لوکانو 7 (LUCANO 7) ؛ ویدیو تست درایو + مشخصات فنی و تصاویر
لوکانو ۷ نام جدیدترین کراس اوور آفرودی بازار ایران است که توسط گروه ماموت به صورت وارداتی به بازار عرضه می شود. این خودروی کراس اوور در اصل محصولی از برند جکو با نام جکو J7 بوده که قرار است با برند لوکانو (LUCANO) وارد ایران شود.
فهرست محتوا
خودروهای دو دیفرانسیل سالیان سال است که طرفداران بسیاری داشته و اقشار مختلفی از جامعه به سراغ خرید آن ها می روند، خودروهایی که به دلایل مهمی همچون قابلیت های بیراهه نوردی و یا آفرود در کنار قدرت بالا توانسته اند جای خود را خیلی زود در بازار پیدا کنند. از جمله خودروهای آفرودی می توان به SUV ها اشاره کرد که به دلایل مختلفی از جمله سواری بهتر و نرم تر از پیکاپ ها مورد توجه مردم قرار گرفته اند. بازار ایران نیز در این سال ها به دلیل ممنوعیت واردات خودرو میزبان طیف وسیعی از خودروهای چینی بوده و به همین دلیل خودروسازان چینی نیز این فرصت را غنیمت شمرده و محصولات مختلفی را به بازار کشور عرضه کردند.
گروه ماموت که به عنوان یک گروه تجاری پیشرو با تجربه و قوی در ایران، از محبوبیت و شهرت بالایی در آسیای مرکزی برخوردار بوده و تا قبل از این به عنوان شریک فولکس واگن آلمان در ایران نیز شناخته می شد. گروه ماموت با این سابقه درخشان حالا با برندی نوپا اما مطرح دوباره در بازار خودروی کشور حضور پیدا کرده که به عنوان یک برند سطح بالای آفرود شهری معرفی می شود. محصولات لوکانو (LUCANO) مسیرهای تکنولوژیکی مختلفی را طی خواهد کرد و گونه های مختلفی با سوخت بنزین، برق، پیشرانه های هیبریدی و غیره را برای دستیابی به پوشش کامل بازار شاسی بلندهای آفرودی در اختیار مشتریان خود قرار خواهد داد.
لوکانو در اولین حضور خود در ایران قرار است با یک خودروی دو دیفرانسیل مدرن با نام لوکانو ۷ پا به جاده های کشور بگذارد. لوکانو ۷ (LUCANO 7) در اصل همان جکو J7 بوده که محصولی از برند جکو یکی از زیرمجموعه های لوکس و مدرن چری است. جکو J7 همانطور که پیشتر اشاره کردیم خودرویی جدید از چری محسوب می شود و اولین رونمایی رسمی آن در نمایشگاه خودرو ژنو ۲۰۲۳ بود. این خودرو در دسته خودروهای دو دیفرانسیل قرار گرفته و در واقع به نوعی نسل جدید تیگو ۷ نام آشنا محسوب می شود که حالا با داشتن ظاهری جذاب و قابلیت های آفرودی به بازار آمده تا خط و نشان بزرگی برای سایر رقبا بکشد.
ویدیو معرفی لوکانو ۷
طراحی ظاهر؛ قلدر تر از بقیه
ظاهر L7 را به راستی می بایست نسبت به سایر کراس اوور های همرده متفاوت و البته تا حدی قلدر تر و آفرودی تر دانست. ظاهری که در جای جای آن نیم نگاه طراحان به محصولات رنج روور کاملا به چشم می آید.
لوکانو ۷ را از نظر ابعاد و اندازه به نوعی می توان نسل جدید تیگو ۷ چری دانست. خودرویی که در چین با نام چری تانسو ۰۶ نیز عرضه می شود. این خودرو در بخش ظاهری از سبک طراحی ترند این روزها یعنی جعبه ای بهره می گیرد. چراغ های جلو دوقسمتی هستند و دی لایت به صورت نوار باریک در لبه کاپوت تعبیه شده است. جلوپنجره هم ابعادی بسیار بزرگ و شکل فیزیکی مستطیلی دارد که با خطوط شکسته خودرو کاملاً هماهنگ است.
