نماینده آیفون به دست مخالف واردات خودرو و موبایل!
نماینده مجلسی که گوشی آیفون در دست دارد و با واردات آن مخالفت میکند، مقامی که در توئیتر برای تشدید فیلترینگ اظهار نظر میکند، کسی که در یک خودروی ایمن و لوکس به مردم میگوید باید به تولیدات داخلی قانع باشند، همه و همه نمونههایی از ایجاد شکاف بین حقوق شهروندان عادی و مسئولان است، مسئولانی که خود را برتر از مردم و مردم را شهروندان درجه ۲ میدانند، تفکری که انحصار و رانت را برای همیشه در بازارهای مختلف کشور از جمله خودرو زنده نگه خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، دسترسی آسان و بدون محدودیت به امکانات و پلتفرمهای مختلف برای مسئولان در ایران، در حالی که همین دسترسیها برای مردم عادی به دلایل مختلف محدود شدهاند، یکی از مسائل بحثبرانگیز به شمار میرود که همواره در جامعه مطرح بوده است. این تناقض میان مسئولان و مردم، گویای نوعی دوگانگی در نگرش مسئولان نسبت به شهروندان است که در جای خود، به پرسشی مهم و پیچیده تبدیل شده: چرا مسئولانی که باید نمایندگان و خدمتگزاران مردم باشند، خود را مستحق دسترسی به امکاناتی میدانند که برای دیگران ممنوع شده است؟
یکی از مثالهای بارز این وضعیت، فعالیتهای مسئولان در پلتفرمهای فیلترشدهای مثل توئیتر و اینستاگرام است. این پلتفرمها که برای مردم عادی با انواع و اقسام فیلترها و محدودیتها مواجه است، در اختیار بسیاری از مسئولان قرار دارد که به راحتی در آنها فعالیت میکنند. این که مسئولان بدون هیچ مشکلی در توئیتر به تبادل نظر و بیان دیدگاههای خود میپردازند، اما در عین حال همین پلتفرمها برای مردم مسدود شده است، سوالاتی جدی را درباره صداقت و همدلی آنان با مردم بهوجود آورده است.
مثال دیگری که این تناقض را به خوبی نمایان میکند، اظهارات اخیر مصطفی میرسلیم، نماینده مجلس است. او در سخنانی با آزادسازی واردات گوشی آیفون مخالفت کرده است، در حالی که خود به راحتی از همین گوشی استفاده میکند. این رفتار نهتنها حس تبعیض و بیعدالتی را در میان مردم تقویت میکند، بلکه نوعی بیتوجهی به خواستهها و نیازهای مردم را نیز به نمایش میگذارد. سوال اینجاست که چرا مسئولان کشور، کالاهای با کیفیت و بهروز را حق خود میدانند، اما برای مردم چنین کالاهایی را غیرضروری و لوکس توصیف میکنند؟ این دوگانگی در برخورد با کالاهای خارجی نه تنها باعث ایجاد شکاف بین مردم و مسئولان شده، بلکه نشان از آن دارد که مسئولان خود را کاملا از مردم جدا کردهاند.
از طرف دیگر، رفتار میرسلیم در خصوص خودرو را نیز تقریبا همه به یاد داریم که ادعا کرده بود که خودروی تویوتا لندکروزر با پژو ۲۰۶ تفاوتی ندارد. این اظهارنظر نه تنها طنزآمیز و مضحک است، بلکه نوعی توهین به درک و شعور مردم تلقی میشود.
پیش تر هم میرسلیم در گفت و گو با شبکه اینترنتی دانشگاه تهران نظرات مختلف خودش در رابطه با شبکه های اجتماعی را بیان کرد: من ۱۰۰ درصد فیلترینگ اینستاگرام را تایید می کنم. باید قطع بشود؛ اینستاگرام فاجعه است. بدترین شبکه در دنیاست. من کاری به نظر مردم ندارم.
بهنظر میرسد که مسئولان با چنین سخنانی، بهدنبال آن است که سطح توقعات مردم را پایین نگه دارد و آنها را به قانع بودن به تولیدات داخلی، که غالبا از کیفیت پایینتری برخوردارند، تشویق کند. در حالی که همه به خوبی میدانند که خودروهای تولیدی ایرانخودرو و سایپا، از لحاظ کیفیت و ایمنی در سطح بسیار پایینی قرار دارند و اغلب مصرفکنندگان این خودروها از ناایمن بودن و ایرادات فنی متعدد آنها گلهمند هستند. بهعبارتی، این گونه اظهارنظرها تنها به نفع رانت و انحصار مافیای خودرو در کشور است که از تولیدات بیکیفیت و پر از نقص داخلی بهرهبرداری مالی میکنند.
