ایران خودرو چه دستاوردهایی را به نمایشگاه قطعات تهران آورد؟ + ویدیو

در روزهای گذشته پایگاه خبری اسب بخار جهت تهیه گزارش در نمایشگاه قطعات خودروی تهران حضور داشت. در پی این حضور گزارش های ویدیویی و مکتوبی آماده شده و قرار است تا در این گزارش ها، جزئیات بیشتری از خودروهای جدید تولید داخل به نمایش در بیاید.
در این گزارش ویدیویی به سراغ سالن خلیج فارس و قطعه سازان گروه صنعتی ایران خودرو رفته ایم. شرکت ایران خودرو در این نمایشگاه آخرین اجزای تولید داخل محصولات پژو ۲۰۰۸ و ۳۰۱ را به نمایش گذاشته و از سویی برخی قالب های تولید داخل قطعات بدنه این محصولات را معرفی کرده است. همچنین با گشت و گذاری در این سالن، به برخی تغییرات محصولات این شرکت در آینده نزدیک پی خواهیم برد. به عنوان مثال صندلی های جدید هایما S7 در نمایشگاه حضور دارند و گویا قرار است تا از چند هفته دیگر، هایما S7 توربو با صندلی های جدید و با نام «هایما S7 پلاس» به بازار عرضه شود.
تریم های داخلی جدید برخی محصولات دیگر چون پژو ۲۰۶، ۲۰۷i و… از جمله مواردی است که در این نمایشگاه به چشم می خورد. لازم به ذکر است که سه شنبه (مورخ ۲۱ آبان ۹۸) آخرین روز برگزاری نمایشگاه قطعات خودروی تهران است و ساعت ۱۷ نیز این گردهمایی خودرویی به پایان خواهد رسید.
پایگاه خبری اسب بخار





دیدگاه ها