خبرنگاران کاستی ها را گوشزد کنند و درستی ها را حمایت
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در پیامی از زحمات تمامی خبرنگاران قدردانی کرد.
قلم زدن خبرنگاران و قدمزدنشان در پهنه اطلاعرسانی، همواره نقطه اطمینانبخش و تکیه امیدبخش مدیران و کارکنان صنعت خودرو بوده، هست و خواهد بود.
در این پیام آمده است:
هفدهم مرداد، روز نه، بلکه بهانهای است برای پاسداشت و تکریم صاحبان بینش و اندیشه.
هر روز، روز خبرنگار است و مگر می شود روز را بدون خبر، خبرنگار و رسانه متصور بود؟
قلم زدن خبرنگاران و قدمزدنشان در پهنه اطلاعرسانی، همواره نقطه اطمینانبخش و تکیه امیدبخش مدیران و کارکنان صنعت خودرو بوده، هست و خواهد بود.
نکته بهتر این است که همراهی و هممسیری بخشهای مختلف کشور از خبرنگاران و دانشگاهیان و فرهنگیان گرفته تا صنعتگران و مدیران و …. برکسی پوشیده نیست و همگان به چیزی جز توسعه، پیشرفت، ترقی و تعالی ایران عزیز نمیاندیشند.
در طی مسیرهای پرفراز و نشیب صنعت خودرو، بینش خبرنگاران و چرخش قلمشان، حامی، راهنما و راهگشای صنعتگران این حوزه بوده و در حقیقت اهالی رسانه بهسان چشمهای ناظر، تلاش و کوشش خودروسازان را زیر نظر داشتهاند تا کاستی ها را گوشزد کنند و درستی ها را حمایت.
اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ گروه خودروسازی سایپا، لازم میدانم تا در این روز ملی، صمیمانهترین تبریکها را نثار شما، اندیشه و قلمتان کنم و از پروردگار بیهمتا برای شما و عزیزانتان سلامتی و بهروزی مسالت نمایم.
باشد که به یاری خدا و در سایه تلاشِ ما و حمایتِ شما، روزهای درخشانی در انتظار مردم عزیز، صبور و گرانقدر ایران اسلامی باشد.






سلام
حالا که خودشون گفتند از جانب خریداران خودروی ساندرو بفرمایید ، سال ۹۶ که نه خبری از رفتن رنو از ایران بود و نه خارج شدن آمریکا از برجام ، از طریق وب سایت فروش سایپا اقدام به خرید خودروی رنو کردیم و نیمی از قیمت ماشین رو به حساب سایپا واریز کردیم با عرض ۳۲۰۰ تومان که بر اساس بخشنامه پیش فروش دولت برای صدور مجوز پیش فروش باید قطعات خودرو در انبار یا گمرک موجود باشند.
از این ها که بگذریم ، صحبت از تخلفات سایپا میشه که در زمانی خرداد ماه ۹۷ که اصلا برنامه فروش ساندرو وجود نداشته سایپا خودرو های ساندرو رو فروخت و یک ماه تحویل داده و حتی بعضی از افراد که چند روز بعد از ما ثبت نام کرده بودند رو قبل از سر رسید ماشین خودشون رو تحویل گرفتند. سال قبل هم فروش سبدی چانگان و سراتو تحویل فوری گذاشتند برای نمایندگی هاشون به قیمت قدیم.و امسال هم کلیه سراتو ها واگذار کردند .و الان فقط خریداران ساندرو بعداز گذشت ۲ سال هنوز تکلیف شون مشخص نیست.گفتم به عنوان رسانه حرف ما رو به ایشون برسونید.
موضوع اینه شما سر سوزنی درستی و حسنی ندارید که خبر نگار بخواد حتی بهش اشاره کنه شما یه بنگاه دلالی عریض طویل هستید که فقط و فقط به یک عده خاص منافع میرسونید و خریدار و سرمایه ای که از مردم سوزوندید ذره ای ارزش نداره جز کاستی و دغل و دروغ چیزی تو مجموعه خودرو سازی سایپا وجود نداره به هر نکته ای اشاره میشه به یک جای خرابکاری های شما بر میخوره …..
آفای مدیر عامل محترم با چه رویی ظاهر می شویدبرای قدردانی خبرنگاران قدردانی؟ ۲ساله پول های مردم رو گرفتین حالا هم که یک سال از موعد تحویل ساندرو استیپ وی گذشته هیچ خبری از از تحویل خودروها نیست به جای خودشیرینی به فکر تحویل خودروهای معوقه مردم باشین دیگه صبر همه تمام شده.