در همین راستا، مسئولان کشور به جای آن که پاسخگوی مشکلات کیفی و ایمنی خودروهای داخلی باشند، به نوعی مردم را تشویق میکنند که به همین تولیدات بیکیفیت قانع باشند و خودروهای خارجی و بهروز را نطلبند. این رویکرد، بازتابی از سیاستهایی است که بر حفظ انحصار و سودآوری مافیای خودرو تاکید دارد، بدون آن که جان و سلامت مردم در این معادله جایی داشته باشد.
در نتیجه، این تناقضها و رفتارهای دوگانه مسئولان، تنها به ایجاد شکاف میان مردم و مسئولان منجر شده است. مردم به روشنی میبینند که مسئولان دسترسی به امکاناتی دارند که برای خودشان ممنوع شده است و این عدم صداقت، نه تنها اعتماد مردم به مسئولان را کاهش میدهد، بلکه باعث میشود آنها احساس کنند که خواستهها و نیازهایشان نادیده گرفته شده است.
بررسی رفتارها و دیدگاههای مسئولان نشان میدهد که نوعی رویکرد اریستوکراتیک خاص و بیتوجه به نیازهای عمومی در بین آنها رواج دارد. مسئولان به جای آن که تلاش کنند تا شرایط دسترسی برابر به امکانات و کالاهای باکیفیت برای همه مردم فراهم شود، به گونهای رفتار میکنند که گویی خودشان و اطرافیانشان در طبقهای متفاوت از مردم عادی قرار دارند و این خود باعث تشدید احساس بیعدالتی و نارضایتی در جامعه میشود.
البته که اشاره به این موارد، تکرار مکررات است و به نظر میرسد گوش شنوایی در این کشور باقی نمانده و عدالت اجتماعی در همه عرصهها که خودرو یکی از آنهاست، فدای رانت و انحصار عدهای خاص میشود که به سادگی به همه منابع دسترسی دارند و در شرایط مختلف، با روشهایی که بیشتر به سیستم بردهداری شباهت دارد، سود مورد نظر خود را از جیب مردم بیرون میکشند، حال میخواهد بازار تلفن همراه باشد یا بازار خودرو، این عده همیشه سود میکنند و مردم همیشه ضرر.
همین مردم اینها را به این مقام نشاندند و دربرابر صحبت آنها هم اعتراضی نمیکنند پس گله کردن بیفایدست
دقیقا همینه
اینها خود نشانده هستند. مردم کف جامعه به کسی رای ندادن.
مردم در حسرت حد اقل ها
دمتون گرم که با رسانه ای که دستتونه حرف دل مارو زدید.
هرزگی و فاحشه سیاسی مرزی ندارد این پفیوز فکر میکند مردم هم مثل خودش هستند ینها به حرامزادگی عادت دارند و حتی مردم را لایق یک زندگی عادی نمیدا نند در حالی که خودشان در آخورهای روسیه سر در کاه دارند
این بنده نابخشودنی خدا آقای م.م
بصورت رسمی اعلام شد پسرش با گروه م.جاهدین خلق (منافقین) ارتباط داشته…بنظر من تمایل پسرش به گروه منافقین بی ربط به رفتار منافق گونه پدر گران مایه ش نبوده
بهرحال یه عمری از این رفتار بارز باباش تو خونه دیده…..
شاهد بارش حق هستیم، حاجی حالا ما یه دسشویی دولتی بخوایم بریم فقط بر.. اگه دوماد همسایمون عکس یه .. دیده باشه اجازه ورود به ادم نمیدن بعد اینا..