در نمای عقب این کراس اوور دو دیفرانسیل تازه وارد نیز همان طراحی ساده اما زیبا را شاهد هستیم. چراغ های اصلی متصل به هم داخل یک نوار نسبتاً باریک سرتاسری تعبیه شده و میان آن ها نیز برند خودرو درج شده است. دو طرف چراغ ها دو خروجی هوا به صورت عمودی طراحی شده است تا کمی به جذابیت های بصری این بخش اضافه کرده و همچنین روی سپر نیز تنها دو طرح خروجی اگزوز به همراه یک دیفیوزر اسپرت و عضلانی قرار داشته است و دیگر خبری از اضافه کاری خاصی نیست.
در نمای کناری فرم جعبه ای شکل لوکانو ۷ کاملاً نمایان است و طراحان در این بخش سعی کرده اند با حفظ سادگی در شکل گیری خطوط، ماندگاری طرح را بالا ببرند. دستگیره های مخفی شونده نیز از دیگر عناصر جالب توجه در نمای کناری هستند.
کابین لوکانو ۷
لوکانو ۷ در بخش کابین هم همچنان همان ظاهر ساده و گیرای نمای بیرونی را دارد. نکته با ورود به کابین لوکانو ۷ و دیدن طرح کلی خودرو به خصوص در بخش رودری ها و اهرم حالات گیربکس، متوجه می شوید که همان سبک و سیاق طراحی ظاهری، در بخش کابین خودرو نیز توسط طراحان پیگیری شده و با خودرویی متفاوت نسبت به سایر کراس اوور ها مواجه هستید. جایی که اکثر قطعات درشت و تا حدی زمخت طراحی شده اند.
لوکانو در بخش کابین به سبک طراحی جدید و در واقع گذر از کلاستر و مانیتور یکپارچه مزین شده است. کلاستر خودرو با ابعادی بسیار کوچک در پشت فرمان سه شاخه و دی کات آن قرار گرفته است و یک مانیتور شناور بسیار بزرگ در مرکز داشبورد به صورت عمودی خودنمایی می کند.
همچنین نکته دیگری که در کابین این خودرو وجود دارد نبود پنل کنترل سیستم تهویه مطبوع بوده که از طریق صفحه نمایش بزرگ مرکزی آن قابل کنترل است. در بخش میانی دو صندلی نیز یک آرم رست با فضای قرار دادن اشیا، کاپ هولدر، لیور دنده و شارژر وایرلس تعبیه شده است.
از جمله امکانات ایمنی و رفاهی لوکانو ۷ به عنوان یک کراس اوور پنجنفره می توان به سیستم هشدار و پیش بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW)، رادار تصادف از عقب (RCTA)، رادار نقطه کور (BSD)، سیستم کمکی ماندن در بین خطوط (LKA)، سیستم کمکی حرکت در ترافیک (TJA)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، سیستم کمکی کروز هوشمند (ICA)، سیستم نوربالا اتوماتیک (IHC)، رادار تصادف از جلو (FCW)، ترمز اضطراری خودکار (AEB)، سامانه کنترل پایداری و کنترل کشش (ESP)، سامانه کنترل خودرو در سراشیبی، دارای ۶ ایربگ ایمنی، آینه الکتروکرومیک، دوربین ۳۶۰ درجه با حالت نمایش ۳D، تنظیم برقی صندلی های ردیف اول همراه با سردکن و گرمکن صندلی ها، آینه های برقی به همراه گرمکن، سیستم نمایش فشار باد تایرها (TPMS)، درِ برقی صندوق عقب به همراه سنسور پایی، سامانه ورود بدون کلید و استارت دکمه ای، ترمز پارک برقی و اتوهولد، سانروف، سامانه استارت/استاپ و تریم چرمی کابین اشاره کرد.
