برای محصولی همچون KMC X5، شرایط اقساط نیز می گذارد. یا مثلا مدیران خودرو نیز دائم شرایط اقشاط دارد و همین امر می تواند برگ برنده این محصولات نسبت به ری را باشد.
در پایان، نظر شما در خصوص قیمت ری را چیست؟





یکی از دلایل بالا بودن قیمت این خودرو اینه که شرکت های چینی تو این سگمنت فروش خوبی دارن تو ایران و یقیننا دست های پشت پرده و نفوذی های چینی ها در بازار ایران مسبب قیمت این کراس اور ایرانی هستند و قطعا قیمت این خودرو با سود منصفانه یشتر از یک ملیارد نباید باشه ولی هست. در کل در مقایسه قیمت و کیفیت حرفی برای گفتن نداره به نظرم ولی برگ برندش پیدا شدن راحت قطعاتش در ایران هستش برعکس رقبای قارچ گونه چینیش
تیگارد X35 هم میتونست از گزینهها باشه
سطح مقاله و سطح درک نویسنده رو ببینید تو رو خدا
با بغض و کینه نوشته شده و بعد جالبه kmc x5 با قیمت ۱۳۴۰ رو درمقاله نیاوردید که اتفاقا فقط همین گزینه درست بود و به نسبت ارزش بیشتری داره بقیه واقعا غیر منطقی بود
درک و شعور شما هم واقعا بی نظیره که ارزش ری را رو در مقابل رقباش بالا می دونین. بذارین تحویل بشه اون موقع ایراد برقی هاش که مشخص شد تازه گند ماجرا در میاد.
من که خریدار نیستم ولی شرف داشته باش نرو تو صف
چون هرکس دیدم اینجور صحبت کرده خودش نفر اول صف بوده
دوست عزیز من خبرنگار اسب بخارم. عمرا این آشغال ها رو خریداری نمی کنم. حاضرم ماشین ۲۰ سال پیشو سوار بشم ولی اینا رو نه.
من که x33 cross خریدم
خاهرم من X33 نسل قدیم رو داره . ایرادت خطرناک و عجیب و غریبی داشت . چندین بار در حین حرکت خاموش شده بود و بعد از ۵ بار مراجعه به نمایندگی فعلا رفع شده ! توان و کشش مناسب رو نداره
این میل ایرانخودرو است که چه قیمتی روی این خودرو بگذارد. در واقع میل خودش است که به قول خودشان حاشیه سودشان چقدر باشد. اما مردم هم مختار هستند و می بایست کالایی را که ارزشش را ندارد نخرند.
فرمایش شما صحیحه ولی من مصرف کننده چه راه حل دیگه ای دارم ؟ یه سمند EF7 مدل ۹۰ دارم که داره پیر میشه خواستم امسال عوضش کنم و یه خودروی بروزتر و احیانا اتوماتیک بخرم ! بعد از کلی بررسی دیدم تارا همش ایرادات عجیب و غریبه و برای من که سمندم قطعات موتوریش بوش آلمانی یا مجار هست کاملا پسرفت محصوب میشه !!! دنا پلاس توربو رو بررسی کردم که این هم همون سمنده با پوسته متفاوت !! چه گزینه دیگه ای میمونه ؟ نخریدن ؟! تخصصی هم ندارم که بتونم خارجی دست دوم بخرم میدونم که سرم کلاه میره و گرفتار میشم ! اساسا تو این اوضاع آشفته بازار کسی ماشین سالم و بدون ایرادشو نمیفروشه !!!
همان سمند ef7 ای که دارید در سال تولید خودش بد نام ترین موتور داشته(که درست هم نبوده) از نبود تعمیر کار و ابزار تخصصی تعمیرات گرفته تا خرابی مکرر دسته موتور(که رفع شد) و غیره. اما شما ۱۰ سال آن را تحمل کردید! بعد از ایراد های عجیب و غریب تارای اتوماتیک صفر می گویید؟ تارا و دنا هیچ ایراد ذاتی و اپیدمیک عجیب و غریب و رفع نشدنی ندارند.
شما همون سمند مدل ۹۰ رو اورهال کن از همه اینا بهتره.(مگر اونقدی بودجه داشتی که بتونی بری طرف خارجیا،حداقل سراتویی مزدا۳ ای چیزی به بالا)
مرد حسابی کدوم ماشین تو ایران ارزش خرید داره؟
هیچکدام. نخرید.
همه این چینی هوایی که گفتین قطعاتشون با کلی تعرفه واردات و مالیات وارد ایران میشه ضمن اینکه به جز شرکت تولیدکننده شون در ایران کلی ام به شرکت مادر ( شرکت صاحب امتیاز ماشین ) سود پرداخت میشه و ضمن اینکه داخلی سازی کمتری دارند و مشخصا هر قطعه کوچیکی که از چین میاد با احتساب هزینه های حمل و انبارداری در ایران و مالیات و عوارض گرونتر از قطعات مشابه داخلی تموم میشه برای شرکت.
پس اساسا مقایسه قیمت ریرا با ماشین هایی که نام بردین درست نیست.
Kmc A5 با قیمت ۱.۲۸۰.۰۰۰.۰۰۰ به نظر بنده رقیب مستقیم این خودرو هست که هم از لحاظ ابعاد هم از کیفیت فکر میکنم بهتره