اصلا چیزی بنام نماینده مردم نداریم وگرنه که حرف و خواسته مردمو میشنیدن اینا نماینده قدرتن
البته که این عکس قدیمی است اما چیزی از فلان فلان بودن میرسلیم کم نمیشه
احسنت👏🏼👏🏼👏🏼 ولی مراقب باشید، با این گزارش ها ممکنه شما هم دچار بیماری زمینهای بشیدا😆
ایشون هم مثل ترامپ دوست داره صدر اخبار باشه… به نظر من عمدا این حرفها رو می زنه که بهش بد و بیراه بگن و مسئولیت اصلیش رو که توسعه ی موتور ملی بود و بعد از ۲۰ سال هیچ دستاوردی نداشت، فراموش بشه. به نظرم بیشتر راجع به مسئولیتش در مرکز توسعه ی موتور ملی صحبت کنیم تا بیشتر شناخته بشه!
خداوند و ملت ایران هرگز از این اقای رانت صفت نمیگذرند
این اقا دشمن ملت هستن
احسن به نویسنده این مطلب که حرف دل همه مردم رو تو این رسانه زد، عالی و کامل
به نظر من در راس هر حکومتی باید عدالت و قوه قضائیه مستقلی وجود داشته باشد که افراد را فارغ از مذهب، رنگ پوست، نژاد و سطح رفاه بتونه قضاوت کنه. تازه این مورد که رسیدند مرحله بعد آزادی بیان ، آزادی انتخاب هستش و در راس همه اینها رفاه اجتماعی هستش.
بشخصه اصلا برام مهم نیست مسئولی یا مسئولانی چی میگن و یا چی رو قانون میدونن، اگر این قانون منافات داشته باشه آزادی فردی این قانون نادیده گرفته میشه و ایجاد شکاف میکنه. حالا اگر قوه قضائیه ورود کنه به این اختلال میتونه این شکاف رو کم رنگ تر بکنه و اعتماد اجتماعی بوجود بیاره و اگر ورود نکنه عملا به این معنی تلقی میشه توسط مردم که سیستم ناکارآمد هستش.
نظر من مرتبط با ایران نیست. کاملا کلی گفتم.
مملکت دست این چوپانها افتاده این حرامزاده مغز تهی معلوم نیست از جون مردم چی میخواد
وقتی توایران بیشترکارها شهرداری،بانک،وحتی دادگستری بااینترنت هست.ایران کارخانه تولید گوشی ولبتاپ کامپیوترنداره.چراتعرفه وعوارض میزارن؟یااینکارارادیگه اینترنتی نکنیدکهمردم احتیاج پیدانکنن.یاتولیدکنیدبهمون بدین.عقل میگه نمایندگی رسمی ازکارخونه بیارن توایران.یاتوایران همون کارخونه بیادیه شعبه تولیدی بزنه.ولی این سیاسیون ایران خودشون سهم دارن توواردات وپول میزنن به جیب ازنیازضروری مردم.پس چه دلیلی داره چیزی که تولیدداخلی نداریم بایدباتعرفه واردات بشه؟سیاسیون آف آتی آف امضانمیکنن چون ازدلالی ارزسودمیبرن هرچه محدودتروگرونتربه نفعشون.نماینده مجلس میترسه ردصلاحیت بشه برادوره بعد رای مثبت نمیده.
متعجبم از کسانی که هنوز این جماعت متظور و دروغگو را نشناختن …دیگر دست این جماعت برای همه رو شده ….اینها خودشان بر صندلی و پست مقام نشستن وگرنه مردم از این جماعت بیزار هستند
ممنوع و مخالف هستن برای استفاده مردم و خوب اینا جزو مردم نیستن مثل فیلترینگ
متاسفانه اینها خودشان را وارث وسهامدار انقلاب میدانند و .مردم رعیت وخدمتگذار اونها هستند ویا به گفته آقای حمید رسایی (مردم صلاحیت رفع فیلتر ندارند و فقط نمایندگان باید برای پاسخ به شبهات در این پلتفرمها باشند مردم فقط باید در انتخابات و راهپیماییها حضور داشته باشند وحق داشتن خودروی با کیفیت و گوشی آیفون لوازم خانگی خارجی ،کفش برند و ساعت برند ندارند.
خدا خیرش نده
خدایا ما شهید دادیم چه کسی برای مردم ما تصمیم می گیرد این فرد باید تیر باران شود تا درسی باشد برای کسانی که بهترین را برای امت خود نمی خواهند
خانه از پای بست ویران است وقتی پسرش جاسوس منافقین اعلام شد طبق قانون باید محاکمه و اعدام میشد ولی دربار اجازه نداد که پسرش حتی محاکمه شود تو خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل !!
