اسکای ول ET5 کراس اوور تمام برقی نبکا ؛ ویدیو معرفی + مشخصات فنی
اسکای ول ET5 اولین کراس اوورهای تمام برقی مونتاژی حاضر در ایران است که توسط شرکت نبکا در بازار عرضه خواهد شد.
فهرست محتوا
اسکای ول (Skywell) ET5 یا همان اسکای ورث (Skyworth) EV6 اولین کراس اوور تمام الکتریکی مونتاژی در داخل کشور است که توسط شرکن نبکا مونتاژ خواهد شد. شرکت نبکا به صورت رسمی از اسکای ول ET5 در آبان ماه ۱۴۰۲ رونمایی کرد.
به گزارش پایگاه خبری اسب بخار، نشان اسکای ول یکی از سازندگان خودروهای مسافربری در بازار چین است که قدمت ۲۲ سال دارد. این شرکت هفت سال قبل با برنامه تولید خودروهای سواری برقی نشان اسکای ورث را ثبت کرد و حال کراس اوور EV6 را به بازار عرضه کرده است. البته که این خودروساز چینی کراس اوور برقی خود را با نشان اسکای ول و با نام ET5 هم به فروش می رساند و در تصاویر می بینیم که این خودرو با نشان دوم به بازار ایران آمده است.
ویدیوی معرفی اسکای ول ET5
مشخصات فنی اسکای ول ET5
اسکای ول ET5 به یک پیشرانه الکتریکی ۲۰۴ اسب بخار و ۳۲۰ نیوتن متر مجهز است که جعبه دنده تک سرعته توان آن را به چرخ های جلوی این کراس اوور برقی می رساند. این خودرو با توجه به ظرفیت ۷۲ کیلو وات ساعتی باتری اش می تواند در سیکل NEDC حداکثر پیمایش ۵۲۰ کیلومتری و در سیکل WLTP حداکثر تا ۴۰۰ کیلومتر را با آن رانندگی کرد. ET5 که وزن حدود ۱.۹ تن را دارد، شتاب صفر تا ۱۰۰ کیلومتر در ساعت را طی ۹.۶ ثانیه ثبت می کند.
حداکثر سرعتی که این خودرو می تواند به آن برسد ۱۵۰ کیلومتر اعلام شده و حداکثر شیب روی اش هم ۳۰ درصد می باشد.
قرار است تا بزودی نسخه های قوی تر این کراس اوور برقی چینی با توانی نزدیک به ۲۹۰ اسب بخار هم به بازار معرفی شود و حداکثر پیمایش آن به مرز ۶۰۰ کیلومتر افزایش پیدا کند. همچنین نمونه قوی تر این کراس اوور، در آینده نزدیک شتاب کمتر از ۸ ثانیه را خواهد داشت. البته لازم به ذکر است که هنوز حرفی از مونتاژ نسخه قوی تر این خودرو در ایران زده نشده است و فعلاً شاهد حضور نسخه ۲۰۴ اسب بخاری آن در ایران هستیم.
مشخصات باتری ET5
همان طور که گفته شد برای این خودروی تمام برقی از پکیج باتری ۷۲ کیلو وات ساعتی با سیستم آب خنک استفاده شده که در عرض ۳۵ دقیقه طی شارژ سریع از ۲۰ به ۸۰ درصد می رسد و از طرفی دیگر طی شارژ عادی ۱۲ ساعته کاملاً پر می شود.
سیستم بازیابی انرژی توسط ترمز می توان تا حدود ۳۰ درصد انرژی باتری را مجدداً به آن برگرداند. در مورد میزان مصرف باتری در حالت ایستایی این خودرو می توان گفت که هر یک ساعت کمی بیشتر از ۱ درصد شارژ باتری کم می شود.
