سرعت گرفتن واردات خودرو با اولویت خودروهای برقی و هیبریدی
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صمت با رد موضوعاتی در خصوص توقف ثبت سفارش واردات خودرو به کشور از سرعت گرفتن واردات با اولویت خودروهای برقی و هیبریدی خبر داد.
مهرداد خسروی، مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت، گفت: «با توجه به توافق های انجام شده با خودروسازان و سیاستهای کلی وزارت صمت در بهبود کیفیت، افزایش تولید و عرضه خودرو به تناسب نیاز و سلیقه مشتریان، واردات انواع خودروها با اولویت خودروهای برقی و هیبریدی در دستور کار این وزارتخانه قرار دارد و با توجه به تأثیرات مثبت زیست محیطی استفاده از خودروهای برقی و نیز مدیریت مصرف سوخت در کشور، تأکید این وزارتخانه به حمایت از واردات خودروهای برقی و هیبریدی است.»
خسروی تولید و واردات خودرو را راهبرد کلیدی وزارت صمت در تنظیم بازار دانست و گفت: «از ابتدای سال جاری تاکنون مقدار قابل توجهی ثبت سفارش برای واردات خودرو به کشور انجام شده است.»
افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی تأمین ارز برای حوزه خودرو در چهار ماه نخست امسال
مدیرکل دفتر صنایع خودرو وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به افزایش نزدیک به ۲۰ درصدی تأمین ارز برای بخش خودروی کشور نسبت به مدت مشابه سال قبل، اظهار امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۳ شاهد شکسته شدن رکورد تولید و واردات خودرو در کشور و نیز بهبود محسوس کیفیت خودروها باشیم.
خسروی از واردکنندگان واجدین شرایط واردات خودروهای نو درخواست کرد با مراجعه به سامانه جامع تجارت نسبت به ثبت سفارش واردات خودرو الخصوص برقی و هیبرید براساس ضوابط و مقررات مربوطه اقدام کنند. وی با اشاره به شعار محوری وزارت صنعت، معدن و تجارت در توسعه صنعت دانش بنیان صادرات محور اظهار امیدواری کرد تا با ورود خودروهای وارداتی بهویژه خودروهای برقی به کشور علاوه بر بهبود کیفیت خودروهای تولیدی در رقابت با خودروهای وارداتی، انتقال فناوریهای روز دنیا بهویژه در حوزه تولید خودروهای برقی به کشور منتقل و بومی شده و در آینده ای نه چندان دور شاهد رونق صادرات خودروی تولیدی در کشور به دیگر کشورها باشیم.
۲۰ سال آینده از آن خودروهای هیبریدی هستش .
همش دروغ همش بازیه
یه موضوعی هست که صدای همه شرکتای وارد کننده در اومده. با این توضیحات بریده و واهی نمیشه حقیقتا کتمان کرد. ۱۰۰% یه توقفی رو ثبت سفارش سامانه خورده که مسئولا وزارت صمت جواب دقیق نمیدن و همش میگن روند واردات ادامه داره.
سهم خواهی و جنگ قدرته همین