همینه ..مداح و سینه زن و بسیج ادارات در به در دنبال شهادت ولی نمیرن مرز زاهدان مستقر بشن که هم با تروریست بجنگند هم به آرزوی شون برسن و هر روز جوونهای مردم باید کشته بشن …ما جلو آفتاب کار کنیم مالیات بدیم یکسری مفت نشستن به اسم بسیج ادارات روحانی نماز و …از ما بیشتر حقوق میگیرن
ریا کاری در کشور ما زیاد شده
اگر مشخص میشد با مخالفت یا موافقت یک موضوع چقدر منفعت شخصی ایجاد میشود و نه منافع ملی
ای آدمهایکه میتونین با این ادمها صحبت کنید بشون بگویید بسه دیگه مملکت گلمون را به گوه کشوندید ، بخداقسم این ادما بنظر من باید کامل کنار برن و بزارن شایستگان کار کنند
سلام. متاسفانه بر اثر بی توجهی و اعتماد بیش از حد مردم به مسئولان در گذشته . باعث شده است که این عزیزان خود را برتر و بهتر و دانا تر از دیگران بدانند و همچنین افرادی حرامزاده و نامرد و کمونیست و طرفدار روسیه در بسیاری از مقام ها انتخاب شوند… متأسفانه افرادی چون میرسلیم و شریعتمداری و رسایی و سوپر انقلابی ها که در باطن کثیف ترین انسان ها می باشند. بتوانند در بیشتر امور کشور دخالت کنند.. و خود را قیم و سرپرست مردم بدانند… (اندکی صبر سحر نزدیک است.)
کیف انگلیسی ها مزدوران بی هویت
از نظر من دلیلش خیلی واضح هست ولی دور از دید خود مردم،،مسئولان وقتی رفتارهای اجتماعی و اقتصادی مردم رو میبینن پیش خودشون میگن اینا به خودشون رحم نمیکنن اون از اوضاع رانندگی شون اون از دلالی هاشون در هر زمینه ایی ،اون از مسخره کردن و جک ساختن همیشگی شون،…..اول از خودمون باید شروع کنیم
بهترین سرنخ سردسته های مافیا، اینکه چرا این سرنخها پیگیری نمیشه و اینها به سزای اعمالشون نمیرسن جای سواله
اتفاقا واردات خودرو و ایفون نه تنها در جهت عدالت اجتماعی نیست بلکه در راستای براورده کردن شهوت مصرف طبقه بورژوا و دادن توهم خوشبختی به طبقه کوتوله متوسط است ۱.۵ میلیارد یورو برای واردات ایفون برای چند هزار نفر و واردات کمتر از ۱۰۰ هزار خودرو با دلار ۷۰ تومن هیچ کمکی به اکثریت فرودست نمیکند در این شرایط تنگنای ارزی این مقدار هدر دادن منابع استراتژیک ارزی و احتمال روی کارامدن ترامپ و طرفداری رسانه های زرد از این روند با مغلطه روی اصل ماجرا و تبلیغات برای بدنام کردن افراد خاص، جامعه را به سمت باتلاق برده و اکثریت مردم را بیشتر تحت مشکلات اقتصادی قرار خواهد داد
دمت گرم اسب بخار
از نماینده مجلس نامردتر، باباش.
تمام گفتار و کردار این آقا با هم تناقض دارند همین امر نیز باعث بی اعتمادی ملت به سردمداران کشور هست .که حرف هیچ کدوم تو کت ملت نمیره . تعجب هستم چرا نظام اینجور افراد را رسوا نمیکنه
به امید پروردگار به زودی همشون تعین تکلیف خواهند شد اینا اصلا نشان دادند در طول این سالها هدف نابودی این مردم و این سرزمین بوده اگر از مرز ایران بیرون روید خواهید فهمید ما را به چه روزی انداختند
این مملکت بر اثر همین تزویر و ریاکاریها دچار این نابسامانیها شده.
مسئولین ما عادت کردن مطالبی رو عنوان کنند که خودشان هیچگونه اعتقادی بهش ندارند.
این که خدا صورتشومسخ کرده فقط این دنیا رو داره والسلام
احتمالا گوشی ایفون به کارهای جاسوسی پسرش بیشتر میاد و کیفیت عکسهاش عالیه این پفیوز نمیدونه با تین گوشی وقتی میره جلسه محرمانه امنیتی احتمال شنود توسط سیا و غیره هستش
لعنت خدا بر این روباه صفتان، امیدوارم هر چه زودتر آه ملت مظلوم ایران گریبان این یاغی ها را بگیرد.