امکانات رفاهی و آپشن های اسکای ول ET5
در نسخه انتخاب شده برای مونتاژ اسکای ول ET5 امکاناتی مانند شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، سقف پانوراما، نور پردازی کابین، دوربین ۳۶۰ درجه، رادار خطی، رادار نقطه کور، رانندگی بین خطوط خودکار، ترمز اضطراری، کروز کنترل هوشمند، صندلی VIP و تخت خواب شو راننده، کولباکس، شیب سنج، گرم کن و سرد کن صندلی های جلو، خروجی برق ۲۲۰ ولت، سیستم تصفیه هوای درون کابین PM2.5 و… دیده می شود.
ابعاد ET5
مهم ترین ویژگی ابعادی این خودرو مربوط به فاصله محوری و ارتفاع از سطح زمین است. فاصله بین دو محور ET5 دقیقاً ۲۸۰۰ میلی متر است که این مقدار می تواند فضای بار، فضای کابین و فضای پای بسیار مناسبی برای سرنشینان عقب و جلو فراهم کند.
از طرفی دیگر با توجه به قرار گرفتن پکیج باتری در زیر خودرو، ارتفاع آن حدود ۱۶ سانتی متر (۱۵.۹ سانتی متر) در نظر گرفته شده تا در جاده های ناهموار آسیب بسیار کمی به زیر خودرو وارد شود و باتری در امان بماند.
قیمت اسکای ول ET5
قیمت اعلام شده برای این کراس اوور تمام برقی ۲ میلیارد و ۷۹۰ میلیون تومان اعلا شده است. مشتریان با خرید این خودرو یکسال بیمه بدنه رایگان و و همچنین کارت شارژ رایگان تا ۲۰ هزار کیلومتر دریافت می کنند. گارانتی این خودرو ۵ سال یا ۱۵۰ هزار کیلومتر و گارانتی باتری آن ۸ سال یا ۲۰۰ هزار کیلومتر توسط شرکت نبکا اعلام شده است. مشتریانی که تا ۵ روز آینده این خودرو را خریداری کنند، یک دستگاه شارژر خانگی (وال باکس میدن برا شارژ خونگی) دریافت خواهند کرد.
کاملا مشخصه کرمان موتوره دیگه ، وقتی در کنار KMC K7 و J4 حمل میشه کاملا مشخصه!
نبکا شرکت مشترک بین کرمان موتور و مپنا هست
یک طرف داستان خودرو در ایران ، یک شرکت خودروساز چینی با قدمت ۲۲ سال فعالیت چه خودروی به روزی تولید کرده و طرف دیگه داستان ، شرکتهای خودروساز ایرانی مثل ایران خودرو با بیش از ۵۰ سال تولید خودرو چه آشغالهایی را در خط تولید خود دارند
فلاکت مردم افتخار نیست
کاش شرایط رو هم توی محاسباتت در نظر میگرفتی اینکه کدوم کشور جنگ زده است کدوم کشور تحت فشار های مختلف ابر قدرت هاست(در صورتی که چین خودش به نوعی ابرقدرته)،کدوم کشور تازه مستقل شده ،چین و ایران از لحاظ اقتصادی قابل مقایسه نیستند چین خیلی وقته به استقلال رسیده ،جمعیت به شدت زیادی داره و این یعنی پیشرفت.
کاش یه کم تاریخ هم مطالعه کنید
مثلا سرگذشت ژاپن، المان و کره بعد از جنگ و پیشرفتشون
و اینکه حکومتی که خودش دشمن دنیا میکنه دشمن ملتشم هست و ویرانی میشه دستاوردش.
داداچ بخاطر نبود برق ادارات رو از کله سحر تا ظهر تغییر دادی، حالا خودرو برقی تولید میکنی!
کاش می شد خودرو های برقی مثله مرسدس بنز EQSیا Lucid Air
بیاد این خودروهای مونتاژی که دارن معرفی می شن دقیقاََ همون اشغال هایی هستن که هیشکی نمی خره تو کشوره مادر ودوباره روزی از نو
واینکه اگه یه خودرو برقی ۴۰دقیقه زمان ببره شارژش صفه شارژه سری به اندازه ۳ جایگاه سوخت فسیلی ایجاد می شود.
