نسخه برقی فونیکس FX هم ۵ ستاره ایمنی یورو انکپ را دارد + ویدیو
کراس اوور الکتریکی چری اومودا E5 مدل ۲۰۲۵ که در ایران با نام فونیکس FX برقی عرضه میشود، رتبه ایمنی برادر بنزینی خود را کسب کرد.
فونیکس FX یا همان اومودا ۵ از جمله چینی هایی بود که توانست در تست های یوروانکپ، پنج ستاره ایمنی را دریافت کند و حالا یورو انکپ در آپدیت جدید اعلام کرده است که نسخه برقی این خودرو نیز امتیاز کامل ۵ ستاره را در چنته دارد.
تست های ایمنی اومودا ۵
استرالیا انکپ (ANCAP) اعلام کرده است که آزمایشهای اعتبار سنجی جدید و نتایج حاصل از آن ها، عملکرد ایمنی شاسیبلند الکتریکی چری را با امتیازات مشابه با مدل بنزینی موجود تأیید می کنند.
همانطور که می دانید در تست های یوروانکپ ایمنی هر خودرو از براساس چهار معیار اساسی بررسی می شود. ایمنی سرنشینان بزرگسال، ایمنی سرنشینان خردسال، ایمنی عابران پیاده و امکانات کمکی ایمنی چهار محور اساسی هستند که به طور دقیق در تست های یوروانکپ بررسی می شوند.
چری اومودا E5 در بحث ایمنی سرنشینان بزرگسال توانسته است ۸۷ درصد از امتیازات ایمنی را کسب کند. در بحث ایمنی سرنشینان خردسال و عابران پیاده امتیاز این خودرو به ترتیب ۸۸ و ۶۸ درصد است و در بحث امکانات ایمنی و کمکی هم امتیاز این کراس اوور به ۸۳ درصد می رسد.
بر اساس معیارهای ANCAP 2020-2022 که اکنون جایگزین شده اند، حداقل امتیازات فوق به ترتیب ۸۰ درصد، ۸۰ درصد، ۶۰ درصد و ۷۰ درصد برای دستیابی به رتبه پنج ستاره مورد نیاز است که به این ترتیب اومودا E5 یا همان فونیکس FX برقی نیز دقیقا مانند برادر بنزینی خود توانیته تا هر ۵ ستاره را کسب نماید.
ویدیو تست تصادف فونیکس FX برقی
مشخصات فنی FX برقی
مشخصات فنی FX برقی شامل یک موتور سنکرون مغناطیسی دائم با سیستم خنک کننده مایع است. این موتور برقی میتواند ۲۰۴ اسب بخار قدرت و حداکثر ۳۴۰ نیوتن متر گشتاور تولید نماید. پک باتری این خودرو ۶۱.۰۶ کیلووات ساعتی بوده و می تواند با یک بار شارژ کامل مسافتی در حدود ۴۳۰ کیلومتر را پیمایش کند. شتاب صفر تا صد اعلامی فونیکس FX برقی حدود ۸.۷ ثانیه اعلام شده است.
امکانات ایمنی و رفاهی نسخه بازار ایران
از امکانات نسخه برقی هم می توان به مواردی همچون هدآپ دیسپلی، شش کیسه هوای ۱۰ نقطه ای، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سنسور نور، سنسور باران، رادار نقطه کور، رادار بین خطوط، سامانه رانندگی خودکار بین خطوط، سامانه رانندگی خودران سطح ۲.۵ اتونوموس، کروز کنترل تطبیقی، فناوری LED چراغ ها، تهویه اتوماتیک دوکاناله، سامانه پاکسازی هوای کابین، سردکن و گرمکن صندلی های جلو، گرمکن فرمان، گرمکن صندلی های عقب، صندلی برقی راننده و شاگرد، فرمان کمکی برقی، دوربین ۳۶۰ درجه، نمایشگر لمسی، دسته دنده الکتریکی، ترمز پارک برقی و اتوهلد، شارژر بی سیم تلفن همراه، سیستم صوتی سونی، سانروف، درِب صندوق عقب برقی، نورپردازی متغیر کابین، فرمان پذیر صوتی تجهیزات الکتریکی خودرو، سامانه اخطار برخورد از جلو و عقب، ترمز اضطراری اتوماتیک، رینگ آلومینیومی و… اشاره کرد.
شایان ذکر است که نسخه مجهز به ایربگ میانی سرنشینان جلو، موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی شده و نسخه ایران فاقد این مورد است اما ساختار کلی بدنه و شاسی ها و همچنین سیستم های دستیار راننده در هر دو نسخه کاملا یکسان است.
اسب بخار کم مونده زبان سایت رو به چینی تغییر بده😁
قشنگ بود
«شایان ذکر است که نسخه مجهز به ایربگ میانی سرنشینان جلو، موفق به کسب ۵ ستاره ایمنی شده و نسخه ایران فاقد این مورد است»!!!!!! کاش همین باشه، بخار جان. مطمئن باشید نسخه غالب شده به ایران ، حتی آلیاژ و اکسل اش فرق میکنه. برو قیافه چینی های بعد از تصادف رو ببین بعد به به و چه چه کن.
انصافا از این فونیکس اف ایکس خیلی خوشم میاد.انشالله لزودی می خرمش.عزیزان که بدمیگین راجع بهش مطمئنا سوارش نشدن .انشالله شماهم بتونین یکیشو بخرین.نسبت به قیمتش عالیه
بنظرم خودروی خوبی نیست. همین که مدیران خودرو آورده یعنی جالب نیست. چرا به گک امپو فکر نمیکنی؟ بشدت گزینه بهتریه.
باز چینی هراس ها شروع کردن و تمام تلاش رو دارن که محصولات به روز چینی رو با لگن های سایپا و ویران خودرو یکی کنن… آقا زور نزن بخوای نخوای چینی ها با سرعت چند برابر ما پیشترفت کردن و خواهند کرد و ما فقط به سمت عقب در حال حرکتیم