مشخصات فنی لوکانو ۷
لوکانو دارای قلب تپنده ای مشابه با تیگو ۷ پرومکس، تیگو ۸ پرو، فونیکس FX و آریزو ۶ جی تی است. زیر کاپوت لوکانو یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۶ لیتری توربو شارژ به همراه سیستم پاشش سوخت مستقیم یا همان GDi قرار گرفته که می تواند حداکثر ۱۹۷ اسب بخار قدرت و ۲۹۰ نیوتن متر گشتاور را تولید کند. این قدرت از طریق یک جعبه دنده ۷ سرعته دو کلاچه به هر چهار چرخ خودرو منتقل می شود.
پیشرانه | ۱.۶ لیتری توربوشارژ |
حداکثر قدرت | ۱۹۷ اسب بخار |
حداکثر گشتاور | ۲۹۰ نیوتن متر |
جعبه دنده | ۷ سرعته دوکلاچه تر |
سیلندر / سوپاپ | ۴ / ۱۶ |
حداکثر سرعت | ۱۹۰ کیلومتر در ساعت |
دیفرانسیل | دو دیفرانسیل |
تعلیق جلو | مک فرسون |
تعلیق عقب | مولتی لینک |
طول | ۴۵۳۸ میلی متر |
عرض | ۱۸۹۸ میلی متر |
ارتفاع | ۱۷۸۹ میلی متر |
فاصله محوری | ۲۶۷۲ میلی متر |
وزن | ۱۶۲۰ کیلوگرم |
باک | ۵۷ لیتر |
مصرف سوخت | ۷.۴ لیتر به ازای هر ۱۰۰ کیلومتر |
رینگ و لاستیک | ۲۳۵/۵۰R19 |
تجربه رانندگی
لوکانو ۷ در شهر سواری به نسبت خشکی دارد و به لحاظ شتاب اولیه و ثانویه با وجود مشخصات مشترک با فونیکس FX، در پس آن قرار می گیرد. اما در این خودرو حین عبور از مسیر های آفرودی به دلیل کارآمدی سیستم ترکشن کنترل یا همان کنترل کشش و پایداری، به سرعت از هرزگردی چرخ ها جلوگیری شده و به همین سبب خودرو توانایی به نسبت مناسبی در عبور از مسیر های خارج جاده ای دارد. البته که نباید انتظار لندکروزر و به طور کل انتظارات عجیب را از آن داشته باشید چراکه هرچه باشد در نهایت یک کراس اوور دو دیفرانسیل است نه یک خودروی شاسی مستقل.
هندلینگ و پایداری خودرو خوب است و در پیچ ها کش نمی آیند ضمن اینکه باز هم در این مورد نیز باید به عملکرد مناسب سیستم توزیع نیرو و نیز کنترل پایداری اشاره داشت.
در پایان باید گفت لوکانو ۷ به زودی در بازار ایران می بایست با خودرو هایی چون تیگو ۷ پرومکس دو دیفرانسیل و فونیکس FX دو دیفرانسیل و حتی اکستریم LX به رقابت بپردازد و برگ برنده این خودرو دقیقا می تواند طراحی ظاهری و داخلی آن باشد ضمن اینکه به لحاظ امکانات نیز یکی از کامل ترین کراس اوور های بازار ایران محسوب می شود.
گالری تصاویر Lucano 7
سوالات متداول
زیر کاپوت لوکانو ۷ یک پیشرانه ۴ سیلندر ۱.۶ لیتری توربو شارژ به همراه سیستم پاشش سوخت مستقیم یا همان GDi قرار گرفته که می تواند حداکثر ۱۹۷ اسب بخار قدرت و ۲۹۰ نیوتن متر گشتاور را تولید کند.
سیستم هشدار و پیش بینی برخورد در اثر تغییر لاین (LCA)، سیستم هشدار خروج از خط (LDW)، رادار تصادف از عقب (RCTA)، رادار نقطه کور (BSD)، سیستم کمکی ماندن در بین خطوط (LKA)، سیستم کمکی حرکت در ترافیک (TJA)، کروز کنترل هوشمند تطبیقی (ACC)، سیستم کمکی کروز هوشمند (ICA)، سیستم نوربالا اتوماتیک (IHC)، رادار تصادف از جلو (FCW)، ترمز اضطراری خودکار (AEB)، سامانه کنترل پایداری و کنترل کشش (ESP)
سلام خیلی زیباست فقط ای کاش حدود قیمت هم براش مینوشتین.
