نیسان ترا فیس لیفت، رویت شد

نیسان ترا فیس لیفت
نیسان ترا فیس لیفت

جوینت ونچر نیسان – دانگ فنگ در حال آماده‌سازی نسخه فیس‌لیفت از شاسی‌بلند پالادین هستند. این خودرو در ایران با نام نیسان ترا عرضه می‌شود.

این خودرو در واقع همان نیسان ترا (Nissan Terra) است که در چین توسط شرکت ژنگژو-نیسان به تولید می رسد. این یعنی با شاسی بلندی طرف هستیم که اصالت و مهندسی نیسان ژاپن را دارد و در برخی بتزارها با برند نیسان هم به فروش می رسد، اما بازار چین و روسیه این خودرو را با نام دانگ‌فنگ پالادین و Oting Paladin می‌شناسند.

فیس جدید نیسان ترا

نیسان ترا فیس لیفت
نیسان ترا فیس لیفت

در این به‌روزرسانی، نمای جلو و فضای داخلی خودرو به‌طور کامل دگرگون خواهد شد. پالادین یا همان ترا خودمان، علاوه بر چراغ‌های جلو و سپرهای بازطراحی شده، گلگیرهای جلو و کاپوتی با طراحی جدید دریافت می‌کند. کاپوت، بزرگ‌تر از قبل خواهد بود و روی گلگیرها هم‌پوشانی پیدا می‌کند.

آنچه از پس اسپای شات های ثبت شده مشخص است، این است که چهره جلوی این اس یو وی شباهت زیادی به وانت نیسان Frontier Pro خواهد داشت که از سال ۲۰۲۵ به تولید می‌رسد. در این طراحی از چراغ‌های جلو L-شکل استفاده شده و یک نوار نورانی هم لبه پایینی کاپوت و بالایی جلوپنجره را به یکدیگر رسانده است.

نیسان ترا فیس لیفت

در داخل کابین، پالادین (نیسان ترا) به داشبوردی کاملاً جدید مجهز می‌شود. بر اساس تصاویر غیررسمی، طراحی داخلی از معماری جدید چینی‌ها بهزه می‌برد. در این سبک شاهد استفاده از یک مانیتور بزرگ و شناور در مرکز داشبورد و یک کلاستر کوچک دیجیتالی در پشت فرمان هستیم.

در کنسول میانی دو صندلی جلو، جایگاه شارژ بی‌سیم گوشی همراه جانمایی شده است. پس از آن، اهرم انتخاب حالات دنده و دکمه ترمز پارک در سمت چپ قرار دارند و در سمت راست نیز دو جا لیوانی و کلید انتخاب حالت انتقال نیرو تعبیه شده است.

مشخصات فنی

از نظر فنی، در نسخه به‌روزشده Paladin، تغییری انتظار نمی‌رود؛ مهم ترین اِلِمان در مورد مشخصات فنی نیسان ترا این است که پلتفرم F آلفا در شاسی و بدنه به کار رفته است و این یعنی عملکرد عالی مهندسی ژاپن را در این SUV می بینیم. زیر کاپوت اما پیشرانه ۲ لیتری میتسوبیشی قلب تپنده این خودرو را تشکیل داده است. ترا یا پالادین مجهز به پیشرانه ۴K31 میتسوبیشی با فناوری MIVEC است، که ۲ لیتر توربو TGDi است و توان تولید نهایت قدرت ۲۲۰ اسب بخار و نهایت گشتاور ۳۶۰ نیوتن متر را دارد.

قدرت پیشرانه از طریق جعبه دنده ۸ سرعته AT ساخت ZF آلمان به چرخ ها منتقل می شود. قدرت در حالت معمولی به محور عقب می رود، اما تنظیمات مربوط به 4X4 (چهار چرخ محرک) هم در این خودرو به صورت سنگین و سبک قابل تنظیم است. در جلو سیستم تعلیق دوجناغی دوبل را داریم و در عقب سیستم مولتی لینک و یا چند اتصاله (پنج مفصلی) به کار رفته است.

نیسان ترا در ایران

ترا در ایران توسط شرکت پرشیا خودرو در دو نسخه اس یو وی و پیکاپ عرضه می شود. این خودروی شاسی مستقل با تکیه بر قوای فنی خوب، شبکه عرضه و خدمات پرشیا خودرو و توانمندی های آفرودی توانسته سهم بسیار خوبی از بازار را به خود اختصاص دهد.

اس یو وی ترا برای بازار ایران به فهرست امکانات ایمنی و رفاهی متشکل از تریم چرم کابین، صندلی برقی راننده به همراه تنظیم گودی کمر، مانیتور بزرگ، سیستم تهویه اتومات، شارژر وایرلس، سیستم ترمز ضد قفل، سیستم کنترل پایداری و کنترل کشش، سیستم کنترل دینامیک خودرو، سیستم کمکی شروع حرکت در سربالایی و کمکی حرکت در سراشیبی، سیستم ترمز هوشمند، سیستم کشش موتور، سیستم پایش فشار باد تایرها، ایربگ راننده و سرنشین (در نسخه های فول شش ایربگ) و… تجهیز شده است.

در نسخه های فول این خودرو شش ایربگ، رادار نقطه کور و رادار بین خطوط نیز وجود دارد.

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.