وازاونجایی که اوله راهه ایران هست خیلی زمان باید بگذره که به اندازه بنزین جایگاه درست شه
دوست خوبم اسکای ولی که ۲۷ هزار دلار فول فیچرترین حالتشه ۲.۷ میلیارد قیمت گرفته. لوسید ایری که ۱۷۰ هزار دلار قیمتشه چه قیمتی فروش بره خدا داند. ضمن اینکه لوسید تولید و مالکیتش با دو کشور آمریکا(فعلا تولید که البته اولین سایت تولیدیش توی عربستان راه افتاده) و عربستان(مالک شرکت لوسید) هست.
این خودرو حتی از سی انکپ بیشتر از یک ستاره ایمنی دریافت نکرده
متاسفانه وزیر صمت بخاطر منافع شخصی و گروهی که در گروه مپنا دارد و البته منافع چینی ها در ایران فشار فراوانی رو در جهت به کارگیری این خودروها بر تولید کننده ها ومونتاژ کارها وارد کرده
البته این نکته هم نباید نادیده گرفت که چین در خودروهای برقی حرف اول در جهان رو میزنه ولی در کشور ما با این مساحت زمان زیادی نیاز هست که بستر امکانات لازم در تمام شهرها ایجاد بشه نکنه بعدی در مورد تمام خودروهای برقی این هست که در تمام برندها چه چینی چه غیر چینی مسافت طی شده بسیار کمتر از رقم اعلامی هست و همچنین کمبود تعمیرکار این خودروها حتی در کشورهای پیشرفته هم مشکل اساسی هست مهمتر از همه عمر باطری این خودروها و هزینه هایی که برای مصرف کننده ایجاد میکنن اصلا توجیه اقتصادی نداره ضمن اینکه برعکس تبلیغات این نوع خودروها الودگی زیست محیطی بیشتری ایجاد میکنند
با چه قیمتی قراره عرضه بشه!؟
خودروی برقی برای کشوری که مشکل کمبود برق تو تابستون داره و تو زمستون هم ب ای تولید برق چون گاز کم میارن متوسل به سوزوندن مازوت میشن ! الله اکبر از این همه حماقت .این هم مثل تولید هندوانه تو مناطق کم آب مثل همدان و مرکزی میمونه. جدا مملکت ما دست خودمونه یا دست منافقین و یهودی ها
توسعه جاروبرقی یعنی مرگ صنعت خودرو بسیار متاسف شدم از ورود جاروبرقی ها 😁
فول فیچرترین مدل این خودرو در خرده فروشی های چین ۲۷.۰۰۰ دلار قیمت داره، اینکه اینجا با قیمت ۲.۷ میلیارد بناست به فروش بره با وجود تعرفه واردات ۴ درصد(به دلیل برقی بودن) اصلا با هیچ حساب و کتابی جور در نمیاد. کیلویی چند حساب کردن؟ دلارو چند حساب کردن ۱۰۰ هزارتومن؟(دلاری که خودروسازان میگیرن ۴۲.۰۰۰ تومن هست)، البته ارتباط شرکت نبکا با مپنا و به نحوی ذی نفع بودن مپنا در این قیمت گذاری تا حدود دلیل آب بستن به قیمت این خودرو رو توجیح میکنه
قیمتش وحشتناکه هیچ عدم وجود زیرساخت برای شارژ در کشور هم مشکل خیلی بزرگیه. در کل خودروهای برقی مثل این فقط برای مصارف شهری مناسبن و بس. هزینه تعویض باطریش چقدره؟
سلام مونتاژداخل هست برقی هم هست اونوقت باقیمت ۲/۸چهخبره مگه تعرفه ماشین های برقی پایین نبوده
حالااگر تویوتا رافور برقی وارد بشه حتما قیمتش ۵میلیارد به بالا میشه…. این ه حمایت از مصرف خودروهای پاک
خرید این ماشین چه فایده وقتی بعد ۶۰۰ کیلومتر اگر خونت نباشی باید جرثقیل بیاد ببره…
زیرساخت تو مملکت نداریم بعد میریم ماشین برقی میاریم.