ویدیو: تست و بررسی تویوتا پرادو J150

در قسمت هفتم فصل چهارم اسب بخار، به سراغ تست و بررسی تویوتا پرادو مدل ۲۰۱۰ رفته ایم این اتاق پرادو که به J150 معروف است، با پیشرانه های ۴ سیلندر و ۶ سیلندر به بازار ایران عرضه شده و نسخه های پلاک ملی آن، حداکثر با مدل ۲۰۱۴ در کشور یافت می شوند.

فونیکس آریزو 8 فونیکس آریزو 8 مدیران 777 مدیران 777

نسل چهارم تویوتا پرادو با مدل های ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۴ وارد بازار ایران شده است. این خودرو که در نسخه های ۴ سیلندر و ۶ سیلندر در بازار موجود است، مدل های دو درب و چهار درب دارد. همچنین مشتریان می توانند با توجه به سفارش های مختلف، امکانات متفاوتی را در تویوتا پرادو نسل چهارم ببینند. این خودرو به پیشرانه ۴ لیتری ۶ سیلندر ۲۷۱ تا ۲۸۶ اسب بخار مجهز است و در نسخه های موجود بازار ایران، یک جعبه دنده ۵ سرعته اتوماتیک توان موتور را به چرخ های جلو و عقب منتقل می کند. در نظر داشته باشید که نسخه های فیس لیفت پرادو به جعبه دنده اتوماتیک ۶ سرعته نیز مجهز شده اند.
محبوبیت و معروف شدن تویوتا پرادو در بازار ایران به نسل سوم آن یا همان J120 بر می گردد. فروش خوب پرادوهای وارداتی سری اول با مدل های ۲۰۰۵ تا ۲۰۰۹ باعث شد که نسل جدید آن، یعنی پرادو J150 هم بتواند در نمونه های مختلف برای بازار ایران مناسب باشد.
روزی قیمت نسخه های صفر کیلومتر فول آپشن تویوتا پرادو ۲۰۱۰ حدود ۸۴ تا ۹۲ میلیون تومان بود. اما امروز نمونه های سالم همان خودرو را با بهای ۶۰۰ تا ۹۵۰ میلیون تومان معامله می کنند.
در بسیاری از بازارها تویوتا پرادو نام لندکروزر پرادو را یدک می کشد. البته که در معرقی های رسمی کمپانی تویوتا، نام پرادو با لندکروزر همراه بوده است.
تویوتا پرادو ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۴ که در بازار ایران به صورت رایج موجود است، از نظر قابلیت های آفرود، زاویه های ورود و خروج، امکانات ایمنی و رفاهی، فناوری های مخصوص خودروهای شاسی مستقل و… در سطح بالایی قرار دارد و به عنوان یکی از اصلی ترین الگوهای ساخت خودرو SUV برای چینی ها و کره ای ها به حساب می آید.

شما می توانید برای تماشای شتاب پرادو J150 به برنامه شتاب و ویدیو شتاب تویوتا پرادو J150، با کلیک بر روی لینک ها مراجعه کنید.

در جدول زیر می توانید جایگاه تویوتا پرادو J150 را در بحث نفوذ صدا ببینید و آن را با سایر خودروهای موجود در بازار کشور مقایسه نمایید.
نکته: چیدمان جدول بر مبنا میزان صدای داخل کابین در حالت سکون (از کم به زیاد)

نام خودرو

حالت سکون (دسی بل)

دور موتور ۲۰۰۰RPM (دسی بل)

تخت گاز(دسی بل)

فولکس واگن پاسات

۴۰٫۴

۴۷

۶۹٫۴

ب ام و ۷۳۰Li

۴۲٫۹

۴۶٫۳

۶۳٫۱

نیسان ماکسیما

۴۵

۵۲٫۷

۸۲٫۸

نیسان تیانا

۴۳٫۱

۴۹٫۸

۸۴٫۶

بی وای دی S7

۶۲٫۶

۷۰٫۱

۸۸٫۲

سیتروئن C3

۵۶

۷۴٫۳

۸۸٫۴

پژو ۲۰۰۸

۵۷

۷۷٫۷

۹۶٫۶

تویوتا پرادو J150

۵۹٫۶

۶۷٫۳

۸۴٫۴

بی وای دی S6

۶۷٫۲

۷۵٫۲

۹۳٫۸

بی وای دی F3 دنده ای

۶۷٫۳

۷۴٫۴

۹۵٫۹

پژو ۲۰۶ TU5

۶۷٫۶

۸۱٫۸

۹۱٫۱

پژو پارس XU7

۷۳٫۸

۸۵٫۴

۹۸٫۳

پژو ۴۰۵ XU7

۷۴٫۴

۸۶٫۲

۱۰۰

سورن EF7

۷۴٫۸

۸۸٫۹

۱۰۲٫۹

 

۵ امتیاز از ۱ رای

تازه ترین اخبار و ویدیوهای خودرویی را در کانال تلگرام و اینستاگرام اسب بخار دنبال کنید.