مقایسه KMC T8 و مکث موتور کلوت
با ورود پیکاپ دو دیفرانسیل مکث موتور کلوت به بازار و قرار گرفتن آن در رده قیمتی خودرویی چون KMC T8 شرکت کرمان موتور، در این مطلب قصد داریم به مقایسه این دو پیکاپ جدید بازار بپردازیم و نقاط قوت و ضعف هر کدام از این خودروها را عنوان کنیم.
قوای محرکه کلوت و KMC T8
مکث موتور کلوت به پیشرانه ۲.۴ لیتری توربو شارژ مجهز است که ۲۱۵ اسب بخار را در ۵۲۰۰ دور در دقیقه با گشتاور ۳۲۰ نیوتن متر در دور موتور ۲۰۰۰ تا ۴۰۰۰ تولید می کند. این پیشرانه ۱۶ سوپاپ استاندارد آلایندگی یورو ۵ را دارد و جعبه دنده ۶ سرعته دستی توان را به تمام چرخ های کلوت می رساند.
در طرف مقابل، KMC T8 به پیشرانه ۲ لیتری توربوشارژ مجهز است که ۱۷۴ اسب بخار را در دور موتور ۵۰۰۰ با گشتاور ۲۹۰ نیوتن متر در دور ۱۸۰۰ تا ۴۰۰۰ تولید می کند. پیشرانه T8 نیز مانند کلوت توان تولیدی را از طریق جعبه دنده ۶ سرعته دستی به هر چهار چرخ می رساند و این پیشرانه هم استاندارد آلایندگی یورو ۵ را دارد. در خصوص مشخصات فنی دو پیکاپ باید اظهار داشت که برتری چه در خصوص قدرت تولیدی و چه در خصوص گشتاور و همچنین در زمینه مجموع ضرایب خروجی دیفرانسیل و گیربکس، با پیکاپ کلوت است.
حتماً ببینید: ویدیوی تست و بررسی KMC T8 در اسب بخار
امکانات رفاهی و ایمنی KMC T8 و کلوت مکث موتور
در زمینه امکانات ایمنی و رفاهی میتوان برتری را با مکث کلوت دانست. برخی امکانات از قبیل تنظیم برقی صندلی راننده در شش جهت، سیستم تهویه دستی با نمایشگر دیجیتال، پوشش ضد خش قسمت بار، رول بار فلزی با روکش PVC در KMC T8 موجود نیستند و در مکث موتور کلوت ارائه میشوند. از سویی، در KMC T8 سیستم کنترل فشار باد تایر ها را داریم که این مورد در کلوت نیست.
از جمله امکانات مشترک مکث کلوت و KMC T8 میتوان به مواردی همچون سیستم ورود و استارت بدون کلید، دو عدد ایربگ، مانیتور، دوربین و سنسور پارک عقب، آینه های کناری برقی، کروز کنترل، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان، سیستم کنترل پایداری، رکاب کناری، رینگ های آلومینیومی و… اشاره نمود.
ابعاد و اندازه و توان باربری
مکث کلوت و KMC T8 هر دو در دسته پیکاپ های سایز متوسط قرار میگیرند. طول، عرض و ارتفاع کلوت به ترتیب برابر است با ۵۳۳۰، ۱۸۷۰ و ۱۸۶۴ میلی متر و این موارد برای KMC T8 عبارت اند از ۵۳۲۵، ۱۸۸۰ و ۱۸۳۰ میلی متر. فاصله محوری مکث موتور کلوت برابر با ۳۱۰۰ میلی متر است و فاصله محوری KMC T8 هم برابر است با ۳۰۹۰ میلی متر و به این ترتیب، فضای اتاق دو خودرو با یکدیگر بسیار نزدیک است.
در خصوص ظرفیت باربری نیز کلوت با توانایی حمل ۱۰۰۰ کیلوگرم بار در مقابل T8 با توانایی حمل ۸۴۰ کیلوگرم (بر طبق کاتالوگ رسمی دو شرکت)، برتری نسبی دارد؛ ضمن این که، وزن خالص کلوت نیز عدد ۱۹۲۰ کیلوگرم است که حدود ۴۵ کیلوگرم نسبت به KMC T8 سبک تر است.
قیمت کلوت و T8
در آخرین پیش فروش کلوت توسط شرکت مکث موتور، این خودرو ۷۹۹ میلیون تومان تعیین قیمت گردید در حالیکه KMC T8 در آخرین فروش شرکت کرمان موتور که هفته قبل صورت پذیرفت، قیمت مصوب ۸۶۹ میلیون تومانی را به خود دید.
رضا صفرآبادی فراهانی
پایگاه خبری اسب بخار
عکس ها: علیرضا پاداش / اسب بخار
مکث موتور کلوت به پیشرانه ۲.۴ لیتری توربو شارژ مجهز است که ۲۱۵ اسب بخار را با گشتاور ۳۲۰ نیوتن متر تولید می کند. این پیشرانه ۱۶ سوپاپ استاندارد آلایندگی یورو ۵ را دارد و جعبه دنده ۶ سرعته دستی توان را به تمام چرخ های کلوت می رساند.
پیکاپ KMC T8 به پیشرانه ۲ لیتری توربو شارژ مجهز است که ۱۷۴ اسب بخار را با گشتاور ۲۹۰ نیوتن متر تولید می نماید. پیشرانه T8 نیز مانند کلوت توان تولیدی را از طریق جعبه دنده ۶ سرعته دستی به هر چهار چرخ می رساند و این پیشرانه هم استاندارد آلایندگی یورو ۵ را دارد.
در زمینه امکانات ایمنی و رفاهی میتوان برتری را با مکث کلوت دانست. برخی امکانات از قبیل تنظیم برقی صندلی راننده در شش جهت، سیستم تهویه دیجیتال، پوشش ضد خش قسمت بار، رول بار فلزی با روکش PVC در KMC T8 موجود نیستند و در مکث موتور کلوت ارائه میشوند. از سویی در KMC T8 سیستم کنترل فشار باد تایرها را داریم که این مورد در کلوت نیست.
دیدگاه ها