از رنجرور کپی کرده
حداقل موتور دو لیتری میذاشت
رنجروور کجا بود استایل بدنه کاملا اسکالیده کاملا کپی فقط بجای ۶ هزار سی سی انجبن اسکالید روش ۱.۶ لیتره واقعا خنده داره با ۲۹۰ نیوتن متر چجور افرودی محسوب میشه
واقعا رنجرور اما کپی
فکر نمیکنم خودرویی با این مشخصات فنی توانایی زیادی برای افرود داشته باشه
اگرازبازارایران«شر»موتورهای توربوی زیر۲لیترکم میشدخوب بودبا موتورتنفس طبیعی۲دولیتری جدیدهم مصرف سوخت کمتر،هم استهلاک کمتر،بازدهی موتوربالاتره آنهم تودرازمدت!البته اگرمافیا فروش قطعه باقیمت خون پدرنداشته شون بگذارندسنگ اندازی نکنند،موتورهای توربو،صبح تاشب بایدصدای«هارررررره»بدهندتا جیب بعضیهاپرپول بشه!همانطورکه ازورودخودرهای دیزل بسیار تمیزوکم آلاینده جدیدباتکنولوژی روزدنیا،جلوگیری میکنندوبرذات خرابمون لعنت،اینه که شصت یاهفتادساله درصنعت خودروهیچ پوخی نشدیم چون ذاتمون خرابه دروغگوودست کج
حداقل همه چی رو با هم قاطی نکن. مصرف سوخت و بازده توربو بهتره وگرنه خودرو سازی های بزرگ توربو نمیذاشتن رو ماشیناشو. خودت میدونی لازم نیست ماشین های آلمانی توربو رو مثال بزنم ولی با کیفیت سوخت ایران تنفس طبیعی بهتره. من خودم بیشتر ماشین های هیبرید همراه با موتور تنفس طبیعی دوست دارم پس اشتباهه که بازده و مصرف سوخت رو قاطی این قضیه کنی
ولی پراید یه چیز دیگست.
چرا باید کلاستر باشه تو روح و سلیقه و تغییر طراحی
هر روز یه برند جدید چینی متولد میشه و بازار هدفش میشه ایران.اما تا می خوای تعمیر کنی دردسرها تازه شروع میشه.انگار نمایندگی ها صرفا تا زمان فروش، مسئولن و بعد اون هر گرفتاری که پیش اومد به گردن راننده ست. بردم بخاری تیگو رو سرویس کنن میگه نمی بینی سرمون چقدر شلوغه. کلی ماشین سرمونریخته . مال تو مسئله ش جزئیه. اینجا معطل نمون ببر بده بیرون بخاری رو سرویسش کنن.البته من به پرسنل نمایندگی هم حق میدم چون کلی ماشین جدید چینی تو نمایندگی خوابیده بود که از دم موتورهاشون ایراد داشت و باید به همشون رسیدگی می کردن.شکر مال ما فعلا مثل بچه آدم کار می کنه
ای بابا این چینیا هم دست از سر این موتور ۱.۶ توربو بر نمیدارن انتظار افرود هم دارن…
سلام بر بروبچه های اسب بخار آیا موتورش همون موتور فونیکسFXیا فرق داره؟؟؟
موتورش کمی ضعیفه، طراحی چراغاش زیاد جذاب نیس، و اینکه خیلی از آپشنا دکمه ای بودنش خوبه، نمیشه که وسط رانندگی همش با مانیتور کار کنی مثل این میمونه که با تبلت بازی میکنی و زیاد جالب نیس، دکمه ای خیلی خوبه، کلا شور همه چیو درمیارن بعد دو سه سال میگن بد شده بود، در حالت کلی بااین ویژگی ها اگر یا قیمت نزدیک تیگو ۸ پرو بیاد میتونه رقابت کنه وگرنه کارش سخته
این ماشینا فعلا برای خانوادست و احتمال داره بازم اپدیت بشه و برای اینکه یه ماشین خوب از چری داشته باشید
برین اکسید بخرین قراره جیدی ترین محصولاش ۶۱۰ اسب بخار داشته باشه اینا باز برای افرود چیز خوبن