هیچ یک از اینها نماینده مردم نیستند بر ضد مردم و کشور عمل می نمایند
سیاست خیلی کثیفه … توی کشور به حرف کسی نمیشه اعتماد کرد . حتی کسیکه این عکس رو گرفته ممکنه خودش آلوده تر باشه … میرسلیم هر پخی هست حرفش منطقیه توی این وضع داغون معیشتی و اینهمه مشکلات اجتماعی چه دلیلی داره دولت خودشو واسه رفع مشکلات مسخره یک عده اقلیت داره پاره میکنه ؟ یعنی باید مصیبتهای محرومین رو کنار بذارن و فقط فکر واردات آیفون و رفع فیلترینگ و دغدغه کشف حجابی ها باشن ؟ یعنی مشکل اکثریت جامعه همین دلقک بازیهاست ؟ یا مشکلات معیشتی و اقتصادی و محرومیت رو به گسترش ؟ دست بردارید از سفسطه بازی
از چیزی بنام مغز استفاده کن با تشکر
از چنین آدم هایی نه باید انتظار داشت
الان دیگه صاحبش اومد همه چی درست میشه انشاالله ،دنیا وقتی صاحب نداره قورباغه هم هفت تیر میکشه ولی دیگه با اومدن ترامپ همه این کارا و حرفا تموم شد ،همه میشینن سر جاشون
رفتار خصمانه با ملت است یا با مسئولین ؟چرا آنچه می گویید خود بدان عمل نمی کنید ؟ چرا خودتان را بالاتر و برتر از مردم می پندارید ؟ چرا همان مردمی که شماها را وکیل خود کردند قیم مآبی و صاحب می دانید ؟تا کی می خواهید به فاصله خود با مردم و انزجار مردم از چنین رویکردی ادامه دهید ؟چه مشخصاتی دارید که شما را بر آن می دارد که فکر کنید برتر از مردم هستید ؟ رسایی می گوید فیلترینگ میدان مین و جبهه است آموزش دیده ها حق ورود دارند ؟شما آموزش دید ؟کجا ؟ نزد چه کسی ؟چرا فکر می کنید غیر از شما کسی آموزش ندیده و این منحصر به شماست ؟
ر؟چرا آنچه می گویید خود بدان عمل نمی کنید ؟ چرا خودتان را بالاتر و برتر از مردم می پندارید ؟ چرا همان مردمی که شماها را وکیل خود کردند قیم مآبی و صاحب می دانید ؟تا کی می خواهید به فاصله خود با مردم و انزجار مردم از چنین رویکردی ادامه دهید ؟چه مشخصاتی دارید که شما را بر آن می دارد که فکر کنید برتر از مردم هستید ؟ رسایی می گوید فیلترینگ میدان مین و جبهه است آموزش دیده ها حق ورود دارند ؟شما آموزش دید ؟کجا ؟ نزد چه کسی ؟چرا فکر می کنید غیر از شما کسی آموزش ندیده و این منحصر به شماست ؟
ر؟چرا آنچه می گویید خود بدان عمل نمی کنید ؟ چرا خودتان را بالاتر و برتر از مردم می پندارید ؟ چرا همان مردمی که شماها را وکیل خود کردند قیم مآبی و صاحب می دانید ؟تا کی می خواهید به فاصله خود با مردم و انزجار مردم از چنین رویکردی ادامه دهید ؟چه مشخصاتی دارید که شما را بر آن می دارد که فکر کنید برتر از مردم هستید ؟
چطور مجلس به کسی که در خارج درس می خوانده و فرزند دار شده می گوید دوتابعیتی و حق ورود به دولت را ندارد اما این فرد پسرش منافق بود و کشور را به دشمن می فروخت و پدر محال است خبر نداشته باشد پشت میز مجلس نشسته و از اسرار کشور خبردار است ؟
کار خلاف قدیم و جدید ندارد .خلاف . خلاف است . مدیر و مردم نمی شناسد . همه در برابر قانون برابرند . این کار یعنی رطب خوردن و خود را بالا تر حس کردن . کسی که خلاف داسته باشد معمولا سر و صدا زیاد می کند .